τι αγγελούδια είναι αυτά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 500K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ρε κουμπάρε αυτη ειναι λεσβία όχι ρε με τα ρωσιδάκια που παρουσίασεςΜε ποια ρε παίχτη? Τη Ζέτα Μακρυπούλια?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
μαγκες το κρουαζεροπλοιο πρεπει να εχει 1600 τεμαχια ρωσιδες αρε τι τραβαμε με τα μωρα!!!
Φαντάσου ότι αυτό είναι ένα τυχαίο batch - ένας φίλος που πήγε διακοπές στην Αγία Πετρούπολη με τη δικιά του τη βαλίτσα την Ελλεεινίδα - μου είπε ότι του ήταν μονίμως σηκωμένη. Φυσικά τον πιστεύω γιατί είμαστε φιλαράκια από το γυμνάσιο.ρε κουμπάρε αυτη ειναι λεσβία όχι ρε με τα ρωσιδάκια που παρουσίασες
Το τι γίνεται μου λέει δε μπορείς να φανταστείς... :S
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
δυστηχως για σας σαντορινη και σκανε μυτη συνεχεια οσπαντιμ!!ποιο κρουαζιερόπλιοιο? που είναι?
αστο το περασμένο Δεκέμβριο ήμουν για μερικές μέρες στο κίεβο , σύχναζα στα πανεπιστημια αυτά τα μουνιά που είδα εκει σε 5 μέρες δεν τα είδα 5 χρόνια στη φιλοσοφική που σπούδαζαΦαντάσου ότι αυτό είναι ένα τυχαίο batch - ένας φίλος που πήγε διακοπές στην Αγία Πετρούπολη με τη δικιά του τη βαλίτσα την Ελλεεινίδα - μου είπε ότι του ήταν μονίμως σηκωμένη. Φυσικά τον πιστεύω γιατί είμαστε φιλαράκια από το γυμνάσιο.
Επισκέπτης
σωωωωωωωτηηηηηηηηηηηηηη
Φαντάσου ότι αυτό είναι ένα τυχαίο batch - ένας φίλος που πήγε διακοπές στην Αγία Πετρούπολη με τη δικιά του τη βαλίτσα την Ελλεεινίδα - μου είπε ότι του ήταν μονίμως σηκωμένη. Φυσικά τον πιστεύω γιατί είμαστε φιλαράκια από το γυμνάσιο.
Καλημέρα
Φίλε pristine γιατί μας το κάνεις αυτό βαλτός είσαι
αστο το περασμένο Δεκέμβριο ήμουν για μερικές μέρες στο κίεβο , σύχναζα στα πανεπιστημια αυτά τα μουνιά που είδα εκει σε 5 μέρες δεν τα είδα 5 χρόνια στη φιλοσοφική που σπούδαζα
αυτά είναι τα καλά που να τα δεις εδώ
ΚαλημέραΚαλημέρα
Φίλε pristine γιατί μας το κάνεις αυτό βαλτός είσαι
Τι να σου πω - είναι στο σλάβικο DNA μάλλον και αυτό το λένε όλοι, όχι μόνο εγώ. Είναι τυχαίο ότι έχει στηθεί ολόκληρη μπίζνα dating/brides κλπ - αν ήταν φόλες, ούτε κατά διάνοια δε θα γινόταν.
Καλημέρα
Τι να σου πω - είναι στο σλάβικο DNA μάλλον και αυτό το λένε όλοι, όχι μόνο εγώ. Είναι τυχαίο ότι έχει στηθεί ολόκληρη μπίζνα dating/brides κλπ - αν ήταν φόλες, ούτε κατά διάνοια δε θα γινόταν.
τι να κάνουμε εμείς ατυχήσαμε σαν λαός ρε γαμώτο
Ειμαι παντρεμενος με ρωσιδα. Τα 2 τελευταια χρονια ανεβαινω τα καλοκαιρια πανω και βεβαια εχω παθει πλακα.Την πρωτη χρονια ειδικα ειδα χοντρουλα μετα απο 7 ημερες!!Ειχε και 30 βαθμους οποτε καταλαβαινετε τι επαθα με αυτα που εβλεπα. Την πληρωσε η γυναικα μου(αλλο που δεν ηθελε χαχα)τι να κάνουμε εμείς ατυχήσαμε σαν λαός ρε γαμώτο
Ειμαι παντρεμενος με ρωσιδα. Τα 2 τελευταια χρονια ανεβαινω τα καλοκαιρια πανω και βεβαια εχω παθει πλακα.Την πρωτη χρονια ειδικα ειδα χοντρουλα μετα απο 7 ημερες!!Ειχε και 30 βαθμους οποτε καταλαβαινετε τι επαθα με αυτα που εβλεπα. Την πληρωσε η γυναικα μου(αλλο που δεν ηθελε χαχα)
φίλε alex κατέθεσε την εμπειρία σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σιγά την ατυχία - τόσες υπάρχουν από το πρώην ανατολικό μπλοκ και στην τελική κάνεις και κατάσταση μέσω Internet άμα γουστάρεις. Τι - παπούτσι απ' τον τόπο σου και παπάρια? Γιατί οι δικές μας κρα δεν κάνουν για κανα βόρειο 1.90 και πάνω απ' τις Άλπεις?τι να κάνουμε εμείς ατυχήσαμε σαν λαός ρε γαμώτο
Φιλε μου δεν μεταφερονται αυτα με λογια Πρεπει να τα δεις για να τα πιστεψεις.Ειδου ενα δειγμα.φίλε alex κατέθεσε την εμπειρία σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συνημμένα
Επισκέπτης
:S
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K