giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Βελβουλα λες οτι εισαι καρβουνιασμενη ? Γιατι κοριτσι μου? Υπαρχει παντα ο Παπαζολ που σε περιμενει ευλαβικα.Βιάσου γιατι ερχεται το καλοκαιρακι και το θρεντ αυτο θα ασχολειται μονο με τις αλλοδαπες ,οπως ο τιτλος του.επειδη χαιρεταει? μπιγκ ντιλ
επειδη ειναι 4 το πρωι? ξερεις τι δουλεια κανουν και σε ενοχλει για καποιο λογο?
πιστευεις οτι ειναι η μονη καρβουνιασμενη εδω μεσα? εγω παντως ειμαι.αλλα δεν ειδα χαρακτηρισμο..
ολα αυτα μαζι? για ποιο λογο?!
Βελβουλα λες οτι εισαι καρβουνιασμενη ? Γιατι κοριτσι μου? Υπαρχει παντα ο Παπαζολ που σε περιμενει ευλαβικα.Βιάσου γιατι ερχεται το καλοκαιρακι και το θρεντ αυτο θα ασχολειται μονο με τις αλλοδαπες ,οπως ο τιτλος του.
Βελβουλα ,όποτε θες τσεκαρεις το 18,5 και 4,5.
Με τα ματια μονο ,οχι αγγιγματα.
..ρε ηλιθιε!
τετοια σπαμ τα θελουμε πηραμε φωτια λεμε!!!!!να σπαμαρω λιγο?
Κλααααψτεεεεεε Ελεηνιδες
τι σε εντυπωσιαζει η μαλακια αυτου καθε αυτου η το αποτελεσμα? το τρια ειναι οχι αλλο καρβουνο!!!πωπω!οτι να ναι...τοση μαλακια μαζεμενη εντυπωσιαζει...
αα γ να μην ξεχασω:
1.καλημερες.
2.ο γκομενος μου κοιμαται τωρα.
3.το τρια πιο ηταν?
kai ta dyo.τι σε εντυπωσιαζει η μαλακια αυτου καθε αυτου η το αποτελεσμα? το τρια ειναι οχι αλλο καρβουνο!!!
ποτε δεν θα μαθεις αυτα τα νορμαλ ατομα τι μπορει να κρυβουν μεσα τους.kai ta dyo.
απλα πριν μπω στο σαιτ δε φανταζομουν ποτε οτι υπαρχει τοση μαλακια μαζεμενη....
συναναστρεφομουν/μαι με νορμαλ ατομα...
επετρεψε μου να εχω διαφορετικη γνωμη...ποτε δεν θα μαθεις αυτα τα νορμαλ ατομα τι μπορει να κρυβουν μεσα τους.
και τι σε κανει να πιστευης οτι εσυ εισαι νορμαλ και οι αλλοι δεν ειναι?kai ta dyo.
απλα πριν μπω στο σαιτ δε φανταζομουν ποτε οτι υπαρχει τοση μαλακια μαζεμενη....
συναναστρεφομουν/μαι με νορμαλ ατομα...
η γνωμη σου αυτη επεκτεινεται και για τις φιλεναδες σου που γραφουν εδω?επετρεψε μου να εχω διαφορετικη γνωμη...
στο επιτρεπω αλλα κανεις λαθος.το τι κρυβει ο καθενας μεσα του,μπορει καμια φορα να μην γνωριζει ουτε ο ιδιος του ο εαυτος.επετρεψε μου να εχω διαφορετικη γνωμη...
Ελλεηνιδα ειναι, οτι θελει πιστευει...και τι σε κανει να πιστευης οτι εσυ εισαι νορμαλ και οι αλλοι δεν ειναι?
γεια σου μεμο στον γνωστο χωρο εισαι?Ελλεηνιδα ειναι, οτι θελει πιστευει...
ναι εχεις δικιο...ξεχασα την λεξη "πιο"...και τι σε κανει να πιστευης οτι εσυ εισαι νορμαλ και οι αλλοι δεν ειναι?
οχι σπιτι μου ειμαιγεια σου μεμο στον γνωστο χωρο εισαι?
ενταξει ρε δεν μπορουμε να ειμαστε και ολοι ιδιοι.δεν θα ειχε ενδιαφερον ο κοσμος ετσι.ναι εχεις δικιο...ξεχασα την λεξη "πιο"...
σιγουρα ειμαι και ξερω ΠΙΟ νορμαλ ατομα απο μερικους εδω μεσα.