Να σε μαθω και να το χρισημοποιεις γιατι τα γραματα ειναι αλλου για αλλουντα σπασιμπα!!!
Μην γραψεισ τιποτα λαθος και μας κυνηγανε
Να σε μαθω και να το χρισημοποιεις γιατι τα γραματα ειναι αλλου για αλλουντα σπασιμπα!!!
Να σε δω πως θα σε φερω πισω μετα που θα
ξερω να γραφω πινελα?Να σε μαθω και να το χρισημοποιεις γιατι τα γραματα ειναι αλλου για αλλου
Μην γραψεισ τιποτα λαθος και μας κυνηγανε
Χα εισαι πρωταρης ομως στις ανατολικες.Ρωτα τον σωτο που ειναι ομοιοπαθηςτα έχουμε πει πολλάκις δεν είμαι ρε παππούς σαν κι εσας είμαι νεούδι γεμάτο αντοχές καικαύλες;)
ένα τεστ ντραιβ με την κουνιάδα σου θα σας πείσει όλους
Τι θα βαψουμε?ξερω να γραφω πινελα?
Χα εισαι πρωταρης ομως στις ανατολικες.Ρωτα τον σωτο που ειναι ομοιοπαθης
Εμεις εχουμε μαθει να τις κουμανταρουμε,το πηραμε το διπλωμα
Εσυ χρειαζεσαι μαθηματα μεχρι να περασεις οσες αντοχες να εχεις νεουδι
Ναι ετσι ελεγα και εγω στις αρχες.Μετα εστρωσαπάντα το άγνωστο είναι και αφροδισιακό ε ρε κάτι γλέντια που θα γίνουν με την κουνιάδα σου
τα πέρνω εύκολα μην αγχώνεσαι ;)
Ναι ετσι ελεγα και εγω στις αρχες.Μετα εστρωσα
Βλεπω εισαι κακος μαθητης και δεν ακους τους μεγαλυτερουςάλλο εσύ άλλο εγώ όμως ;)
ολο το σπιτι ανακενισηΤι θα βαψουμε?
Βλεπω εισαι κακος μαθητης και δεν ακους τους μεγαλυτερους
Δεν πειραζει εδω θα ειμαστε να τα πουμε μετα
αστον η δοκιμη θα τον στρωση εδω θελη δυνατο παιχνιδι θα το μαθηΒλεπω εισαι κακος μαθητης και δεν ακους τους μεγαλυτερους
Δεν πειραζει εδω θα ειμαστε να τα πουμε μετα
αστον η δοκιμη θα τον στρωση εδω θελη δυνατο παιχνιδι θα το μαθη
Ποτε μηνλες ποτε.Και δεν μιλαω να παμε επανω.Αυτο ειναι θεμα και οικονομικο για ρωσια.ξεχνάμε το βασικότερο ότι προυποθέτει να γίνει η γνωριμία που το θεωρώ δύσκολο...............
κατα τα άλλα ναι είμαι κακός μαθητής είπαμε αδυναμίες είναι αυτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για τις αδυναμιες η την γνωριμια?κοίτα ένα μνμ παραπάνω να δεις τι λέω ;)
Καλο βραδυ Οντως ωρα για αποχωρηση καιγιαπαιδες καλυνηχτα ωραια περασαμε χωρις ενοχλητικα σπαμ τα λεμε αυριο!!!
Ποτε μηνλες ποτε.Και δεν μιλαω να παμε επανω.Αυτο ειναι θεμα και οικονομικο για ρωσια.
Αλλα μην ξεχνας οταν δεν παει το βουνο στο μωαμεθ παει ο μωαμεθ στο βουνο
Και οχι απαραιτητα η κουνιαδα μου,ετσι?
Οσο για το κακος μαθητης μεσα απο τις εμπειρες θα γινει καλυτερος ο οποιοσδηποτε
Αυτα.Ο νοων νοητο.
για τις αδυναμιες η την γνωριμια?
Καλο βραδυ.Τα λεμε αυριο εχωντος καλως των πραγματωνμαζί σου συμφωνώ απόλυτα(ας μιλήσουμε σοβαρά)
Παίδες καληνυχτίζω θα τα πούμε απο αύριο πάλι