Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 500K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Σε μια αλίτισσα αρέσουν όμως όλα αυτά ...
σε εναν αντρα με @@ ομως δεν αρεσει το στυλακι της Αλιντισσας!

μετα τις φαπες μπορει αν ειναι καλο κοριτσι να την αφησω να με παιρνει ματι που θα πηδαω το Ρωσσιδι μου ;)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
σε εναν αντρα με @@ ομως δεν αρεσει το στυλακι της Αλιντισσας!

μετα τις φαπες μπορει αν ειναι καλο κοριτσι να την αφησω να με παιρνει ματι που θα πηδαω το Ρωσσιδι μου ;)

Πάντως , αν έχω καταλάβει καλά , ο μεγαλύτερος εφιάλτης της ζωής σου είναι να είσαστε ζευγάρι και ενώ εκείνη θα κάνει πεντικιούρ , εσύ να βγάζεις βόλτα τα παιδιά της Άλι . Σωστά ;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Κάθομαι και ασχολούμαι με τους κοκκινιστούς αγαπουλορωσσόφιλους τόση ώρα ..δηλαδή έλεος !Ρε Μεμάκο τι μετριότητα είναι αυτό που μας πόσταρες?Και κάθεσαι και την λες σε μένα που άμα καθήσει διπλα μου ,μου φτάνει ως το [size=16pt]μουνί[/size]? 1.75 λέει ο Μέμας!!!!!!!!Απο εμφάνιση δεν το συζητώ. Απαρατήρητη!Της ριχνω 10-15 χρόνια και αν περπατήσω μαζί της στο δρόμο πάει άκλαφτη.
'Αντε ρε χαζά..και σας πήρα στα σοβαρά προς στιγμή  .Μια πολυ γλυκιά και συνηθισμένη κοπέλα.Τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο.Μου το παίζετε οτι γαμάτε και μουνάρες.Α και να της πεις οτι απο την λαική ψωνίζουμε φρούτα,όχι μπλουζάκια!ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ!

(Είσαι θύμα ρε Μεμάκο και σε είχα και για ξύπνιο)

Eεεεει τι λόγια είναι αυτά?? Πιπέρι!!!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Πάντως , αν έχω καταλάβει καλά , ο μεγαλύτερος εφιάλτης της ζωής σου είναι να είσαστε ζευγάρι και ενώ εκείνη θα κάνει πεντικιούρ , εσύ να βγάζεις βόλτα τα παιδιά της Άλι . Σωστά ;
οχι τυπε μου, ευλογια ειναι να βγαζεις τα παιδια σου βολτα, οχι εφιαλτης!

Η διαφορα ειναι πως η Ρωσσιδα θα ερθει μαζι σου βολτα για να ειναι μαζι με τον αντρα της και τα παιδια σας!Αντιθετα η καθε μια Αλιντισσα θα προτιμισει να τροχιζει τα νυχια της ναουμε γιατι ετσι πιστευει οτι κερδιζει μερικες στιγμες "ελευθεριας"!

Ημερα με τη νυχτα ειναι σε νοοτροπια λεμε, μη το ψαχνεις!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Παντως σοβαρα τωρα,

το μονο πραγμα που θα εκανα για την Αλι, ειναι να την παρω ενα ταξιδι μαζι μου επανω, για να δει τι θα πει μουναρες καταρχην, και καταδευτερο να δει σε τι χλιδη ζουνε αυτες οι μουναρες!

Ενδεχεται βεβαια να γυρισω πισω μονος μου, γιατι θα πηδηξει απο κανα μπαλκονι με αυτα που θα δει... :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πάντως να υπενθυμίσουμε ότι ο τίτλος του θρεντ είναι " με αλλοδαπές". Αλλοδαπές λοιπόν δεν είναι μόνο οι ανατολικοευρωπαίες...

Επισκέπτης
'Ελα Μεμάκι δεν είναι δυνατόν να τα πιστευεις αυτά που λες..Για ποιόν λόγο είναι μαζί σου το αλλοδαπό?Πες μου μόνο αυτό..και μετά να κατακρίνεις εμένα και για τα λούσα και για τις πλαστικές και για τον Ιάκωβο αν θες..δεν έχω πρόβλημα,όλοι οι άνθρωποι έχουμε πάθη !
Αλλά απάντησε μου αυτό!Γιατί μια καραμουνάρα με τον απίστευτα τέλειο χαρακτηρα ξενιτεύεται για να βρει πούτσα?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
'Ελα Μεμάκι δεν είναι δυνατόν να τα πιστευεις αυτά που λες..Για ποιόν λόγο είναι μαζί σου το αλλοδαπό?Πες μου μόνο αυτό..και μετά να κατακρίνεις εμένα και για τα λούσα και για τις πλαστικές και για τον Ιάκωβο αν θες..δεν έχω πρόβλημα,όλοι οι άνθρωποι έχουμε πάθη !
Αλλά απάντησε μου αυτό!Γιατί μια καραμουνάρα με τον απίστευτα τέλειο χαρακτηρα ξενιτεύεται για να βρει πούτσα?
καταρχην δεν ξενιτευεται για να βρει πουτσα!

εγω τις γνωριζω οταν παω επανω! και μετα τις φερνω εδω για διακοπες!

και ο λογος που σχετιζονται (οι Ρωσσιδες τουλαχιστο) με ΚΑΠΟΙΟΥΣ ξενους, ειναι επειδη ειναι 100% θηλυκα και ψαχνουν ενα 100% αρσενικο! Καλως η κακως οι ντοπιοι ειναι ζωα!

Αν νομιζεις παλι οτι ειναι ολα τοσο ευκολα, δεν εχεις ναρθεις επανω μια φορα να δεις ποσοι μενουν καθε μερα με το πουλι στο χερι, παροτι ειναι μορφονιοι ή λεφταδες ή και τα δυο!

Δε θελει κοπο, θελει τροπο λεμε! Εχουν πιαστει τα δαχτυλα μου να τα γραφω!

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Παντως σοβαρα τωρα,

το μονο πραγμα που θα εκανα για την Αλι, ειναι να την παρω ενα ταξιδι μαζι μου επανω, για να δει τι θα πει μουναρες καταρχην, και καταδευτερο να δει σε τι χλιδη ζουνε αυτες οι μουναρες!

Ενδεχεται βεβαια να γυρισω πισω μονος μου, γιατι θα πηδηξει απο κανα μπαλκονι με αυτα που θα δει... :grin:

Φίλε μου , αν την έπαιρνες ταξίδι δεν μπορώ να ξέρω τι θα γινόταν τελικά . Η ζωή είναι πολύ παράξενη και η Άλι φαίνεται πολύ μόρτισα . Ότι πρέπει για άντρα με @@ ...
Έχω ισχυρή διαίσθηση ότι θα κάνατε φοβερό ζευγάρι . Σ' αυτή τη περίπτωση , επειδή ίσως είμαι ο πρώτος(;) που το λέει , να με σκέφτεστε για κουμπάρο ...  

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Πάντως μη ξεχνάς το εξής. Η Ρωσία είναι μια χώρα με τα δικά μας δεδομένα " παλαιών αρχών" και πολύ "φαλλοκρατικών" αντιλήψεων. Ο μέσος Ρώσος κάτοικος της επαρχίας, να μη πούμε και σε μικρά χωριά, είναι άξεστος , αγροίκος και αρκετά άγριος και φυσικά είναι στην κουλτούρα του να δέρνει τη γυναίκα , να τη σακατεύει για το παραμικρό. Τώρα αν αυτό συνδυαστεί και με τον αλκοολισμό, το οποίο είναι μάστιγα της ρωσικής κοινωνίας ( και άλλων ανατολικοευρωπαικών), τότε για μια μέση γυναίκα εκεί, η οποία μπορεί να είναι απίστευτης ομορφιάς για δυτικά- και ελληνικά- δεδομένα, το περιβάλλον είναι ασφυκτικό. Μπορεί να μας φαίνεται περίεργο αλλά για αυτές ακόμη και η παραμικρή ένδειξεη τρυφερότητας, ένας γλυκός λόγος, ένα λουλούδι, που μια ελληνίδα θα τα σνόμπαρε και θα κορόιδευε, για αυτές θα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο , κάτι που δεν έχουν συνηθίσει. Ακόμη και οι παραμικρές ενδείξεις τρυφερότητας. Συν τοις άλλος δημογραφικά τυχαίνει, ειδικά στη Ρωσσία, οι γυναίκες να υπερτερούν πλυθησμιακά των αντρών και ειδικά σε μικρές πόλεις αυτό είναι εμφανές. Επομένως όσο και να φαίνεται περίεργο σε αυτές τις χώρες ναι οι γυναίκες έχουν σοβαρό πρόβλημα " να βρουν άντρα".

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Για πες μου και σύ - έτσι δεν είναι ; Όταν παίζεις χαστούκια , έστω και λεκτικά , με έναν άντρα , δεν αναπτύσσεται κάτι το ιδαίτερο ;

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

Για πες μου και σύ - έτσι δεν είναι ; Όταν παίζεις χαστούκια , έστω και λεκτικά , με έναν άντρα , δεν αναπτύσσεται κάτι το ιδαίτερο ;
το προβλημα με τις Ελλεηνιδες τυπε μου , ειναι πως πιστευουν οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο για να παιζουν χαστουκια με τον αντρα....

δεν εχουν καμια συναισθηση της θεσης τους! εχουν ψωνιστει σε τετοιο σημειο, που θεωρουν πλεον το ψωνισμα φυσιολογικο....

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ο ιακωβος ποιος ειναι? :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• blackjack.gif
    blackjack.gif
    136 KB · Εμφανίσεις: 18

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom