αληθεια?ο Μέμος είναι μωρή,δεν τον γνώρισες;!
εγω λεω να το βιβλιοδεσει και να το κανει κανονικο τουριστικο οδηγο!!!
μεμουλη :-* :-*
αληθεια?ο Μέμος είναι μωρή,δεν τον γνώρισες;!
χαρα μας να σας κανουμε να χαμογελατε δεσποινις....Πάω να ρίξω γέλιο.
Ήταν ξεκαρδιστικό και μόνο το οτι έκατσες και ασχολήθηκες με δαύτες.χαρα μας να σας κανουμε να χαμογελατε δεσποινις....
Ωχ κατάλαβα...καλησπερα,τα πνευματικα δικαιωματα ανηκουν σε εμενα
γιατι φορας 16ποντο?Ήταν ξεκαρδιστικό και μόνο το οτι έκατσες και ασχολήθηκες με δαύτες. Ωχ κατάλαβα...
γιατι φορας 16ποντο?
η ειναι κοντηΓιατι... πολυ απλα....ΜΠΟΡΕΙ!
ποιος ηρθε?καλησπερα,τα πνευματικα δικαιωματα ανηκουν σε εμενα
ο νωνταςποιος ηρθε?
πιστευα επειδη το ποδι σου ειναι λεπτο και ισιο θα παιζες ανετα μεγαλη κατηγορια τι ρωσιδι να ουμε ο σοτιροφ καποτε ειχε dexim εχει παιξη πολυ μπαλλα στο πατουμενο ισως καποτε να ποσταρω την συλλογη απο τις μποτες μου!!μην μου το θυμιζης 1,80+16=1,96 εγω 1,80 και με λεει κοντο12ποντο είναι Σοτίροφ.
Μα καλά τίποτα δεν σε μαθαίνει το ρωσσίδι σου?Με παντόφλα κυκλοφορεί?
Ρωσίδα είναι η Ρωσίδα,κοινώς Russkaya.Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Ρωσίδων και Ουκρανέζων αλλά και αρκετές ομοιότητες.Οι Ρωσίδες βασικά ζουν σε πόλεις έχουν αστική νοοτροπία και κλάση(γουστάρουν χαιλίκια) ενώ οι Ουκρανές μένουν σε χωριά είναι σα βλάχες.Αλλοι προτιμούν το χαιλίκι άλλη τη βλάχα.Τολμώ να πω οτι το βλάχικο τσιμπούκι έχει τη γοητεία του.
Οι Μολδαβές είναι τελείως παθητικές,ούτε μιλάνε ούτε λαλάνε.Απλώς σε αφήνουν να κάνεις ό,τι θες.Χάλια επίπεδο γενικώς.Επίπεδο βασικά έχουν μόνο οι Ρωσίδες από μεγάλες πόλεις,Moskva και Piter.Αλλά εκεί πρέπει να τα στάξεις.(200-300 ευρώ στο εστιατόριο).Επίσης κάποιες Ουκρανέζες στο Κίεβο είναι high class.Οι Ρωσίδες μυρίζονται αμέσως αν έχεις κλάση και αν έχεις τις δυνατότητες να γίνεις άτομο κλάσης και σου δείχνουν τι πρέπει να κάνεις.Γενικώς σε αναβαθμίζουν ενώ οι Πολωνές είναι μίζερες σε τραβάνε προς τα κάτω.
Μου αρέσουν οι παθητικές γυναίκες!
Υπερβολικό σε βρίσκω.Ή πολύ απογοητευμένο
οταν λες παθητικη τι ενοεις ?
εμενα προσωπικα δεν μου εχει τυχη κατι τετοιο ενταξη ολες οι γυναικες μουρμουριζουν ακομα και εμεις μην τις καταντουμε αβουλα πλασματα συνηθως οι ρωσιδες δεν ειναι ετσι!!Να μη με πρηζει ολη την ωρα με μουρμούρα, και τα δικαιώματά της, και τα θέλω της, και να μη θελει να ειναι μεσα σε ολα, και να μη θελει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη, δηλαδη στη θεση του αντρα!
Οταν καεις στο χυλο, φυσας και το γιαούρτι!
Καλυτερα να ειναι λιγομιλητη, και χαμηλων τονων, παρα πληθωρικη και πολυ αεράτη, τουλάχιστον εγω ετσι θα προτιμουσα.
Τωρα δεν ξερω αν ο kman που το εθεσε πρωτος για καποιες εθνικοτητες, το εννοει καπως αλλιως.