2 2 θα σε ανακρινουν σαν αυτη του αβαταρ σου θα λιωσης απο το γλυψιμο
έτσι θέλω να με γλύφουν σαν το παγωτό και μετά θα τις
2 2 θα σε ανακρινουν σαν αυτη του αβαταρ σου θα λιωσης απο το γλυψιμο
ανσου αφησουν σπερμα και εργαλειοέτσι θέλω να με γλύφουν σαν το παγωτό και μετά θα τις
ανσου αφησουν σπερμα και εργαλειο
Αντοχες εχω στο σεξ πολλες φιλε.Ειμαι εφιαλτης για τα σπιτιατο ξυλίκι το αφήνω σε εσένα που το τραβάει ο οργανισμός σου (παντερεμένος δεν είσαι χα χα χα)
αντοχές στο σέξ όσο θέλεις αντέχει το εργαλείο
κανα κολοσκαμπιλω το θελουν αστον πηγε ια νανι μετα θελειΑντοχες εχω στο σεξ πολλες φιλε.Ειμαι εφιαλτης για τα σπιτια
Οταν γνωρισα πραγματικη ρωσιδα ομως καταλαβα οτι οσες αντοχες και να ειχα δεν φθανανε με τις αχορταγες
Και μην ξεχνας οτι η εμπειρια μετραει σε αυτο το θεμα.Οσο για ξυλο δεν παιζει
Ακου εμε τον γεροντα
Ενταξει αστον να συνελθει.Εδωσε ρεσιταλ σημερα.Λοιπον ωρα για υπνοκανα κολοσκαμπιλω το θελουν αστον πηγε ια νανι μετα θελει
και συ βρουτε?καληνυχτα βλεπω εμενα και το αλλιντ και το μεμο να ουμε να μενουμε!!!Ενταξει αστον να συνελθει.Εδωσε ρεσιταλ σημερα.Λοιπον ωρα για υπνο
Καλο βραδυ
οχι και γερονταςΑντοχες εχω στο σεξ πολλες φιλε.Ειμαι εφιαλτης για τα σπιτια
Οταν γνωρισα πραγματικη ρωσιδα ομως καταλαβα οτι οσες αντοχες και να ειχα δεν φθανανε με τις αχορταγες
Και μην ξεχνας οτι η εμπειρια μετραει σε αυτο το θεμα.Οσο για ξυλο δεν παιζει
Ακου εμε τον γεροντα
σπακοι νοτσι!Ενταξει αστον να συνελθει.Εδωσε ρεσιταλ σημερα.Λοιπον ωρα για υπνο
Καλο βραδυ
παραπλανηση για τους κουτους μολογανε χωρις ξυλοΣωτο η φηφοφορια λεει ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε και υπαρχει επιλογη ελληνιδα;
δεν εχεις αδικο αλλα οταν ποσταρεις σε 3-4 θρεντ ταυτοχρονα προσπαθεις να φτιαξης το θρεντ και πρεπει να απαντας και σε πμ φιλαρακο σου ξεφευγουν μερικα πραγματα ευχαριστω παντως για την υποδειξη και τον λοιπον φιλων για βελτιωση του θρεντ!!!αΛΛοδαπή...άντε Ελληνοθρεμένοι, βάλτε ένα παραπάνω λάμδα στην ψηφοφορία...Έλεος δηλαδή...
καλημερα σε ολους-ες!!!!
γεια σου νωντα τεραστιε!!!!
νταβαριτς λαντνα σπασιμπα ντα φστριετσι!!επειδη κοντευουν να ειναι πιο λιγες απο της αλλοδαπες θα γινουν και αυτες στο τελοςΣωτο η ψηφοφορια λεει ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε και υπαρχει επιλογη ελληνιδα;