Επισκέπτης
Οτι μου είπε ο γυναικολόγος ανέφερα.Υπερβαλλεις .Μπες στο σάϊτ MEDLINE που ειναι για γιατρους και δες.
Σιγουρα δεν ειναι για καθε μερα.Πρεπει ομως να το εχει κανεις μαζι του .10 ευρω κοστιζει.
Οτι μου είπε ο γυναικολόγος ανέφερα.Υπερβαλλεις .Μπες στο σάϊτ MEDLINE που ειναι για γιατρους και δες.
Σιγουρα δεν ειναι για καθε μερα.Πρεπει ομως να το εχει κανεις μαζι του .10 ευρω κοστιζει.
Τον λένε Ιάκωβο ,είναι μαύρος και με θέλει που και που,όχι πάντα δυστηχώς!ταχει μεναν ξενο τωρα, μπλακ τζακ τονε λενε....
αχαχαχαχχαχα
Αλλα λενε στις εφημερευουσες κλινικες γυνικολογικες.Και συνταγογραφουνε το Νορλεβο.Ό,τι να ΄ναι όμως..
Αν συμβεί το ατύχημα που περιγράφεις ο σοβαρός ο γυναικολόγος θα κάνει πρώτα υπέρηχο για να διαπιστώσει αν η μήτρα είναι σε φάση
ωορηξίας, δλδ που θα μπορεί να δεχτεί ένα γονιμοποιημένο ωάριο..το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα ΄ναι (μιας και 3-4 μέρες το πολύ είναι οι γόνιμες μέρες της γυναίκας κάθε μήνα) και έτσι θα το γλυτώσει το γαμώχαπο..και το λέω από προσωπική εμπειρία..
ετσι ακριβως..Ό,τι να ΄ναι όμως..
Αν συμβεί το ατύχημα που περιγράφεις ο σοβαρός ο γυναικολόγος θα κάνει πρώτα υπέρηχο για να διαπιστώσει αν η μήτρα είναι σε φάση
ωορηξίας, δλδ που θα μπορεί να δεχτεί ένα γονιμοποιημένο ωάριο..το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα ΄ναι (μιας και 3-4 μέρες το πολύ είναι οι γόνιμες μέρες της γυναίκας κάθε μήνα) και έτσι θα το γλυτώσει το γαμώχαπο..και το λέω από προσωπική εμπειρία..
Αλλα λενε στις εφημερευουσες κλινικες γυνικολογικες.Και συνταγογραφουνε το Νορλεβο.
Το αν μια γυναικα ειναι σε φαση ωορρηξιας ,δεν μπορεις να το γνωριζεις αν δεν εχει κανει συνεχομενα υπερηχογραφηματα .Αν πας δλδ αυριο στον γυναικολογο και κανεις υπερηχο ,δεν μπορει νασου πει αν εγινε ωορρηξια.Για να γινει τεχνητη γονιμοποιηση ,πηγαινει η γυναικα και κανει συνεχομενα υπερηχα.Παρακολουθειται το ωαριο που κυριαρχει ,που σπαει οταν γινει περιπου 2,5 εκ.
Με ΕΝΑ υπερηχο,δεν ξερει κανεις αν εγινε ωορρηξια.
Ψαξε το στο ιντερνετ .
Συναγωνιστες ,μπορειτε εδω να διαβασετε πληροφοριες για
το " χαπι της επομενης ημερας " .
Το νορλεβο ,με την ουσια λεβονοργεστρελη ,στην Μ.Βρεττανια λεγεται levonelle .
Οπως βλεπετε ειναι υπερβολες για τις παρενεργειες, που λενε οι ασχετοι.
Δεν ειναι για καθε μερα ,αλλα ανα σπασει η καποτα το συνταγογραφουν αμεσως στην Μ.Βρεττανια που ειναι πολυ πιο ΑΥΣΤΗΡΗ χωρα απο την Ελλαδα.
10 ευρω εχει.
Με ενα υπερηχο ΔΕΝ μπορεις να αποκλεισεις την ωορρηξια.Φυσικά και μπορεί να ξέρει με ένα υπέρηχο μετρώντας το πάχος του ενδομητρίου και λαμβάνοντας και άλλες παραμέτρους υπόψην που δεν
θυμάμαι τώρα..άμα ήταν να ΄χε πέσει έξω θα ΄χα παιδί τώρα..διοτί δεν κρίθηκε απαραίτητο να πάρω νορλεβο τότε..
Με ενα υπερηχο ΔΕΝ μπορεις να αποκλεισεις την ωορρηξια.
Τωρα στις αρχες Μαϊου εχει το Πανελληνιο Ιατρικο Συνεδριο ,μπορεις να το παρακολουθησεις τζαμπα .
Πηγαινε να παρακολουθησεις σχετικη ομιλια .
ελπιζω ματια μου τωρα να εχεις πιο υπευθηνο αντρα.
Ρισκαρε .Ειδε οτι το παχος του ενδομητριου ηταν μικρο και ετσι ηταν ΜΙΚΡΕΣ οι πιθανοτητες να μεινεις εγκυος .Αν εμενες ,θα σου εκανε εκτρωση και θα σου ελεγε οτι γλυτωσες απο τις πιθανες παρενεργειες του "χαπιου της επομενης ημερας ".Ρε θα μας τρελάνεις..Εμένα δηλαδή πως μου την απέκλεισε με ΕΝΑΝ υπέρηχο?
Τόσο άσχετος ήταν δηλαδή που αντί να μου γράψει κατευθείαν το χάπι και να ΄χει το κεφάλι του
ήσυχο με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος,παίρνοντας τόσο μεγάλο ρίσκο?
Στην πουτσα μας βρε μαλακα για το νορλεβο!
Εχεις ζαλισει ολων τα παπαρια με την μαλακια.
Βαλτο στον κωλο σου αφου δεν γαμας καμια να της το δωσεις ετσι κι αλλιως!
μα γιατι διαβαζεις άχρηστα για σενα πραγματα μωρη ακυβέρνητη μήτρα ??Οικογενειακός Προγραμματισμός
.
.
.
.
.
.
.
.
......
μα γιατι διαβαζεις άχρηστα για σενα πραγματα μωρη ακυβέρνητη μήτρα ??
ποιό απ ολα ??:o
πώς σου ηρθε να πεις κατι τετοιο??? αχαχαχαχα!!!
ποιό απ ολα ??