το χεις κάψει τελείως ε ??
Εντελως.
Η σαχλαμαρα και το παιδιαστικο χιουμορ παει συννεφο εδω μεσα.
το χεις κάψει τελείως ε ??
Πες μας τώρα οτι βλέπεις βυζί
α!!να συμπληρωσω μπαμ κανεις κλωνιδιο χαχαχαχαχαχαχ!!
Γυναικαρα μου ατελειωτη, we love you anyway κι ας εισαι και στριμμενο. Ο συλλογος Ρωσσιδοφιλων Ελλαδος σε ενδειξη αβροφροσυνης θαρθει να σε στηριξει παραυτα!Το κλείνω λέμε το μαγαζί..λύσσαξες με την γκίνια σου μουρμούρη γκρινιάρη.
[size=6pt]Μου έμεινε στοκ όμως σε μεγέθη xxs....αντίθετα τα XL τα μοσχοπούλησα πρώτα πρώτα..μην το πεις παραέξω όμως,να μείνει μεταξύ μας...[/size]
Γυναικαρα μου ατελειωτη, we love you anyway κι ας εισαι και στριμμενο. Ο συλλογος Ρωσσιδοφιλων Ελλαδος σε ενδειξη αβροφροσυνης θαρθει να σε στηριξει παραυτα!
Συντροφοι μελη:
Ενισχυστε το Αλιντι, καντε την να ξεπουλησει λεμε!
Τα μεγεθη που της εμειναν κανουν και για τραπεζομαντηλα!
Την επομενη εβδομαδα, οργανωνουμε εκδρομη συμπαραστασης, σημειο συναντησης τα χοντος κηφισιας!
Θα τα πετάξω στα σκουπίδια καλέ..όλο και κάποια λιγουριασμένη ρωσσίδα θα περάσει να τα μαζέψει.Όλο τους κάδους ψάχνουν αυτές.Θα αξιωθεί και το μουνάκι της να φορέσει επώνυμα εσώρουχα.. ούτε στα όνειρά της!Γυναικαρα μου ατελειωτη, we love you anyway κι ας εισαι και στριμμενο. Ο συλλογος Ρωσσιδοφιλων Ελλαδος σε ενδειξη αβροφροσυνης θαρθει να σε στηριξει παραυτα!
Συντροφοι μελη:
Ενισχυστε το Αλιντι, καντε την να ξεπουλησει λεμε!
Τα μεγεθη που της εμειναν κανουν και για τραπεζομαντηλα!
Την επομενη εβδομαδα, οργανωνουμε εκδρομη συμπαραστασης, σημειο συναντησης τα χοντος κηφισιας!
εις τον χοντο θα διαβουμεμεμο δώσε ώρα συνάντησης
Μεμάκι μωρό μου βαριέμαι να γράφω καινούριο..πάρε το παλιό που είναι πάντα επίκαιρο.. :-*
ενας με τους εννια του κλωνους.....Οι Ιταλίδες πήραν 10 ψήφους.Ευτυχώς που υπάρχουν και καλόγουστοι άντρες στο site... λίγοι όμως!
Οι Ιταλίδες πήραν 10 ψήφους.Ευτυχώς που υπάρχουν και καλόγουστοι άντρες στο site... λίγοι όμως!
Οι Ιταλίδες πήραν 10 ψήφους.Ευτυχώς που υπάρχουν και καλόγουστοι άντρες στο site... λίγοι όμως!
Οτι πιο σοβαρο εχει ειπωθει εδω μεσα.
Σιγά μην φορέσουν τα ρωσσίδια σου το εμπόρευμα μου.Ιεροσυλία .Προτιμώ να πάρω 45 κιλά,να αφαιρέσω σιλικόνες,να πέσει ο κώλος μου στα έγκατα της γης παρά να ντύσω τα βρωμορωσσιδια με το πολύτιμο εμπόρευμα μου.
Θα τα πετάξω στα σκουπίδια καλέ..όλο και κάποια λιγουριασμένη ρωσσίδα θα περάσει να τα μαζέψει.Όλο τους κάδους ψάχνουν αυτές.Θα αξιωθεί και το μουνάκι της να φορέσει επώνυμα εσώρουχα.. ούτε στα όνειρά της!
μαλλον χαχαχαχαχαχαχ!!!!ντοπρυι βετσερ!κακ ντελα?Πωπω κακία λεμε... Τι σου καναν καλε τα Ρωσιδια σου φαγαν κανα γκομενο;