sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ευτυχως το σωσες δεν ειμαστε ολοι ιδιοι!!!ναι εχεις δικιο...ξεχασα την λεξη "πιο"...
σιγουρα ειμαι και ξερω ΠΙΟ νορμαλ ατομα απο μερικους εδω μεσα.
ευτυχως το σωσες δεν ειμαστε ολοι ιδιοι!!!ναι εχεις δικιο...ξεχασα την λεξη "πιο"...
σιγουρα ειμαι και ξερω ΠΙΟ νορμαλ ατομα απο μερικους εδω μεσα.
αν ηταν ολοι στο σαιτ κομπλεξικοι αγαμητοι κ με αρνητικο αι κιου σιγουρα δε θα ημουν εδω.ευτυχως το σωσες δεν ειμαστε ολοι ιδιοι!!!
αν ηταν ολοι στο σαιτ κομπλεξικοι αγαμητοι κ με αρνητικο αι κιου σιγουρα δε θα ημουν εδω.
σαφως και υπαρχουν ατομα να ξεχωριζουν!
προσωπικη αποψη παντα.
γιαπ...και καποιοι απο αυτους οχι απλα αραιωσαν δεν γραφουν καν πια...ποτε...φαντασου...υπαρχουν ατομα εδω που πραγματικα ειναι πολυ πιο πάνω απο πολλους που ξερω στην κανονικη μου ζωη.
ειμαι πολυ τυχερη που τους προλαβα εδω μεσα γιατι τωρα τελευταια ψιλοαπεχουν μια και εχουν βαρεθει τα σαχλαμαρισματα ορισμενων ανιδεων.
οντως χαθηκε ο αχαχουχας....υπαρχουν ατομα εδω που πραγματικα ειναι πολυ πιο πάνω απο πολλους που ξερω στην κανονικη μου ζωη.
ειμαι πολυ τυχερη που τους προλαβα εδω μεσα γιατι τωρα τελευταια ψιλοαπεχουν μια και εχουν βαρεθει τα σαχλαμαρισματα ορισμενων ανιδεων.
εισαι ζωντανος δεν σου ειπιαν το αιμα ακομα?Σωτηρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που σε ρε φιλε!!!
Θα μου κλασουν τα αρχιδια!!!!!! τα ιδια και τα ιδια φιλε ακομα σπαω αρχιδια μου...η μαλακια ειναι οτι το εχω σινηθισει και μου αρεσει και λιγοεισαι ζωντανος δεν σου ειπιαν το αιμα ακομα?
ειναι δυσκολη παθηση αλλα θα το ξεπερασηςΘα μου κλασουν τα αρχιδια!!!!!! τα ιδια και τα ιδια φιλε ακομα σπαω αρχιδια μου...η μαλακια ειναι οτι το εχω σινηθισει και μου αρεσει και λιγο
Nai τα πρωτα εκατο χρονια ειναι δυσκολα,μετα συνηθιζεις....ειναι δυσκολη παθηση αλλα θα το ξεπερασης
υπομονη βρε μεχρι τα 200 εχουμε!!!!!!Nai τα πρωτα εκατο χρονια ειναι δυσκολα,μετα συνηθιζεις....
το δα!!Δες πμ
τετοια θα ρθη να παρω υπογλωσια να ουμε!!!!!νασε καλα μεμο πηρα τα ισια μουαφιερωμενες στο Σωτηρη ;) αντε και μια για το μαστερακο που ειδε το φως το αληθινο...
σε ευχαριστω βαλεντινε το βολι εσκασε στην κεντρικη ευρωπη αυτη τη φορα,αυριο να δεις που θα σκαση χε!χε!Αγαπητέ sotirof εύγε! "Άναψε" πάλι η κουβέντα! Σημαίνει ότι είναι θέμα που μας απασχολεί, αφού υπάρχουν τόσο αντιπαρατιθέμενες απόψεις. Καλό αυτό!
Και σε σένα ... καλό βόλι! ;)
τπτ με λιγοτερο φωτοσοπ εχουμε;αφιερωμενες στο Σωτηρη ;) αντε και μια για το μαστερακο που ειδε το φως το αληθινο...
αμα ηθελα να βαλω φωτοσοπ θαβαζα το τσουρεκακι ναουμετπτ με λιγοτερο φωτοσοπ εχουμε;
γτ τετοιες βαζω κ γω
καραμελα το κανατε το φωτοσοπ τι να κανουμε καμια 60000000 κοπελες ειναι ολες φωτοσοπ?τπτ με λιγοτερο φωτοσοπ εχουμε;
γτ τετοιες βαζω κ γω:
παντως και απο τη Μπαρμπι, καλυτερο το ρωσσιδι συντροφεκαραμελα το κανατε το φωτοσοπ τι να κανουμε καμια 60000000 κοπελες ειναι ολες φωτοσοπ?