μονο απο γυναικες γινεται αυτο???Έτσι γίνεται ρε φιλάρα - όλα τα topics γαμιούνται στο off-topic. Κανόνας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 500K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Όχι ρε ούφο - από όλους. Εγώ πρώτος απ' όλους. ;)
α,οκ.
να λεγονται αυτα ομως.
(ουφο??? :'()
(ουφο??? :'()
γυρνα καποιες σελιδες πισω και δες ποσο ασημες ειναι στις ποσταρισμενες φωτο.
αντε της κουρασης πια.
Mωρή ηλίθια, θα κάνεις εσύ σχέση με αλλοδαπή;;; Είσαι Έλληνας και το έχεις βάλει σκοπό;; Τι γυρεύεις στο θέμα αυτό εκτός απ' το να σπαμάρεις και τι στο διάολο μας ποστάρεις την Ινδή ηθοποιό; Μας την προτείνεις; ή κάνεις πρόταση να μεταβούμε στην Ίνδία;
Αι σιχτιρ πια, μαλακισμένες από το κοσμοπόλιταν..
Επισκέπτης
Mωρή ηλίθια, θα κάνεις εσύ σχέση με αλλοδαπή;;; Είσαι Έλληνας και το έχεις βάλει σκοπό;; Τι γυρεύεις στο θέμα αυτό εκτός απ' το να σπαμάρεις και τι στο διάολο μας ποστάρεις την Ινδή ηθοποιό; Μας την προτείνεις; ή κάνεις πρόταση να μεταβούμε στην Ίνδία;
Αι σιχτιρ πια, μαλακισμένες από το κοσμοπόλιταν..
περιμενεις περιοδο ρε καθυστερημενε?
θα μου κανεις και υποδειξη που θα ποσταρω?
αι σιχτιρ και στα μουτρα σου μαλακα!
Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν ολες αυτες οι φωτο εδω?Εχουν καμμια σχεση αυτες με καποιον εδω?Εγω ανεβασα φωτο της κουνιαδας μου και αισθανομαι ηλιθιος γιατι πρεπει να συγκρινεται με μοντελα και διαφορες μις Ισραηλ.Χαλαλι της ομως γιατι αν δεν βρισκουν κατι αλλο να αντιπαραθεσουν.
βλεπεις κανενα αλλο να εχει παραθεσει ξενη γκομενα του η εστω καποια ιστορια?Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν ολες αυτες οι φωτο εδω?Εχουν καμμια σχεση αυτες με καποιον εδω?Εγω ανεβασα φωτο της κουνιαδας μου και αισθανομαι ηλιθιος γιατι πρεπει να συγκρινεται με μοντελα και διαφορες μις Ισραηλ.Χαλαλι της ομως γιατι αν δεν βρισκουν κατι αλλο να αντιπαραθεσουν.
ολοι αερολογουν και κατα τα αλλα μαλακιζομαστε οι γυναικες εδω μεσα....
Επισκέπτης
και επηδη ρε φιλε εβαλες την κουνιαδα σου τι παει να πει? λεει πουθενα το θρεντ οτι πρεπει να ποσταρουμε κουνιαδες? Ειστε με τα καλα σας μωρε?Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν ολες αυτες οι φωτο εδω?Εχουν καμμια σχεση αυτες με καποιον εδω?Εγω ανεβασα φωτο της κουνιαδας μου και αισθανομαι ηλιθιος γιατι πρεπει να συγκρινεται με μοντελα και διαφορες μις Ισραηλ.Χαλαλι της ομως γιατι αν δεν βρισκουν κατι αλλο να αντιπαραθεσουν.
Δικιο εχεις αλλα μηπως ειναι καιρος να επανελθουμε στο θεμα?Αλλιως ας αλλαξουμε τιτλο η τοπικ.βλεπεις κανενα αλλο να εχει παραθεσει ξενη γκομενα του η εστω καποια ιστορια?
ολοι αερολογουν και κατα τα αλλα μαλακιζομαστε οι γυναικες εδω μεσα....
εγω εσβησα και τα ποστ μου με τις ασχετες φωτο να μην εχει κανεις να μου πρσαψει τιποτα!Δικιο εχεις αλλα μηπως ειναι καιρος να επανελθουμε στο θεμα?Αλλιως ας αλλαξουμε τιτλο η τοπικ.
και αποχωρω....
Επισκέπτης
εσυ εχεις σχεση με την κουνιαδα αν οχι εισαι και μη μας ζαλιζεις τα αρχιδιαΔικιο εχεις αλλα μηπως ειναι καιρος να επανελθουμε στο θεμα?Αλλιως ας αλλαξουμε τιτλο η τοπικ.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
αυτη ειναι σιγουρα καλη νυφηΤην πέρνω την κατάσταση στα χέρια μου..........................
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
εχει παρη την δοση του νωντα δεν βλεπεις πως κανει?εβλεπα το βιντεακι και συ θυμηθηκα σωτη
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Soto τι ωρα ειναι αυτη αρχισες τα ξενυχτια??αυτη ειναι σιγουρα καλη νυφη
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ερχετε η ωρα που θα ξαναπαμε για πουτο στους γνωριμους δρομουςSoto τι ωρα ειναι αυτη αρχισες τα ξενυχτια??
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
παιδια παλι μπερδευτικατε σωστα ποσταρετε και ινδες και οτι θελετε για αλλοδαπες λεμε απο ολο τον πλανητη δεν καταλαβενω γιατι τοσα νευρα ηρεμια!!!!Δικιο εχεις αλλα μηπως ειναι καιρος να επανελθουμε στο θεμα?Αλλιως ας αλλαξουμε τιτλο η τοπικ.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
παντως τα μωρα μια χαρα ειναι!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)