sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
αν υπαρχει χημεια και με την βοηθεια θιλων ολα γινοντε!!!την γνωριμία ;)
αν υπαρχει χημεια και με την βοηθεια θιλων ολα γινοντε!!!την γνωριμία ;)
αν υπαρχει χημεια και με την βοηθεια θιλων ολα γινοντε!!!
καλησπερα στην παρεα!!!
μακη μπηκα μονο για να σου πω καλησπερα ουτε ο αλεξ μπηκε μας βλεπω για αργα λογω εργασιας,θα τα πουμε αργοτερα!!!!Νωρίς μας ήρθες!!!!!!!!!!!!!!!!!
Την καλησπέρα μου και από εμένα
μακη μπηκα μονο για να σου πω καλησπερα ουτε ο αλεξ μπηκε μας βλεπω για αργα λογω εργασιας,θα τα πουμε αργοτερα!!!!
Μην κανεις ετσι.Και εγω μολις γυρισα απο μια απιστευτη μερα(τελευταια μερα του μηνα γαρ}.Δύσκολο να είμαι εδω μέχρι αργά είμαι χωμένος πάλι
Και ειδες ουτε καλησπερα δεν ειπα.Μην κανεις ετσι.Και εγω μολις γυρισα απο μια απιστευτη μερα(τελευταια μερα του μηνα γαρ}.
Και ειμαι να μαζευω τα κοματια μου. Αφου και μια επισκεψη που ηθελα να παω την ανεβαλα επ'αοριστον
Μην κανεις ετσι.Και εγω μολις γυρισα απο μια απιστευτη μερα(τελευταια μερα του μηνα γαρ}.
Και ειμαι να μαζευω τα κοματια μου. Αφου και μια επισκεψη που ηθελα να παω την ανεβαλα επ'αοριστον
Αστα ενα σ/κ εμεινε και αυτο για να μαζεψουμε τα κοματια μας
άστα να πάνε είμαστε όλοι μας
Αστα ενα σ/κ εμεινε και αυτο για να μαζεψουμε τα κοματια μας
Εχω και την παλαβιαρα την γυναικα που μου λεει να παρω κανα δυο ημερες αδεια να παω να τη βρω
λες και θα πεταχτω μεχρι την ομονοια και με σαλταρει.
Πας καλα ρε?
αν πας ρωσσία να φέρεις και την κουνιάδα σου μαζί μην με ξεχάσεις
Πας καλα ρε?
Θελω 2 μερες να φτασω.Οπως ειμαι ουτε για τσιγαρα δεν βγαινω
Παντως μπορω να σου δωσω διευνθυση και ενα gps για να μην χαθεις
το ξερω μακη.Παντως για ενα τηλεφωνο μας παιρνει οποτε παω να δω τι κανουν εκει στα βορειακαθόλου
μου πέφτει μακρυά η Ρωσσία άσε που δεν έχω και λεφτά
το ξερω μακη.Παντως για ενα τηλεφωνο μας παιρνει οποτε παω να δω τι κανουν εκει στα βορεια
Επανερχομαι σε λιγο
Οκ.Αλλωστε με την ζεστη βραδακυ βλεπω να μαζευονται ολοιτην κάνω άλεξ θα μιλήσουμε αύριο γιατί δεν βλέπω κίνηση
Οκ.Αλλωστε με την ζεστη βραδακυ βλεπω να μαζευονται ολοι
Εμ που θα βρεις χειροτερα?στην έφερα ακόμα εδώ είμαι
Εμ που θα βρεις χειροτερα?
Απτο να βλεπω την κορομηλα καλυτερα εδω