Ετσι αισθανθηκα.Οτι με ψηνανε στον φουρνο.Και μιλαμε για 10-15 λεπτα.Αλλα οταν βγεις και ριξεις και ενα κρυο ντους ειναιείπαμε ρε άλεξ 800 βαθμοί στον κλίβανο σας βάζουν για αποτέφρωση
σαν να ξαναγιενιεσαι
Ετσι αισθανθηκα.Οτι με ψηνανε στον φουρνο.Και μιλαμε για 10-15 λεπτα.Αλλα οταν βγεις και ριξεις και ενα κρυο ντους ειναιείπαμε ρε άλεξ 800 βαθμοί στον κλίβανο σας βάζουν για αποτέφρωση
Καλα κατσε να γυρισει να τον μαλωσωείπαμε αδιόρθωτος χαρακτήρας
Ετσι αισθανθηκα.Οτι με ψηνανε στον φουρνο.Και μιλαμε για 10-15 λεπτα.Αλλα οταν βγεις και ριξεις και ενα κρυο ντους ειναι
σαν να ξαναγιενιεσαι
Αστο εχουν κολημα γι αυτο.Οταν παω να αγορασω αρωμα με κανουνν δοκιμαστη γιατι τα αναδεικνυωεμ πέστο από την αρχή είπα και εγώ 800 βαθμούς ήμαρτον ρε άλεξ
και εσύ επιδερμίδα μωρού έχεις φτιάξει από τις πολλές σάουνες
Αστο εχουν κολημα γι αυτο.Οταν παω να αγορασω αρωμα με κανουνν δοκιμαστη γιατι τα αναδεικνυω
Παντως ειναι απιστευτη εμπειρια.Αν δεν δοκιμασεις δεν το πιστευεις
Και το 800 ενοειται οτι ηταν υπερβολη για να τονισω το τι αντιμετωπιζεις
Φιλε μου επιλεγω παντα αυτο που αρεσει σε εμενα.
εννοείς όταν πάνε να αγοράσουν οι γυναίκες άρωμα σε θέλουν για δοκιμαστή
εγώ αντίθετα βάζω αυτές να τα δοκιμάσουν και μετά τις ρωτάω πιο σου αρέσει καλύτερα σε έναν άντρα.
Αναλόγως την απάντηση επιλέγω το καλύτερο ;)
Φιλε μου επιλεγω παντα αυτο που αρεσει σε εμενα.
Παρτο και εγωιστικο αλλα πρεπει να αισθανομαι εγω πρωτα με αυτο που φοραω.
Και εννοω οτι το αρωμα δεν αλιωνεται επανω μου και κραταει πολυ.
Αυτο μου το εχουν πει τα κοριτσια στα αρωματα που μαλλον κατι περισοτερο απο μενα
γνωριζουν ;)Και τα αρωματα ειναι στις αδυναμιες μου
Ναι ξεφυγαμε. Το καλο αρωμα αρεσει στην γυναικααντί να έχεις αδυναμία σε ασχολείσαι με αρώματα αυτά είναι για τις γυναίκες.....
έχουμε βγεί εντελώς για αυτό προτείνω άρχιζε να ποστάρεις το μωρό στο άλλο τόπικ,γιατί θα βγω το απόγευμα και δεν θα μείνω συνδεδεμένος.
Ούτε αύριο θα είμαι εδώ λόγω ανωτέρας βίας ;)
Ναι ξεφυγαμε. Το καλο αρωμα αρεσει στην γυναικα
Και εγω το απογευμα θα φυγω.Οσο γαι τις φωτοο πρεπει να δω τι εχω μην ξαναβαζω τις ιδιες
γιατι δεν θυμαμαι τι εβαλα παλαιοτερα.
Λογω ρωσιας εχω φερει πολλα αρωματα.Δεν μου αρεσει να φοραω συνεχεια το ιδιο αρωμα.μια που το λες Dolce Gabbana φοραώ εδώ και 2 χρόνια αλλά διαφορά δεν έχω δει
[Παράθεση συγγραφέας = alex1967 link = topic = 82527.msg1935245 # msg1935245 date = 1275826001]
Λογω ρωσιας εχω φερει πολλα αρωματα.Δεν μου αρεσει να φοραω συνεχεια το ιδιο αρωμα.
Τα αρωματα του Dolce Cabbana δεν μου αρεσουν.Τα βρισκω πολυ γλυκα.Αλλα ειναι προσωπικα γουστα »
Τεσπα μπες στο αλλο και ξεκινα
[/ Quote]πρεπει να σας μαθω μερικα πραγματα ,τα γλυκα αρωματα για να αναδηξουν μυρωδια πανε σε μελαχρινες επιδερμιδες,και ια να μην ξεχνιομαστε απο ΑΥΡΙΟ Ο ΣΟΤΙΡΟΦ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ αφιξη 2μ30 ετοιμαστε υποδοχη!!!
[Παράθεση συγγραφέας = makis1985 link = topic = 82527.msg1935426 # msg1935426 date = 1275831061]
έλα ρε σοτίροφ αύριο θα είμαι κεντρό αλλά αργά για δώσε info !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/ Quote]τις πηρες πρωτος!!
ετσι λεμε!!!αρχηγέ γι αυτό υπάρχουν και τα κινητά άλλωστε!!!!!!!!!!!!!!
δεν εχεις αδικο αλλα οταν ποσταρεις σε 3-4 θρεντ ταυτοχρονα προσπαθεις να φτιαξης το θρεντ και πρεπει να απαντας και σε πμ φιλαρακο σου ξεφευγουν μερικα πραγματα ευχαριστω παντως για την υποδειξη και τον λοιπον φιλων για βελτιωση του θρεντ!!!
μαφηνουνΠάρτο χαλαρά μπρε
μαφηνουν