μεγαλη κουβεντα μην λες που να σε παμε και εξω δεν θα σε προλαβενουμε με τον αλεξ
κάτσε να φτάσουμε μέχρι εκεί και βλέπουμε μην μου αγχώνεσαι
μεγαλη κουβεντα μην λες που να σε παμε και εξω δεν θα σε προλαβενουμε με τον αλεξ
θα φτασουμε!!!κάτσε να φτάσουμε μέχρι εκεί και βλέπουμε μην μου αγχώνεσαι
θα φτασουμε!!!
Αυτη τη στιγμη 365 εθρω μετα επιστροφης,με Aeroflot.Αλλα με το γραφειο που χρησιμοποιω εγω θα εχω καλυτερη τιμη.αλεξ ξερεις περιπου το εισιτηριο για μοσχα ποσο κανη?
η βιζα 70 δεν ητανε?μαζευε μακη λεφτα και μην τα τρως στα στουντιο οταν ρωσιδα ερχετε απο μοσχα εδω πληρωνη βιζα?Αυτη τη στιγμη 365 εθρω μετα επιστροφης,με Aeroflot.Αλλα με το γραφειο που χρησιμοποιω εγω θα εχω καλυτερη τιμη.
Υπολογισε και 200 ευρω για visa{περσινη τιμη}
η βιζα 70 δεν ητανε?μαζευε μακη λεφτα και μην τα τρως στα στουντιο
Η visa εχει περιπου 80-90 ευρω +ασφαλεια 30-40ευρω +αμοιβη τουριστικου γραφειου.η βιζα 70 δεν ητανε?μαζευε μακη λεφτα και μην τα τρως στα στουντιο
καστιζουν οι κουνιαδεςπολυδάπανο το ταξίδι στην Μόσχα μόνο η βίζα φτάνει,βάλε και τα εισιτήρια ο κούκος αηδόνι θα μου έρθει
δύσκολο Σωτήρη οι αδυναμίες και τα πάθη μου δεν μπορώ να τα κόψω είμαι υπόλογος σε αυτά ;) ;)
καστιζουν οι κουνιαδες
Δεν ειναι Μοσχα.Εγω στην ουφα με 1200 ευρω περναω βασιλικα(μαζι με τα εισητηρια λεω)Αλλα εχω σπιτι εκει.πολυδάπανο το ταξίδι στην Μόσχα μόνο η βίζα φτάνει,βάλε και τα εισιτήρια ο κούκος αηδόνι θα μου έρθει
δύσκολο Σωτήρη οι αδυναμίες και τα πάθη μου δεν μπορώ να τα κόψω είμαι υπόλογος σε αυτά ;) ;)
Για ενα μηνα μιλαω ετσι?Δεν ειναι Μοσχα.Εγω στην ουφα με 1200 ευρω περναω βασιλικα(μαζι με τα εισητηρια λεω)Αλλα εχω σπιτι εκει.
Για ενα μηνα μιλαω ετσι?
δες πμ!Δεν ειναι Μοσχα.Εγω στην ουφα με 1200 ευρω περναω βασιλικα(μαζι με τα εισητηρια λεω)Αλλα εχω σπιτι εκει.
υπολογισε 4-5 την ημερα εεκει επι ενα μηνα 5χ5ο=250χ30=7500 κοιτα συμφερον μακη θα τρελαθης λεμεε!!!!!!!!!!!!!με τα 1200€ που λες για υπολόγισε πόσα στούντιο είναι????????????
για να σε βοηθήσω είναι 50€ η επίσκεψη ;) ;)
υπολογισε 4-5 την ημερα εεκει επι ενα μηνα 5χ5ο=250χ30=7500 κοιτα συμφερον μακη θα τρελαθης λεμεε!!!!!!!!!!!!!
θα σου ποιουν το αιμα!κάτσε γιατί με μπέρδεψες τώρα όταν λες 4-5 τι εννοάς
Τα 1200 ειναι για ενα μηνα φαγητο,ποτο, διακοπες.Α και τα κοριτσια εκει κοστιζουν 50 ευρω αλλα ειναι σε ξενοδοχειο η σπιτι για ωρες.με τα 1200€ που λες για υπολόγισε πόσα στούντιο είναι????????????
για να σε βοηθήσω είναι 50€ η επίσκεψη ;) ;)
Τα 1200 ειναι για ενα μηνα φαγητο,ποτο, διακοπες.Α και τα κοριτσια εκει κοστιζουν 50 ευρω αλλα ειναι σε ξενοδοχειο η σπιτι για ωρες.
Και μηντις συγκρινεις εμφανισιακα με τις δικες μας εδω.Μονο με cg μπορει να πετυχεις κατι αναλογο.
Εχει και sallon η καπως ετσι τα λενε αλλα λογω γυναικας δεν εμαθα λεπτομερειες.Παντως μου ειπε φιλος
γυρω στα500 με 800 ρουβλια.{15 με 25 ευρω}
Ναι ασε που αν κανεις και καμια γνωριμια αυτο δεν ανταλασεται με τιποτα απο εδω{sudio,cg κτλ}α και παιζει πολυ φαι κυριολεκτικα και μεταφορικαέτσι όπως το θέτεις ναι είναι πιο συμφέρουσα λύση.....................