You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 500K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
κοιταξτε τυπακι πισω πισω με το μαγιω φοραει μαυρες καλτσες και μαυρα παπουτσιαΦιλε μου δεν μεταφερονται αυτα με λογια Πρεπει να τα δεις για να τα πιστεψεις.Ειδου ενα δειγμα.
Επισκέπτης
οχι αλλα ο τυπος με τις καλτσες ειναι ολα τα λευταβλεπετε καμμια κορμαρα εντυπωσιακη στη φωτο?
η εγω ειμαι ξινη απλα?
Επισκέπτης
δεν κλεβεις μονο ξενες φωτογραφιες απο γκομενες ε?οχι αλλα ο τυπος με τις καλτσες ειναι ολα τα λευτα
Επισκέπτης
οχι απανταω και σε Μαλακεςδεν κλεβεις μονο ξενες φωτογραφιες απο γκομενες ε?
Η φωτογραφια ειναι απο τεχνητη παραλια στο ποταμι της πολης.Δυστυχως επρεπε να την πειραξω γιατι ηταν μεγαλη και βγηκε ετσι χαλια.Να η αδελφη της γυναικας μου.καλησπερα παιδες εχει δικιο ο νωντας τι μας δειχνη ρε παιδια η φωτο μεγαλε μηπως μπερδευτηκες?
Συνημμένα
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
το σωσες λιγο!Η φωτογραφια ειναι απο τεχνητη παραλια στο ποταμι της πολης.Δυστυχως επρεπε να την πειραξω γιατι ηταν μεγαλη και βγηκε ετσι χαλια.Να η αδελφη της γυναικας μου.
Οι Ρωσοι κατα κανονα ειναι αλκολικοι και για τα μπαζα.Για αυτο οι γυναικες κανουν αμαν για ανδρα της προκοπηςοχι αλλα ο τυπος με τις καλτσες ειναι ολα τα λευτα
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
δεν εχουν καμια σχεση με μας στον τροπο συμπεριφορας αλλα και εβελιξιας προς το αλλο φυλλο!!!!Οι Ρωσοι κατα κανονα ειναι αλκολικοι και για τα μπαζα.Για αυτο οι γυναικες κανουν αμαν για ανδρα της προκοπης
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
δεν σε ρωτησα ειναι ελευθερη?Η φωτογραφια ειναι απο τεχνητη παραλια στο ποταμι της πολης.Δυστυχως επρεπε να την πειραξω γιατι ηταν μεγαλη και βγηκε ετσι χαλια.Να η αδελφη της γυναικας μου.
Ακριβως.Ο χαρακτηρισμος μου αφορουσε την συμπεριφορα γιατι στην εμφανιση ουτως η αλλως ειναι τελειως διαφορετικοι απο μας.Αλλωστε οι πιο πολλες ειναι χωρισμενες και με παιδια συνηθως,οποτε κατι λεει αυτο.Αλλα οταν τις εχεις ειναι τα πιο πιστα πλασματα με κλειστα ματια.δεν εχουν καμια σχεση με μας στον τροπο συμπεριφορας αλλα και εβελιξιας προς το αλλο φυλλο!!!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ακριβως.Ο χαρακτηρισμος μου αφορουσε την συμπεριφορα γιατι στην εμφανιση ουτως η αλλως ειναι τελειως διαφορετικοι απο μας.Αλλωστε οι πιο πολλες ειναι χωρισμενες και με παιδια συνηθως,οποτε κατι λεει αυτο.Αλλα οταν τις εχεις ειναι τα πιο πιστα πλασματα με κλειστα ματια.
Χωρισμενη με παιδι.Τι περιεργο ε?Παντως ξερω οτι κατι εχει απο σχεση τωρα.Και ξερω οτι εδω θα ερθει μονο για διακοπες.δεν σε ρωτησα ειναι ελευθερη?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
το πμ το ειδες?Χωρισμενη με παιδι.Τι περιεργο ε?Παντως ξερω οτι κατι εχει απο σχεση τωρα.Και ξερω οτι εδω θα ερθει μονο για διακοπες.
Σου ετειλα pmτο πμ το ειδες?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
οκ το ειδα!Σου ετειλα pm