Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
τελικα εχετε κοληση με τις ρωσιδες και ρωτ  γιατι?θελω να σε ρωτησω με τον ορο ρωσιδα τι ενοεις? το επιπεδο εγινε πυρηνικη ιατρικη?εσεις βριζετε τους εαυτου σας!και ειμαι πολυ χαλαρως σαν την θαλασσα το βραδυ και εχει ενα φεγγαρι αλλιντι ολη κιτρινη ειναι!

Οποια εχει μυαλα σαν της αλιντισας, ειτε ρωσιδα ειτε ελληνιδα κτλ ειναι για τον πουτσο και μονο για σπιτι και οκογενεια δεν κανει.....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.123
Πόντοι
12.056
Καλά Αλίντισσα την έχεις δει και πολύ high society να πούμε - έστειλα PM σε σένα και στη boobie κι έφαγα πόρτα. Σάλτα γαμήσου και κράτα και την είσπραξη. Πάω για ύπνο... :sleeping:

+1000

Την κανω γιατι το πρωι εχω εγερτηριο για παραλια  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Καλά Αλίντισσα την έχεις δει και πολύ high society να πούμε - έστειλα PM σε σένα και στη boobie κι έφαγα πόρτα. Σάλτα γαμήσου και κράτα και την είσπραξη. Πάω για ύπνο... :sleeping:
Έχω κλειδώσει  τα πμ μου βρε κούκλε εδώ και πολύ καιρό.Δεν έχω αποκλείσει εσένα προσωπικά.

Τα κλείδωσε και η Μπούμπα?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
και γω θα σας καληνυχτισω και βεβαια αυριο παραλια!!!!

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
νταζαφτρα αλεξ θα εχουμε αλλαγες σκηνικου :2funny:στεναχωρηθηκε ο μακης και αποχωρισε αντε να ξαναδη την κουνιαδα σου :2funny:
Καλα μην απογοητευεσαι.Ας κανουμε κανα καινουριο θρεντ για πασταρισμα,σχολιασμο και συζητηση περι αλλοδαπων κορασιδων γενικα :2funny: :2funny:
Καλο βραδυ :sleeping:

TitMan

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν καθότι τρώω το πικρό ψωμί της ξενιτιάς σε multiethnic περιβάλλον έχω αναπτύξει σχέσεις με διάφορες εθνικότητες.

Ισπανίδες: Πιο άσχημες από τις Ελληνίδες, ωραία κορμιά όμως, συνήθως φωτιά στο κρεβάτι.
Ιταλίδες: Χειρότερη εκδοχή Ελληνίδας στο θέμα τουπέ,αλλά έχουν έναν αέρα οι τανεςπου...
Αγγλίδες: Γαμιούνται αβέρτα (με την καλή εννοια), αλλά φοβάμαι όχι γτ το γουστάρουν. Περιποιούνται φουλ, θα πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι αργά ή γρήγορα θα φας κέρατο
Άπω Ανατολή: Περποίηση σε όλο το μεγαλείο, ντεκαβλέ τσιρίγματα όταν τελειώνουν, γίνονται φορτικές ώρες ώρες (δείγμα μη αντιπροσωπευτικό, 1 φορά)
Πολωνή (πρέπει να έπεσα στη πιο ξενέρωτη Πολωνή του κόσμου, ότι καλό λένε ότι είναι λογικές, εγώ δεν το είδα)
Πρώην ΕΣΣΔ μπλοκ δεν ντρέπομαι να πω ότι δεν το έχω τεστάρει.

Η πιο πρόσφατη εμπειρία, με Ισπανίδες, δοκίμασα πάνω κάτω όλο το γκρούπ 10 κοριτσιών,$ έχω σοβαρό δείγμα. Με 1 από αυτές έχω σχέση. Παρατήρησεις-Αποριες
α) Γιατι  λέμε "Ισπανικό" το Titwank, όταν από τις 10, οι 9 ήταν τοστιέρες? (μαντέψτε ποια ήταν η 10η)
β) Το ξέρατε ότι το μπακλαβαδάκι (το κουλουρι, όχι το σαλονικιο), οι Ισπανοί το λένε το "Ελληνικό"????

.....

Όμως δεν περίμενα να το πω αυτό μου λείπουν οι Ελληνίδες (οι σωστές), να σου λέει "Θα σου πάρω τσιμπουκι"και να γεμίζει το στόμα, όχι chupada και @@ριές..

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Λοιπόν καθότι τρώω το πικρό ψωμί της ξενιτιάς σε multiethnic περιβάλλον έχω αναπτύξει σχέσεις με διάφορες εθνικότητες.

Ισπανίδες: Πιο άσχημες από τις Ελληνίδες, ωραία κορμιά όμως, συνήθως φωτιά στο κρεβάτι.
Ιταλίδες: Χειρότερη εκδοχή Ελληνίδας στο θέμα τουπέ,αλλά έχουν έναν αέρα οι τανεςπου...
Αγγλίδες: Γαμιούνται αβέρτα (με την καλή εννοια), αλλά φοβάμαι όχι γτ το γουστάρουν. Περιποιούνται φουλ, θα πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι αργά ή γρήγορα θα φας κέρατο
Άπω Ανατολή: Περποίηση σε όλο το μεγαλείο, ντεκαβλέ τσιρίγματα όταν τελειώνουν, γίνονται φορτικές ώρες ώρες (δείγμα μη αντιπροσωπευτικό, 1 φορά)
Πολωνή (πρέπει να έπεσα στη πιο ξενέρωτη Πολωνή του κόσμου, ότι καλό λένε ότι είναι λογικές, εγώ δεν το είδα)

Η πιο πρόσφατη εμπειρία, με Ισπανίδες, δοκίμασα πάνω κάτω όλο το γκρούπ 10 κοριτσιών,$ έχω σοβαρό δείγμα. Με 1 από αυτές έχω σχέση. Παρατήρησεις-Αποριες
α) Γιατι  λέμε "Ισπανικό" το Titwank, όταν από τις 10, οι 9 ήταν τοστιέρες? (μαντέψτε ποια ήταν η 10η)
β) Το ξέρατε ότι το μπακλαβαδάκι (το κουλουρι, όχι το σαλονικιο), οι Ισπανοί το λένε το "Ελληνικό"????

.....

Όμως δεν περίμενα να το πω αυτό μου λείπουν οι Ελληνίδες (οι σωστές), να σου λέει "Θα σου πάρω τσιμπουκι"και να γεμίζει το στόμα, όχι chupada και @@ριές..
Τιτανοτεραστιε :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

.....

καλημερα σε ολους-ες σε καλοσοριζω στο θρεντ και λυνεις καποιες αποριες και στα κοριτσια μας και σε μερικους φιλους το εχεις τετοιες εμπειριες ειναι καλο για ανταλαγη αποψεων ανατολης δυσης θα ηθελα να μας πεις καποια στιγμη για την κουλτουρα των γυναικων αυτων και την συμπεριφορα τους σαν μεσογειες διαφερουν απο τις ελληνιδες για να εχουμε ενα μετρο συγκρισης και να βγουν ακριβη συμπερασματα γιατι μονο κουταμαρες ακουμε τωρα τελευταια !!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καλα μην απογοητευεσαι.Ας κανουμε κανα καινουριο θρεντ για πασταρισμα,σχολιασμο και συζητηση περι αλλοδαπων κορασιδων γενικα :2funny: :2funny:
Καλο βραδυ :sleeping:
δεν απογοητευτηκα γιατι δεν υπαρχει λογος επειδη καποιοι λενε παπαριες σπαμαρωντας!Οταν ανοιξα το θρεντ ζητησα τα θεματα προς συζητηση να ειναι τα εξης να αναφερουμε σχεσεις ως προς τη συγκατοικιση τα ηθη εθιμα κουλτουρα φαγητα μουσικη απο ολο τον κοσμο,επισης αν καποιος ηθελε να κανη σχεση με αλλοδαπη να ρωτηση ορισμενα θεματα που τον απασχολουν βιοτικο επιπεδο εξου οι φωτο τοπιων που ζητησα.Επισης και για γλωσσα διαφορες βασικες λεξεις και αλλα μικροθεματα οπως φαγτου κλπ.Ταξιδια σε αλλες χωρες τοποι και οτι μπορει να σκεφτει ο καθενας,οσο αφορα τις φωτο θα παρακαλεσω να μην ποσταρονται κοπελλες αλλα μονο τουριστικα μεροι η φωτο με διαφορα τοπια για να εχουμε αποψη βιοτικου επιπεδου.Οσο αφορα τις φωτο θα κοιταξω ολα τα αναλογα θρεντ και θα κανουμε νεο για να μην μου στεναχωριοσαστε,περιμενω και βιντεακια τραγουδιων,επισης λογω του οτι ακουσα πολλα και γελαω ειπα απο την αρχη οτι το παρων θρεντ δεν εχει να κανη με τις ελληνιδες υπαρχει αντιστοιχο οποιος θελει να ποσταρη σε εκεινο να παει, και απο δω και στο εξης θα παρακαλεσω μονο επι του θεματος!!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ααχαχαχαχχχαα τα πήρε ο σωτήρης

πείτε ρε για τις σχέσεις σας με τις ρωσίδες να αποκτήσει κάνα ενδιαφέρον το θρεντ ρε πούτη  :headbang:

να πάρουμε και κάνα μάθημα άμα λάχει

μόνο με φωτό τη βγάζετε??
ολες επιμενετε με τις ρωσιδες γιατι?εγω αναφερα οτι ειχα σχεση με πολωνη μολδαβη και κανεις δεν ρωτησε.το θρεντ αναφερετε σε ολες τις γυναικες του κοσμου!!

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν απογοητευτηκα γιατι δεν υπαρχει λογος επειδη καποιοι λενε παπαριες σπαμαρωντας!Οταν ανοιξα το θρεντ ζητησα τα θεματα προς συζητηση να ειναι τα εξης να αναφερουμε σχεσεις ως προς τη συγκατοικιση τα ηθη εθιμα κουλτουρα φαγητα μουσικη απο ολο τον κοσμο,επισης αν καποιος ηθελε να κανη σχεση με αλλοδαπη να ρωτηση ορισμενα θεματα που τον απασχολουν βιοτικο επιπεδο εξου οι φωτο τοπιων που ζητησα.Επισης και για γλωσσα διαφορες βασικες λεξεις και αλλα μικροθεματα οπως φαγτου κλπ.Ταξιδια σε αλλες χωρες τοποι και οτι μπορει να σκεφτει ο καθενας,οσο αφορα τις φωτο θα παρακαλεσω να μην ποσταρονται κοπελλες αλλα μονο τουριστικα μεροι η φωτο με διαφορα τοπια για να εχουμε αποψη βιοτικου επιπεδου.Οσο αφορα τις φωτο θα κοιταξω ολα τα αναλογα θρεντ και θα κανουμε νεο για να μην μου στεναχωριοσαστε,περιμενω και βιντεακια τραγουδιων,επισης λογω του οτι ακουσα πολλα και γελαω ειπα απο την αρχη οτι το παρων θρεντ δεν εχει να κανη με τις ελληνιδες υπαρχει αντιστοιχο οποιος θελει να ποσταρη σε εκεινο να παει, και απο δω και στο εξης θα παρακαλεσω μονο επι του θεματος!!!!
Σωτο τα ειδα εξαρχης οταν ειχα πρωτομπει και ειχα ποσταρει .Μαλιστα επειδη επισημανα οτι αυτα που βαζανε (οι φωτο) ηταν ασχετα με το θρεντ πεσανε να με φανε ακομα και οι γυναικες του θρεντ.Ε το πηρα και εγω στο χαβαλε και περναγαμε καλα.Στο ειπα δεν υπαρχουν πολλοι που να ανταποκριθουν σε αυτα που ζητας.Ας μπουν ομως και να ασχοληθουμε για να μην ειναι ονοπλευρη η ενημερωση.και η συζητηση.Α και για το θρεντ περιμενω με ανυπομονησια για να μαζεψουμε τον μακη που ποσστερει αλλου κατι σκληρα :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σωτο τα ειδα εξαρχης οταν ειχα πρωτομπει και ειχα ποσταρει .Μαλιστα επειδη επισημανα οτι αυτα που βαζανε (οι φωτο) ηταν ασχετα με το θρεντ πεσανε να με φανε ακομα και οι γυναικες του θρεντ.Ε το πηρα και εγω στο χαβαλε και περναγαμε καλα.Στο ειπα δεν υπαρχουν πολλοι που να ανταποκριθουν σε αυτα που ζητας.Ας μπουν ομως και να ασχοληθουμε για να μην ειναι ονοπλευρη η ενημερωση.και η συζητηση.Α και για το θρεντ περιμενω με ανυπομονησια για να μαζεψουμε τον μακη που ποσστερει αλλου κατι σκληρα :2funny: :2funny: :2funny:
ο μακης εχει να κανη με κωλους και φωτο ημερας :2funny:εγω ειδα το σαιτ του πιρφορου εχει να κανει μονο με φωτο απο ρωσιδια ενω εδω εμεις εχουμε απο αλλοδαπες ολου του κοσμου αυτη ειναι η διαφορα?ποιο πανω ενας συναθλητης αναφερε οτι ειχε σχεσεις με δυτικες αναμενουμε με ενδιαφερον αν και θα πεσουν να τον φανε με σπαμαρισμα γιατι ξεχασαμε την σοβαροτητα.Σε ποια μεροι ειπες αλεξ οτι πηγες?

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

.....

Λογω παλαιοτερου επαγγελματος (ξεν/χειο κερκυρα)οι επαφες μου ειδικα με ευρωπαικη ενωση ηταν εντονη.Ειδικα την δεκαετια του 80 και 90 μπορω να πω οτι ξασαλωσαμε. :2funny: :2funny:Αλλα αυτα αφορουν μονο το σεξ και οχι γενικευμενη σχεση.Και η εμπειρια που εχω πλεον με ρωσια ειναι τελειως διαφορετικη με τισ σχεσεις τις παλιες.Γι αυτο δεν αναθερθηκα κιολας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom