μακη δεν σκαμπαζουν θα παμε και κι πρεπει να ξερεις ενα για λουμπλου τιμπια ενα κακ ντελα ενα κρασαβιτσα να ουμε τι διεθνης παικτης θα γινης
δεν μου αρέσουν τα μεγάλα και διεθνή ανοίγματα τα φοβάμαι
μακη δεν σκαμπαζουν θα παμε και κι πρεπει να ξερεις ενα για λουμπλου τιμπια ενα κακ ντελα ενα κρασαβιτσα να ουμε τι διεθνης παικτης θα γινης
ο πραμ πιτ εισαι?θα μιλήσουμε την γλώσσα του σώματος οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα ;)
ο πραμ πιτ εισαι?
Μπα βλεπω να εχω προβλημα στην παραλια.Θα μας φανε ζωντανους αμα βλεπουν τετοιες γατεςείσαι παρτάκιας μονοφαγάς γι αυτό
ωχ!ωχ!εφιαλτες θα χεις μακη να ουμεΜπα βλεπω να εχω προβλημα στην παραλια.Θα μας φανε ζωντανους αμα βλεπουν τετοιες γατες
ωχ!ωχ!εφιαλτες θα χεις μακη να ουμε
Μπα βλεπω να εχω προβλημα στην παραλια.Θα μας φανε ζωντανους αμα βλεπουν τετοιες γατες
παντα μακη ειμαι ρεντι παραλια θα παω πιο μετα στα παραθαλασια κλαμπακια για πουτο ηρθαν ολλανδεζες σημεραΣωτήρη χαλάρωσε λίγο κάνε ένα μπανάκι στην παραλία μου φαίνεται άναψες επικίνδυνα
καλα δεν το καταλαβες ακομα?προξενιο στο μακη γινετεεγω ενα δεν καταλαβαινω...
γιατι παντρεύτηκες τη γυναικα σου και οχι την κουνιάδα?
παντα μακη ειμαι ρεντι παραλια θα παω πιο μετα στα παραθαλασια κλαμπακια για πουτο ηρθαν ολλανδεζες σημερα
καλα δεν το καταλαβες ακομα?προξενιο στο μακη γινετε
καλα δεν το καταλαβες ακομα?προξενιο στο μακη γινετε
το θεμα ειναι ποιά θελεις να γαμας..εγω ενα δεν καταλαβαινω...
Λιγο δυσκολο φιλε.Δεν εχει ερθει ποτε εδω και αν δεν πηγαινα εκει με τηνγυναικα μου λιγο δυσκολο να τηνγνωριζα.Τωρα για μεναεγω ενα δεν καταλαβαινω...
γμτ εδω θελει αγγλικα νιετ
έτσι αυτά είναι τα καλά παραλία με συντροφιά αλλοδαπών γυναικών
ολλανδικά μιλάς??????????
Λιγο δυσκολο φιλε.Δεν εχει ερθει ποτε εδω και αν δεν πηγαινα εκει με τηνγυναικα μου λιγο δυσκολο να τηνγνωριζα.Τωρα για μενα
ειναι σαν αδελφη.Αλλωστε δεν προκειται να ερθει να εγκατασταθει ποτε εδω.Τωρα αν την καταφερει ο μακης χαλαλι του.
γμτ εδω θελει αγγλικα νιετ
απο την κατω μερια οι δυτικες απο την αλλη μερια οι ανατολικες
ξεκίνα να μαθαίνεις καλοκαίρι έφθασε πρέπει να είσαι έτοιμος ;) ;)
Εσυ να ετοιμαστεισ γι αυτα που θα δεις γιατι τωρα δεν καταλαβαινεις πχ γειτονισαάσε άλεξ σιγανοπαπαδιά μου φαίνεσαι την βλέπεις σαν αδερφή και άλλα τέτοια
κανόνισε να ανεβούμε ρωσσία παρέα αλλά πρώτα να εξασκήσω τα ρωσσικά μου ;) ;)
Εσυ να ετοιμαστεισ γι αυτα που θα δεις γιατι τωρα δεν καταλαβαινεις πχ γειτονισα