Καλα ρε μην φωναζειςάλεξ πόσταρε τίποτα μην μας αφήνεις μόνους αυτές τις δύσκολες ώρες
Αλλα με μετρο να μην μας ξαποστειλουνε ετσι?
Αρχιζουμε σιγα σιγα με φυση
Το Κρεμλινο
Καλα ρε μην φωναζειςάλεξ πόσταρε τίποτα μην μας αφήνεις μόνους αυτές τις δύσκολες ώρες
+1000Αν και προβλεπω και αυτο το θρεντ, με καποιο τροπο να καταληγει σε ενα ακομα θρεντ κατα των Ελληνιδων, θα πω καταρχην συγχαρητηρια Σοτηρωφ για το θρεντ που ανοιγεις, φαινεται ενα πολυ ενδιαφερον θρεντ, αρκει να μην το σκισουμε.
Ειμαι σε γαμο με Ταιβανη, μετα απο πολυχρονη σχεση, καi προηγουμενως ημουν σε σχεση με μια Κινεζα. Αυτο που θα πω εγω ειναι οτι η ζωη αλλαζει σε πολυ μεγαλο βαθμο οταν εισαι σε μια τετοια σχεση.
Εστω και αν υπαρχει η Αγγλικη γλωσσα, σαν γλωσσα-γεφυρα θα ειναι πολυ χρησιμο να μαθετε την γλωσσα της κοπελας που εισαστε μαζι. Θα σας βοηθησει παρα πολυ να την καταλαβετε καλυτερα και πιστεψτε με θα ειναι κατι που θα το εκτιμησει βαθυτατα και θα ειναι πολυ περηφανη για σας.
Αν η κοπέλα δεν θελει να ερθει Ελλαδα, μην την πιεσετε, ή ληξτε το ή πηγαινετε σε τριτη χωρα ή πηγαινετε στην πατριδα της.
Αυτα προς το παρον και θα επανελθω......
+10000
που πας?την κάνω άλεξ θα μιλήσουμε αύριο γιατί δεν βλέπω κίνηση
Φιλε μου εδω η αραβωνιστικα του καλυτερου φιλου μου δεν τον αφηνε να κανουμε παρεα για κανα χρονο γιατι οποτε εχονταν στο δικο μου της ελεγεμια κοπελα που μιλαγα σε μια παρεα πριν καμια βδομαδα, μου ελεγε οτι τελευταια εχει γνωρισει μια ισπανιδα που ζει στην ελλαδα 5 χρονια, και της ειπε οτι νοιωθει πως ειναι η πρωτη πραγματικη της φιλη! ολες οι αλλες ελληνιδες που γνωρισε ηταν παθολογικα ζηλιαρες για να τις κανει παρεα!!!
που πας?
Εδω ειναι σωτο αστον να λεειπου πας?
Αμα σου κατεβασω καμια κουνιαδα ξεχασε τα ρε αυταεδώ είμαι με έχουν χώσει και δεν μπορώ να φύγω................
Αμα σου κατεβασω καμια κουνιαδα ξεχασε τα ρε αυτα
Καλα ο αυγουστος πλησιαζει σιγα σιγα.καλά ξεκινά εσύ να την κατεβάζεις και βλέπουμε γιατί είμαι χωμένος πάλι.............
Καλα ο αυγουστος πλησιαζει σιγα σιγα.
Μην στενοχωριεσαι θα παρεις αδεια ορκομωσιαςμου φαίνεται γέρασες και άρχισες να ξεχνάς
στο ξαναλέω τον Αύγουστο δεν θα είμαι εδώ μπαίνω φαντάρος
Μην στενοχωριεσαι θα παρεις αδεια ορκομωσιας
Σοβαρα τωρα ποτε μπαινεις?
Μην στενοχωριεσαι θα παρεις αδεια ορκομωσιας
εμαθες σε ποιο σωμα πας?απότι μου είπε ο αξιωματκός που πήγα να κόψω την αναβολή αρχές Αυγούστου.
τώρα σε πια ημερομηνία ακριβώς δεν ξέρω αλλά υπολόγιζε ότι μέχρι τις 10 αυγούστου θα πρέπει να με έχουν κατατάξει
Χαρτι δεν εχεις στα χερια σου ακομη?απότι μου είπε ο αξιωματκός που πήγα να κόψω την αναβολή αρχές Αυγούστου.
τώρα σε πια ημερομηνία ακριβώς δεν ξέρω αλλά υπολόγιζε ότι μέχρι τις 10 αυγούστου θα πρέπει να με έχουν κατατάξει
εμαθες σε ποιο σωμα πας?
Χαρτι δεν εχεις στα χερια σου ακομη?
Ποσο ειναι η θητεια τωρα γιατι εχω χασει λιγο το τρενο?