το βυζι ειναι πολλα υποσχομενο.....
αυτό θα το κρίνουν οι ειδήμονες του σαιτ βλέπε λουκ και ον δε ροουντ και όχι εμείς οι κοινοί θνητοί !!!!!!!!!!!!!!!!!!
το βυζι ειναι πολλα υποσχομενο.....
γιατι σε ρωτησα κατι και δεν το ξερω?μεχρι τοτε μη ρωτας χαζα.
ποτε θα την της δειξεις;γιατι σε ρωτησα κατι και δεν το ξερω?
ποια?χεχε!!ποτε θα την της δειξεις;
για πες ποτε ποτε ειπα κατι τετοιο?
λουκ ετσι ειναι η κοπελα μου με πιο ομορφο προσωπο και στηθος και καποια ατομα του θρεντ την ξερουν τι σου κανει εντυπωσηδηλ.?
τι ποδαρες ειναι αυτες!!!Lena Nepokritikh ένα ακόμα μπάζο
την γκομενα.....ποια?χεχε!!
τι ποδαρες ειναι αυτες!!!
παλι ασχετα λες αλλο να λες μου τρεχουν τα σαλια αν και δεν εχω αναγκη και αλλο αυτο που λεω στην λουκ δηλ.μου τρεχουν τα σαλια επειδη κανω συσχετισμο? και μου αρεσουν οι κοπελες εμφανισιακα? πρωτου χαρακτηρησης καποιον πρεπει να τον ξερεις!δεν θυμασαι τι εγραψες?
βλεπω τις παπαριες που λενε και μπαινω παλι στον πειρασμο να σκεφτω την διαφορα νοοτροπιας και φιλοσοφιας τω ελληνιδων εναντι των ξενων οι κοπελες εχουν μαθη να διεκδικουν τον αντρα που τους αρεσει οι δικες μας πρωτα γαμουν ψυχολογιες και μετα βλεπουμε αν και θα ε τωρα παει ρε κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!την γκομενα.....
ναι οι κριτικοι επιτροποι του γκρικ αιντορ χεχε!!!!αυτό θα το κρίνουν οι ειδήμονες του σαιτ βλέπε λουκ και ον δε ροουντ και όχι εμείς οι κοινοί θνητοί !!!!!!!!!!!!!!!!!!
βλεπω τις παπαριες που λενε και μπαινω παλι στον πειρασμο να σκεφτω την διαφορα νοοτροπιας και φιλοσοφιας τω ελληνιδων εναντι των ξενων οι κοπελες εχουν μαθη να διεκδικουν τον αντρα που τους αρεσει οι δικες μας πρωτα γαμουν ψυχολογιες και μετα βλεπουμε αν και θα ε τωρα παει ρε κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναι οι κριτικοι επιτροποι του γκρικ αιντορ χεχε!!!!
ειναι λαθος αυτη η καραμελα που λανσαρετε συνεχως η κοπελια μου ειναι καλα στα οικονομικα της και με βοηθαει αρκετες φορες τα κανατε ολα ισομα και του γαμισατε το κερατο και χασατε την μπαλα αν σκεφτοσασταν πιο ορθα δεν θα τρεχαμε στις ξενες αλλα στις ελληνιδες αλλα με αυτα και αυτα μας διωξατε τωρα δεν εχω ωρα για ιδιαιτερα αφου δεν μπορειτε να ξυπνησετε και να αλλαξετε νοοτροπια δεν φταινε οι ξενες το να βρειτε θυμα να δικαιολογητε τις μαλακιες σας ειναι ευκολο και σας βολευει και με τι κριτιριο λετε οτι ψαχνουμε την μουναρα πανω απο ολα πρεπει να εχη φιλοσοφια μετα συντροφικοτητα και στηριξη και μετα τα υπολοιπα τι να κανουμε αυτες ειναι τυχερες λογω γονιδιων και τι τσαμπα θα με γυροκομιση ελληνιδα?ασε οποιος εχει καει απο χυλο φυσαει και το γιαουρτι!!!!κατσε να σου τελειωσει το μαρουλι και παλι σε ελλεηνιδα θα κλαιγεσαι να σε γηροκομήσει.
με συνχωρεις εβαλα λιγο τα πραγματα στι θεση τους ρεει σαν καταρακτης η πικρα μακι μην ανυσηχεις οι κλαψεοισμοι δεν με αγγιζουν εχω μεγαλες εμπειριες αμα οδηγεις το αεροπλανο που λεγετε ζωη ξερεις!!!!ε ναι έτσι πρέπει όχι εμείς οι ειδικοί αφού μόλις πόσταρα τις φώτο μου την έπεσαν να με φάνε τι να κάνω............
sotirof είδες τι τραβάω χωρίς να φταίω κιόλας
κρασαβιτσα(ομορφη,κατι σαν καλονη δεν ειναι ακριβης η μεταφραση)σε λιγο καιρο θα τις δω απο κοντα χε!χε!sotirof δεν μου έχεις σχολιάσει το μωρό με το γαρύφαλλο
με συνχωρεις εβαλα λιγο τα πραγματα στι θεση τους ρεει σαν καταρακτης η πικρα μακι μην ανυσηχεις οι κλαψεοισμοι δεν με αγγιζουν εχω μεγαλες εμπειριες αμα οδηγεις το αεροπλανο που λεγετε ζωη ξερεις!!!!