Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Κι αν θες λοιπόν ζουμί από κάποια γριά κότα
Αύριο ραντεβού στις εννέα στου Ζολώτα
Ωωωω η φαλακρίτσα σου, κάτσε να στη φιλήσω
Οδήγα οδήγα γέρο, όλα θα στα μασήσω

Τα νιάτα φεύγουν στο βροχή του χρόνου που κυλάει
Στου καιρού τις χαρακές η ομορφιά πονάει
η ζωη μας ταξιδευει στο χρονο τα χρονια περνανε εμπειριες αποκταμαι απο το αποσταγμα τους μενει η ουσια της και αναλογα το αποσταγμα μενουν οι χαρακιες αλλα στην ψυχη οχι στο σωμα!!!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Οι Βρετανίδες του σήμερα αλλάζουν 24 συντρόφους μέχρι να βρουν τον «σωστό» , ενώ οι Ελληνίδες δηλώνουν…μόνες.

Σε αντίθεση με τις Βρετανίδες λοιπόν που αλλάζουν συντρόφους σαν τα πουκάμισα, εφτά στις δέκα ελληνίδες δηλώνουν μόνες και χωρίς καθόλου σεξουαλικές επαφές.

Μάλιστα, στις ηλικίες 25-34 το ποσοστό ανεβαίνει στο 75%!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στην οποία πήραν μέρος 400 Ελληνίδες, έξι στις δέκα διοχετεύουν τις ορμές τους στο μοναδικό υποκατάστατο που υπάρχει γι’ αυτές περιπτώσεις, ενώ το 22,4% δηλώνει πως έχει να συνευρεθεί σεξουαλικά πάνω από 6 μήνες.

Από την άλλη μεριά, οι Βρετανίδες φαίνεται ότι το γλεντάνε περισσότερο, καθώς σύμφωνα με έρευνα του UKDating.com σε 2,173 συμμετέχουσες, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών αλλάζει πολύ συχνά συντρόφους, μέχρι να βρει αυτόν που θα «κρεμάσει»…

Για την ακρίβεια, ο μέσος όρος των υποψήφιων γαμπρών ανέρχεται στους 24, αλλά εκτός αυτού οι Βρετανίδες αποδεικνύονται και αδίστακτες, καθώς δεν θα τσιγκουνευτούν τα χρήματα προκειμένου σε κάθε ένα από αυτά τα ραντεβού να φαίνονται εντυπωσιακές.

Η μέση Βρετανίδα λοιπόν ξοδεύει πάνω από 80 ευρώ για κάθε ένα από αυτά τα 24 ραντεβού προκειμένου να αγοράσει είδη καλλωπισμού και να πάει στο κομμωτήριο για να τυλίξει το γαμπρό.

Είναι και πλέον επίσημα οι αγάμητες της Ευρώπης :2funny: :2funny:
οχι υιποτα αλλο να μην λεμε μονο για ανατολικες!!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
οχι υιποτα αλλο να μην λεμε μονο για ανατολικες!!!!
Ολες οι αλλες εθνικοτητες εκτος απο τις ελληνιδες ειναι πουτανες. Ετσι πιστευουν οι ιδιες. Αλλα μαλλον δεν ειναι οτι ειναι πουτανες οι αλλοδαπες, οι ελληνιδες μαλλον ειναι αγαμητες.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ολες οι αλλες εθνικοτητες εκτος απο τις ελληνιδες ειναι πουτανες. Ετσι πιστευουν οι ιδιες. Αλλα μαλλον δεν ειναι οτι ειναι πουτανες οι αλλοδαπες, οι ελληνιδες μαλλον ειναι αγαμητες.
πιστευω αγαπητε φιλε οτι οι γυναικες ολου του πλανητη ειναι ιδιες οι διαφορα δεν ειναι τοσο στο σωμα αλλα στ μυαλο!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ποιος σου το εχει πει οτι πιστευουν κατι τετοιο;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ποιος σου το εχει πει οτι πιστευουν κατι τετοιο;

Παντρεψου αλλοδαπη, κατα προτιμηση απο ανατολικα, και μετα εμφανισου στην ιδιαιτερη πατριδα σου. Εκει να δεις τι θα λενε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παντρεψου αλλοδαπη, κατα προτιμηση απο ανατολικα, και μετα εμφανισου στην ιδιαιτερη πατριδα σου. Εκει να δεις τι θα λενε...
για τις μονες που εχω ακουσει να λενε κατι τετοιο ειναι για καποιες που επαιρναν κατι παπουδες με αποτελεσμα να χαλανε οικογενειες,και μολις τους τα μασαγαν την εκαναν και αφηναν τον παππου συξυλο.εχουν αδικο για αυτες λες;

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
για τις μονες που εχω ακουσει να λενε κατι τετοιο ειναι για καποιες που επαιρναν κατι παπουδες με αποτελεσμα να χαλανε οικογενειες,και μολις τους τα μασαγαν την εκαναν και αφηναν τον παππου συξυλο.εχουν αδικο για αυτες λες;
οι παπουδες τις περνανε εις γνωση τους και ξεραν το τελος!!!!!!

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
filaraki δεν εχουν αδικο..και κατα κυριο λογο απο εκει ξεκινησε αυτη η ας την πουμε <<φιμη>> οτι ολλες οι ξενες ειναι και πουτανες..υπαρχει ομως και το εξης που οσο να ναι μπερδευει τα πραγματα η Ελληνιδα και ο Ελληνας οταν βλεπουν μια αρκετα ομορφη γυναικα και μαλιστα αλλοδαπη, με εναν μετριο η και πολλες φορες ασχημο αντρα,το πρωτο που σκευτονται ειναι οτι αυτη ειναι μαζι του για τα λευτα,και οτι στανταρ απο κανα στριπ θα την εχει μαζεψει.. Κατα την αποψη μου αυτες οι γυναικες εκτιμουν αλλα πραγματα σε εναν αντρα,δε λεω παιζει ρολο και οι εξωτερικη εμφανιση αλλα οχι τον κυριοτερο..

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μητσο τι καμεις?και σου λεω ετσι ειναι παντα με ενα αντιο φευγει ο ενας απο τους δυο!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ολες εχουν μια τιμη για το μουνι τους, οι ελληνιδες το δινουν παρα πολυ ακριβα, χωρις να το αξιζουν τις περισσοτερες φορες.

Αν ημουν και εγω παππους, αν ηταν τακτοποιημενα τα παιδια μου, θα τα ετρωγα με καμια μικρουλα, και ας πεθαινα λογω βιαγκρα. Τουλαχιστον θα πηγαινα χαρουμενος......

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ολες εχουν μια τιμη για το μουνι τους, οι ελληνιδες το δινουν παρα πολυ ακριβα, χωρις να το αξιζουν τις περισσοτερες φορες.

Αν ημουν και εγω παππους, αν ηταν τακτοποιημενα τα παιδια μου, θα τα ετρωγα με καμια μικρουλα, και ας πεθαινα λογω βιαγκρα. Τουλαχιστον θα πηγαινα χαρουμενος......
δε ξερω ρε φιλε σου καθεται καλα η ιδεα οτι πληρωνεις μια μικρουλα να ζει διπλα σου??? αλλο να πληροσεις  ενα γαμιση και αλλο να πληρωνεις για μια <<σχεση>> ας την πουμε..ξερω εγω?? εμενα μου φενεται και λιγο εξευτελιστικο.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
δε ξερω ρε φιλε σου καθεται καλα η ιδεα οτι πληρωνεις μια μικρουλα να ζει διπλα σου??? αλλο να πληροσεις  ενα γαμιση και αλλο να πληρωνεις για μια <<σχεση>> ας την πουμε..ξερω εγω?? εμενα μου φενεται και λιγο εξευτελιστικο.

Αν πεθανεις πανω στο γαμησι, η πουτσα μενει ορθια. Και ο νεκροθαφτης που σε ετοιμαζει για θαψιμο σε τυλιγει με ταινια συσκευασιας για να κατσει η πουτσα κατω και να μπορει να σε ντυσει. Λογικα θα εισαι και χαμογελαστος...
Το περιστατικο ειναι αληθινο. Δεν βλεπω καλυτερο τροπο για να πεθανεις. Προτιμας να μπαινοβγαινεις στα νοσοκομεια?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν πεθανεις πανω στο γαμησι, η πουτσα μενει ορθια. Και ο νεκροθαφτης που σε ετοιμαζει για θαψιμο σε τυλιγει με ταινια συσκευασιας για να κατσει η πουτσα κατω και να μπορει να σε ντυσει. Λογικα θα εισαι και χαμογελαστος...
Το περιστατικο ειναι αληθινο. Δεν βλεπω καλυτερο τροπο για να πεθανεις. Προτιμας να μπαινοβγαινεις στα νοσοκομεια?
:2funny:  :2funny: που τα σκεφτεσαι ρε συ πες μου!!

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
οχι ρε τυπε και εγω θελω να πεθανω ορθιος.. :rockon: :rockon:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
καλυτερα χαμογελαστος εισαι ετοιμος για τον παραδεισο!!!!
Γαμησετα ρε φιλε δεν υπαρχουν αυτα...και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν ειμαστε ιδη στην κολαση..η οτι δεν ειμαστε στο παραδεισο??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom