madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εσυ για πες μας τι εισαι?
ε ναι ρε φιλε!
εισαι!
διαβαζω τοση ωρα(και ποσο καιρο βασικα)
ολο λες βριζεις κι ολο την κουβεντα εκει τη γυρνας!!!!
αν δεν τις γουσταρεις μην ασχολεισαι και τελος.
δλδ της κουρασης πια.
αυτα και δεν ξαναγραφω.
λιγοι ειναι αυτοι που ειπαμε πεντε λογια οσοι πραγματι εχουμε εμπειριες μιλησαμε σε ολα τα θρεντ γραφουνε ασχετοι προς αναλωση!!!Μαντ αγόρι μου εγώ σε βλέπω σε ένα θρεντ στο οποίο ζήτημα να έχει γράψει 1 γυναίκα (δεν θυμάμαι καν) να κολλάς και αντί να μας μιλάς για αλλοδαπές να μας πρήζεις για τις Ελληνίδες.
Μία γκόμενα η οποία όλη μέρα θα κλαψομούνιαζε επειδή οι άντρες είναι μαλάκες και επειδή οι άντρες δεν υπάρχουν πια πώς θα την χαρακτήριζες; Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και εδώ απ' ό,τι βλέπω. Δέκα τύποι να κλαψομουνιάζουν σε ΟΛΑ τα θρεντ αλλοι δέκα που τους έχουν πιάσει στο ψιλό και οι υπόλοιποι που απλά χαζεύουν.Όσο για τις γκόμενες που μπαίνουν εδώ μέσα μάλλον παγερά αδιάφορες θα τις χαρακτήριζα παρά πρηξαρχίδες.Πιο πολύ κάτι τέτοιοι τύποι πρήζουν τα παπάρια παρά το κάθε χαζοχαρούμενο που μπαίνει εδώ μέσα γράφει πέντε μαλακίες και νομίζει ότι έπιασε τον παπά από τα αρχίδια.
Σιχαινομαι συγκεκριμενες συμπεριφορες. Τοσο απλα.
ΑΕΚ!εσυ για πες μας τι εισαι?
λιγοι ειναι αυτοι που ειπαμε πεντε λογια οσοι πραγματι εχουμε εμπειριες μιλησαμε σε ολα τα θρεντ γραφουνε ασχετοι προς αναλωση!!!
φωτοβολιδες πετας συνεχεια!!!!
φωτοβολιδες πετας συνεχεια!!!!
ρωσικες συνταγες κατοπιν αδειας μου στο θρεντ μπορουν να γραφουν οι παραδοσεις καθε τοπου!!Εγω αν και δεν εχω πολλες εμπειριες με αλλοδαπες, εγραψα τις αποψεις μου για το θεμα. Αλλοι μετετρεψαν thread σε ωρα για συνταγες μαγειρικης. Αμα δεν τα γαμησουν ολα δεν μπορουν...
Σαν γνησιος γιδοβοσκος και χωριατης σε ενημερονω οτι δεν ειναι συνετο να ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσοπανι..τακα τακα τακα τααα
τακα τακα τακα τααα
Οι Αγγλίδες είναι βυζαρούδες.Οι κατ' εξοχήν βυζαρούδες και αν μπορείς διευψευσέ με
Αν και ψιλομπαζάκια στη μούρη οι βυζάρες τους ειναι όλα τα λεφτά λέμε
Μπορεις να γραφεις Ελληνικα,δεν καταλαβενω τι λες και μου παιρνα απο το μυαλο οτι με βριζεις..yeah yeah..
μητσο σε γουσταρει νομιζω.Σαν γνησιος γιδοβοσκος και χωριατης σε ενημερονω οτι δεν ειναι συνετο να ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσοπανι..
Και εσυ ξυνεσαι συνεχεια.
ΡΕ ΛΕΣ???μητσο σε γουσταρει νομιζω.
Ρε γαμησε τους, που γαμησανε το thread και μιλανε κιολας. Οι χειροτεροι ειναι αυτοι που ξερογλυφονται εδω μεσα μπας και φανε κανενα κοκκαλο....
Μπορεις να γραφεις Ελληνικα,δεν καταλαβενω τι λες και μου παιρνα απο το μυαλο οτι με βριζεις..
Δηλαδη αν ηταν σε αλλο σαιτ θα τριβοσουν???εσεναααα? ποτε τς τς τς
ας απαντησω και σοβαρα.. ποσο γκαου εισαι που νομιζεις οτι τριβομαι σε καποιον μιρλα, τη στιγμη μαλιστα που στο ιδιο σαιτ ειναι και ο γκομενος μου? την παλευεις?
εσεναααα? ποτε τς τς τς
ας απαντησω και σοβαρα.. ποσο γκαου εισαι που νομιζεις οτι τριβομαι σε καποιον μιρλα, τη στιγμη μαλιστα που στο ιδιο σαιτ ειναι και ο γκομενος μου? την παλευεις?