Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 500K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Άσε τα παπάρια - ξέρεις ρώσσικα. Εγώ είμαι κανονικός τύπος και μέχρι στιγμής είχα σχέσεις με κανονικές γυναίκες. Άρα είναι σχεδόν αδύνατο να μου κάτσει 2μετρη μουνάρα από τη Γιάλτα. Μια χαρά δηλ γιατί πέρασε και η ηλικία για bar fights. :boobies:

Κανα παίχτη τύπου Μπάλακ θα φέρουμε στην Παιανία και άστα αυτά - πρόεδρο? :helpplea: :tooth:

ο Αρσάβιν σε χαλάει;  :grin:

Υ.Γ.
εδώ ρε γαμάει αβέρτα ο μεμάρας ο ρωσσοφάγος.
ζήτα του πριβέ λέσσονς.  :grin:
εγώ του στειλα πι εμ και μου ζήτησε ένα πενηντάρι την ώρα.
σε σένα λέει που είσαι καλό παιδί δε θα κόψει ΦΠΑ.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ο Αρσάβιν σε χαλάει;  :grin:

Υ.Γ.
εδώ ρε γαμάει αβέρτα ο μεμάρας ο ρωσσοφάγος.
ζήτα του πριβέ λέσσονς.  :grin:
εγώ του στειλα πι εμ και μου ζήτησε ένα πενηντάρι την ώρα.
σε σένα λέει που είσαι καλό παιδί δε θα κόψει ΦΠΑ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε οχι και μονο 50 ρε παιχτη, γιατι με υποβιβαζεις ναουμε?

Υ.Γ. ηθελα ναξερα, δεν εχεις βαρεθει να φιαχνεις κλωνους για να μου τη λες?

Επισκέπτης
Οσο για την αλλη την ανεκδιηγητη την Αλι,

για να καταλαβετε το μεγεθος του καλου που εχει στον εγκεφαλο....

Προσπαθει να μας πεισει, πως οι θεες, οι μουναρες οι διμετρες που τις ποθουνε αντρες απο ολο τον κοσμο ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ για πουτσο!!!!! Και μαλιστα ξενιτευονται κι ολας για να γαμηθουνε!

Αν ειναι δυνατο δηλαδη!!!! Ημαρτον λεμε!!!!

Αλλα οι μπαζοελλεηνιδες, συμφωνα με την ιδια, οι οποιες συμφωνα με επισημες μελετες ειναι 70% ΑΓΑΜΗΤΕΣ, ειναι κουλ και χαϊ και ΟΚ!!!

Ρε ουστ λεμε...
Βρε μωράκι μου μην στενοχωριέσαι.Δεν είναι κακό να παραδεχείς οτι οι μουνάρες Ελληνίδες με προσωπικότητα δεν σου κάθονται και ξέπεσες στις πεινασμένες που είναι εύκολος στόχος.Απλά το κακό με σένα είναι οτι τις έχεις πάρει στα σοβαρά..Αυτό ειναι πραγματικά αστείο.Αν ήσουν μάγκας και γνώριζες το μουνί θα τις είχες για έναν πούτσο και μόνο όπως κάνουν οι γνώστες και δεν θα επένδυες συναισθηματικά επάνω τους.
Α ρε καυμένοι μπουρδελιάρηδες μου κάνατε και θεωρίες για το πως θα τις πλησιάσετε ,πως θα τους την πέσετε, πως θα βρείτε άκρη για βίζα..αχαχα δηλαδή πραγματικά αξιολύπητοι!Όχι τίποτε άλλο αλλά θα σας διαβάζουν κι αυτές οι ψόφιες και θα γελάνε με τις μαλακίες σας εδώ μέσα.Φυσικά και παρουσιάζουν τον καλό τους εαυτό 24 ώρες το 24ωρο γιατί νιώθουν ευγνωμοσύνη που δεν κατέλειξαν να παρακαλάνε για πουτό ή χουρό και βρέθηκε ο ανεκδιήγητος Ελληναράς αγκαλίτσας-θύμα που επένδυσε επάνω τους συναισθηματικά .Γιατί θεωρείτε οτι κάνετε μεγάλο κατόρθωμα?Πόσο  μεγάλο κατόρθωμα μπορεί να  είναι να ποτίζεις  μια γλάστρα?Αυτό κάνεις κι εσύ.Τις μεμοθεωρίες τι τις θέλεις?Βέβαια δεν αντιλέγω μεγάλη επιστήμη η γεωπονική αλλά μιλάμε για απλά γλαστράκια βρε Μέμο.Δεν έχουν απαιτήσεις οι γλάστρες.Λίγο νεράκι και ανθίζουν.Αρχίδια βέβαια γιατί ποτέ δεν θα τα καταφέρουν να γίνουν αναρριχώμενα φυτά όπως είναι μια έξυπνη και δραστήρια προσωπικότητα.Μου αρέσει που μιλάτε για τις απαιτησεις της Ελληνίδας λες και είναι εντελώς υγειές αυτό που παριστάνουν αυτές οι χαζοβιόλες.Κενά πλάσματα χωρίς προσωπικόητα ,χωρίς απαιτήσεις,δέχονται τα πάντα γιατί πολύ απλά ως εκεί τις παίρνει.Το ίδιο και σένα.Ως εκεί σε παίρνει.Όταν σε ρώτησα γιατί καλό μου μια μουνάρα με φοβερό χαρακτήρα και προσωπικότητα φτάνει σε σημείο να ξενιτευεται για μια πούτσα,μου απάντησες γιατί οι Ρωσσοι είναι ζώα.Α ρε Μεμάκο ξύπνιοι είναι και μάλιστα πολύ ξύπνιοι.Τις υποτιμάνε γιατί δεν μπορούν να τους δώσουν τίποτα.Σας τις χαρίζουν αβέρτα γιατί  έχουν βαρεθεί τις γλάστρες και την ψάχνουν για αναρριχώμενες τριανταφυλλιές.Τράβα να ποτίσεις τις πεινασμένες Μέμο θύμα.Εκεί που εκατομμύρια άντρες φτύνουν ..πας εσύ και ο καθένας Ελληνας πειναλαίος και γλύφει τα σκατά τους.
warnmute.gif
 se[/URL] auto to site de vrizoume tous mpourdeliarides.ade pies to galataki sou tora!!!!!
warnmute.gif
 se[/URL] auto to site de vrizoume tous mpourdeliarides.ade pies to galataki sou tora!!!!!
warnmute.gif
warnmute.gif

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βρε μωράκι μου μην στενοχωριέσαι.Δεν είναι κακό να παραδεχείς οτι οι μουνάρες Ελληνίδες με προσωπικότητα δεν σου κάθονται και ξέπεσες στις πεινασμένες που είναι εύκολος στόχος.Απλά το κακό με σένα είναι οτι τις έχεις πάρει στα σοβαρά..Αυτό ειναι πραγματικά αστείο.Αν ήσουν μάγκας και γνώριζες το μουνί θα τις είχες για έναν πούτσο και μόνο όπως κάνουν οι γνώστες και δεν θα επένδυες συναισθηματικά επάνω τους.
Α ρε καυμένοι μπουρδελιάρηδες μου κάνατε και θεωρίες για το πως θα τις πλησιάσετε ,πως θα τους την πέσετε, πως θα βρείτε άκρη για βίζα..αχαχα δηλαδή πραγματικά αξιολύπητοι!Όχι τίποτε άλλο αλλά θα σας διαβάζουν κι αυτές οι ψόφιες και θα γελάνε με τις μαλακίες σας εδώ μέσα.Φυσικά και παρουσιάζουν τον καλό τους εαυτό 24 ώρες το 24ωρο γιατί νιώθουν ευγνωμοσύνη που δεν κατέλειξαν να παρακαλάνε για πουτό ή χουρό και βρέθηκε ο ανεκδιήγητος Ελληναράς αγκαλίτσας-θύμα που επένδυσε επάνω τους συναισθηματικά .Γιατί θεωρείτε οτι κάνετε μεγάλο κατόρθωμα?Πόσο  μεγάλο κατόρθωμα μπορεί να  είναι να ποτίζεις  μια γλάστρα?Αυτό κάνεις κι εσύ.Τις μεμοθεωρίες τι τις θέλεις?Βέβαια δεν αντιλέγω μεγάλη επιστήμη η γεωπονική αλλά μιλάμε για απλά γλαστράκια βρε Μέμο.Δεν έχουν απαιτήσεις οι γλάστρες.Λίγο νεράκι και ανθίζουν.Αρχίδια βέβαια γιατί ποτέ δεν θα τα καταφέρουν να γίνουν αναρριχώμενα φυτά όπως είναι μια έξυπνη και δραστήρια προσωπικότητα.Μου αρέσει που μιλάτε για τις απαιτησεις της Ελληνίδας λες και είναι εντελώς υγειές αυτό που παριστάνουν αυτές οι χαζοβιόλες.Κενά πλάσματα χωρίς προσωπικόητα ,χωρίς απαιτήσεις,δέχονται τα πάντα γιατί πολύ απλά ως εκεί τις παίρνει.Το ίδιο και σένα.Ως εκεί σε παίρνει.Όταν σε ρώτησα γιατί καλό μου μια μουνάρα με φοβερό χαρακτήρα και προσωπικότητα φτάνει σε σημείο να ξενιτευεται για μια πούτσα,μου απάντησες γιατί οι Ρωσσοι είναι ζώα.Α ρε Μεμάκο ξύπνιοι είναι και μάλιστα πολύ ξύπνιοι.Τις υποτιμάνε γιατί δεν μπορούν να τους δώσουν τίποτα.Σας τις χαρίζουν αβέρτα γιατί  έχουν βαρεθεί τις γλάστρες και την ψάχνουν για αναρριχώμενες τριανταφυλλιές.Τράβα να ποτίσεις τις πεινασμένες Μέμο θύμα.Εκεί που εκατομμύρια άντρες φτύνουν ..πας εσύ και ο καθένας Ελληνας πειναλαίος και γλύφει τα σκατά τους.

ποσες φορες εχουμε πει να βαζεις παραγραφους στα ποστ σεντονια γαμω?

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

Επισκέπτης
Α ρε καυμένοι μπουρδελιάρηδες μου κάνατε και θεωρίες για το πως θα τις πλησιάσετε ,πως θα τους την πέσετε, πως θα βρείτε άκρη για βίζα..αχαχα δηλαδή πραγματικά αξιολύπητοι!Όχι τίποτε άλλο αλλά θα σας διαβάζουν κι αυτές οι ψόφιες και θα γελάνε με τις μαλακίες σας εδώ μέσα.Φυσικά και παρουσιάζουν τον καλό τους εαυτό 24 ώρες το 24ωρο γιατί νιώθουν ευγνωμοσύνη που δεν κατέλειξαν να παρακαλάνε για πουτό ή χουρό και βρέθηκε ο ανεκδιήγητος Ελληναράς αγκαλίτσας-θύμα που επένδυσε επάνω τους συναισθηματικά .Γιατί θεωρείτε οτι κάνετε μεγάλο κατόρθωμα?Πόσο  μεγάλο κατόρθωμα μπορεί να  είναι να ποτίζεις  μια γλάστρα?Αυτό κάνεις κι εσύ.Τις μεμοθεωρίες τι τις θέλεις?Βέβαια δεν αντιλέγω μεγάλη επιστήμη η γεωπονική αλλά μιλάμε για απλά γλαστράκια βρε Μέμο.Δεν έχουν απαιτήσεις οι γλάστρες.Λίγο νεράκι και ανθίζουν.Αρχίδια βέβαια γιατί ποτέ δεν θα τα καταφέρουν να γίνουν αναρριχώμενα φυτά όπως είναι μια έξυπνη και δραστήρια προσωπικότητα.Μου αρέσει που μιλάτε για τις απαιτησεις της Ελληνίδας λες και είναι εντελώς υγειές αυτό που παριστάνουν αυτές οι χαζοβιόλες.Κενά πλάσματα χωρίς προσωπικόητα ,χωρίς απαιτήσεις,δέχονται τα πάντα γιατί πολύ απλά ως εκεί τις παίρνει.Το ίδιο και σένα.Ως εκεί σε παίρνει.Όταν σε ρώτησα γιατί καλό μου μια μουνάρα με φοβερό χαρακτήρα και προσωπικότητα φτάνει σε σημείο να ξενιτευεται για μια πούτσα,μου απάντησες γιατί οι Ρωσσοι είναι ζώα.Α ρε Μεμάκο ξύπνιοι είναι και μάλιστα πολύ ξύπνιοι.Τις υποτιμάνε γιατί δεν μπορούν να τους δώσουν τίποτα.Σας τις χαρίζουν αβέρτα γιατί  έχουν βαρεθεί τις γλάστρες και την ψάχνουν για αναρριχώμενες τριανταφυλλιές.Τράβα να ποτίσεις τις πεινασμένες Μέμο θύμα.[glow=red,2,300]Εκεί που εκατομμύρια άντρες φτύνουν ..πας εσύ και ο καθένας Ελληνας πειναλαίος και γλύφει τα σκατά τους[/glow].
σκατα φτυνουν οι ρωσσοι?? :think:

Επισκέπτης
ΑΛΙΝΤΙΣΑ MUTE.
ΟΠΙΑ ΕΛΕΙΝΙΔΑ ΞΑΝΑΙΠΟΤΙΜΙΣΙ  ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΙΡΟΝΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙ ΘΑ ΦΕΥΓΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ.
ΚΑΙ ΟΠΙΑ ΕΧΙ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙ ΠΙΑΤΣΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ.
ΦΙΛΑΚΙΑ!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ΑΛΙΝΤΙΣΑ MUTE.
ΟΠΙΑ ΕΛΕΙΝΙΔΑ ΞΑΝΑΙΠΟΤΙΜΙΣΙ  ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΙΡΟΝΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙ ΘΑ ΦΕΥΓΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ.
ΦΙΛΑΚΙΑ!
ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ λαθος !!

edit: στην πραγματικοτητα μιλαμε για ξεφτίλα..

ξανα edit: επειδη τυχγανει να την ξερω τη διαδικασια, ΤΕΣΣΕΡΙΣ φορες mute στο ιδιο ποστ, δειχνουν άλλα πραγματα.
σορυ πιτσι, δεν ξερω αν το εχεις κανει εσυ, αλλα όποιος το εκανε ας ψαχτει καπου μεσα του και ας επανορθώσει. αντρίκιο θα ειναι και ΠΟΛΥ εκτιμητέο..

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΑΛΙΝΤΙΣΑ MUTE.
ΦΙΛΑΚΙΑ!

πιτισιλιάρη το ποστ δεν ήταν προσβλητικό.
λάθος κίνηση.
εάν σας χαλάνε οι ελλεηνίδες καλώς, απαγορέψτε την εγγραφή τους.

Υ.Γ.
θα κατέβω εγώ στην πιάτσα με τον μπέικον και θα σε τυλίξω σε μια ρώσσικη κόλλα χαρτί.  :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
συνεχιστε να ασχολειστε με το <<κυρηγμα>> μιας μεσηλικου γυναικας που ποσταρει τα βυζομουνα της σε ενα σαιτ για πουτανες...
μιλαμε για αποφθεγματα που στιγματιζουν!!!.
υ.γ.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
με, ή χωρίς παραγράφους το νόημα είναι εξίσου αποκαλυπτικό.
Υπερβάλλεις πάλι - απλά ενδιαφέρον θα το χαρακτήριζα. :rolleyes: Αυτό που θες να πεις ίσως, είναι ότι μπράβο της που δεν κόλωσε και έγραψε ελεύθερα την άποψή της. Μπορώ κι εγώ να σχολιάσω πολλά απ' αυτά που λέει, αλλά δε θα ήταν fair μια και δεν μπορεί να απαντήσει.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Πουτανες αυτες, πουτανες και εσεις. Με την διαφορα πως αυτες δουλευουν μονες τους, χωρις τις μαναδες τους στον ρολο της τσατσας. Οτι ολες εισαστε για πουτσο και ξυλο και τιποτα αλλο το ξερουμε. Μιλαμε για ΖΩΑ... Θελετε να σας παντρευονται κιολας τα θυματα...  Τον θεσμο της οικογενειας και του γαμου, εσεις τον καταστρεψατε. Τον ξεπεσμο της κοινωνιας εσεις το φερατε και ο φεμινισμος σας.

Ασε καλυτερα να ζησω την ζωη μου οπως γουσταρω, και στο τελος να μου τα φαει μια αλλοδαπη που θα με γηροκομησει, παρα να μου τα φανε τα ανηψια-κορακια που θα περιμενουν τον "καλο" τους θειο να τα τιναξει για να κληρονομησουν τιποτα.
[size=14pt]Ετσι θα ζησω σαν ανθρωπος μεχρι το τελος και οχι σαν το ζωον που πληρωνει.[/size]

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Υπερβάλλεις πάλι - απλά ενδιαφέρον θα το χαρακτήριζα. :rolleyes: Αυτό που θες να πεις ίσως, είναι ότι μπράβο της που δεν κόλωσε και έγραψε ελεύθερα την άποψή της. Μπορώ κι εγώ να σχολιάσω πολλά απ' αυτά που λέει, αλλά δε θα ήταν fair μια και δεν μπορεί να απαντήσει.

σωστή τοποθέτησις.
accounted for.  ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααχχχχ το πήρε πατριωτικά ο πίτσης  :2funny: :2funny: :2funny:
περιμένω και το ραντεβού για το ξύλο για την τιμή της φτωχής ρωσίδας  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom