madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Γιατί αλλιώς; Θα κλάψεις;
Εχετε και αλλα παιδακια βλαμμενα σαν και σενα σπιτι σου?
Γιατί αλλιώς; Θα κλάψεις;
εγω βλεπω παντως οτι οπου βλεπεις ελληνιδα παππου πας και κωλοτριβεσαι.ποσταρει η ανναμαρια απο πισω ο μεμμος,ποσταρει η μπουμπα,απο πισω ο μεμμος,ποσταρει η ροαντ,απο πισω ο μεμμος,ποσταρει η σιλβα,απο πισω ο μεμμος.ποσταρει η βελβυ απο πισω ο μεμμος.εχουν τοπικ για την τζουλια,εκει ο μεμος.κατα τα αλλα?εισαι ελληνιδα?αντε γειαααατο μπορτς ειναι σουπα
το μπριτς ειναι αυτο που κανει η μπουμπα οταν φαει φασολια
αχαχαχαχαχα
εγω βλεπω παντως οτι οπου βλεπεις ελληνιδα παππου πας και κωλοτριβεσαι.ποσταρει η ανναμαρια απο πισω ο μεμμος,ποσταρει η μπουμπα,απο πισω ο μεμμος,ποσταρει η ροαντ,απο πισω ο μεμμος,ποσταρει η σιλβα,απο πισω ο μεμμος.ποσταρει η βελβυ απο πισω ο μεμμος.εχουν τοπικ για την τζουλια,εκει ο μεμος.κατα τα αλλα?εισαι ελληνιδα?αντε γειαααα
Εχεις φοτο??Η velvy είναι ωραίο γκομενάκι?
γκιουλιβερ το ρουφιξες το αυγο σου?ρε εχετε παρει χαμπαρι οτι γραφει με μεταφραστη?μηπως ειναι καμια ρωσσιδα κατασκοπος?
ο γκιουλιβερ τι σχεση εχει?γκιουλιβερ το ρουφιξες το αυγο σου?
Εχετε και αλλα παιδακια βλαμμενα σαν και σενα σπιτι σου?
εγω βλεπω παντως οτι οπου βλεπεις ελληνιδα παππου πας και κωλοτριβεσαι.ποσταρει η ανναμαρια απο πισω ο μεμμος,ποσταρει η μπουμπα,απο πισω ο μεμμος,ποσταρει η ροαντ,απο πισω ο μεμμος,ποσταρει η σιλβα,απο πισω ο μεμμος.ποσταρει η βελβυ απο πισω ο μεμμος.εχουν τοπικ για την τζουλια,εκει ο μεμος.κατα τα αλλα?εισαι ελληνιδα?αντε γειαααα
και γω βλεπω οτι οπου ποσταρω εγω τσουπ ερχεσαι και συ απο πισω....εγω βλεπω παντως οτι οπου βλεπεις ελληνιδα παππου πας και κωλοτριβεσαι.ποσταρει η ανναμαρια απο πισω ο μεμμος,ποσταρει η μπουμπα,απο πισω ο μεμμος,ποσταρει η ροαντ,απο πισω ο μεμμος,ποσταρει η σιλβα,απο πισω ο μεμμος.ποσταρει η βελβυ απο πισω ο μεμμος.εχουν τοπικ για την τζουλια,εκει ο μεμος.κατα τα αλλα?εισαι ελληνιδα?αντε γειαααα
Ναι αλλά τη μαλακία τη δικιά σας δε τη φτάνουμε. Είστε πρωτοπόροι.
ελα μητσαρα μην παραστρατης!!!!!!Αχ!!!! Αυτες οι ρωσιδες!!
Ναι αλλά τη μαλακία τη δικιά σας δε τη φτάνουμε. Είστε πρωτοπόροι.
μπα δεν ειμαι εγω αυτος που τα εχει με καποιον ραφυ....και γω βλεπω οτι οπου ποσταρω εγω τσουπ ερχεσαι και συ απο πισω....
μηπως τελικα εισαι στρακι?
ρε μαλακα θα με τρελανεις.για ρουμανες ελεγες τωρα λες για ρωσσιδες πως ξεπεσες ετσι.Αχ!!!! Αυτες οι ρωσιδες!!
ειπαμε να μην βριζουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΣε γραφω στα αρχιδια μου, αδειασε μας την γωνια και πηγαινε γραψε σε κανενα νημα για πουστηδες.
τον ζηλευεις ομως αποτι φαινεται...μπα δεν ειμαι εγω αυτος που τα εχει με καποιον ραφυ....
Ο μαστερ 21 δεν ειναι γκέϋ .Βοηθος λογιστη λεει ,οτι ειναι ,στην Σαμσουγκ ,που εχει ταξιδεψει για δουλειες στο εξωτερικο ,στην πρωην ανατολικη ευρωπη και εχει κανει σχεσεις με τοπικες καλλονες.και γω βλεπω οτι οπου ποσταρω εγω τσουπ ερχεσαι και συ απο πισω....
μηπως τελικα εισαι στρακι?