:o :o :o :o :o :o :o :o
ο κωλος ειναι της αλιντισσας;ειχα χασει κατι επεισοδια.....
εμ είσαι και κλώνος ρε φίλε..πότε να τα προλάβεις όλα!!!
@ Σίλβα..
ρε Σιλβάκι τι γαμάτο άβαταρ;;; αν θες στείλε μου την φώτο... θενξ!
εμ είσαι και κλώνος ρε φίλε..πότε να τα προλάβεις όλα!!!
@ Σίλβα..
δεξι κλικ -> αποθηκευση εικονας ως
την εχω αποθηκευμενη στο πισι δεν εχω λινκ να σου δωσω...εμ είσαι και κλώνος ρε φίλε..πότε να τα προλάβεις όλα!!!
@ Σίλβα..
Ασε τον ανθρωπο να παρει ενα ΠΜ βρε αδερφε.....πεταγεσαι!
να...οριστε αυτο πως το θυμαμαι οτι το ειχε και παλια αβαταρ η σιλβα;επιλεκτικη αμνησια στους κωλους εχω....την εχω αποθηκευμενη στο πισι δεν εχω λινκ να σου δωσω...
δεξι κλικ -> αποθηκευση εικονας ως
Ασε τον ανθρωπο να παρει ενα ΠΜ βρε αδερφε.....πεταγεσαι!
την εχω αποθηκευμενη στο πισι δεν εχω λινκ να σου δωσω...
να...οριστε αυτο πως το θυμαμαι οτι το ειχε και παλια αβαταρ η σιλβα;επιλεκτικη αμνησια στους κωλους εχω....
θενξ..γαμάτο σκίτσο..
:-*
αθηναίε, άναψε το κλιματιστικό υπερθερμαίνεσαι... ;)
Καυλα σου λεω, καυλα......
απο κωλο και απο βυζι καλα παει. καλο θα ηταν ομως και το software να υποστηριζει το hardware, οπως θα ελεγαν και οι φιλοι πιανιστες.
υ.γ. ξερω οτι μονο η μπουμπου και κατι λιγοι θα το πιασουν παλι, νο προμπλεμ
το ξερω δεν μπορεις χωρις εμενα,θες να γυρισης το γαιτανακι?Καλώς ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι!Μιας και είπα καρναβάλι,φωτογραφίες δεν θα βάλετε σήμερα?
αυτη να την βαλετε στο αλλο θρεντ με τις φωτο των ονειρων σιγα το κολο σβηστετο!!η επιθυμία σας..διαταγή μου
:-*
απο κωλο και απο βυζι καλα παει. καλο θα ηταν ομως και το software να υποστηριζει το hardware, οπως θα ελεγαν και οι φιλοι πιανιστες.
ναι σαν την ντουβλη και την τζουλια και αυτες ετσι ξεκινησαν περιμενουμε το σιρινα να κανει προταση στο αλιντια ρε αλιντι..
ποσα ατομα αποθηκευσαν τη φωτο σου...
αδικα προσπαθης να βαλης μυαλο στους αμυαλους και ανισοροπουςΔιερωτώμαι, γιατί τόσο μένος...???!!!
Εδώ (στο thread και γενικώτερα στο site) ο καθένας εκφράζει τις απόψεις του, αιτιολογεί την αντίρρησή του (εφόσον διαφωνεί) ή επεκτείνεται με νέες τοποθετήσεις με βάση τις εμπειρίες και προκαλείται διάλογος και όλα καταγράφονται!
No hard feelings (σε καθαρά Ελληνικά), λοιπόν!!!!
Ά! ξέχασα, και ... χιούμορ (λείπει από τη ζωή μας)!
Aκριβώς.Πες τα κι εσύ γιατί όταν τους τα λέω εγώ θεωρούν οτι τις ζηλεύω(Ο Χριστός και η Παναγία ...τι να ζηλέψω απο τις
très banal Παρακατιάνωφ Τελιωμένωφ.. το γένος Κιτσαριόφσκι!!!)
Αλήθεια λες? :o Super:o :o :o :o :o :o :o :o