Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στην Κρητη ελα ,και θα δουμε ποιος θα βγαλει τις πιο πολλες γκομενες.
Οσον αφορα την Πραγα ,στο ονειρο σου που θα πας ,μπορει να κανεις διαφορα.Στην πραγματικοτητα θα μεινεις στην Ελλαδα να ονειρευεσαι.
Ουτε τα λεφτα εχεις να πας ,ουτε να πληρωσεις το ξενοδοχειο ,ας το .
Γιάυτο σου λεω ,ελα τζαμπα Κρητη ,που θα σε φιλοξενησω ,θα βγαλεις καμια γκομενα και θα μετριασθει λιγο η Μυθομανια σου ,πινοκιουλη !
ναι ερευνητη μου οτι πεις.απο αλβανος πλουσιος που ετρωγα τα λεφτα της μαμας και του μπαμπα,εγινα ελληνας.τωρα εγινα πτωχος πλην τιμιος.σου ανοιξα τα ματια για τις τσεχες και τις σλοβακες και ομως επιμενεις οτι δεν εχω παει.δεν χρειαζομαι λεφτα ουτε για να παω,ουτε για το ξενοδοχειο.ολα πληρωμενα ειναι.ε θα παρω κανα τοστ,να εχω να τρωω,αφου δεν θα εχω λεφτα. :2funny: :2funny: :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τι καμακι ρε να κανει ο πιτσιρικος?

αυτος θα τους λεει οτι ειναι ο γυιος του Λατση νουμε, τοχει στο αιμα του το παραμυθι.. το ηλιθιο παραμυθι οχι το αλλο!
Επειδη ειναι παραμυθας ,θα τον φιλοξενησω ,να γελαει ολη η παρεα.Να δουμε θα ειναι πειστικος στο παραμυθι με τις τουριστριες ?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
οριστε και μια μη μοντελο, κλαψτεεεεε

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
γερο εσυ πρεπει να κλαις που ποσταρεις γυναικες που δεν θα δεις ουτε στον υπνο σου. :2funny: :2funny: :2funny:
κλαιω που βλεπω ποσο χαμηλα μπορει να πεσει ενας νεος ανθρωπος για να γαμησει στην Ελλαδα....

συνεχισε να γλυφεις τις Ελλεηνιδες του σαϊτ, νασαι σιγουρος οτι θα τις κατακτησεις ΟΛΕΣ!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Irina_Voronina_UHQ.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.topnews.in/files/images/Irina-Voronina.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.iceposter.com/thumbs/G139389_b.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.celebritywonder.com/picture/Irina_Voronina/IrinaVoronin_Granitz_15992409.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.celebritywonder.com/picture/Irina_Voronina/IrinaVoronin_Granitz_15992402.jpg[/img[/URL]]

[/quote]το στριπτιζ που λεγαμε!!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μαστερακο21 ,οταν λες ψεμματακια ,να εισαι πιο μελετημενος.
Η Σαμσουγκ στην Ελλαδα εχει λιγους υπαλληλους και μπορει να τσεκαριστει το ψεμμα σου .Θελεις και να βρω ποιος εισαι ,απο τα ηλεκτρονικα σου ιχνη ?
Ασε λοιπον τις μαγκιες .Ουτε λογιστικα ξερεις ,ουτε αγγλικα ,εκτος απο τα στοιχειωδη ,ουτε τιποτα γενικα.
Επειδη εχεις πλακα σου απανταμε .Αλλα να βελτιωνεις τα ψεμματακια σου ,γιατι πια κανεις δεν σε πιστευει και χανεται η πλακα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κλαιω που βλεπω ποσο χαμηλα μπορει να πεσει ενας νεος ανθρωπος για να γαμησει στην Ελλαδα....

συνεχισε να γλυφεις τις Ελλεηνιδες του σαϊτ, νασαι σιγουρος οτι θα τις κατακτησεις ΟΛΕΣ!
ολες τις θελω ολες!καμια να μην μου ξεφυγει!!ζηλιαααααα παππου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαστερακο21 ,οταν λες ψεμματακια ,να εισαι πιο μελετημενος.
Η Σαμσουγκ στην Ελλαδα εχει λιγους υπαλληλους και μπορει να τσεκαριστει το ψεμμα σου .Θελεις και να βρω ποιος εισαι ,απο τα ηλεκτρονικα σου ιχνη ?
Ασε λοιπον τις μαγκιες .Ουτε λογιστικα ξερεις ,ουτε αγγλικα ,εκτος απο τα στοιχειωδη ,ουτε τιποτα γενικα.
Επειδη εχεις πλακα σου απανταμε .Αλλα να βελτιωνεις τα ψεμματακια σου ,γιατι πια κανεις δεν σε πιστευει και χανεται η πλακα.
ναι θελω να με τσεκαρεις ερευνητη και να βρεις και ποιος ειμαι.ναι ερευνητη μου ναι αγορι μου δεν ξερω τιποτα.ποιοι μου απαντατε εσυ και ο μεμος?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

γιατί δεν χωράς να περάσει κάτω από την πόρτα?
γιατί οι φίλοι σου σε χρησιμοποιούν και για κρεμάστρα?
γιατί πιάνεις σήματα από το ραδιόφωνο, τα δορυφορικά κανάλια και τους εξωγήινους?
γιατί όταν πάς να χτυπήσεις κάποιον οι γύρω σου φωνάζουν "χτύπα τον με τα κέρατα!" ?

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
γιατί πιάνεις σήματα από το ραδιόφωνο, τα δορυφορικά κανάλια και τους εξωγήινους?
γιατί όταν πάς να χτυπήσεις κάποιον οι γύρω σου φωνάζουν "χτύπα τον με τα κέρατα!" ?

γιατι ειμαι βικινγκ και φοραω το παραδοσιακο κρανος μου!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
εσυ γιατι εισαι σε ενα σαϊτ για πουτανες οπως το απεκαλεσες?

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Τι Ιρινα.. τι Μαριάννα.. ένα και το αυτό..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom