Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Πριν ειχε παραγινει ποσταρισμα με εικονες απο ρωσιδια(υπαρχει ομως ειδικο θεμα γι αυτο).
Τωρα το τοπικ παει να γινει...ταξιδιωτικο! Αυτο θελουμε?

--

Παντως, για να το ξαναγυρισω στο θεμα μας, κι επειδη οντως οι ανατολικοευρωπαιες που αναρτηθηκαν εδω ηταν οντως πανεμορφες, οτι αυτο που μενει δεν ειναι τελικα η ομορφια, αλλα ο χαρακτηρας. Τι να το κανεις να ειναι κουκλαρα και να σου ψηνει το ψαρι στα χειλη;

Νομιζω εκει την πατανε οι ελληνιδες, στην πλειοψηφια τους ειναι αδιαφορες αντε μετριες και αρκετες ωραιες(οποιος προλαβε προλαβε), αλλα το θεμα ειναι ο χαρακτηρας τους πλεον, οτι οι περισσοτερες εχουν παρει τα μυαλα τους πολυ αερα.
Οπως εχει ειπωθει, το τριπτυχο χοντος-ζαρας-μποντυλαιν(ή βοδυ-λαιν???) παει συννεφο, τσιγαριά, το κοσμοπολιταν στα χερια, τα δικαιωματα μου, τα λεφτα μου, οι απαιτησεις μου και αλλα που οσο τα σκεφτομαι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.

Οι περισσοτεροι εδω, οσοι ενδιαφερομαστε για σχεση τελωσπαντων, θελουμε μια γυναικα να μας κανει να νιωθουμε αντρες, και εμεις φυσικα να προσπαθουμε το καλυτερο γι αυτη.
Αλλα οχι το στυλ της σημερινης ελληνιδας, να μας μπει καβαλα, κι αυτη και ολο της το σοι, και να μας πηδανε καθημερινα με τις απαιτησεις τους!
Η ουσια βρισκεται σε απλα πραγματα, αλλα για μαλλον οι ελληνιδες την εχουν χασει πια...

--

Γι' αυτο οι συναγωνιστες στρεφονται στην αν.ευρωπη-ρωσια. Και ομορφια, και χαρακτηρας στις γυναικες!

Αντε τωρα να πας να κανεις κατασταση με ελληνιδα, που και σε καμια ασχημη/μετρια θα ξεπεσεις, και ο χαρακτηρας της θα ναι για τα μπαζα.
Εκει λεμε....αντε γεια, και στρεφουμε το βλεμμα προς ανατολας...

Καλά τα λες σε γενικές γραμμές, απλά νομίζω ότι αυτά τα μυαλά (με τον πολύ αέρα) τα αποκτούν οι ελληνίδες γύρω στα 23

τους. Πολύ νωρίς δηλαδή, με το που βγάλουν μια σχολή/αρχίσουν ένα μεταπτυχιακό, αυξάνονται οι απαιτήσεις τους κατακόρυφα

και νομίζουν οτι πιάσαν τον Πάπα απο τ'αρχίδια. Είμαι 27-28 κι όσες φορές έχω προσπαθήσει να κάνω φάση με ελληνιδες άνω

των 23 (περίπου μιλάμε πάντα) υπάρχει πρόβλημα. Πιστεύω λύση είναι να κοιτάζουμε πιο μικρές ηλικίες όπου πλέον είναι πιο

τρυφερές σε χαρακτήρα και τις νοιάζει περισσότερο να περάσουν όμορφα παρά να επωφεληθούν κατ' οποιοδήποτε τρόπο.

Εγώ τουλάχιστον, στην παρούσα  φάση κοιτάω ηλικίες 19-21. Απο κει και πέρα ξεφεύγει νομίζω η φάση...κι ας με συγχωρήσουν

οι συνομήλικες του σαιτ.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εμ θελαμε ισοτητες και π!@# μπλε.
αν δεν ειναι ο αντρας λιγο πιο πανω απτη γυναικα σπιτι δεν γινεται,
στο κατω κατω παντα στο σπιτι κουμαντο κανουν οι γυναικες,ας μην τους ευνουχιζουμε εντελως πια. :rolleyes: :-

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Τύπε, ξέρεις τί γίνεται στις εξωτικές χώρες από απελπισμένες σιτεμένες Ευρωπαίες (και Ελληνίδες); :2funny:

Όσες έχουν πάρει απόφαση ότι γαμπρός γιοκ στη χώρα τους, πηγαίνουν και "ξεδίνουν" λέμε...

Nαι. Ειδικά γουστάρουν μελαχρινά αγοράκια που τους βγάζουν τα γούστα! Αυτοί τις λένε bottles γιατί τις γεμίζουν με το

γάλα...(δεν κάνω πλάκα).

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
στο κατω κατω παντα στο σπιτι κουμαντο κανουν οι γυναικες,ας μην τους ευνουχιζουμε εντελως πια. :rolleyes: :-
καλα το αρχισες!

Επισκέπτης

το κλισε σε ολο του το μεγαλειο!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
3 και 2 τι ???

3 σχεσεις ?
3 ροδακινα στο ψυγειο σου ?
3 χρησιμοποιημένες καπότες ?
2 σχεσεις αν δεν βαλετε κοσμητικα επιθετα δεν μπορειτε?μονο ρωτας δεν απαντας με εναν διαλογος δεν γινετε τα δυο νουμερα ειναι η χρονικη περιοδο η πρωτη 2 χρονια τωρα στην δευτερη ειμαι 3 δεν αναφερω αλλες μικροτερης διαρκειας!

Επισκέπτης
2 σχεσεις αν δεν βαλετε κοσμητικα επιθετα δεν μπορειτε?μονο ρωτας δεν απαντας με εναν διαλογος δεν γινετε τα δυο νουμερα ειναι η χρονικη περιοδο η πρωτη 2 χρονια τωρα στην δευτερη ειμαι 3 δεν αναφερω αλλες μικροτερης διαρκειας!

Αρα ερχεσαι στα λογια μου.
Μολις αρχιζε να σοβαρεύει η σχεση χωριζατε και επι της ουσιας δεν εχεις κανει μακροχρόνια σχεση με ανατολικοευρωπαια.

Αφου ηταν τοσο γαμαουα σε χαρακτηρα και εμφανιση γιατι καθε 2-3 χρονια χωριζεις ??
τυχαιο? δεν νομιζω.

Επισκέπτης
Πιστεύω λύση είναι να κοιτάζουμε πιο μικρές ηλικίες όπου πλέον είναι πιο
τρυφερές σε χαρακτήρα και τις νοιάζει περισσότερο να περάσουν όμορφα παρά να επωφεληθούν κατ' οποιοδήποτε τρόπο.Εγώ τουλάχιστον, στην παρούσα  φάση κοιτάω ηλικίες 19-21.

Με το μπαρδόν , όμως ,
αλλά με τις συγκεκριμένες ηλικίες δεν υπάρχει ο άλλος κίνδυνος ,
να χρειαστεί δηλ. να βγείς πάνω από 5-6 φορές μαζί τους,
για να γαμήσεις ;

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Με το μπαρδόν , όμως ,
αλλά με τις συγκεκριμένες ηλικίες δεν υπάρχει ο άλλος κίνδυνος ,
να χρειαστεί δηλ. να βγείς πάνω από 5-6 φορές μαζί τους,
για να γαμήσεις ;
Φιλε μου λογω πεποιθησεων και αντιληψεων οι ανατολικοευρωπαιες παντρευονται νωρις.Σε αυτη την ηλικια εχουν και παιδια οποτε αν γουσταρουν μαλλον δεν θα χρειαστουν πολλες συναντηςεις.

Επισκέπτης

οτι ηρθε ο καιρος να παψεις να εμπιστευεσαι τυφλά 60αρες κοκονες.
Το λεξιλογιο σου ειναι περασμενων 10ετιων τοτε που οι σχεσεις ηταν γεματες υποκρισια.

Τι παει να πει ενας ανρθωπος να ειναι "απο πανω" ο αλλος "απο κατω" και "κανω κουμαντο"?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Το λεξιλογιο σου ειναι περασμενων 10ετιων τοτε που οι σχεσεις ηταν γεματες υποκρισια.

Τι παει να πει ενας ανρθωπος να ειναι "απο πανω" ο αλλος "απο κατω" και "κανω κουμαντο"?
τυχαιο ????

Επισκέπτης

Να σου εξηγήσω εγώ.
Όταν ο 25άρης γκόμενος πάει την πεθερά , μάνα της 22χρονης για ψώνια.
Όταν όλη η φάρα της γκόμενας , πάνε και βολεύονται τσαμπέ στο μαγαζί/μπίζνα του γκόμενου.Όταν τα αδέλφια της γκόμενας πάνε για τσάμπα διακοπές στο εξοχικό του γκόμενου της αδελφής τους.

Τότε ο γκόμενος είναι ο μαλάκας και είναι από κάτω.
Γκέγκε ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom