Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Πριν ειχε παραγινει ποσταρισμα με εικονες απο ρωσιδια(υπαρχει ομως ειδικο θεμα γι αυτο).
Τωρα το τοπικ παει να γινει...ταξιδιωτικο! Αυτο θελουμε?
--
Παντως, για να το ξαναγυρισω στο θεμα μας, κι επειδη οντως οι ανατολικοευρωπαιες που αναρτηθηκαν εδω ηταν οντως πανεμορφες, οτι αυτο που μενει δεν ειναι τελικα η ομορφια, αλλα ο χαρακτηρας. Τι να το κανεις να ειναι κουκλαρα και να σου ψηνει το ψαρι στα χειλη;
Νομιζω εκει την πατανε οι ελληνιδες, στην πλειοψηφια τους ειναι αδιαφορες αντε μετριες και αρκετες ωραιες(οποιος προλαβε προλαβε), αλλα το θεμα ειναι ο χαρακτηρας τους πλεον, οτι οι περισσοτερες εχουν παρει τα μυαλα τους πολυ αερα.
Οπως εχει ειπωθει, το τριπτυχο χοντος-ζαρας-μποντυλαιν(ή βοδυ-λαιν???) παει συννεφο, τσιγαριά, το κοσμοπολιταν στα χερια, τα δικαιωματα μου, τα λεφτα μου, οι απαιτησεις μου και αλλα που οσο τα σκεφτομαι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.
Οι περισσοτεροι εδω, οσοι ενδιαφερομαστε για σχεση τελωσπαντων, θελουμε μια γυναικα να μας κανει να νιωθουμε αντρες, και εμεις φυσικα να προσπαθουμε το καλυτερο γι αυτη.
Αλλα οχι το στυλ της σημερινης ελληνιδας, να μας μπει καβαλα, κι αυτη και ολο της το σοι, και να μας πηδανε καθημερινα με τις απαιτησεις τους!
Η ουσια βρισκεται σε απλα πραγματα, αλλα για μαλλον οι ελληνιδες την εχουν χασει πια...
--
Γι' αυτο οι συναγωνιστες στρεφονται στην αν.ευρωπη-ρωσια. Και ομορφια, και χαρακτηρας στις γυναικες!
Αντε τωρα να πας να κανεις κατασταση με ελληνιδα, που και σε καμια ασχημη/μετρια θα ξεπεσεις, και ο χαρακτηρας της θα ναι για τα μπαζα.
Εκει λεμε....αντε γεια, και στρεφουμε το βλεμμα προς ανατολας...
Καλά τα λες σε γενικές γραμμές, απλά νομίζω ότι αυτά τα μυαλά (με τον πολύ αέρα) τα αποκτούν οι ελληνίδες γύρω στα 23
τους. Πολύ νωρίς δηλαδή, με το που βγάλουν μια σχολή/αρχίσουν ένα μεταπτυχιακό, αυξάνονται οι απαιτήσεις τους κατακόρυφα
και νομίζουν οτι πιάσαν τον Πάπα απο τ'αρχίδια. Είμαι 27-28 κι όσες φορές έχω προσπαθήσει να κάνω φάση με ελληνιδες άνω
των 23 (περίπου μιλάμε πάντα) υπάρχει πρόβλημα. Πιστεύω λύση είναι να κοιτάζουμε πιο μικρές ηλικίες όπου πλέον είναι πιο
τρυφερές σε χαρακτήρα και τις νοιάζει περισσότερο να περάσουν όμορφα παρά να επωφεληθούν κατ' οποιοδήποτε τρόπο.
Εγώ τουλάχιστον, στην παρούσα φάση κοιτάω ηλικίες 19-21. Απο κει και πέρα ξεφεύγει νομίζω η φάση...κι ας με συγχωρήσουν
οι συνομήλικες του σαιτ.