Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
sotirof γτ τετοια φρικη?
επειδη ειπωθηκε πως υπαρχει θρεντ με συλλογες να ποσταρετε?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
εγω προσωπικα ποτε δεν εχω μιληση ασχημα για τις ελληνιδες γιατι ελληνιδα ειναι σε πρωτη φαση και η μανα των παιδιων μου αλλα δυστηχως μου κοστισε οσο πεντε ρωσιδες ολοι λετε πως τρωνε λεφτα ωραια πδηχτε ελληνιδες που δεν τρωνε και μην ασχοληστε μπορειτε ?οχι! και σταματηστε αυτη την παπαρια δεν οδηγει πουθενα,αλοιμονο αν σε οποιαδηποτε γυναικα δεν μπορειτε να προσφερετε τα βασικα τοτε καθιστε στον κολο σας και πηγαινετε μονο σε ρδελα γιατι εκει ειναι ο χωρος σας!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Γεια σου ρε Σωτο.Πως να συνεχισεις και με τι διαθεση?Να ποσταρεις φωτο θα τις σβησουνε.Να συζητησεις για σχεση με αλλοδαπη με ποιον οταν αυτοι που εχουν εμπειρια  ειναι εδω μετρημενοι?Τεσπα δεν ξερω βαριεμαι να διαβαζω πραγματα απο ανθρωπους που ειναι αλλου για αλλου και αυτα που λενε ειναι αλλα λογια να αγαπιωμαστε
αλεξ μιας και εχεις ωραιες φωτο απο ουφα κλπ ποσταρετες να βλεπουμε πως ζει ο κοσμος εξω!!!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εγω περιμενω ναπουμε να δω ποσο "ευαισθητοι" θα ειναι οι μοντς με την παπαρια του σανιμ!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
sotirof γτ τετοια φρικη?
επειδη ειπωθηκε πως υπαρχει θρεντ με συλλογες να ποσταρετε?
που ειδες την φρικη αφου μιλησαν οι μοντ βαζω και εγω τα πραγματα στην θεση τους γιατι δεν εκανα ποτε καμια επεμβαση,εμενα προσωπικα δεν με νοιαζη για τις φωτο ναι ηταν μια δικη μου ιδεα αλλα για να γινονται αστεοισμοι και να περναμε την ωρα μας ευχαριστα,αν καποιος χριστιανος πει κατι σοβαρο θα πεταχτουν 500 σπαμ να τον πηδηξουν,επισης πολοι κανουν τους ξερολες λεγοντας ανουσιες παπαριες γιατι μαλλον στην ζωη τους δεν εχουν να κανουν κατι καλυτερο θα σκεφτω αν θα ξαναπω μερικα σοβαρα πραγματα γιατι λιγοι θα τα καταλαβουν βλεπεις ειναι θεμα μορφωσης εμπειριων της ζωης και πολων πραγματων που στο περασμα τους κτιζετε ο χαρακτηρας καθε ανθρωπου,τα ειπα και εφυγα πλουταρχος!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ααχαχαχαχχχαα τα πήρε ο σωτήρης

πείτε ρε για τις σχέσεις σας με τις ρωσίδες να αποκτήσει κάνα ενδιαφέρον το θρεντ ρε πούτη  :headbang:

να πάρουμε και κάνα μάθημα άμα λάχει

μόνο με φωτό τη βγάζετε??

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Συνημμένα

• IMG_0015.JPG
    IMG_0015.JPG
    86 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG_0028.JPG
    IMG_0028.JPG
    61,6 KB · Εμφανίσεις: 33

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μέμο, λύσσαξες...

πιο πολύ εσύ συνεχίζεις το οφτόπικ παρά ο άλλος που πέταξε την παπαριά του κι έφυγε

μετά από τόσο καιρό που γαμάγατε το θρεντ με φωτό είπε ένας μοντ ότι φτάνει, το θρεντ έχει άλλο θέμα και μπορείτε τα αστεία που κάνετε εδώ να τα κάνετε αλλού, όπου θα τα εκτιμήσουν και περισσότεροι.

τώρα τι σε έπιασε και για ΕΝΑ ποστ κάνεις σαν θειά στο ΙΚΑ??

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μήπως πήρες πολύ στα σοβαρά το ρόλο σου σαν member του παρόντος forum? :rolleyes: :think:
ειναι αυτο που ειπα και στην σιλβα,απλα μα πολυ απλα βαζω τα πραγματα στην θεση τους,δεν το εχετε συνηθηση?καιρος ηταν να κανω μια παρεμβαση και εγω γιατι δεν μπηκα στο θρεντ κανενος να το σχισω,αλλο τα αστεια και αλλο η μαλ...εχει διαφορα!!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
μέμο, λύσσαξες...

πιο πολύ εσύ συνεχίζεις το οφτόπικ παρά ο άλλος που πέταξε την παπαριά του κι έφυγε

μετά από τόσο καιρό που γαμάγατε το θρεντ με φωτό είπε ένας μοντ ότι φτάνει, το θρεντ έχει άλλο θέμα και μπορείτε τα αστεία που κάνετε εδώ να τα κάνετε αλλού, όπου θα τα εκτιμήσουν και περισσότεροι.

εσυ ειδες κανεναν να παραπονιεται οτι το θρεντ ητανε οφ τοπικ θεια μπουμπα?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ειναι αυτο που ειπα και στην σιλβα,απλα μα πολυ απλα βαζω τα πραγματα στην θεση τους,δεν το εχετε συνηθηση?καιρος ηταν να κανω μια παρεμβαση και εγω γιατι δεν μπηκα στο θρεντ κανενος να το σχισω,αλλο τα αστεια και αλλο η μαλ...εχει διαφορα!!
τα θρεντ δεν "ανηκουν" σε κανεναν..
κι αν συνεχισετε να γκρινιαζετε ετσι και σας το κλειδωσουν θα σας πω εγω ποιανου ειναι το θρεντ μετα!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εσυ ειδες κανεναν να παραπονιεται οτι το θρεντ ητανε οφ τοπικ θεια μπουμπα?

όχι, γιατί γράφατε μόνο εσείς.

ο μοντ έκρινε ότι ήσασταν οφτόπικ, δεν είναι η πρώτη φορά που 2-3-4-5 μέλη κάνουν παιδική χαρά ένα τόπικ, και ενώ δεν παραπονιέται κανείς τους μαζεύουν.

εσένα βλέπω να συνεχίζεις την γκρίνια, αντί να πας στις συλλογές να βρεις την υγειά σου.

και το καθρεφτάκι το ξεπερνάμε μετά το δημοτικό, ρεεεε  :2funny: :2funny:

άντε, πες και μεμοθεωρίες για σχέσεις, πέρα από το πόσο ανοιχτές είναι στο σεξ οι ρωσίδες  :s&m_1:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μέμο, λύσσαξες...

το ξαναλεω ακομα μια φορα για να γινη κατανοητο,μην κολατε στις φωτο αληθεια ποσες φορες εχετε ποσταρει στο θρεντ εκτος θεματος ακομα και σεις βαλατε φωτο μιλαω γενικα ανευ παρεξηγησεως!!!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μάλλον έχεις μπλέξει τα πράγματα - ανοιχτό board σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να ποστάρει, αλλά ακολουθώντας κανόνες. Γι' αυτό υπάρχει το moderation. Αν θες να κάνεις ότι γουστάρεις, φτιάχνεις blog. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom