Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Την ξέρεις πούστη την διαδρομή....μπράβο...δεν το περίμενα.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.107
Πόντοι
12.056
Την ξέρεις πούστη την διαδρομή....μπράβο...δεν το περίμενα.

Παλια πουτανα ο Αλτεκιος.... :rolleyes: :rolleyes:
Την κανω γιατι το καναμε ct lands το θρεντ και θα αρχιζω να φορτωνω και θα πεσει κλαμα...

καλα ρε απαραδεκτοι..βαζετε φωτο με lada niva??? Eλεοοοοοοοοοοοοςςςςςςς  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Παλια πουτανα ο Αλτεκιος.... :rolleyes: :rolleyes:
Την κανω γιατι το καναμε ct lands το θρεντ και θα αρχιζω να φορτωνω και θα πεσει κλαμα...

καλα ρε απαραδεκτοι..βαζετε φωτο με lada niva??? Eλεοοοοοοοοοοοοςςςςςςς  :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι αλτεκ η μερσεντες της ρωσιας ειναι οριτσιναλ παραδοσιακες καταστασεις :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αμφιβάλλω αν καταλάβατε τελικά οτι είστε οτι να΄ναι εντελώς...

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στην μοσχα εχει πιο πολυ!
Στην μοσχα δεν εχει τετοια το χειμωνα με -40 :2funny: :2funny: :2funny:
Στην πρωτη η γυναικα μου κανει πατιναζ.Ηθελε να με μαθει και την απειλησα οτι θα την χωρισω :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• IMG_3015.JPG
    IMG_3015.JPG
    79,5 KB · Εμφανίσεις: 26
  • IMG_2747.JPG
    IMG_2747.JPG
    103,9 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSC07126.JPG
    DSC07126.JPG
    133,7 KB · Εμφανίσεις: 18

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γιατι αλτεκ η μερσεντες της ρωσιας ειναι οριτσιναλ παραδοσιακες καταστασεις :2funny: :2funny:
Τα lada τα εχουν για τους κηπους και τα κατσαβραχα.Που να δεις τα καινουρια μοντελα που δεν ερχονται ελλαδα.Τυφλα να εχουν οι Mercendes :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Καλημερα σας..εδώ δεν είναι το θρεντ που ποστάρουμε οτι να΄ναι απο τα ταξίδια μας? :jerking: :jerking: :jerking:

Ξενοδοχείο RITΖ στο Παρίσι λοιπόν.
Καλα, αυτριο θα σκαναρω να σου δειξω τακλειδια απο το Nevskiy Palace Στην Αγ.Πετρουπλη, αποτο hotel Minsk και το Marriott στη Μοσχα... οσο εκανε μια εβδομαδα στο Ριτζ στο Παρισι, κανει μια νυχτα σε αυτα ναουμε....

κλααααψεεεεεεεεε γουσταρω χλιδες με Ρωσσιδακιααααα λεμεεεεεεεε

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ωρα για  :coffee:φρεντο παραλιακα επιστροφη αργοτερα!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καλα, αυτριο θα σκαναρω να σου δειξω τακλειδια απο το Nevskiy Palace Στην Αγ.Πετρουπλη, αποτο hotel Minsk και το Marriott στη Μοσχα... οσο εκανε μια εβδομαδα στο Ριτζ στο Παρισι, κανει μια νυχτα σε αυτα ναουμε....

κλααααψεεεεεεεεε γουσταρω χλιδες με Ρωσσιδακιααααα λεμεεεεεεεε

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
γεια σου μεμο τι να κανουμε τσιπς πατατακια γαριδακια διαφιμησεις να ουμε :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Στην μοσχα δεν εχει τετοια το χειμωνα με -40 :2funny: :2funny: :2funny:
Στην πρωτη η γυναικα μου κανει πατιναζ.Ηθελε να με μαθει και την απειλησα οτι θα την χωρισω :2funny: :2funny: :2funny:
τι γυναικα σου την ειδε ο μακης? :2funny: :2funny: :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.588
Πόντοι
216
Πριν ειχε παραγινει ποσταρισμα με εικονες απο ρωσιδια(υπαρχει ομως ειδικο θεμα γι αυτο).
Τωρα το τοπικ παει να γινει...ταξιδιωτικο! Αυτο θελουμε?

--

Παντως, για να το ξαναγυρισω στο θεμα μας, κι επειδη οντως οι ανατολικοευρωπαιες που αναρτηθηκαν εδω ηταν οντως πανεμορφες, οτι αυτο που μενει δεν ειναι τελικα η ομορφια, αλλα ο χαρακτηρας. Τι να το κανεις να ειναι κουκλαρα και να σου ψηνει το ψαρι στα χειλη;

Νομιζω εκει την πατανε οι ελληνιδες, στην πλειοψηφια τους ειναι αδιαφορες αντε μετριες και αρκετες ωραιες(οποιος προλαβε προλαβε), αλλα το θεμα ειναι ο χαρακτηρας τους πλεον, οτι οι περισσοτερες εχουν παρει τα μυαλα τους πολυ αερα.
Οπως εχει ειπωθει, το τριπτυχο χοντος-ζαρας-μποντυλαιν(ή βοδυ-λαιν???) παει συννεφο, τσιγαριά, το κοσμοπολιταν στα χερια, τα δικαιωματα μου, τα λεφτα μου, οι απαιτησεις μου και αλλα που οσο τα σκεφτομαι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.

Οι περισσοτεροι εδω, οσοι ενδιαφερομαστε για σχεση τελωσπαντων, θελουμε μια γυναικα να μας κανει να νιωθουμε αντρες, και εμεις φυσικα να προσπαθουμε το καλυτερο γι αυτη.
Αλλα οχι το στυλ της σημερινης ελληνιδας, να μας μπει καβαλα, κι αυτη και ολο της το σοι, και να μας πηδανε καθημερινα με τις απαιτησεις τους!
Η ουσια βρισκεται σε απλα πραγματα, αλλα για μαλλον οι ελληνιδες την εχουν χασει πια...

--

Γι' αυτο οι συναγωνιστες στρεφονται στην αν.ευρωπη-ρωσια. Και ομορφια, και χαρακτηρας στις γυναικες!

Αντε τωρα να πας να κανεις κατασταση με ελληνιδα, που και σε καμια ασχημη/μετρια θα ξεπεσεις, και ο χαρακτηρας της θα ναι για τα μπαζα.
Εκει λεμε....αντε γεια, και στρεφουμε το βλεμμα προς ανατολας...

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πριν ειχε παραγινει ποσταρισμα με εικονες απο ρωσιδια(υπαρχει ομως ειδικο θεμα γι αυτο).

--

Παντως, για να το ξαναγυρισω στο θεμα μας, κι επειδη οντως οι ανατολικοευρωπαιες που αναρτηθηκαν εδω ηταν οντως πανεμορφες, οτι αυτο που μενει δεν ειναι τελικα η ομορφια, αλλα ο χαρακτηρας. Τι να το κανεις να ειναι κουκλαρα και να σου ψηνει το ψαρι στα χειλη;

Νομιζω εκει την πατανε οι ελληνιδες, στην πλειοψηφια τους ειναι αδιαφορες αντε μετριες και αρκετες ωραιες(οποιος προλαβε προλαβε), αλλα το θεμα ειναι ο χαρακτηρας τους πλεον, οτι οι περισσοτερες εχουν παρει τα μυαλα τους πολυ αερα.
Οπως εχει ειπωθει, το τριπτυχο χοντος-ζαρας-μποντυλαιν(ή βοδυ-λαιν???) παει συννεφο, τσιγαριά, το κοσμοπολιταν στα χερια, τα δικαιωματα μου, τα λεφτα μου, οι απαιτησεις μου και αλλα που οσο τα σκεφτομαι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.

Οι περισσοτεροι εδω, οσοι ενδιαφερομαστε για σχεση τελωσπαντων, θελουμε μια γυναικα να μας κανει να νιωθουμε αντρες, και εμεις φυσικα να προσπαθουμε το καλυτερο γι αυτη.
Αλλα οχι το στυλ της σημερινης ελληνιδας, να μας μπει καβαλα, κι αυτη και ολο της το σοι, και να μας πηδανε καθημερινα με τις απαιτησεις τους!
Η ουσια βρισκεται σε απλα πραγματα, αλλα για μαλλον οι ελληνιδες την εχουν χασει πια...

--

Γι' αυτο οι συναγωνιστες στρεφονται στην αν.ευρωπη-ρωσια. Και ομορφια, και χαρακτηρας στις γυναικες!

Αντε τωρα να πας να κανεις κατασταση με ελληνιδα, που και σε καμια ασχημη/μετρια θα ξεπεσεις, και ο χαρακτηρας της θα ναι για τα μπαζα.
:thumbsup:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

--

--

συμφωνω αλλα πρεπει να παρατηρησω και το εξης φαινομενο οτι με την παροδο του χρονου και με φιλες ελληνιδες οι ξενες χαλανε για αυτο προτινουμε εισαγωμενη ανατολικη λεμε!!

Επισκέπτης

Οι περισσοτεροι που με θέρμη απαντούν σ αυτο το θρεντ δεν εχουν μακροχρόνια σχεση γάμου με ανατολικοευρωπαιες.

Τυχαιο ? δεν νομιζω.

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Οι περισσοτεροι που με θέρμη απαντούν σ αυτο το θρεντ δεν εχουν μακροχρόνια σχεση γάμου με ανατολικοευρωπαιες.

Τυχαιο ? δεν νομιζω.
Εγω τουλαχιστον εχω .10 χρονια.Για τους αλλους δεν ειμαι αρμοδιος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom