Πάντως τα πιο οικονομικά πακέτα είναι με Τσέχες.Με τις Ουκρανές ξεφεύγεις τελείως.Είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς τον υπερθετικό βαθμό.Σου δίνουν ό,τι θες αν διαθέσεις ένα ανάλογο πακέτο.
Το βασικό είναι οτι στο σεξοτουρισμό δεν υπάρχουν νόμοι π.χ. δεν κληρονομείς γκόμενες και δεν υπάρχουν νόμοι να λένε οτι όλοι πρέπει να τρώνε ή πώς πρέπει να καμακώνεις.Οπότε τα άτομα που επικρατούν είναι αυτά που έχουν ένα δικό τους σύστημα.
Εγώ π.χ. εφαρμόζω hardcore επιστημονική ανάλυση στα θέματα καμακιού χρησιμοποιώντας γνώσεις από την πανεπιστημιακή μου εκπαίδευση.Βασικά τις γνώσεις αυτές δε μου τις δώσανε για να τις εφαρμόζω εκεί αλλά στα αρχίδια μου.(αυτό είναι ένα θέμα ηθικής).
Δηλαδή εφαρμόζονται και εκεί.Και αφού έτσι κι αλλιώς εδώ δεν μπορείς να πείσεις με λογικά επιχειρήματα γιατί θα σου πουν μας ζαλίζεις τα παπάρια,εκεί μπορείς να χρησιμοποιείς τις γνώσεις σου και την εμπειρία σου χωρίς να σε ελέγχουν και να σου πρήζουν τα αρχίδια.Είναι δηλαδή πεδίο απόλυτης ελευθερίας.
Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο η ταχύτητα,η μνήμη κτλ.Κατάφερα να μάθω ρωσικά,τσέχικα και πολωνέζικα τα οποία μου φάνηκαν εξαιρετικά χρήσιμα ενώ τα αγγλικά,γερμανικά ήταν πολύ λιγότερο χρήσιμα.Αλλά είναι αυτό ακριβώς να μπορείς να κάνεις αυτό που δεν μπορεί ο άλλος για να έχεις το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.