Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πάντως, έχω πει για πλάκα στη δουλειά ότι εγώ θα παντρευτώ μουνάρα Ουκρανίδα κι έτσι :boobies: και το τι έχω ακούσει από άντρες (αλλά κυρίως γυναίκες) συναδέλφους - το φαντάζεστε. :S

Τι πουτάνες τις ανεβάζουν, :headbang: θα σου φάνε τα λεφτά (μα, λέω δεν έχω... :idiot:) - άσε το κλασσικό... παπούτσι απ' τον τόπο σου... Yeah, right... :jerking:
μπαλωμενοι κατανταμε εμεις μετα των χωρισμο :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
θα σου πω μερικα πραγματα τα οποια γνωριζω απο φιλικα ζευγαρια ειναι νοικοκοιρες και προσεχουν το σπιτι τους δυσκολα εχω δει ομορφη βουλγαρα,προσεχουν καιπεριποιουντε τον αντρα τους ειναι εργατικες σκυλια μπορω να πω και κανουν δωρα οταν αγαπουν αυτα τα εχω δη προσωπικα εδω μοδα ειναι να τα κανουν ολα ισωμα ολες ειναι πορνες θα πουν εγω βλεπω και ξερω για μενα ελπιζω να βοηθησα!!

ναι ρε αλλά είναι άλλο να βλέπεις απ'έξω

κι εγώ ξέρω πχ ένα πολύ φιλικό μου ζευγάρι ρουμάνων, για τη γυναίκα όπως τη βλέπω κι εγώ κάπως έτσι θα τα έλεγα (εκτός από τα δώρα).. λίγο γκρινιάρα όπως μου τα περιγράφει, αλλά κατά τα άλλα έτσι. όμως όταν έχω βρεθεί μόνη μου με τον άντρα της εκείνος είχε άλλα να πει  :2funny:

θέλω να δω χαρακτηριστικά μιας εθνικότητας, τελικά όλα είναι μόνο θέμα ατόμου ή (για σχέση μιλάω πάντα) υπάρχουν διαφορές από εθνικότητα σε εθνικότητα?
ανθρωπολογικά θέλω να το δω, καταλαβαίνετε  :2funny:

(και βάζε και καμιά τελεία, αγχώθηκα  :S )

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
καθε ποστ σου ειναι λυπητερο γιατι μονο χαζομαρες λες μονο σπαμ και τιποτα σοβαρο αν δεν γουσταρεις τις αλλοδαπες μην ποσταρεις και μας τρως χρονο για απαντησεις!

γουσταρω τις ωραιες γυναικες
 δεν τις χωριζω σε ντοπιες και αλλοδαπες
 δεν εχω τετοια κολληματα,σαν και σας

η γυναικα,ανεξαρτητως φυλής,εχει το κουμπι της
 αν εχεις καταλαβει τον ψυχισμο τους και το βρεις,περνας καλα,δεν πανα
 ειναι και απο την ουζουμπουρου
 αλλα ειπαμε,Ρωσσιδες πανω απο ολα

Μια σομαλη σαν την Ιμαν,σας χαλαει
 Μια αφγανη σας χαλαει
 Μια αυστραλεζα σας χαλαει
 Μια ιταλιδα σας χαλαει
 Μονο ρωσιδες

αρε πουστη μου καψιμο που εχετε

και αγαμια επισης

Πολυ ομως

Αγαμητου και απάρτου γωνια

Περαστικα ,σας αφηνω στον αυτοευνουχισμο σας

Επισκέπτης
να μην ξεχνιομαστε ειπες και ειπα να μην ξαναποσταρεις πως απαιτεις οταν σκιζεις το θρεντ μια με τις φωτογραφιες σου μια με τα νυχια σου μια που πας για καφε μια για υπηρετικο προσωπικο και ενα σωρο παπαριες να πουμε για αλλοδαπες λες και σε ενδιαφερη εσενα αλλα πραγματα θες να δειξης αλλα βρεστα πρωτα με τον εαυτο σου και μετα με μας!!!κλεινω την δευτερη παραθεση!!!
Πολύ σοβαρά το είδες το "εργάκι" σου  και τον ρόλο σου.Προσγειώσου..Σου έδωσα ένα σωρό πάσες να συνεχιστεί το θρεντάκι σου που θα είχε πιάσει πάτο και μιλάς κι απο πάνω?

:s&m_2:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
οι ελληνίδες τους χαλάνε ρε γκαμπα, τι σομαλές και αφγανές
(οι αυστραλέζες μπλιαχ)

αλλά εγώ τους καταλαβαίνω, δε θα έλεγα όχι σε έναν ωραίο νιγηριανό, σε έναν ωραίο σενεγαλέζο, σε έναν ωραίο σουδανό  :cum: , σε έναν ωραίο αιθίοπα (αν υπάρχουν, εγώ δεν έχω δει), αλλά ξέρω ότι μπροστά σε έναν ωραίο τανζανό δεν υπάρχει κανένα δίλημμα  :rockon:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
 γουσταρω τις ωραιες γυναικες
 δεν τις χωριζω σε ντοπιες και αλλοδαπες
 δεν εχω τετοια κολληματα,σαν και σας

η γυναικα,ανεξαρτητως φυλής,εχει το κουμπι της
 αν εχεις καταλαβει τον ψυχισμο τους και το βρεις,περνας καλα,δεν πανα
 ειναι και απο την ουζουμπουρου
 αλλα ειπαμε,Ρωσσιδες πανω απο ολα

Μια σομαλη σαν την Ιμαν,σας χαλαει
 Μια αφγανη σας χαλαει
 Μια αυστραλεζα σας χαλαει
 Μια ιταλιδα σας χαλαει
 Μονο ρωσιδες

αρε πουστη μου καψιμο που εχετε

και αγαμια επισης

Πολυ ομως

Αγαμητου και απάρτου γωνια

Περαστικα ,σας αφηνω στον αυτοευνουχισμο σας
εισαι πολυ μικρος να ιλας ετσι εγω σεβομαι αυτα που λες,αν και μιλας στον πλυθηντικο και ποσταρεις εμενα,δεν με ξερεις φιλε καθολου μιλας σε μενα που εχω κανη σχεσεις με διαφορες εθνικοτητες και οχι μονο ρωσιδες και ποιος ειπε οτι της χωριζω διαβασε λιγο πιο πανω τι γραφω μην ποσταρεις σαν τυφλοποντικας και απο τατελευταια λεγομενα σου φαινετε το επιπεδο σου!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.135
Πόντοι
12.056
εισαι πολυ μικρος να ιλας ετσι εγω σεβομαι αυτα που λες,αν και μιλας στον πλυθηντικο και ποσταρεις εμενα,δεν με ξερεις φιλε καθολου μιλας σε μενα που εχω κανη σχεσεις με διαφορες εθνικοτητες και οχι μονο ρωσιδες και ποιος ειπε οτι της χωριζω διαβασε λιγο πιο πανω τι γραφω μην ποσταρεις σαν τυφλοποντικας και απο τατελευταια λεγομενα σου φαινετε το επιπεδο σου!

Σωτο...ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
θέλω να δω χαρακτηριστικά μιας εθνικότητας, τελικά όλα είναι μόνο θέμα ατόμου ή (για σχέση μιλάω πάντα) υπάρχουν διαφορές από εθνικότητα σε εθνικότητα?
Μάγος είσαι? :cool2:

Πέρα από πλάκα, επειδή όλα αυτά μου θυμίζουν άπειρες συζητήσεις με τη bite στο thread των Ελλεηνίδων(sic) - δε μπορείς να συγκρίνεις ανθρώπους από διαφορετικό background, κουλτούρας & πολιτισμών. However που λένε κι οι Εγγλέζοι,

[size=16pt]There's no perfect people or relationships - the real deal is if you're perfect for each other.[/size]

Know what I mean? :cool2:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ναι ρε αλλά είναι άλλο να βλέπεις απ'έξω

κι εγώ ξέρω πχ ένα πολύ φιλικό μου ζευγάρι ρουμάνων, για τη γυναίκα όπως τη βλέπω κι εγώ κάπως έτσι θα τα έλεγα (εκτός από τα δώρα).. λίγο γκρινιάρα όπως μου τα περιγράφει, αλλά κατά τα άλλα έτσι. όμως όταν έχω βρεθεί μόνη μου με τον άντρα της εκείνος είχε άλλα να πει  :2funny:

(και βάζε και καμιά τελεία, αγχώθηκα  :S )
πρωτα απολα σε αυτες τις σχεσεις πρεπει να υπαρχει σεβασμος και των δυο πλευρων ως προς την κουλτουρα τους.διαφορες υπαρχουν και εκει ειναι το ρεζουμε αλλα ειναι θεμα σωστου χειρισμου.απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου πραματα που φαινονταν ασημαντα για την κοπελια μου ηταν σημαντικα μικρολεπτομεριες.Η απαντηση που ζητας ειναι πολυσυνθετη.οι ανθρωποι ειναι αυτοι που καθοριζουν την σχεση τους απο την αρχη οταν ξεκινας μια τετοια σχεση παντα εχεις προβληματα μεχρι να μαθεις την νοοτροπια του αλλου μιλας καθοριζεις πλαισια και προχωρας.Δεν ειναι μονο θεμα χημειας και σεχ,αυτος ηταν και ο λογος που με ωθησε να ανοιξω αυτο το θρεντ αλλα οι λεπτοι χειρισμοι δεν διευκρινιστηκαν ποτε απο κανενα μονο απο το μεμο σε μερικα σημεια γιατι καποια αλλα δεν ειναι κατανοητα απο πολους!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πολύ σοβαρά το είδες το "εργάκι" σου  και τον ρόλο σου.Προσγειώσου..Σου έδωσα ένα σωρό πάσες να συνεχιστεί το θρεντάκι σου που θα είχε πιάσει πάτο και μιλάς κι απο πάνω?

:s&m_2:
αντε παλι και ποιος ειπε οτι με νοιαζη αν το θρεντ που ανοιξα πιαση πατο η οχι και δεν το ειδα καθολου σοβαρα το μονο που ειδα ειναι ενα χαμηλο επιπεδο κανιβαλισμου των συμπερασματων και των γνωσεων επι του συγκεκριμενου θεματος!και εσυ τι εισαι η σαλωμη που χορευεις και σαγυνρυης το κοσμο και ποσταρει στο θρεντ?δεν ζητησα πασες απο κανενα ολα τα παιδια εκφερουν τις αποψεις τους απο μονοι τους μαλλον εσεις την ειδατε σοβαρα και συνεχιζετε σε ασκοπους χειρισμους ανευ ουσιας!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
εγω η μπουμπα και ο πριστινης. :grin: :sunglasses:
δεν ειδα να διαφωνουμε σοβαρα και ουτε επι της ουσιας ειπαμε η διαφωνισαμε σε κατι μην με βαζετε να επαναλαμβανω τα ιδια πραγματα εγω περισσιτερο γνωμες ακουω παρα ποσταρω και σπαμαρω βεβαια ολοι θα κανουμε τα αστειακια μας αρκει να μην θιγουμε κανενα!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
αντε παλι και ποιος ειπε οτι με νοιαζη αν το θρεντ που ανοιξα πιαση πατο η οχι και δεν το ειδα καθολου σοβαρα το μονο που ειδα ειναι ενα χαμηλο επιπεδο κανιβαλισμου των συμπερασματων και των γνωσεων επι του συγκεκριμενου θεματος!και εσυ τι εισαι η σαλωμη που χορευεις και σαγυνρυης το κοσμο και ποσταρει στο θρεντ?δεν ζητησα πασες απο κανενα ολα τα παιδια εκφερουν τις αποψεις τους απο μονοι τους μαλλον εσεις την ειδατε σοβαρα και συνεχιζετε σε ασκοπους χειρισμους ανευ ουσιας!

Πες της να παει να  :fuck1: με κανεναν φουκαρα μεταναστη, μπας και σταματησει να μας ζαλιζει τα αρχιδια.

Επισκέπτης
το μονο που ειδα ειναι ενα χαμηλο επιπεδο κανιβαλισμου των συμπερασματων και των γνωσεων επι του συγκεκριμενου θεματος!
Καλά χαλάρωσε ,δεν μιλάμε για μοριακή πυρηνική  Ιατρική..για Ρωσσίδες λέμε.Ο κανιβαλισμός και το χαμηλό επίπεδο πάνε πακέτο μ΄αυτό το θέμα .

μαλλον εσεις την ειδατε σοβαρα και συνεχιζετε σε ασκοπους χειρισμους ανευ ουσιας!
ε?

και εσυ τι εισαι η σαλωμη που χορευεις και σαγυνρυης το κοσμο και ποσταρει στο θρεντ?
Καριόλα Ελλεεινίδα απλά.Χαίρω πολύ.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Καλά Αλίντισσα την έχεις δει και πολύ high society να πούμε - έστειλα PM σε σένα και στη boobie κι έφαγα πόρτα. Σάλτα γαμήσου και κράτα και την είσπραξη. Πάω για ύπνο... :sleeping:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καλά χαλάρωσε ,δεν μιλάμε για μοριακή πυρηνική  Ιατρική..για Ρωσσίδες λέμε.Ο κανιβαλισμός και το χαμηλό επίπεδο πάνε πακέτο μ΄αυτό το θέμα .
ε?

τελικα εχετε κοληση με τις ρωσιδες και ρωτ  γιατι?θελω να σε ρωτησω με τον ορο ρωσιδα τι ενοεις? το επιπεδο εγινε πυρηνικη ιατρικη?εσεις βριζετε τους εαυτου σας!και ειμαι πολυ χαλαρως σαν την θαλασσα το βραδυ και εχει ενα φεγγαρι αλλιντι ολη κιτρινη ειναι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom