Εννοω για ραντεβου στον χωρο σου για 2 ωρες και πραπανω ισως και εσυ οσες φορες αντεξεις.Και 10 αν θεςεννοάς 5 την ημέρα στην Ρωσσία με αντίτιμο 50€???????????????
Ειναι επαρχιακη πολη γιαυτο παιζουν ετσι οι τιμες
Εννοω για ραντεβου στον χωρο σου για 2 ωρες και πραπανω ισως και εσυ οσες φορες αντεξεις.Και 10 αν θεςεννοάς 5 την ημέρα στην Ρωσσία με αντίτιμο 50€???????????????
Ναι ασε που αν κανεις και καμια γνωριμια αυτο δεν ανταλασεται με τιποτα απο εδω{sudio,cg κτλ}α και παιζει πολυ φαι κυριολεκτικα και μεταφορικα
Εννοω για ραντεβου στον χωρο σου για 2 ωρες και πραπανω ισως και εσυ οσες φορες αντεξεις.Και 10 αν θες
Ειναι επαρχιακη πολη γιαυτο παιζουν ετσι οι τιμες
για σενα δουλευουμε να ουμε!!!
αυτά είναι τα καλά μετα την πτώση του κουμουνισμού
Οχι ρε δεν εχει σπιτι κομπιουτερ.Ειναι πανακριβα εκει.Αλλωστε και ηκουνιαδα που εχει σιγα μην ξερουν το σαιτ εκειπότε θα μου γνωρίσεις την κουνιάδα σου να γλυτώσω και τα ταξίδια αθήνα ρωσσία???????
ελπίζω αυτα που γράφεις να μην τα δει η γυναίκα σου καμιά μέρα εκεί να δεις παντόφλα
για σενα δουλευουμε να ουμε!!!
Οχι ρε δεν εχει σπιτι κομπιουτερ.Ειναι πανακριβα εκει.Αλλωστε και ηκουνιαδα που εχει σιγα μην ξερουν το σαιτ εκει
Παντως σοβαρα μπορει να ερθει Αυγουστο αλλα δεν ειναι σιγουρο ακομη
για αυτο ζητα δωρο λαπτοπ?Οχι ρε δεν εχει σπιτι κομπιουτερ.Ειναι πανακριβα εκει.Αλλωστε και ηκουνιαδα που εχει σιγα μην ξερουν το σαιτ εκει
Παντως σοβαρα μπορει να ερθει Αυγουστο αλλα δεν ειναι σιγουρο ακομη
Ποιος Σωτο? Η γυναικαγια αυτο ζητα δωρο λαπτοπ?
μαθε λιγο ρωσικα πως θα μιλησης παρε ενα βιβλιο ελληνορωσικη διαλογοι 20ε και ξεκινα μεχρι τοτε θα μαθης!!αν δουλεύατε για μένα θα μου γνώριζε ο άλεξ την κουνιάδα του να πιούμε ένα φιλικό καφέ και ότι προκύψει
γενικα τα κοριτσια!!Ποιος Σωτο? Η γυναικα
μαθε λιγο ρωσικα πως θα μιλησης παρε ενα βιβλιο ελληνορωσικη διαλογοι 20ε και ξεκινα μεχρι τοτε θα μαθης!!
Σιγα μην κρατησω τηνκουνιαδα μου αθηνα.Για μπανια θα την παω ρε να δει θαλασσα απο κοντα
ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται ;) ;)
τον αύγουστο φίλτατε άλεξ δεν θα είμαι αθήνα
Καλα εκει εχουν ολοι φιλε πριν απο μας. Αστο.Το σαιτ μην μαθουνγενικα τα κοριτσια!!
ελατε στο νησι 110τμ.εχω μονοκατικιαΣιγα μην κρατησω τηνκουνιαδα μου αθηνα.Για μπανια θα την παω ρε να δει θαλασσα απο κοντα
Ποιος μιλαει αγγλικα?Η κουνιαδα?
θα μιλήσουμε σε διεθνή γλώσσα όπως τα αγγλικά ;)
μακη δεν σκαμπαζουν θα παμε και κι πρεπει να ξερεις ενα για λουμπλου τιμπια ενα κακ ντελα ενα κρασαβιτσα να ουμε τι διεθνης παικτης θα γινης
θα μιλήσουμε σε διεθνή γλώσσα όπως τα αγγλικά ;)
Και στο χωριο μου αλλο τοσο Θα το μοιρασουμεελατε στο νησι 110τμ.εχω μονοκατικια
Σιγα μην κρατησω τηνκουνιαδα μου αθηνα.Για μπανια θα την παω ρε να δει θαλασσα απο κοντα
Ποιος μιλαει αγγλικα?Η κουνιαδα?
Καλ μαθε για αρχη να λες ντρομπρεντενι και σιγα σιγα θα μαθεις καιτα υπολοιπα