[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος Αλιντισσα = topic = 82527.msg1877621 # msg1877621 date = 1273662276]
Έχετε γινει τουλάχιστον γραφικοί με τις φωτογραφίες με εξαίρεση τις 2 τελευταίες σελίδες που είναι κούκλες.
Τι χοντρομούρες θεε μου, τι βλαχάρες .. Κάποτε που εργαζόμουν με πολλές Ρωσσίδες και Ουκρανές θυμάμαι όλες προσπαθούσαν να κάνουν το κατάλληλο βάψιμο ωστε να μην φαίνονται τόσο μεγάλα τα μάγουλα τους και τα προγουλάκια τους.Ειδικά οι ξανθούλες με το λευκό δέρμα ήταν σαν τις γκόμενες απο το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι» που θα θυμούνται και τα πουρά του site.Τα σώματα των περισσότερων είναι πανέμορφα με υπέροχες αναλογίες.Τα πρόσωπα όμως έχουν αυτή την γαλατίλα, μπουρτζοβλαχίλα και αυτό το αγελαδίσιο βλέμμα που υπνωτίζει γάιδαρο.Χαχα τι μου θυμίσατε με τις φωτογραφίες σας μπουρδελιάρηδες? Να'στε καλά .. και οι παλιές συναδελφισσες μου όπου και να'ναι τα κορίτσια, να'ναι καλά.
Οι μπουρδελιάρηδες γνώρισαν μια ρώσσικη τρύπα και έχασαν τον κόσμο.Μια τρύπα που παρακαλάει για πούτσα επειδή στην χώρα της δεν μετράει κάστανο ήρθε στο Ελλάντα να πουλήσει μαγκιά.Το ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε κι εμείς οι Ελληνίδες στην Ρωσσία.Σκάστε μύτη στην Ρωσσία κορίτσια να δείτε πούτσες να παραμιλάνε στο πέρασμα σας .. όσο πιο μελαχροινές και πιο μεσογειακές είστε τόσο αμόκ παθαίνουν οι Ρώσσοι.Τις έχουν σιχαθεί τις λιγούρες εκεί.Συμφεροντολόγες, ανεκτικές σε σημείο που βαριέσαι βρε αδερφέ .. (αυτό που λένε η Ρωσσίδα στηρίζει τον άντρα. .. χαχαχα ανέχεται τα πάντα χρυσά μου αρκεί να τον παντρευτεί, γι'αυτό και τον στηριζει η συμφεροντολόγα).
Εάν δεν έχουν παντρευτεί μέχρι τα 25, τις πάνε για απόσυρση και γενικά τις έχουν για τον πούτσο οι Ρώσσοι. (Ξύλο, κανένας σεβασμός γενικότερα .. κτλ)
Αν καταλάβατε κορίτσια μου, η κατάκτηση της Ρωσσίδας είναι μια πανεύκολη εώς γελοία υπόθεση αρκεί να μυριστεί "σπιτικό". Φοβούνται τόσο πολύ την γεροντοκορίλα και κάνουν-ανεχονται τα πάντα προκειμένου να μην μείνουν στο ράφι.Οπότε αγαπητές μου αφήστε τους να ασχολούνται με τις λιγούρες .. κάνει καλό και σε μάς διότι ο άντρας που θα ασχοληθεί με αυτό το είδος γυναίκας χωρίς προσωπικότητα, θα είναι και ο ίδιος ελαττωματικός χαρακτήρας. Δεν ξέρω σοβαρό άνθρωπο άνω των 40 που να έχει σοβαρή σχέση με παρακατιανές Ρωσσίδες.Για ένα πούτσο τις έχουν και συνήθως παράνομα.Οι περισσότερες είναι με παντρεμένους. Τι να πεις μαζί της; Δεν διαφωνεί πουθενά, λέει συνέχεια ναι και δεν ζηταει απολύτως τίποτα απο μια σχέση όχι επΕιδή είναι ολιγαρκής αλλά επειδή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ.Καμία προσωπικότητα, κενός εγκέφαλος, αμορφωσιά , βλαχιά, λέει σε όλα ναι μπας και τους γίνει η πολυπόθητη πρόταση γάμου.Οι ανύπαντρες 30άρες θεωρούνται η απόλυτη ντροπή και ξεφτίλα (φανταστείτε για τι επίπεδο μιλάμε).
Βαρετές γυναίκες και σαν παρέα και σαν σύζηγοι. Οι ρώσσοι τις κερατώνουν αβέρτα .. Πέντε πέντε τις εχουν τις γκόμενες.Δεν αλλάζει κάτι με τα εδώ δεδομένα μας δηλαδή.Εάν βρε κουτά ήταν έτσι όπως τα λένε εδώ οι άπειροι μπουρδελιάρηδες .. τότε θα έμεναν όλοι οι Ρωσσοι πιστοί στον γάμο τους .. (εφόσον θα ήταν τόσο καλλυμένοι και ευτυχισμένοι όπως παρουσιάζουν τους εαυτούς τους οι Ρωσσόφιλοι μπουρδελιάρηδες μας με τα κορίτσια τους)
Αγαπητή συμφορουμίτισσα τελειώνω εδώ ... όλοι αυτοί που ασχολούνται με δαύτες ΔΕΝ έχουν πείρα στα μουνιά.Ο καλός γαμιάς δεν εκθειάζει μουνιά ανάλογα την σημαία τους αλλά ανάλογα την ζεστασιά και την καύλα τους.Μην ασχολείστε άλλο με άπειρους κορασίδες μου.Άπειρες πούτσες, βαρετές συζητήσεις ... τραγικά γαμήσια.Αυτό το τρίπτυχο να το θυμάστε.
ΠΕΊΤΕ ΟΧΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ.
[/ Quote]μαλλον ψαχνεις και δεν βρισκεις!!!!!