fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η νουμερο 11888!!!!!Ο μαστερ 21 δεν ειναι γκέϋ .Βοηθος λογιστη λεει ,οτι ειναι ,στην Σαμσουγκ ,που εχει ταξιδεψει για δουλειες στο εξωτερικο ,στην πρωην ανατολικη ευρωπη και εχει κανει σχεσεις με τοπικες καλλονες.
Και εχει παει και στρατο, λεει ,και ειναι και 5 χρονια υπαλληλος ,λεει.
Και ειναι 21 ,λεει.
Επειδη τα ειπα σε ενα παιδακι που τελειωσε δευτερα δημοτικου ,το παιδακι απορησε και μου ειπε οτι "πως γινεται ,αυτο ,στην αριθμητικη τους εχει μαθει αλλα η δασκαλα " .
Μηπως εσεις μπορειτε να του λυσετε την απορια ?
Μαστερ21 ,μηπως ο πατερας σου ειναι ξυλουργος και σε εχει βαφτισει Πινοκιο ?
κλαψτε τωρα...
Μαστερ21 ,μηπως ο πατερας σου ειναι ξυλουργος και σε εχει βαφτισει Πινοκιο ?
νασταροβγιε!!!!κλαψτε τωρα...
μηπως ο πατερας του ηταν ξυλουργος και γεννήθηκε σε φατνη?
επειδη σε εχει γκομενα?σε χαριζω.προτιμω τις γυναικεςτον ζηλευεις ομως αποτι φαινεται...
ειδες για να μην εισαι λογιστης στη σαμσουνγκ?αν περπαταει και σε νερο και πολλαπλασιαζει ψαρια και ψωμια... εχω μια παρακληση...
να μου πολλαπλασιασει τα ευρω στην Εθνικη, γιατι εχω 100 ευρω για να βγαλω το μηνα και θα πεσει πολλη νηστεια...
Αυτος που λες αναστηθηκε πριν λιγες μερες.μηπως ο πατερας του ηταν ξυλουργος και γεννήθηκε σε φατνη?
πως τα καταφερες ετσι ρε τυπα?αν περπαταει και σε νερο και πολλαπλασιαζει ψαρια και ψωμια... εχω μια παρακληση...
να μου πολλαπλασιασει τα ευρω στην Εθνικη, γιατι εχω 100 ευρω για να βγαλω το μηνα και θα πεσει πολλη νηστεια...
προτιμας να εισαι γυναικα εννοεις!επειδη σε εχει γκομενα?σε χαριζω.προτιμω τις γυναικες
αστο παππου δεν το εχεις.βγαλε την μασελα και πηγαινε για υπνο.
Τότε δεν εξηγείται που συμπεριφέρεσαι σαν κακιασμένη αδερφή.
Σάλτα και γαμήσου να ξελαμπικάρεις.
ερευνιτη ολες μου αρεσουν.διακρινω και σε σενα ζηλια η μου φαινεται?θα σε παρω στην πραγα ρε τον ιουνιο σκασε.Αυτος που λες αναστηθηκε πριν λιγες μερες.
Αρα δεν ειναι ο μαστερ21.
Ο Μαστερ21 ειναι μετενσαρκωση του Βαρωνου Μυνχαουζεν.
Του αρεσουν οι Σλοβακες ,οπως στον Μυνχαουζεν.
Αλλα και στον Καρεμπε.
αν περπαταει και σε νερο και πολλαπλασιαζει ψαρια και ψωμια... εχω μια παρακληση...
αστο δεν το εχεις λεμε.δεν τα καταφερνεις πηγαινε στον πορνοπαπο αν και αυτος ακομη σε ταπωνει.προτιμας να εισαι γυναικα εννοεις!
αντε ανοιξε κανα θρεντ για τα καταλληλα απορρυπαντικα αναλογα με τους λεκιεδες! Μονο κει μπορεις να γραψεις κατι και να μην ειναι μαλακια
ειδες για να μην εισαι λογιστης στη σαμσουνγκ?
πως τα καταφερες ετσι ρε τυπα?
εχεις πτιχιο λογιστη?γαμω τα πτυχια μου!!!!!
οχι γαμησε την κορη του παπαεχεις πτιχιο λογιστη?