Μεγαλο φιλε μου.Αλλοι λαοι αλλα εθιμα ,αλλες γυναικεςscusa...μα μου φάνηκε κάπως...μάλλον η στάση του σώματός της..κάτι με χάλαε πάντως..
παίζει σημασία, έχει διαφορά το Ρωσσίδι ή το Ουκρανέζικο;; :o :o
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 500K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
μεγαλη τυπε!
θέλω ανάλυση!
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Παρε μια λιγο μαυρισμενη
Τώρα , με συγχωρείς , αλλά αυτή είναι ανεκδιήγητη . Αυτή κι αν είναι ουκρανή καραβαχλάρα . Και δεν παίζονται οι ουκρανές βλάχες ...
Αναχωρω και εγω.Θα φυλαξω την κουνιαδα για αυριο μπας και εμφανιστει ο μακης και τον φτιαξω λιγολοιπον παιδες για να μην καταληξω σαν τον μακη αρυθμιες πιεση χαμηλα και αυπνιες θα σας καλυνηχτησω να ουμε καλη ξεκουραση!!!!
Καλο βραδυ
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
θα σε πειραζε να την ειχες στα 4Πάντως , αυτή σέξυ πόζα , όντως δεν έχει . Κατά βάθος για βλάχα μου κάνει ...
μεγαλο θεμα, αλλα εχει αναλυθει!θέλω ανάλυση!
δες στα θρεντ "ολα οσα θα θελατε να μαθετε για τις ουκρανιδες μουναρες" και στο "ρωσσιδα στην Ελλαδα", εκει θα τα μαθεις ολα τυπε...
αυτος γαμει απο Αλιντισσα και πανω Σωτο....θα σε πειραζε να την ειχες στα 4
Ναι μονο που δεν ειναι μοντελο αλλα απλη κοινη θνητη.Με ταυπολοιπα βεβαια συμφωνωΤώρα , με συγχωρείς , αλλά αυτή είναι ανεκδιήγητη . Αυτή κι αν είναι ουκρανή καραβαχλάρα . Και δεν παίζονται οι ουκρανές βλάχες ...
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
δυσκολη ωρα για ιδιαιτεραμεγαλο θεμα, αλλα εχει αναλυθει!
δες στα θρεντ "ολα οσα θα θελατε να μαθετε για τις ουκρανιδες μουναρες" και στο "ρωσσιδα στην Ελλαδα", εκει θα τα μαθεις ολα τυπε...
ε ποσες φορες να τα γραψουμε ρε Σωτο?δυσκολη ωρα για ιδιαιτερα
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ελα ντε μονο αν σπασουν τα μπαλονια τι εχει να γινη φφφφςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!αυτος γαμει απο Αλιντισσα και πανω Σωτο....
μεγαλο θεμα, αλλα εχει αναλυθει!
περιληψη παιζει;
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
θα σε πειραζε να την ειχες στα 4
Στα 4 και με λουρί , ναι , αρχίζει να μου αρέσει ...
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
βγαζεις βιτσια τυπεΣτα 4 και με λουρί , ναι , αρχίζει να μου αρέσει ...
Και μια τελευταια για καλο βραδυδυσκολη ωρα για ιδιαιτερα
Εχεται υποψην οτι οι 3 τελευταιες φωτο ειναι απο σαιτ γνωριμιων με πληρη στοιχεια
Συνημμένα
γιαυτο η Αλι δε μπαινει σε αεροπλανο ναουμε.....ελα ντε μονο αν σπασουν τα μπαλονια τι εχει να γινη φφφφςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Και μια τελευταια για καλο βραδυ
Εχεται υποψην οτι οι 3 τελευταιες φωτο ειναι απο σαιτ γνωριμιων με πληρη στοιχεια
Και αυτή η τελευταία ;
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
βγαζεις βιτσια τυπε
Ένα κομψό λουρί μπορεί να γίνει κόσμημα για μια γυναίκα ... Δεν ξέρω μάλιστα αν η Αλίντισσα , εκεί που γράφει για λούσα , εννοεί και κάτι τέτοιο ... Αν δεν κοιμάται ας μου λύσει την απορία ...
Επισκέπτης
Κάθομαι και ασχολούμαι με τους κοκκινιστούς αγαπουλορωσσόφιλους τόση ώρα ..δηλαδή έλεος !Ρε Μεμάκο τι μετριότητα είναι αυτό που μας πόσταρες?Και κάθεσαι και την λες σε μένα που άμα καθήσει διπλα μου ,μου φτάνει ως το μουνί? 1.75 λέει ο Μέμας!!!!!!!!Απο εμφάνιση δεν το συζητώ. Απαρατήρητη!Της ριχνω 10-15 χρόνια και αν περπατήσω μαζί της στο δρόμο πάει άκλαφτη.
'Αντε ρε χαζά..και σας πήρα στα σοβαρά προς στιγμή .Μια πολυ γλυκιά και συνηθισμένη κοπέλα.Τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο.Μου το παίζετε οτι γαμάτε και μουνάρες.Α και να της πεις οτι απο την λαική ψωνίζουμε φρούτα,όχι μπλουζάκια!ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ!
(Είσαι θύμα ρε Μεμάκο και σε είχα και για ξύπνιο)
'Αντε ρε χαζά..και σας πήρα στα σοβαρά προς στιγμή .Μια πολυ γλυκιά και συνηθισμένη κοπέλα.Τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο.Μου το παίζετε οτι γαμάτε και μουνάρες.Α και να της πεις οτι απο την λαική ψωνίζουμε φρούτα,όχι μπλουζάκια!ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ!
(Είσαι θύμα ρε Μεμάκο και σε είχα και για ξύπνιο)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
καλα τα λεει η αλιντισσα!!!!!!!
πολυ βλαχογκομενες!!!!
ειδικα η μαυρισμενη ειναι ασχημη καθαρα κ στεγνα!
ουτε καν αδιαφορη!!
μονο μια ηταν καλη οκ....
απαπαπα...
μαρεσει που η λεζαντα απο κατω "κλαψεεεεεεεεεε"δεν εννοει"κλαψτε γ το χαλι τους.
πολυ βλαχογκομενες!!!!
ειδικα η μαυρισμενη ειναι ασχημη καθαρα κ στεγνα!
ουτε καν αδιαφορη!!
μονο μια ηταν καλη οκ....
απαπαπα...
μαρεσει που η λεζαντα απο κατω "κλαψεεεεεεεεεε"δεν εννοει"κλαψτε γ το χαλι τους.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187