Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αρχίζεις και μαθαίνεις βλέπω καλό αυτό  ;) :thumbsup:

είπαμε είμαι μικρός για γάμο αλλά για σχέση ψήνομαι μετά όμως την έκτακτη υποχρέωση που έχω.........
μην βιαζεσε θα καταστραφης :2funny: :2funny: :2funny:

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
keep licking , μην αγχωνεσαι, δεν εχουμε σκοπο να σου τη φαμε τη μανδαμ...

δουλεια δεν ειχε το παπι, και κλωνους εγεννουσε ναουμε....

Συγχαρητηρια, καταφερες να γραψεις 2 ολοκληρα post xωρις emoticons, video η' φωτογραφιες. Περιεχομενο μηδεν οπως παντα βεβαια, αλλα μην τα θελω κι ολα δικα μου....

Υπαρχει ελπιδα για σενα τελικα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Eγω μαγκες παντως εχω εδω κ 10 χρονια την ουκρανεζα μου,εχω κ 1 γιο τουμπανο ,με προσεχει κ ριχνω κ τα special γαμησια μου :fuck1: :kissass: :pipa2:
κ δε ζηταει κ soysia κ μαλακιες η γυναικα!πολυ προσγειωμενη,βεβαια εκπεδευτηκε αρκετα  :s&m_3:κ την εφερα στα μετρα μου,σιγα μην εμπλεκα ποτε με βουρλο ελληνιδα που για να βρεις της προκοπης πρεπει να ψαχνεις οπως ο Διογενης με το λυχναρι... :2funny:

Δεν σου ζητάει να την πας σε ....spa(!!!!) οπως οι ελλεινιδες?
Σε μασερ να της τριψουν τα λιπη?
Διακοπες στη Μυκονο-Σαντορινη για Πασχα?
Ζαρας Χοντος Bodyline?

Μπραβο ρε φιλε με την ουκρανεζα σου, να τα ακουνε οσοι τις βγαζουν ολες σκαρτες...οπως ειπες, ελληνιδα της προκοπης σαν τον Διογενη με το λυχναρι...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ζαρας Χοντος Bodyline?

Μπραβο ρε φιλε με την ουκρανεζα σου, να τα ακουνε οσοι τις βγαζουν ολες σκαρτες...οπως ειπες, ελληνιδα της προκοπης σαν τον Διογενη με το λυχναρι...
και αληθεια λες!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
λογω απουσιας δεν συζητηθηκε καποιο θεμα στο θρεντ απο αυριο λοιπον ιδομεν θα σας ευχηθω καληνυχτα!!!

Επισκέπτης
ε ατσα απουλιτα τοτα να πινασισ ξεβρακοκεφαλι!χαχαχαχα!!![size=14pt]μετα θα αναζιτασ ακριβεσ πουτσεσ μεσα σε ακριβα αμαξια στα καγκουραδικα στεκια τισ κισιφιασ!ολες οι νεοπλουτεσ πουτσεσ θα σκιζουν το λεκιασμενο και αθλιο αιδιο σου![/size]
μονο κ μονο σε αυτιν τιν βρομερι ιδεα χινο.χισε κ εσι μζι μασ ξεβρακοκεφαλι!χισε κιτσο να κανουμε παστιτσιο!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Καμία αλλαγή με το σήμερα δηλαδή.Το μέλλον μου διαγράφεται λαμπρό. :grin:
Χύνω χωρίς καν να προηγηθεί διείσδυση, με αυτά που μου λες. :grin:

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ζαρας Χοντος Bodyline?

Ρε φιλαράκι θες να μας πεις ότι πέφτεις σε τέτοιες γκόμενες διαρκώς;Γιατί μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά.Άντε να πέσεις μία.Άντε να πέσεις δύο.Μετά την τρίτη φορά όμως υποτίθεται μαθαίνεις και πέντε πράγμα άρα κάτι δεν πάει καλά και προφανώς όχι με τις γκόμενες αλλά με σένα (δεν το λέω προσωπικά αυτό).Δηλαδή θες να με πείσεις ότι ΟΛΕΣ οι γκόμενες σου απαιτούν σπα και σαντορίνες και μασέρ;Δεν έχεις πέσει σε νορμάλ γκόμενα;;
Και τελικά θέλω να μάθω που σκατά τις ψωνίζετε αυτές τις γκόμενες για να πάω να πάρω λίγο μάτι.Δε λέω φυσικά υπάρχουν και οι ψωνισμένες μπαζόλες αλλά δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που πέφτουν πάντα ΜΟΝΟ σε αυτές.Είναι σαν κάτι γκόμενες που διαρκώς κλαψομουνιάζουν οτι οι άντρες έιναι γουρούνια και μαλάκες :jerking:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
επίσης εγώ έχω απορία, πού είναι αυτές οι γκόμενες που ζητάνε από τον γκόμενό τους λεφτά για να πάνε για μασάζ ή στο ΧΟΝΤΟ!!! ΣΤΟ ΧΟΝΤΟ!! να ζητάς λεφτά από τον γκόμενό σου για να πας στο χόντο!!  :2funny: :2funny: :2funny:

πού τις ψωνίζετε αυτές πείτε μου, αυτό θέλω να μάθω μόνο...

αν το πρόβλημά σας είναι απλώς ότι πάνε για μασάζ ή στο χόντο, τότε η κατάσταση είναι πιο σοβαρή απ'ό,τι νόμιζα..  :rolleyes:

Επισκέπτης
Παλιαααα δε ψωνιζουμε πια...τωρα μονο τέτοια... :dancing: Καληνυχτω... :-*

Συνημμένα

• sas_r.jpg
    sas_r.jpg
    66,2 KB · Εμφανίσεις: 33

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Ρε φιλαράκι θες να μας πεις ότι πέφτεις σε τέτοιες γκόμενες διαρκώς;Γιατί μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά.Άντε να πέσεις μία.Άντε να πέσεις δύο.Μετά την τρίτη φορά όμως υποτίθεται μαθαίνεις και πέντε πράγμα άρα κάτι δεν πάει καλά και προφανώς όχι με τις γκόμενες αλλά με σένα (δεν το λέω προσωπικά αυτό).Δηλαδή θες να με πείσεις ότι ΟΛΕΣ οι γκόμενες σου απαιτούν σπα και σαντορίνες και μασέρ;Δεν έχεις πέσει σε νορμάλ γκόμενα;;
Και τελικά θέλω να μάθω που σκατά τις ψωνίζετε αυτές τις γκόμενες για να πάω να πάρω λίγο μάτι.Δε λέω φυσικά υπάρχουν και οι ψωνισμένες μπαζόλες αλλά δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που πέφτουν πάντα ΜΟΝΟ σε αυτές.Είναι σαν κάτι γκόμενες που διαρκώς κλαψομουνιάζουν οτι οι άντρες έιναι γουρούνια και μαλάκες :jerking:

Φιλε, αυτα που λεω, τα ζητουν γκομενες, που τουλαχιστον στην αρχη φαινονταν πολυ προσγειωμενες και πολυ νορμαλ, πιστεψε με!
Στην αρχη, ολα απλα. Μετα, και ξερεις η ταδε θα παει σαντορινη για πασχα κλπ. Και η αλλη την εστειλε ο δικος της σε μασερ για να της φυγει το στρες κλπ
Παντα κοιτουσα χαμηλου προφιλ γκομενες, ποτε της πολυ 'αερατες'. Και λενε και θελουν τετοια.
Δεν μπορω να φανταστω οι high γκομενες τι ζητανε...ασε καλυτερα...αυτες ειναι στο φεγγαρι, δεν πατανε στη γη.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Έχει και στο Μπουρνάζι κάτι καλά τεμάχια - εβδομαδιαίας χρήσεως. :knockinb: :cum:

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.019
Πόντοι
3.625
Φιλε, αυτα που λεω, τα ζητουν γκομενες, που τουλαχιστον στην αρχη φαινονταν πολυ προσγειωμενες και πολυ νορμαλ, πιστεψε με!
Στην αρχη, ολα απλα. Μετα, και ξερεις η ταδε θα παει σαντορινη για πασχα κλπ. Και η αλλη την εστειλε ο δικος της σε μασερ για να της φυγει το στρες κλπ
Παντα κοιτουσα χαμηλου προφιλ γκομενες, ποτε της πολυ 'αερατες'. Και λενε και θελουν τετοια.
Δεν μπορω να φανταστω οι high γκομενες τι ζητανε...ασε καλυτερα...αυτες ειναι στο φεγγαρι, δεν πατανε στη γη.

Δυστυχως οι Ελεινιδες τα τελευταια χρονια εχουν καβαλησει καλαμι,αλλα τωρα με την κριση θα τους πεσουν τα αυτια.Επιτελους θα βγει και κατι θετικο απο αυτη την ιστορια γιατι ειχανε ξεφυγει τελειως και ζητουσαν παραλογα πραγματα,τωρα που το χρημα δεν κυκλοφορει δυσκολα θα βρισκουν χορηγους-μαλακες,αν και στην Ελλαδα οι μαλακες παντα υπαρχουν και εχουν χαλασει την πιατσα!!!!!!!

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
επίσης εγώ έχω απορία, πού είναι αυτές οι γκόμενες που ζητάνε από τον γκόμενό τους λεφτά για να πάνε για μασάζ ή στο ΧΟΝΤΟ!!! ΣΤΟ ΧΟΝΤΟ!! να ζητάς λεφτά από τον γκόμενό σου για να πας στο χόντο!!  :2funny: :2funny: :2funny:

πού τις ψωνίζετε αυτές πείτε μου, αυτό θέλω να μάθω μόνο...

αν το πρόβλημά σας είναι απλώς ότι πάνε για μασάζ ή στο χόντο, τότε η κατάσταση είναι πιο σοβαρή απ'ό,τι νόμιζα..  :rolleyes:

To καλυτερο ξερεις πιο ειναι boomb; Το μεγαλυτερο ποσοστο ολων αυτων των πικραμενων, που γραφουν αυτες τις ανοησιες, δεν εχει κανει ουτε μια σχεση στη ζωη τους. Καπως πρεπει να δικαιολογηθουν κι αυτοι........

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
[Παράθεση συγγραφέας = nautipu $ $ link = topic = 82527.msg1947691 # msg1947691 date = 1276251671]
Για καλυτερο ξερεις πιο boomb ειναι? Το μεγαλυτερο ποσοστο ολων αυτων των πικραμενων, που γραφουν αυτες τις ανοησιες, δεν εχει κανει ουτε μια [/ u] σχεση στη ζωη τους. Καπως πρεπει να δικαιολογηθουν κι αυτοι ........
[/ quote]
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι