Τα μάθαμε...τα έχεις με τον...πάπια!!!
Τρελή ανωμαλία...
Τα μάθαμε...τα έχεις με τον...πάπια!!!
εσεναααα? ποτε τς τς τς
ας απαντησω και σοβαρα.. ποσο γκαου εισαι που νομιζεις οτι τριβομαι σε καποιον μιρλα, τη στιγμη μαλιστα που στο ιδιο σαιτ ειναι και ο γκομενος μου? την παλευεις?
Δηλαδη αν ηταν σε αλλο σαιτ θα τριβοσουν???
Βυζαρούδες είναι σίγουρα. Αλλά το ψιλομπαζάκια στη μούρη ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ισχύει.
To forum δεν εχει μονο αυτο το thread. Δες τι γινεται και στα αλλα. Οταν εγραφα για αλλοδαπες, αλλοι το εκαναν μπουρδελο το thread. Τοτε δεν σε ειδα να κανεις κανενα σχολιο. Εδω μεσα μπαινει γυναικα που ειναι ο ορισμος της ελλεηνιδας, και κατι αλλοι της κωλοτριβονται, οπως κανουν και σε αλλα γυναικεια μελη του site.
Θες να μου πεις πως ειμαι κλαψομουνης επειδη κραζω τις μαλακισμενες συμπεριφορες των γυναικων?
το θεμα ειναι με τον ερχομο του τι γινετε!!!μην κοροιδευομαστε μαγκες το τελος παντα το ξερουμε..αλλα πολες φορες δεν θελουμε να το δουμε ουτε να το πιστεψουμε....
Αυτά είναι γούστα βέβαια αλλά
(British people among world's ugliest, according to BeautifulPeople.com. Fewer than one in eight British men (12 per cent) and just three in 20 women (15 per cent) who have applied to BeautifulPeople.com have been accepted as members. )
Κατά το δικό μου γούστο 8 στις 10 Αγγλίδες (και όχι Βρετανίδες) είναι κάτι χειρότερο από μπάζα ΑΛΛΑ οι 2 στις 10 που δεν είναι μπάζα είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ.Όσες από τις Αγγλίδες τυγχάνει να είναι όμορφες είναι απλά θεές.Στην αντίπερα όχθη είναι οι Ιρλανδές τις οποίες θεωρώ πολύ όμορφες γυναίκες.
το θεμα ειναι με τον ερχομο του τι γινετε!!!
An εχεις μουτρα πες μας για τη δικια σου..δεν την παλευεις.. :-
πες μας για τη ζωη σου..
An εχεις μουτρα πες μας για τη δικια σου..
Θελουν να μας διξουν την υπεροχη τους..Εγω δεν καταλαβαινω γιατι μπαινουν εδω μεσα... Θελουν να μας σωσουν απο τις ξενες που θελουν να μας φανε τα λεφτα μας?
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι μπαινουν εδω μεσα... Θελουν να μας σωσουν απο τις ξενες που θελουν να μας φανε τα λεφτα μας?
τι αλλο να πουμε;πως θα περασει η ωρα;λεφτα για καφε δεν εχουμε....Πωπω, δε βαρεθήκατε ακόμα να λέτε για τον μπαμπούλα-ελληνίδα;
Γαμησε τα!! εγω τα εκανα ολα μαρκες παλι εχθες το βραδυτι αλλο να πουμε;πως θα περασει η ωρα;λεφτα για καφε δεν εχουμε....
τι αλλο να πουμε;πως θα περασει η ωρα;λεφτα για καφε δεν εχουμε....
Πωπω, δε βαρεθήκατε ακόμα να λέτε για τον μπαμπούλα-ελληνίδα;
να δω ποτε θα βαλεις μυαλο!μαλλον αφου βαλω εγω χε!χε!Γαμησε τα!! εγω τα εκανα ολα μαρκες παλι εχθες το βραδυ