Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.548
Πόντοι
216
Ναι, καλο ειναι να μην ξεφευγουμε, να μιλαμε για σχέσεις, για τα αλλα θεματα υπαρχουν αλλα τοπικ να τα αναλυσουμε.

Επισκέπτης

Έχετε γινει τουλάχιστον γραφικοί με τις φωτογραφίες με εξαίρεση τις 2 τελευταίες σελίδες που είναι κούκλες .
Τι χοντρομούρες θεε μου,τι βλαχάρες..Κάποτε που εργαζόμουν με πολλές Ρωσσίδες και Ουκρανές θυμάμαι όλες προσπαθούσαν να κάνουν το κατάλληλο βάψιμο ωστε να μην φαίνονται τόσο μεγάλα τα μάγουλα τους και τα προγουλάκια τους.Ειδικά οι ξανθούλες με το λευκό δέρμα ήταν σαν τις γκόμενες απο το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι " που θα θυμούνται και τα πουρά του site.Τα σώματα των περισσότερων είναι πανέμορφα με υπέροχες αναλογίες.Τα πρόσωπα όμως έχουν αυτή την γαλατίλα,μπουρτζοβλαχίλα και αυτό το αγελαδίσιο βλέμμα που υπνωτίζει γάιδαρο.Χαχα τι μου θυμίσατε με τις φωτογραφίες σας μπουρδελιάρηδες?Να'στε καλά..και οι παλιές συναδελφισσες μου όπου και να'ναι τα κορίτσια ,να'ναι καλά.

Οι μπουρδελιάρηδες γνώρισαν μια ρώσσικη τρύπα και έχασαν τον κόσμο.Μια τρύπα που παρακαλάει για πούτσα επειδή στην χώρα της δεν μετράει κάστανο ήρθε στο Ελλάντα να πουλήσει μαγκιά.Το ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε κι εμείς οι Ελληνίδες στην Ρωσσία.Σκάστε μύτη στην Ρωσσία κορίτσια να δείτε πούτσες να παραμιλάνε στο πέρασμα σας..όσο πιο μελαχροινές  και πιο μεσογειακές είστε τόσο αμόκ παθαίνουν οι Ρώσσοι.Τις έχουν σιχαθεί τις λιγούρες εκεί.Συμφεροντολόγες,ανεκτικές σε σημείο που βαριέσαι βρε αδερφέ..(αυτό που λένε η Ρωσσίδα στηρίζει τον άντρα...χαχαχα ανέχεται τα πάντα χρυσά μου αρκεί να τον παντρευτεί,γι'αυτό και τον στηριζει η συμφεροντολόγα).
Εάν δεν έχουν παντρευτεί μέχρι τα 25 ,τις πάνε για απόσυρση και γενικά τις έχουν για τον πούτσο  οι Ρώσσοι.(ξύλο,κανένας σεβασμός γενικότερα..κτλ)
Αν καταλάβατε κορίτσια μου,η κατάκτηση της Ρωσσίδας είναι μια πανεύκολη εώς γελοία υπόθεση αρκεί να μυριστεί "σπιτικό".Φοβούνται τόσο πολύ την γεροντοκορίλα και  κάνουν-ανεχονται τα πάντα προκειμένου να μην μείνουν στο ράφι.Οπότε αγαπητές μου αφήστε τους να ασχολούνται με τις λιγούρες ..κάνει καλό και σε μάς διότι ο άντρας που θα ασχοληθεί με αυτό το είδος γυναίκας χωρίς προσωπικότητα,θα είναι και ο ίδιος ελαττωματικός χαρακτήρας .Δεν ξέρω σοβαρό άνθρωπο άνω των 40 που να έχει σοβαρή σχέση με παρακατιανές Ρωσσίδες.Για ένα πούτσο τις έχουν και συνήθως παράνομα.Οι περισσότερες είναι με παντρεμένους .Τι να πεις μαζί της?Δεν διαφωνεί πουθενά,λέει συνέχεια ναι και δεν ζηταει απολύτως τίποτα απο μια σχέση όχι επΕιδή είναι ολιγαρκής αλλά επειδή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ.Καμία προσωπικότητα,κενός εγκέφαλος,αμορφωσιά,βλαχιά,λέει σε όλα ναι μπας και τους γίνει η πολυπόθητη πρόταση γάμου.Οι ανύπαντρες 30άρες θεωρούνται η απόλυτη ντροπή και ξεφτίλα (φανταστείτε για τι επίπεδο μιλάμε).
Βαρετές γυναίκες και σαν παρέα και σαν σύζηγοι .Οι ρώσσοι τις κερατώνουν αβέρτα..Πέντε πέντε τις εχουν τις γκόμενες.Δεν αλλάζει κάτι με τα εδώ δεδομένα μας δηλαδή.Εάν βρε κουτά ήταν έτσι όπως τα λένε εδώ οι άπειροι μπουρδελιάρηδες ..τότε θα έμεναν όλοι οι Ρωσσοι πιστοί στον γάμο τους..(εφόσον θα ήταν τόσο καλλυμένοι και ευτυχισμένοι όπως παρουσιάζουν τους εαυτούς τους οι Ρωσσόφιλοι μπουρδελιάρηδες μας με τα κορίτσια τους)

Αγαπητή συμφορουμίτισσα τελειώνω εδώ ...όλοι αυτοί που ασχολούνται με δαύτες ΔΕΝ έχουν πείρα στα μουνιά.Ο καλός γαμιάς δεν εκθειάζει μουνιά ανάλογα την σημαία τους αλλά ανάλογα την ζεστασιά και την καύλα τους.Μην ασχολείστε άλλο με άπειρους κορασίδες μου.Άπειρες πούτσες ,βαρετές συζητήσεις...τραγικά γαμήσια.Αυτό το τρίπτυχο να το θυμάστε.

ΠΕΊΤΕ ΟΧΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έχετε γινει τουλάχιστον γραφικοί με τις φωτογραφίες με εξαίρεση τις 2 τελευταίες σελίδες που είναι κούκλες .
Τι χοντρομούρες θεε μου,τι βλαχάρες..Κάποτε που εργαζόμουν με πολλές Ρωσσίδες και Ουκρανές θυμάμαι όλες προσπαθούσαν να κάνουν το κατάλληλο βάψιμο ωστε να μην φαίνονται τόσο μεγάλα τα μάγουλα τους και τα προγουλάκια τους.Ειδικά οι ξανθούλες με το λευκό δέρμα ήταν σαν τις γκόμενες απο το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι " που θα θυμούνται και τα πουρά του site.Τα σώματα των περισσότερων είναι πανέμορφα με υπέροχες αναλογίες.Τα πρόσωπα όμως έχουν αυτή την γαλατίλα,μπουρτζοβλαχίλα και αυτό το αγελαδίσιο βλέμμα που υπνωτίζει γάιδαρο.Χαχα τι μου θυμίσατε με τις φωτογραφίες σας μπουρδελιάρηδες?Να'στε καλά..και οι παλιές συναδελφισσες μου όπου και να'ναι τα κορίτσια ,να'ναι καλά.

Οι μπουρδελιάρηδες γνώρισαν μια ρώσσικη τρύπα και έχασαν τον κόσμο.Μια τρύπα που παρακαλάει για πούτσα επειδή στην χώρα της δεν μετράει κάστανο ήρθε στο Ελλάντα να πουλήσει μαγκιά.Το ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε κι εμείς οι Ελληνίδες στην Ρωσσία.Σκάστε μύτη στην Ρωσσία κορίτσια να δείτε πούτσες να παραμιλάνε στο πέρασμα σας..όσο πιο μελαχροινές  και πιο μεσογειακές είστε τόσο αμόκ παθαίνουν οι Ρώσσοι.Τις έχουν σιχαθεί τις λιγούρες εκεί.Συμφεροντολόγες,ανεκτικές σε σημείο που βαριέσαι βρε αδερφέ..(αυτό που λένε η Ρωσσίδα στηρίζει τον άντρα...χαχαχα ανέχεται τα πάντα χρυσά μου αρκεί να τον παντρευτεί,γι'αυτό και τον στηριζει η συμφεροντολόγα).
Εάν δεν έχουν παντρευτεί μέχρι τα 25 ,τις πάνε για απόσυρση και γενικά τις έχουν για τον πούτσο  οι Ρώσσοι.(ξύλο,κανένας σεβασμός γενικότερα..κτλ)
Αν καταλάβατε κορίτσια μου,η κατάκτηση της Ρωσσίδας είναι μια πανεύκολη εώς γελοία υπόθεση αρκεί να μυριστεί "σπιτικό".Φοβούνται τόσο πολύ την γεροντοκορίλα και  κάνουν-ανεχονται τα πάντα προκειμένου να μην μείνουν στο ράφι.Οπότε αγαπητές μου αφήστε τους να ασχολούνται με τις λιγούρες ..κάνει καλό και σε μάς διότι ο άντρας που θα ασχοληθεί με αυτό το είδος γυναίκας χωρίς προσωπικότητα,θα είναι και ο ίδιος ελαττωματικός χαρακτήρας .Δεν ξέρω σοβαρό άνθρωπο άνω των 40 που να έχει σοβαρή σχέση με παρακατιανές Ρωσσίδες.Για ένα πούτσο τις έχουν και συνήθως παράνομα.Οι περισσότερες είναι με παντρεμένους .Τι να πεις μαζί της?Δεν διαφωνεί πουθενά,λέει συνέχεια ναι και δεν ζηταει απολύτως τίποτα απο μια σχέση όχι επΕιδή είναι ολιγαρκής αλλά επειδή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ.Καμία προσωπικότητα,κενός εγκέφαλος,αμορφωσιά,βλαχιά,λέει σε όλα ναι μπας και τους γίνει η πολυπόθητη πρόταση γάμου.Οι ανύπαντρες 30άρες θεωρούνται η απόλυτη ντροπή και ξεφτίλα (φανταστείτε για τι επίπεδο μιλάμε).
Βαρετές γυναίκες και σαν παρέα και σαν σύζηγοι .Οι ρώσσοι τις κερατώνουν αβέρτα..Πέντε πέντε τις εχουν τις γκόμενες.Δεν αλλάζει κάτι με τα εδώ δεδομένα μας δηλαδή.Εάν βρε κουτά ήταν έτσι όπως τα λένε εδώ οι άπειροι μπουρδελιάρηδες ..τότε θα έμεναν όλοι οι Ρωσσοι πιστοί στον γάμο τους..(εφόσον θα ήταν τόσο καλλυμένοι και ευτυχισμένοι όπως παρουσιάζουν τους εαυτούς τους οι Ρωσσόφιλοι μπουρδελιάρηδες μας με τα κορίτσια τους)

Αγαπητή συμφορουμίτισσα τελειώνω εδώ ...όλοι αυτοί που ασχολούνται με δαύτες ΔΕΝ έχουν πείρα στα μουνιά.Ο καλός γαμιάς δεν εκθειάζει μουνιά ανάλογα την σημαία τους αλλά ανάλογα την ζεστασιά και την καύλα τους.Μην ασχολείστε άλλο με άπειρους κορασίδες μου.Άπειρες πούτσες ,βαρετές συζητήσεις...τραγικά γαμήσια.Αυτό το τρίπτυχο να το θυμάστε.

ανελυσε το λιγο. Ετσι τηλεγραφικα θα τη βγαλεις?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εχει ενα δικιο παντως...
μη πεσετε να με φατε δεν ειπα απολυτο δικιο.. :rolleyes:

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6

http://[URL unfurl="true"]www.busytrade.com/common/image.php?file=1451169&x=200&y=200&jpg=[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.waytorussia.net/userfiles/image/WhatIsRussia/Women/YoungWomen/Alena.jpg[/img[/URL]]
[img]http://n1.cdn.spikedhumor.com/1/508000/120114_4_1.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχει ενα δικιο παντως...
μη πεσετε να με φατε δεν ειπα απολυτο δικιο.. :rolleyes:

ε και τι εγινε. τα μισα ξερει. στασιμη. οσο γαμει τον πρωην δε προκειται να προβιβαστει ταξη, θα γνωριζει τι του αρεσει, αυτος θα γνωριζει τι της αρεσει και μεχρι εκει.

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
αχαχαχαχαχα τι ζωον! αχαχαχαχα!!

*παντως η μαιρη απο το μικρο σπιτι στο λιβαδι, ηταν ωραια! (ακυρη as always :cheesy: ) *

όχι.. βλαχαδερό ήταν
Αλιντισσα σπικινγκ..

5whnd2f0.jpg

melissasueanderson.jpg

URL]]

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αχαχαχαχαχα τι ζωον! αχαχαχαχα!!

*παντως η μαιρη απο το μικρο σπιτι στο λιβαδι, ηταν ωραια! (ακυρη as always :cheesy: ) *

η μαιρη δεν ειναι πουχε στραβωθει? πωωωωωω μια πιπα στα τυφλα πως την ηθελα τοτενες (αν και μικρος...)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Κοιτάξτε δώ τι παθαίνουν οι ξένες(και Ελληνίδες) στη Ρωσία.Παρακαλάνε να γλύψουν κανένα ρωσικό μουνάκι αφού άντρα δε σταυρώνουν με τίποτα.

The typical scenario goes something like this. Expat girl comes to Russia either in possession of or expecting a good, high-paying job, and also expecting to find or, frequently, already having an eXpat boyfriend. Unlike Western men who've heard all the raves over Russian women, she hasn't heard anything flattering about Russian men that would attract her; upon arriving, for a variety of reasons, she is even less inclined to start up a relationship with a Russian. Instead, she expects a monogamous medium-to-long-term relationship with a sensitive, non-alcoholic, drug-and-disease-free Western guy who holds a decent job, and respects her as a person, not as an object. As for dating, sex is out of the question on the first, if not the fifth, date. Sex is a matter of mutual consent, safety and respect.

Six months later-after 183 days of disappointment and bitterness-she has become a different creature. The eXpat boyfriend has long since abandoned her for the polygamous pursuit of dyevushki flesh. After a spell of loneliness, she's reduced to dating guys she never would even talk to back home, and sleeping around far more easily, and with far lower standards, than in her worst nightmares. And that's only if she's lucky.

There is a story going around that I ran into more than once while researching this piece. Whether it is apochryphal or not is something I can't tell you. But it goes something like this: an eXpat woman-a USAID employee, to be exact-was said to be complaining to a bar manager at one of Moscow's eXpat hangouts.

"I want you to understand something," she says. "I'm not a lesbian. But I've been reduced to licking pussy."

"The basic problem is that eXpat men don't want eXpat women, and Russian men don't want eXpat women," said notorious ex-Moscow Times columnist Owen Matthews, best known for his nightlife column "Batwing Soup." "That doesn't leave eXpat women with much room to maneuver."

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ασχημη δεν την λες, αλλα ειναι λιγο βλαχοπουλα ^_^
στο μυαλο μου την ειχα οπως τοτε! σαν αγγελουδι ηταν :rolleyes:

Οι φώτος δεν είναι τραβηγμένες το 2010...

Τέσπα στο θέμα:

anna+24avb2+11.jpg

russian-women.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.allnationgirls.com/russian_girls/images/russian-woman-mascha-19-1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://images.craveonline.com/article_imgs/Image/russian_woman.jpg

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Οι φώτος δεν είναι τραβηγμένες το 2010...

Τέσπα στο θέμα:
http://[URL unfurl="true"]www.allnationgirls.com/russian_girls/images/russian-woman-mascha-19-1.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

oxi, δικιο εχεις....
ειναι αυτη βλαχαρα?????????????
:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom