Λοιπόν καθότι τρώω το πικρό ψωμί της ξενιτιάς σε multiethnic περιβάλλον έχω αναπτύξει σχέσεις με διάφορες εθνικότητες.
Ισπανίδες: Πιο άσχημες από τις Ελληνίδες, ωραία κορμιά όμως, συνήθως φωτιά στο κρεβάτι.
Ιταλίδες: Χειρότερη εκδοχή Ελληνίδας στο θέμα τουπέ,αλλά έχουν έναν αέρα οι τανεςπου...
Αγγλίδες: Γαμιούνται αβέρτα (με την καλή εννοια), αλλά φοβάμαι όχι γτ το γουστάρουν. Περιποιούνται φουλ, θα πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι αργά ή γρήγορα θα φας κέρατο
Άπω Ανατολή: Περποίηση σε όλο το μεγαλείο, ντεκαβλέ τσιρίγματα όταν τελειώνουν, γίνονται φορτικές ώρες ώρες (δείγμα μη αντιπροσωπευτικό, 1 φορά)
Πολωνή (πρέπει να έπεσα στη πιο ξενέρωτη Πολωνή του κόσμου, ότι καλό λένε ότι είναι λογικές, εγώ δεν το είδα)
Πρώην ΕΣΣΔ μπλοκ δεν ντρέπομαι να πω ότι δεν το έχω τεστάρει.
Η πιο πρόσφατη εμπειρία, με Ισπανίδες, δοκίμασα πάνω κάτω όλο το γκρούπ 10 κοριτσιών,$ έχω σοβαρό δείγμα. Με 1 από αυτές έχω σχέση. Παρατήρησεις-Αποριες
α) Γιατι λέμε "Ισπανικό" το Titwank, όταν από τις 10, οι 9 ήταν τοστιέρες? (μαντέψτε ποια ήταν η 10η)
β) Το ξέρατε ότι το μπακλαβαδάκι (το κουλουρι, όχι το σαλονικιο), οι Ισπανοί το λένε το "Ελληνικό"????
.....
Όμως δεν περίμενα να το πω αυτό μου λείπουν οι Ελληνίδες (οι σωστές), να σου λέει "Θα σου πάρω τσιμπουκι"και να γεμίζει το στόμα, όχι chupada και @@ριές..