loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αδικο...πολυ...συμφωνω με τους απο πανω...δε περιμενα να το πω αλλα ο παπαγιωργης ως εκει που καταλαβαινω εχει δικιο.
Για γυναικες Δυτικης Ευρωπης εχουμε να πουμε κατι??
Ιταλιδες,Γαλλιδες,Ισπανιδες,Γερμανιδες,Αγγλιδες??
Δεν μιλαμε για σκανδιναβες γιατι αυτες ειναι μια κατηγορια απο μονες τους.
αχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααχχχχ το πήρε πατριωτικά ο πίτσης
περιμένω και το ραντεβού για το ξύλο για την τιμή της φτωχής ρωσίδας
Βρε μωράκι μου μην στενοχωριέσαι..γιατι τι νομιζεις ρε τυπε οτι φορανε οι περισσοτερες Ελλεηνιδες? Βαλεντινο? Φτοχωμπινεδιαρισες ειναι που επειδη εβγαλαν μια πιστωτικη τζαμπα, νομιζουν οτι εγιναν Νεοϋορκεζες ναουμε!
Οσο για την αλλη την ανεκδιηγητη την Αλι,
για να καταλαβετε το μεγεθος του καλου που εχει στον εγκεφαλο....
Προσπαθει να μας πεισει, πως οι θεες, οι μουναρες οι διμετρες που τις ποθουνε αντρες απο ολο τον κοσμο ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ για πουτσο!!!!! Και μαλιστα ξενιτευονται κι ολας για να γαμηθουνε!
Αν ειναι δυνατο δηλαδη!!!! Ημαρτον λεμε!!!!
Αλλα οι μπαζοελλεηνιδες, συμφωνα με την ιδια, οι οποιες συμφωνα με επισημες μελετες ειναι 70% ΑΓΑΜΗΤΕΣ, ειναι κουλ και χαϊ και ΟΚ!!!
Ρε ουστ λεμε...
Το χω γράψει ένα σωρό φορές ότι το θρεντ είναι γενικά για αλλοδαπές όχι μόνο ανατολικές!!! Και που να πάμε σε λατινοαμερικάνες αλλά και βορειοαμερικάνες! Γιατί περιοριζόμαστε? Αλλοδαπές θεωρούμε μόνο όσες γυναίκες προέρχονται από χώρες που εργάζονται στον καθ ημάς αγοραίο έρωτα???
γιατι ? περιμενα εγω να γραφω υπερ της καριόλας ??αδικο...πολυ...συμφωνω με τους απο πανω...δε περιμενα να το πω αλλα ο παπαγιωργης ως εκει που καταλαβαινω εχει δικιο.
πουστράκι κάνετε πλάκα με τον πίτσι εδώ μέσα και που και που πετάτε και ένα σοβαρό πόστ για ξεκάρφωμα.Το χω γράψει ένα σωρό φορές ότι το θρεντ είναι γενικά για αλλοδαπές όχι μόνο ανατολικές!!! Και που να πάμε σε λατινοαμερικάνες αλλά και βορειοαμερικάνες! Γιατί περιοριζόμαστε? Αλλοδαπές θεωρούμε μόνο όσες γυναίκες προέρχονται από χώρες που εργάζονται στον καθ ημάς αγοραίο έρωτα???
Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουνε πολλά καλά κορίτσια που θέλουνε να μοιραστούνε την ζωή τους σε καλές κ άσχημες στιγμές με τον καλό τους!!![size=14pt]ΟΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ.
ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ.
ΟΛΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.[/size]
γιατι ? περιμενα εγω να γραφω υπερ της καριόλας ??
βγάλτο παικταρά μου αυτό που έχεις μέσα στα στήθια σου.[size=14pt]ΟΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ.
ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ.
ΟΛΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.[/size]
πουστράκι κάνετε πλάκα με τον πίτσι εδώ μέσα και που και που πετάτε και ένα σοβαρό πόστ για ξεκάρφωμα.
Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουνε πολλά καλά κορίτσια που θέλουνε να μοιραστούνε την ζωή τους σε καλές κ άσχημες στιγμές με τον καλό τους!!!
πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα.. πιτσι κανε με mute, γραφω τα ιδια με την αλιντισα..Βρε μωράκι μου μην στενοχωριέσαι..
Δεν είναι κακό να παραδεχείς οτι οι μουνάρες Ελληνίδες με προσωπικότητα δεν σου κάθονται και ξέπεσες στις πεινασμένες που είναι εύκολος στόχος. Απλά το κακό με σένα είναι οτι τις έχεις πάρει στα σοβαρά. Αυτό ειναι πραγματικά αστείο. Αν ήσουν μάγκας και γνώριζες το μουνί θα τις είχες για έναν πούτσο και μόνο όπως κάνουν οι γνώστες και δεν θα επένδυες συναισθηματικά επάνω τους..
Α ρε καημένοι μπουρδελιάρηδες μου κάνατε και θεωρίες για το πως θα τις πλησιάσετε, πως θα τους την πέσετε, πως θα βρείτε άκρη για βίζα.. αχαχα δηλαδή πραγματικά αξιολύπητοι!
Όχι τίποτε άλλο αλλά θα σας διαβάζουν κι αυτές οι ψόφιες και θα γελάνε με τις μαλακίες σας εδώ μέσα. Φυσικά και παρουσιάζουν τον καλό τους εαυτό 24 ώρες το 24ωρο γιατί νιώθουν ευγνωμοσύνη που δεν κατέλειξαν να παρακαλάνε για πουτό ή χουρό και βρέθηκε ο ανεκδιήγητος Ελληναράς αγκαλίτσας-θύμα που επένδυσε επάνω τους συναισθηματικά.
Γιατί θεωρείτε οτι κάνετε μεγάλο κατόρθωμα ? Πόσο μεγάλο κατόρθωμα μπορεί να είναι να ποτίζεις μια γλάστρα? Αυτό κάνεις κι εσύ. Τις μεμοθεωρίες τι τις θέλεις? Βέβαια δεν αντιλέγω μεγάλη επιστήμη η γεωπονική αλλά μιλάμε για απλά γλαστράκια βρε Μέμο. Δεν έχουν απαιτήσεις οι γλάστρες. Λίγο νεράκι και ανθίζουν. Αρχίδια βέβαια γιατί ποτέ δεν θα τα καταφέρουν να γίνουν αναρριχώμενα φυτά όπως είναι μια έξυπνη και δραστήρια προσωπικότητα.
Μου αρέσει που μιλάτε για τις απαιτησεις της Ελληνίδας λες και είναι εντελώς υγειές αυτό που παριστάνουν αυτές οι χαζοβιόλες. Κενά πλάσματα χωρίς προσωπικόητα, χωρίς απαιτήσεις, δέχονται τα πάντα γιατί πολύ απλά ως εκεί τις παίρνει. Το ίδιο και σένα. Ως εκεί σε παίρνει.
Όταν σε ρώτησα γιατί καλό μου μια μουνάρα με φοβερό χαρακτήρα και προσωπικότητα φτάνει σε σημείο να ξενιτευεται για μια πούτσα, μου απάντησες γιατί οι Ρωσσοι είναι ζώα . Α ρε Μεμάκο ξύπνιοι είναι και μάλιστα πολύ ξύπνιοι. Τις υποτιμάνε γιατί δεν μπορούν να τους δώσουν τίποτα. Σας τις χαρίζουν αβέρτα γιατί έχουν βαρεθεί τις γλάστρες και την ψάχνουν για αναρριχώμενες τριανταφυλλιές.
Τράβα να ποτίσεις τις πεινασμένες Μέμο θύμα. Εκεί που εκατομμύρια άντρες φτύνουν, πας εσύ και ο καθένας Ελληνας πειναλαίος και γλύφει τα σκατά τους..
Μοιραίες σαν την Λάνα Τούρνερ μωρό μου.αλήθεια, οι βαλκάνιες πώς είναι στις σχέσεις τους?
το'χω απορία...
βγάλτο παικταρά μου αυτό που έχεις μέσα στα στήθια σου.
σκίστες χωρίς ελεος τις ξεκωλιάρες.
πες τον καημό σου, θες να λένε περισσότερο για βουλγάρες ε?
αλήθεια, οι βαλκάνιες πώς είναι στις σχέσεις τους?
το'χω απορία...