You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 498K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
εγω προσωπικα ποτε δεν εχω μιληση ασχημα για τις ελληνιδες γιατι ελληνιδα ειναι σε πρωτη φαση και η μανα των παιδιων μου αλλα δυστηχως μου κοστισε οσο πεντε ρωσιδες ολοι λετε πως τρωνε λεφτα ωραια πδηχτε ελληνιδες που δεν τρωνε και μην ασχοληστε μπορειτε ?οχι! και σταματηστε αυτη την παπαρια δεν οδηγει πουθενα,αλοιμονο αν σε οποιαδηποτε γυναικα δεν μπορειτε να προσφερετε τα βασικα τοτε καθιστε στον κολο σας και πηγαινετε μονο σε ρδελα γιατι εκει ειναι ο χωρος σας!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
αλεξ μιας και εχεις ωραιες φωτο απο ουφα κλπ ποσταρετες να βλεπουμε πως ζει ο κοσμος εξω!!!Γεια σου ρε Σωτο.Πως να συνεχισεις και με τι διαθεση?Να ποσταρεις φωτο θα τις σβησουνε.Να συζητησεις για σχεση με αλλοδαπη με ποιον οταν αυτοι που εχουν εμπειρια ειναι εδω μετρημενοι?Τεσπα δεν ξερω βαριεμαι να διαβαζω πραγματα απο ανθρωπους που ειναι αλλου για αλλου και αυτα που λενε ειναι αλλα λογια να αγαπιωμαστε
ετσι, περιμενω να δω...Γιατί δεν κάνεις report?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
που ειδες την φρικη αφου μιλησαν οι μοντ βαζω και εγω τα πραγματα στην θεση τους γιατι δεν εκανα ποτε καμια επεμβαση,εμενα προσωπικα δεν με νοιαζη για τις φωτο ναι ηταν μια δικη μου ιδεα αλλα για να γινονται αστεοισμοι και να περναμε την ωρα μας ευχαριστα,αν καποιος χριστιανος πει κατι σοβαρο θα πεταχτουν 500 σπαμ να τον πηδηξουν,επισης πολοι κανουν τους ξερολες λεγοντας ανουσιες παπαριες γιατι μαλλον στην ζωη τους δεν εχουν να κανουν κατι καλυτερο θα σκεφτω αν θα ξαναπω μερικα σοβαρα πραγματα γιατι λιγοι θα τα καταλαβουν βλεπεις ειναι θεμα μορφωσης εμπειριων της ζωης και πολων πραγματων που στο περασμα τους κτιζετε ο χαρακτηρας καθε ανθρωπου,τα ειπα και εφυγα πλουταρχος!!!sotirof γτ τετοια φρικη?
επειδη ειπωθηκε πως υπαρχει θρεντ με συλλογες να ποσταρετε?
Σωτο η επιθυμια σου διαταγη.Να 2 δειγματααλεξ μιας και εχεις ωραιες φωτο απο ουφα κλπ ποσταρετες να βλεπουμε πως ζει ο κοσμος εξω!!!
Συνημμένα
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
πραβο αλεξ αυτο χρειαζομαστε να δουμε πρασινο που στην ελλαδα το καψαν και ξεχασαμε το χρωμα του.Σωτο η επιθυμια σου διαταγη.Να 2 δειγματα
Μήπως πήρες πολύ στα σοβαρά το ρόλο σου σαν member του παρόντος forum?.....τα ειπα και εφυγα πλουταρχος!!!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
μέμο, λύσσαξες...
πιο πολύ εσύ συνεχίζεις το οφτόπικ παρά ο άλλος που πέταξε την παπαριά του κι έφυγε
μετά από τόσο καιρό που γαμάγατε το θρεντ με φωτό είπε ένας μοντ ότι φτάνει, το θρεντ έχει άλλο θέμα και μπορείτε τα αστεία που κάνετε εδώ να τα κάνετε αλλού, όπου θα τα εκτιμήσουν και περισσότεροι.
τώρα τι σε έπιασε και για ΕΝΑ ποστ κάνεις σαν θειά στο ΙΚΑ??
πιο πολύ εσύ συνεχίζεις το οφτόπικ παρά ο άλλος που πέταξε την παπαριά του κι έφυγε
μετά από τόσο καιρό που γαμάγατε το θρεντ με φωτό είπε ένας μοντ ότι φτάνει, το θρεντ έχει άλλο θέμα και μπορείτε τα αστεία που κάνετε εδώ να τα κάνετε αλλού, όπου θα τα εκτιμήσουν και περισσότεροι.
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
τελικα παραειναι "εκλεκτικοι" λεμε.......
λιγο ντροπη δε βλαπτει....
να κανεις αναφορα μαν.δεν γινεται και να μην ξεφύγει κατι
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ειναι αυτο που ειπα και στην σιλβα,απλα μα πολυ απλα βαζω τα πραγματα στην θεση τους,δεν το εχετε συνηθηση?καιρος ηταν να κανω μια παρεμβαση και εγω γιατι δεν μπηκα στο θρεντ κανενος να το σχισω,αλλο τα αστεια και αλλο η μαλ...εχει διαφορα!!Μήπως πήρες πολύ στα σοβαρά το ρόλο σου σαν member του παρόντος forum?
εσυ ειδες κανεναν να παραπονιεται οτι το θρεντ ητανε οφ τοπικ θεια μπουμπα?μέμο, λύσσαξες...
μερσι, ξερεις οτι εσενα ειδικα σε παω!να κανεις αναφορα μαν.δεν γινεται και να μην ξεφύγει κατι
τα θρεντ δεν "ανηκουν" σε κανεναν..ειναι αυτο που ειπα και στην σιλβα,απλα μα πολυ απλα βαζω τα πραγματα στην θεση τους,δεν το εχετε συνηθηση?καιρος ηταν να κανω μια παρεμβαση και εγω γιατι δεν μπηκα στο θρεντ κανενος να το σχισω,αλλο τα αστεια και αλλο η μαλ...εχει διαφορα!!
κι αν συνεχισετε να γκρινιαζετε ετσι και σας το κλειδωσουν θα σας πω εγω ποιανου ειναι το θρεντ μετα!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εσυ ειδες κανεναν να παραπονιεται οτι το θρεντ ητανε οφ τοπικ θεια μπουμπα?
όχι, γιατί γράφατε μόνο εσείς.
ο μοντ έκρινε ότι ήσασταν οφτόπικ, δεν είναι η πρώτη φορά που 2-3-4-5 μέλη κάνουν παιδική χαρά ένα τόπικ, και ενώ δεν παραπονιέται κανείς τους μαζεύουν.
εσένα βλέπω να συνεχίζεις την γκρίνια, αντί να πας στις συλλογές να βρεις την υγειά σου.
και το καθρεφτάκι το ξεπερνάμε μετά το δημοτικό, ρεεεε
άντε, πες και μεμοθεωρίες για σχέσεις, πέρα από το πόσο ανοιχτές είναι στο σεξ οι ρωσίδες
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
το ξαναλεω ακομα μια φορα για να γινη κατανοητο,μην κολατε στις φωτο αληθεια ποσες φορες εχετε ποσταρει στο θρεντ εκτος θεματος ακομα και σεις βαλατε φωτο μιλαω γενικα ανευ παρεξηγησεως!!!!μέμο, λύσσαξες...
Μάλλον έχεις μπλέξει τα πράγματα - ανοιχτό board σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να ποστάρει, αλλά ακολουθώντας κανόνες. Γι' αυτό υπάρχει το moderation. Αν θες να κάνεις ότι γουστάρεις, φτιάχνεις blog.ειναι αυτο που ειπα και στην σιλβα,απλα μα πολυ απλα βαζω τα πραγματα στην θεση τους,δεν το εχετε συνηθηση?καιρος ηταν να κανω μια παρεμβαση και εγω γιατι δεν μπηκα στο θρεντ κανενος να το σχισω,αλλο τα αστεια και αλλο η μαλ...εχει διαφορα!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187