καπου το χανεις και οι παρωπιδες οι δικες σου κ πολλων αλλων εδω ειναι το προβλημα...
καποιες ελληνιδες ειναι καλυτερες απο καποιες ρωσσιδες κ το αντιστροφο...
ποιες ειναι οι παρωπιδες ρε συ Λουκ ναουμε? πλακα με κανεις?
ενα λαο τον θεωρεις ομορφο επειδη εχει 10 φωτομοντελα ομορφα ή οταν στους δρομους στα μαγαζια στα κλαμπακια στα εστιατορια στα λεοφωρεια στα μετρο κλπ βλεπεις παντου ωραιες γυναικες?
Και το αξιωμα οτι ντε και καλα οι Ελλεηνιδες ειναι πριγκηπησες και τους αξιζουνε λουσα και φερραρι αλλα στις αλλες ολες ενα βρακι και πολυ τους κανει, ειναι δικες μου παρωπιδες η Ελλεηνιδιστικη ψωνιαση?
Και ρωταω, κι εγω και οι αλλοι, πειτε μας γιατι?
με βαση ποια στοιχεια επιμενετε ντε και καλα οτι οι Ελλεηνιδες ειναι οι τελειες και ολες οι αλλες χαλια?
και το μονο που παιρνουμεγια απαντηση, ειναι τα κλασικα κλισε! Οι ρωσσιδες ειναι πουτανες, και ειναι και τοσο αγαμητες που ξενιτευονται για να γαμηθουν!
Και παροτι ανθρωποι οι οποιοι εχουν ταξιδεψει πολυ σε αυτα τα μερη σας λενε, ξεκολατε, δεν ειναι ετσι τα πραγματα, ξεκαβαληστε λιγο γιατι θα φατε τα μουτρα σας κλπ, οι 70% αγαμητες, η χαρα των sex shops συνεχιζουν το παραμυθι και την αστηρικτη παπαρολογια!
Εσεις εχετε το προβλημα κοριτσι μου, εσεις εχετε και το κολλημα! Οι υπολοιποι σας λεμε απλα την αληθεια η οποια επειδη σας χαλαει τον μυθο που χρονια τωρα φιαχνετε εχετε σκυλιασει!