Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

Επισκέπτης
Να σου εξηγήσω εγώ.
Όταν ο 25άρης γκόμενος πάει την πεθερά , μάνα της 22χρονης για ψώνια.
Όταν όλη η φάρα της γκόμενας , πάνε και βολεύονται τσαμπέ στο μαγαζί/μπίζνα του γκόμενου.Όταν τα αδέλφια της γκόμενας πάνε για τσάμπα διακοπές στο εξοχικό του γκόμενου της αδελφής τους.

Τότε ο γκόμενος είναι ο μαλάκας και είναι από κάτω.
Γκέγκε ;

Τωρα για εξηγησε μου και το "απο πανω"
και το "κανει κουμαντο η γυναικα"

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οτι ηρθε ο καιρος να παψεις να εμπιστευεσαι τυφλά 60αρες κοκονες.
Το λεξιλογιο σου ειναι περασμενων 10ετιων τοτε που οι σχεσεις ηταν γεματες υποκρισια.

Τι παει να πει ενας ανρθωπος να ειναι "απο πανω" ο αλλος "απο κατω" και "κανω κουμαντο"?
ειναι απλα εκφρασεις που χρησιμοποιησα για να τονισω αυτο που ηθελα να πω.
ασε που τις εχω ακουσει και απο που μικροτερες απο αυτες που αναφερεις.
προφανως και δεν καταλαβες αυτο που ηθελα να πω,ομως δεν πειραζει!!!!

εμεις να μαστε καλα!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τότε λάκη ο γκόμενος είναι μαλάκας τέλος.

το να μη στήνεις κώλο στο κάθε βαρεμένο δε σημαίνει ότι είσαι από πάνω, σημαίνει ότι απλώς δεν είσαι μαλάκας.

τώρα, αν ο καθένας θεωρεί τρομερή επιτυχία και ότι "της έδειξε της παλιομαλακισμένης" όταν απλώς κάνει τα αυτονόητα για να σεβαστεί τον εαυτό του, κάπου το'χει χάσει...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Να σου εξηγήσω εγώ.
Όταν όλη η φάρα της γκόμενας , πάνε και βολεύονται τσαμπέ στο μαγαζί/μπίζνα του γκόμενου.Όταν τα αδέλφια της γκόμενας πάνε για τσάμπα διακοπές στο εξοχικό του γκόμενου της αδελφής τους.

Γκέγκε ;
Kαλο καλο.....Σωστη εξηγηση :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αρα ερχεσαι στα λογια μου.
Μολις αρχιζε να σοβαρεύει η σχεση χωριζατε και επι της ουσιας δεν εχεις κανει μακροχρόνια σχεση με ανατολικοευρωπαια.

Αφου ηταν τοσο γαμαουα σε χαρακτηρα και εμφανιση γιατι καθε 2-3 χρονια χωριζεις ??
τυχαιο? δεν νομιζω.
δεν ερχομαι καθολου στα λογια σου οποιαδηποτε γυναικα την μαθαινης με την παροδο του χρονου και το αντιστροφο εκει βλεπεις αν ταιριαζεις και μαθαινης και την κουλτουρα και αρχιζεις να γνωριζεις και να σεβεσε πραγματα.Η μακροχρονια σχεση δεν ειναι μονο κρεβατι ειναι χημεια διαμορφωση χαρακτηρων υποχωρησεων και αλλωνσυνιστωσων,κατα την αποψη η σχεση πρεπει να διαρκη 2-3 χρονια και μετα γαμος.Δεν καταλαβαινω πως ενοεις το μακρ.σχεση τι ειναι σιδηροδρομος?πρεπει να μαθης να σεβεσε και τους στοχους της συντροφου σου,εγω μπορει να ηθελα γαμο αλλα το ημιση οχι ισως γιατι ηθελε να κανη καποια πραγματα πρωτα που ισως προεκυψαν στην πορεια η να μην αισθανετε ετοιμη ο αλλος η ειναι ανασφαλης!Τονιζω ιδιαιτερα στην ανασφαλεια των γυναικων αυτων που εμεις οι ιδιοι φταιμε και ισχυη για ολες τις γυναικες αν δεν εισαι ξεκαθαρος απο την αρχη και σε θεση να τηρησης τα λεγομενα σου κατσε στα αυγα σου,οτι πεις εξ αρχης πρεπει ευλαβικα να το τηρησης δεν θελουν κοροιδια δεν ζηταν τιποτα το φοβερο αγαπουν την οικογενεια αφοσιονονται στο αντρα τους και το παιδιτους θα προχωρισω ενα βημα παραπερα μην μπερδευετε την σχεση του κρεβατιου με την σχεση την σοβαρη,πολυ παντρευονται μετα μενουν απο δουλεια και τρεχει αυτη να τα κανη ολα,μετα τη να σε κανη?βαλε πρωτα τις βασης εξασφαλισεοτι θα μπορεσεις να κοιταζεις την οικογενεια σου και θεσε στοχους εμενα δεν μου ζητησαν περιεργα πραγματα τα βασικα που θελη μια γυναικα μια βολτα για καφε ενα κομωτηριο και ψωνια στο σουπερ μαρκετ οτι κανης δηλ.στην ζωη σου απο κι και περα ειναι στην δικη σου κριση τη θα κανης για την συντροφο σου.Χαιρωμε που επιτελους αρχιζετε να ρωτατε μερικα πραγματακαι αποκτανε οι συζητησης ενδιαφερον!Ιδομεν!

Επισκέπτης
Να σου εξηγήσω εγώ.

Γκέγκε ;

ΔΙΔΑΓΜΑ:

Παντρευτειτε αλλοδαπες.
Ειναι ο μονος τρόπος να μη γινετε σερβιετακια και μουνοδουλοι.

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν ερχομαι καθολου στα λογια σου οποιαδηποτε γυναικα την μαθαινης με την παροδο του χρονου και το αντιστροφο εκει βλεπεις αν ταιριαζεις και μαθαινης και την κουλτουρα και αρχιζεις να γνωριζεις και να σεβεσε πραγματα.Η μακροχρονια σχεση δεν ειναι μονο κρεβατι ειναι χημεια διαμορφωση χαρακτηρων υποχωρησεων και αλλωνσυνιστωσων,κατα την αποψη η σχεση πρεπει να διαρκη 2-3 χρονια και μετα γαμος.Δεν καταλαβαινω πως ενοεις το μακρ.σχεση τι ειναι σιδηροδρομος?πρεπει να μαθης να σεβεσε και τους στοχους της συντροφου σου,εγω μπορει να ηθελα γαμο αλλα το ημιση οχι ισως γιατι ηθελε να κανη καποια πραγματα πρωτα που ισως προεκυψαν στην πορεια η να μην αισθανετε ετοιμη ο αλλος η ειναι ανασφαλης!Τονιζω ιδιαιτερα στην ανασφαλεια των γυναικων αυτων που εμεις οι ιδιοι φταιμε και ισχυη για ολες τις γυναικες αν δεν εισαι ξεκαθαρος απο την αρχη και σε θεση να τηρησης τα λεγομενα σου κατσε στα αυγα σου,οτι πεις εξ αρχης πρεπει ευλαβικα να το τηρησης δεν θελουν κοροιδια δεν ζηταν τιποτα το φοβερο αγαπουν την οικογενεια αφοσιονονται στο αντρα τους και το παιδιτους θα προχωρισω ενα βημα παραπερα μην μπερδευετε την σχεση του κρεβατιου με την σχεση την σοβαρη,πολυ παντρευονται μετα μενουν απο δουλεια και τρεχει αυτη να τα κανη ολα,μετα τη να σε κανη?βαλε πρωτα τις βασης εξασφαλισεοτι θα μπορεσεις να κοιταζεις την οικογενεια σου και θεσε στοχους εμενα δεν μου ζητησαν περιεργα πραγματα τα βασικα που θελη μια γυναικα μια βολτα για καφε ενα κομωτηριο και ψωνια στο σουπερ μαρκετ οτι κανης δηλ.στην ζωη σου απο κι και περα ειναι στην δικη σου κριση τη θα κανης για την συντροφο σου.Χαιρωμε που επιτελους αρχιζετε να ρωτατε μερικα πραγματακαι αποκτανε οι συζητησης ενδιαφερον!Ιδομεν!
Ναι σιγουρα και σε γενικες γραμμες συμφωνω.
Αλλα βαζε καμμια τελεια και καμμια παραγραφο βρε.Στραβωθηκα να το διαβασω. :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ναι σιγουρα και σε γενικες γραμμες συμφωνω.
Αλλα βαζε καμμια τελεια και καμμια παραγραφο βρε.Στραβωθηκα να το διαβασω. :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι για να τα προσεχεις ιδιαιτερα και να μενουν :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ο μακης χαθηκε αλεξ λες να το πηρε βαρεια που δεν θα ξαναδη φωτο της κουνιαδας? :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ο μακης χαθηκε αλεξ λες να το πηρε βαρεια που δεν θα ξαναδη φωτο της κουνιαδας? :2funny: :2funny: :2funny:

θα του στειλω μνμ να μπαινει εστω κι ετσι.....Θα ανταλλασουμε μονον λογακια τωρα....Τερμα οι εκθεσειs :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
θα του στειλω μνμ να μπαινει εστω κι ετσι.....Θα ανταλλασουμε μονον λογακια τωρα....Τερμα οι εκθεσειs :2funny: :2funny: :2funny:
θα ανοιξω θρεντ με τιτλο οι κουνιαδες μας και επισημα κατωχηρωνω τα πνευματικα δικαιωματα :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
θα ανοιξω θρεντ με τιτλο οι κουνιαδες μας και επισημα κατωχηρωνω τα πνευματικα δικαιωματα :2funny: :2funny: :2funny:
Bαλε και υποσημειωση......"Υποχρεωτικα με φωτο"   ωστε να κατοχυρωσουμε ολα τα φωτογραφικα δικαιωματα :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε λείπει ο μάρτης από την σαρακοστή  :2funny: :2funny: :2funny:

εδώ είμαι ρε παίδες κοιμόμουνα απο ολονυχτία προέρχομαι λυπηθείτε με  :helpplea: :helpplea:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

έτσι σε θέλω να κατοχυρώσεις τα δικαιώματα στο ονομά μου.............αναμένω το νέο θρέντ  :2funny: :2funny: :2funny:

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ασε ρε μονος μου θα παιζω. :2funny: :2funny: :2funny:
Καντο οι κουνιαδες που θα θελαμε να ειχαμε να βαζουμε ολοι τον οβολο μας :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom