Επισκέπτης
Πολύ,πολύ προκλητική,πρέπει να πέσουνε ποινές,τί κάνει επιτέλους η αστυνομία!!!αχαχαχαχχαχααααα άντε πάμε την κολοκυθιάαα
στ'άρματα στ'άρματα εμπρός στον αγώνα
με τη μουρτζουφλίαση και την κακομοιριάααα
Πολύ,πολύ προκλητική,πρέπει να πέσουνε ποινές,τί κάνει επιτέλους η αστυνομία!!!αχαχαχαχχαχααααα άντε πάμε την κολοκυθιάαα
στ'άρματα στ'άρματα εμπρός στον αγώνα
με τη μουρτζουφλίαση και την κακομοιριάααα
Η αλιντι γιατη εφαγε μιουτ?
βρε μια χαρα καταλαβαινω, η συζητηση εχει ξεκινησει εδω και μερες δεν ειναι μονο το σημερινο...αχαχαχαχααχχαχαχαα ρε μέμο, μια ζωή άλλα διαβάζεις άλλα καταλαβαίνεις..
για σένα μιλούσε η αλιντισσα, όχι για τις ρωσίδες, μέχρι κι ο πίτσης το κατάλαβε
άλλο αν του γύρισε το μάτι που του προσβάλανε τις πολυαγαπημένες άσπιλες πριγκιπέσσες του
Η αλιντι γιατη εφαγε μιουτ?
α δηλαδη εσυ δεν τα πιστευεις αυτα ε?μαζι μου μιλας...οχι με την αλιντι.οποτε μη χρησιμοποιεις λεγομενα της στην κουβεντα.
βρε μια χαρα καταλαβαινω, η συζητηση εχει ξεκινησει εδω και μερες δεν ειναι μονο το σημερινο...
και παλι προσπαθω να καταλαβω απο που προκυπτει το συμπερασμα, οτι οποιος δε γουσταρει τη μιρλα των Ελλεηνιδων αυτο συμβαινει γιατι ειναι ανικανος να τις ριξει?
Μονες σας αυτοαναιρειστε!
Ενας αντρας που γαμαει εδω γαμαει και εξω,αντιστοιχα καποιος που δε γαμαει εδω, ουτε εξω θα βρει γκομενα, εγω ο ιδιος ταχω πει αυτα πολλες φορες!
Το οτι καποιος προτιμα να γινονται τα πραγματα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΟΜΟΡΦΑ και ΗΡΕΜΑ χωρις να πρεπει να ειναι συνεχεια απολογουμενος (κλασσικη πρακτικη) ή να ανεχεται τα παιχνιδακια που καναμε στο δημοτικο για να σε κολλησει η αλλη, και προτιμα να εχει διπλα του μια κατα βαση πολυ πιο ομορφη κοπελα απο οτι μια Ελληνιδα αυτο τον κανει ανικανο?
μαλλον επιλεκτικο και με γουστο τον κανει...
Αστοχια υλικου
Θα έλεγα ότι σήμερα υπήρχαν δύο ενδιαφέροντα κείμενα , κατά τη γνώμη μου :
Της velvy και της Αλίντισας .
Όμως η συζήτηση ξεπεράστηκε από το γεγονός της λογοκρισίας . Αυτά είναι κάτι παραπάνω από απαράδεκτο . Η Αλίντισα δέχθηκε βίαιη επίθεση και είχε δικαίωμα να αμυνθεί . Και αμύνθηκε με συλλογισμούς αξιόλογους , συμφωνεί - δεν συμφωνεί κανείς . Όταν η κριτική απέναντι στα θεία είναι ανεκτή , δεν είναι δυνατόν η κριτική προς τους «μπουρδελιάρηδες» να απαγορεύεται . Στο κάτω – κάτω έχουν δικαίωμα και αυτοί να διαβάσουν άποψη που τους κριτικάρει και που μπορεί σε κάτι να τους αλλάξει . Για να καταλάβω , τα βρισίδια που πέφτουν εδώ μέσα και μειώνουν την αξιοπρέπεια αυτών που τα δέχονται είναι ανεκτά και δεν είναι ανεκτή η κριτική προς τους «μπουρδελιάρηδες» ; Ή δεν έχουν το μυαλό να σκεφθούν και να απαντήσουν – σε επιχειρήματα . Τότε αυτό το σάιτ , που έχει ξεπεράσει τον αρχικό του σκοπό , θα έπρεπε να απαγορεύει την εγγραφή σε όσους δεν είναι λάτρεις των κόκκινων σπιτιών.
Εγώ περιμένω από τον memos που έχουμε συζητήσει κάποιες φορές πολιτικά και τον θεωρώ αξιόλογο να προσυπογράψει το κείμενο της Αλίντισσας , αφού από δική του κίνηση ξεκίνησε η ιστορία . Αλλιώς αποδέχεται λογοκρισία . Και είναι γελοίο .
Όσο για αυτόν που υπογράφει πιτσιλιστής , είναι Έλληνας ή έχει βίτσιο την τερατώδη ανορθογραφία ; Αν είναι Έλληνας και έχει όντως τέτοια ανορθογραφία (και δεν είναι κάποιο σουρεαλιστικό παιχνίδι) αυτή συμβαδίζει αναμφισβήτητα με τη ποιότητα του εγκεφάλου του . Εν πάση περιπτώσει οι υπεύθυνοι ας πάρουν στρατηγικές αποφάσεις. Γιατί δεν μπορούν να θέλουν άνοιγμα , να θέλουν (ή δεν θέλουν ;) ποιότητα , και από την άλλη να ενεργούν σαν μικρόνοοι ιεροεξεταστές . Που νομίζουν ότι βρίσκονται ;
καλα σου ειπε η μπουμπ.αλλα σου λενε αλλα καταλαβαινεις...α δηλαδη εσυ δεν τα πιστευεις αυτα ε?
ωραιες ειστε, την βγαλατε στη σεντρα και τωρα το παιζετε αθωες.....
Βρε μωράκι μου μην στενοχωριέσαι.Δεν είναι κακό να παραδεχείς οτι οι μουνάρες Ελληνίδες με προσωπικότητα δεν σου κάθονται και ξέπεσες στις πεινασμένες που είναι εύκολος στόχος.Απλά το κακό με σένα είναι οτι τις έχεις πάρει στα σοβαρά..Αυτό ειναι πραγματικά αστείο.Αν ήσουν μάγκας και γνώριζες το μουνί θα τις είχες για έναν πούτσο και μόνο όπως κάνουν οι γνώστες και δεν θα επένδυες συναισθηματικά επάνω τους.
Α ρε καυμένοι μπουρδελιάρηδες μου κάνατε και θεωρίες για το πως θα τις πλησιάσετε ,πως θα τους την πέσετε, πως θα βρείτε άκρη για βίζα..αχαχα δηλαδή πραγματικά αξιολύπητοι!Όχι τίποτε άλλο αλλά θα σας διαβάζουν κι αυτές οι ψόφιες και θα γελάνε με τις μαλακίες σας εδώ μέσα.Φυσικά και παρουσιάζουν τον καλό τους εαυτό 24 ώρες το 24ωρο γιατί νιώθουν ευγνωμοσύνη που δεν κατέλειξαν να παρακαλάνε για πουτό ή χουρό και βρέθηκε ο ανεκδιήγητος Ελληναράς αγκαλίτσας-θύμα που επένδυσε επάνω τους συναισθηματικά .Γιατί θεωρείτε οτι κάνετε μεγάλο κατόρθωμα?Πόσο μεγάλο κατόρθωμα μπορεί να είναι να ποτίζεις μια γλάστρα?Αυτό κάνεις κι εσύ.Τις μεμοθεωρίες τι τις θέλεις?Βέβαια δεν αντιλέγω μεγάλη επιστήμη η γεωπονική αλλά μιλάμε για απλά γλαστράκια βρε Μέμο.Δεν έχουν απαιτήσεις οι γλάστρες.Λίγο νεράκι και ανθίζουν.Αρχίδια βέβαια γιατί ποτέ δεν θα τα καταφέρουν να γίνουν αναρριχώμενα φυτά όπως είναι μια έξυπνη και δραστήρια προσωπικότητα.Μου αρέσει που μιλάτε για τις απαιτησεις της Ελληνίδας λες και είναι εντελώς υγειές αυτό που παριστάνουν αυτές οι χαζοβιόλες.Κενά πλάσματα χωρίς προσωπικόητα ,χωρίς απαιτήσεις,δέχονται τα πάντα γιατί πολύ απλά ως εκεί τις παίρνει.Το ίδιο και σένα.Ως εκεί σε παίρνει.Όταν σε ρώτησα γιατί καλό μου μια μουνάρα με φοβερό χαρακτήρα και προσωπικότητα φτάνει σε σημείο να ξενιτευεται για μια πούτσα,μου απάντησες γιατί οι Ρωσσοι είναι ζώα.Α ρε Μεμάκο ξύπνιοι είναι και μάλιστα πολύ ξύπνιοι.Τις υποτιμάνε γιατί δεν μπορούν να τους δώσουν τίποτα.Σας τις χαρίζουν αβέρτα γιατί έχουν βαρεθεί τις γλάστρες και την ψάχνουν για αναρριχώμενες τριανταφυλλιές.Τράβα να ποτίσεις τις πεινασμένες Μέμο θύμα.Εκεί που εκατομμύρια άντρες φτύνουν ..πας εσύ και ο καθένας Ελληνας πειναλαίος και γλύφει τα σκατά τους.
Βρε καλά κατάλαβε.καλα σου ειπε η μπουμπ.αλλα σου λενε αλλα καταλαβαινεις...
Ομολογω οτι το ποστ αυτο ειναι οτι καλυτερο εχω διαβασει εδω μεσα...
Κυρια μου, τα σεβη μου!!!!!!!!!
Ομολογω οτι το ποστ αυτο ειναι οτι καλυτερο εχω διαβασει εδω μεσα...
Κυρια μου, τα σεβη μου!!!!!!!!!
τι να προσυπογραψω ρε φιλε?Εγώ περιμένω από τον memos που έχουμε συζητήσει κάποιες φορές πολιτικά και τον θεωρώ αξιόλογο να προσυπογράψει το κείμενο της Αλίντισσας , αφού από δική του κίνηση ξεκίνησε η ιστορία . Αλλιώς αποδέχεται λογοκρισία . Και είναι γελοίο .
καλα σου ειπε η μπουμπ.αλλα σου λενε αλλα καταλαβαινεις...
Φακ γιου ρε αγαπουλη και εσυ....
Ποτε εμαθες να διαβαζεις κιολα
Φακ γιου ρε αγαπουλη και εσυ....
Ποτε εμαθες να διαβαζεις κιολα
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα
τα σιγανα να φοβασαι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αχαχαχαχαχχαχχαχ