....επαγγελματιας τσολιας τυπε...Eχει και καρτες της αυτη διπλα στο φυτο???
Επαγγελματιας??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 500K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Είνσι μεγάλη για παντρεια στην Ουκρανία χρυσό μου.Εδω στο Ελλάντα εντάξει..υπάρχουν λιγούρια να την πάρουν.την ειπες γκομενα σου....πως θα την παντρεψουμε τωρα την κοπελα που την εξεθεσες;
21 χρονω φρεσκαδουρα ειναι κοριτσαρα...Είνσι μεγάλη για παντρεια στην Ουκρανία χρυσό μου.Εδω στο Ελλάντα εντάξει..υπάρχουν λιγούρια να την πάρουν.
σε ολο τον κοσμο λιγουρευονται να την "παρουν"... ;)
ο τσολιάς έπρεπε να κάνει παρουσιάστε....επαγγελματιας τσολιας τυπε...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
η αλι ειναι νεα για την ελλαδα να ουμε!!!21 χρονω φρεσκαδουρα ειναι κοριτσαρα...
σε ολο τον κοσμο λιγουρευονται να την "παρουν"... ;)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εγω μεταχειρισμενη απο μεμο δεν την επαιρνα παντως.... :-*Είνσι μεγάλη για παντρεια στην Ουκρανία χρυσό μου.Εδω στο Ελλάντα εντάξει..υπάρχουν λιγούρια να την πάρουν.
Εκανε.Αλλα φοραει φουστανελλα και το κρυβειο τσολιάς έπρεπε να κάνει παρουσιάστε
μωρέ εγώ την επαιρνα και χιλιομεταχειρισμενη δε βαριέσαιεγω μεταχειρισμενη απο μεμο δεν την επαιρνα παντως.... :-*
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ουκρανη ειπαμε κρατηθητε απο τις χειρολαβεςΡε ποιος γαμει της Ρωσσιδες....υπαρχει και η αλλη πλευρα του ατλαντικου
γιατι ρε τυπε? τα Ουκρανικα προϊοντα αντεχουν στις κακουχιες λεμε...εγω μεταχειρισμενη απο μεμο δεν την επαιρνα παντως.... :-*
παρουσιαστε αρμμμμμμμμμμμμμμμ
Επισκέπτης
Ο τσολιάς εντωμεταξύ έχει πιο σεξυ πόζα απο την άλλη μου της έμεινε το κουσούρι και δεν κλείνει τα πόδια λες κι έχει την πουτσα του τσολιά ανάμεσα.
κλααααααψεεεεεεεε εσυ λεμεεεεεεεεεεεεΟ τσολιάς εντωμεταξύ έχει πιο σεξυ πόζα απο την άλλη μου της έμεινε το κουσούρι και δεν κλείνει τα πόδια λες κι έχει την πόυτσα του τσολιά ανάμεσα.
Εμεις εδω σιγουρα ολοι φιλε μου οταν ειναι σαν και αυτηΡε ποιος γαμει της Ρωσσιδες....υπαρχει και η αλλη πλευρα του ατλαντικου
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις