εχω,και σημερα στην οια ειχε πολλα η γκρουπ ηταν η κρουαζεροπλοιο θα ενημερωιθω!!
Σώτο έμαθες να ποστάρεις φώτο????????????????
εχω,και σημερα στην οια ειχε πολλα η γκρουπ ηταν η κρουαζεροπλοιο θα ενημερωιθω!!
και μειςε ατσα απουλιτα τοτα να πινασισ ξεβρακοκεφαλι!χαχαχαχα!!!μετα θα αναζιτασ ακριβεσ πουτσεσ μεσα σε ακριβα αμαξια στα κακουραδικα στεκια τισ κισιφιασ!ολες οι νεοπλουτεσ πουτσεσ θα σκιζουν το λεκιασμενο και αθλιο αιδιο σου!
μονο κ μονο σε αυτιν τιν βρομερι ιδεα χινο.χισε κ εσι μζι μασ ξεβρακοκεφαλι!χισε κιτσο να κανουμε παστιτσιο!!!!
οχι μου δειξατε?Σώτο έμαθες να ποστάρεις φώτο????????????????
δουλεια δεν ειχε το παπι, και κλωνους εγεννουσε ναουμε....
θα σου διξο εγο απο βδομαδα χιστι μου!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)οχι μου δειξατε?
δες τι σου στειλα!θα σου διξο εγο απο βδομαδα χιστι μου!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
η σιωπη του προς απαντηση σου...αυτό πάλι πώς?
όποιος σου τη λέει σε ένα θρεντ είναι κλώνος του ππ? :o
οχι μου δειξατε?
ε ατσα απουλιτα τοτα να πινασισ ξεβρακοκεφαλι!χαχαχαχα!!!μετα θα αναζιτασ ακριβεσ πουτσεσ μεσα σε ακριβα αμαξια στα καγκουραδικα στεκια τισ κισιφιασ!ολες οι νεοπλουτεσ πουτσεσ θα σκιζουν το λεκιασμενο και αθλιο αιδιο σου!
μονο κ μονο σε αυτιν τιν βρομερι ιδεα χινο.χισε κ εσι μζι μασ ξεβρακοκεφαλι!χισε κιτσο να κανουμε παστιτσιο!!!!
αυτό πάλι πώς?
όποιος σου τη λέει σε ένα θρεντ είναι κλώνος του ππ? :o
ξερεις τη γινοτανγιατί μας άφησες να σου δείξουμε
η μηχανη παιζη χυστι?θα σου διξο εγο απο βδομαδα χιστι μου!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
οχι,απειραχτο περιμενη να αρχισω τα μεγαλα ταξιδια στο πλανητηεφαγες κιόλας το εφάπαξ ??
λαντνα!ραμποτα ραμποτα>Φσιε χαρασο νταβαριτς.. ;)
ξερεις τη γινοταν
αλλου σε περιμενα αλλου βγηκεςγεια σου Σώτο έτσι ρε τρελανέ τους όλους
αλλου σε περιμενα αλλου βγηκες
εισαι μια σουπια εσυρε ακόμα να με μάθεις
εισαι μια σουπια εσυ