Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ως τι? ως καθαρίστριες? Ως καμαριέρες? ως οικιακές βοηθοί? Γίνε και εσύ λιγάκι ακριβής!

άε ρε πεζέ τύπε

εγώ μιλάω για έρωτα, για αγάπες και λέλουδα
θέλω να μου πείτε για τις βουλγάρες, τι σκατά ένας χριστιανός δε βρίσκεται να ξέρει πώς ερωτεύονται οι βουλγάρες?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
το ειχα γραψει κι αλλου αλλα χαθηκε πφφ
εχω φυλλαδιακια για trance-party στην τανζανια τον σεπτεμβρη! :grin: :grin:

και θα πάω στην τανζανία για τρανς?  :uglystupid:

κάτσε και σκέψου, όχι κάτσε, και πες μου πώς συνδυάζεις εμένα με την τρανς  :2funny:
θα πάω όμως πού θα μου πάει, στην αφρική θα πάω με τους μασάι, πώς το λέει η κοκκίνου...

Επισκέπτης
και θα πάω στην τανζανία για τρανς?  :uglystupid:

κάτσε και σκέψου, όχι κάτσε, και πες μου πώς συνδυάζεις εμένα με την τρανς  :2funny:
θα πάω όμως πού θα μου πάει, στην αφρική θα πάω με τους μασάι, πώς το λέει η κοκκίνου...

προσπαθω να μην κοιταω τα αρνητικα σου αλλα δε με βοηθααααααας!!!
αργκκκκ

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Με τις ευλογιες των μοντ αλλο ενα θεμα που καναμε χαβαλε θα καταντησει cosmo ναουμε....

αντε και με το καλο να κανετε την ανναμαρια μοντερατορα να την κανουμε ολοι και  να ησυχασετε επιτελους ....

Επισκέπτης
Με τις ευλογιες των μοντ αλλο ενα θεμα που καναμε χαβαλε θα καταντησει cosmo ναουμε....

αντε και με το καλο να κανετε την ανναμαρια μοντερατορα να την κανουμε ολοι και  να ησυχασετε επιτελους ....

καλα καλα σατ απ, αποχωρω για σημερα πφφφ

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

ο μονδ ειπε πως υπαρχουν θρεντ συλλογες...
τωρα που εβγαλες εσυ αυτο το συμπερασμα... :rolleyes:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αχαχααχχαχαχαα ρε μέμο, αφού θα μπορείς να φωνάζεις κλάψτεεε και απο τις συλλογές

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.680
Πόντοι
5.097
ρε μεμο τον ελλεηνιδοδιωχτη εχεις  :2funny: :2funny: ολες μαζι σου τα βαζουν  :grin:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ο μονδ ειπε πως υπαρχουν θρεντ συλλογες...
τωρα που εβγαλες εσυ αυτο το συμπερασμα... :rolleyes:
το καθε θρεντ, ειναι ζωντανο και εξελισσεται αναλογα με το που πανε την κουβεντα τα μελη πιστευω....

δε νομιζω ουτε οτι ειναι το μοναδικο θρεντ που εχει αλλαξει προσανατολισμο, ουτε οτι σεκανενα αλλο θρεντ δεν γινεται σπαμαρισμα...

καλως η κακως, ειχαμε μαζευτει εδω ενα παρεακι και καναμε τον χαβαλε μας, γιατι πρεπει να μας το σπασουνε δια 3 ναουμε?

λεω τωρα....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
καλως η κακως, ειχαμε μαζευτει εδω ενα παρεακι και καναμε τον χαβαλε μας, γιατι πρεπει να μας το σπασουνε δια 3 ναουμε?

λεω τωρα....
Γιατί καλώς ή κακώς είμασταν όλοι off-topic? :rolleyes: Αντί για συζήτηση περί σχέσεων με αλλοδαπές, αυτό που γινόταν ήταν ποστάρισμα εικόνων με γκομενάκια. Απ' την άλλη βέβαια, μετά τις 500+ σελίδες διαπιστώνεται ο εκτροχιασμός ενός topic? :rolleyes:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Γιατί καλώς ή κακώς είμασταν όλοι off-topic? :rolleyes: Αντί για συζήτηση περί σχέσεων με αλλοδαπές, αυτό που γινόταν ήταν ποστάρισμα εικόνων με γκομενάκια. Απ' την άλλη βέβαια, μετά τις 500+ σελίδες διαπιστώνεται ο εκτροχιασμός ενός topic? :rolleyes:
αντε λοιπον να τους βαλω δουλεια να καθαρισουνε λοιπον ολα τα θρεντ απο τα off topic ναουμε....

εδω ο ΠαΠιας μιλαγε στο θρεντ του 902 για Ρωσσιδες και το γαμαγε και δε κουνηθηκε φυλο... εδω τους επιασε ο πονος.....

α ρε Ελλεηνιδες, για σας δουλευει το συστημα ναουμε...

αχαχαχαχα

Επισκέπτης
Σβήνονται από εδώ και πέρα φωτογραφίες εδώ! Άμα θέλετε συνεχίστε να ανεβάζετε! Να ξέρετε όμως ότι θα σβήνονται!
'Εεεετσιιι...3-4 μέλη συντηρούν ένα θέμα με φωτογραφίες και μόνο.Μας ποστάρουν τα φλομπίδια τους διότι αγαπητέ ΔΕΝ έχουν τι άλλο να πουν.Τελοσπάντων ..αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσε να γίνει.Ευγε!

Εδώ σας θέλω τώρα.Να σας δω τι σκατά συζητήσεις θα κάνετε για τις ανούσιες- ανάλατες βλαχάρες σας. :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
'Εεεετσιιι...3-4 μέλη συντηρούν ένα θέμα με φωτογραφίες και μόνο.Μας ποστάρουν τα φλομπίδια τους διότι αγαπητέ ΔΕΝ έχουν τι άλλο να πουν.Τελοσπάντων ..αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσε να γίνει.Ευγε!
Εδώ σας θέλω τώρα.Να σας δω τι σκατά συζητήσεις θα κάνετε για τις ανούσιες- ανάλατες βλαχάρες σας. :grin:
Λοιπόν...προχθές μου έλεγε μία Ρωσίδα πόσο ανάγκη έχει λεφτά γιατί είναι άρρωστος ο παππούς της και θέλει να τον βοηθήσει.

:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom