κρασαβιτσα(ομορφη,κατι σαν καλονη δεν ειναι ακριβης η μεταφραση)
τα κατέχεις τα ρώσσικα έχεις ανοίξει διπλωματικές σχέσεις με την μητέρα Ρωσσία!!!!!!!!!!!!!
κρασαβιτσα(ομορφη,κατι σαν καλονη δεν ειναι ακριβης η μεταφραση)
οχι πολλα αλλα μελεταω την γλωσσα και με αγγλικα κανεις δουλεια αλλα τα κολπα θα στα πω καθιδιαν να ουμε!!!!τα κατέχεις τα ρώσσικα έχεις ανοίξει διπλωματικές σχέσεις με την μητέρα Ρωσσία!!!!!!!!!!!!!
δηλ.οταν βλεπεις αυτη την κοπελα τι λες μπαζο?αρε δια!!!Elvira Goncherova
η μονη πολυ καλη μεχρι στιγμης.Lena Nepokritikh ένα ακόμα μπάζο
λουκ θα θελα να μαθω το κριτιριο σου για τις κοπελες των φωτο!!η μονη πολυ καλη μεχρι στιγμης.
κατσε να σου τελειωσει το μαρουλι και παλι σε ελλεηνιδα θα κλαιγεσαι να σε γηροκομήσει.
απλουστατα εκτος απο την κοπελα πιο πανω που ειπα πολυ καλη κ μια αλλη τις αλλες τις θεωρω ωραιο κορμια με ενα μπαζοκεφαλο στην κορυφη.λουκ θα θελα να μαθω το κριτιριο σου για τις κοπελες των φωτο!!
δες την απαντηση μου 4116 και πες μου!Κλασικοτατο επιχειρημα των ελληνιδων, σε λιγο θα το γραφουν και στις εγκυκλοπαιδειες. Οι 'πουτανες' ρωσιδες που σε παρατανε, ενω οι 'καλες' και 'σπιτικες' ελληνιδες αφου σου βγαλουν τον καρκινο απο τη γκρινια και τον κολοχαρακτηρα τους, στο τελος, ...θα σε γηροκομησουν! Μια ζωη στη μιζερια της ελληνιδας, με το 'καροτο' οτι στο τελος θα χεις καλα γεραματα...
Μα αφου η ζωη μαζι της θα ναι σκατα, αξιζει να ζεις ολη τη ζωη για τα γεραματα? Ελεος...
Εγω στην ελλαδα ολο χηρες βλεπω...τους φαγατε τους ελληνες ρεεεε!!!!
αυτο ειναι το λαθος εγω δεν επιλεγω για το ομορφο προσωπο μια γυναικα αλλα ολο το πακετο να κανει ενα καλο συνολο τι να κανεις μια γυναικα που ειναι ομορφη και στα αλλα δεν φτουραει?απλουστατα εκτος απο την κοπελα πιο πανω που ειπα πολυ καλη κ μια αλλη τις αλλες τις θεωρω ωραιο κορμια με ενα μπαζοκεφαλο στην κορυφη.
ενταξει και το ωραιο κορμι μετραει αλλα εχουμε μορφωση συντροφικοτητα να σου στεκετε στις δυσκολες στιγμες να σε διεκδικη συνεχως και να σε στηριζη και να σε ηρεμη με την συμπεριφορατης και να μην σε σιφιλιαζη συνεχως!ποια ειναι τα "αλλα"?
ειναι λαθος αυτη η καραμελα που λανσαρετε συνεχως η κοπελια μου ειναι καλα στα οικονομικα της και με βοηθαει αρκετες φορες τα κανατε ολα ισομα και του γαμισατε το κερατο και χασατε την μπαλα αν σκεφτοσασταν πιο ορθα δεν θα τρεχαμε στις ξενες αλλα στις ελληνιδες αλλα με αυτα και αυτα μας διωξατε τωρα δεν εχω ωρα για ιδιαιτερα αφου δεν μπορειτε να ξυπνησετε και να αλλαξετε νοοτροπια δεν φταινε οι ξενες το να βρειτε θυμα να δικαιολογητε τις μαλακιες σας ειναι ευκολο και σας βολευει και με τι κριτιριο λετε οτι ψαχνουμε την μουναρα πανω απο ολα πρεπει να εχη φιλοσοφια μετα συντροφικοτητα και στηριξη και μετα τα υπολοιπα τι να κανουμε αυτες ειναι τυχερες λογω γονιδιων και τι τσαμπα θα με γυροκομιση ελληνιδα?ασε οποιος εχει καει απο χυλο φυσαει και το γιαουρτι!!!!
ενταξει και το ωραιο κορμι μετραει αλλα εχουμε μορφωση συντροφικοτητα να σου στεκετε στις δυσκολες στιγμες να σε διεκδικη συνεχως και να σε στηριζη και να σε ηρεμη με την συμπεριφορατης και να μην σε σιφιλιαζη συνεχως!
ακριβως!!Η ελληνιδα γεννηθηκε για να συφιλιαζει τον αντρα. Να του ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι συνεχως, να τον κανει να νιωθει ...τιποτε κλπ. Μιλαμε οτι εχουν πολυ κομπλεξικη συμπεριφορα.