Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Σωστός είσαι φίλε. Απλά δηστυχώς σήμερα τα πράγματα δε βγαίνουν μ'ένα μισθό μόνο. Κι αυτό λόγω αυξημένων αναγκών (ψεύτικων τις περισσότερες φορές). Ο καταναλωτικός τρόπος ζωής βλέπεις :grin:
κραταω μια λεξη <<ψευτικων>>..

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ρε απαλευτοι και απαλευτες, το νημα αυτο ηταν για ολους εμας που σχετιζομαστε με ξενες, για να ανταλλασουμε πληροφοριες. Και μαζευτηκατε εδω για να μας πειτε τι? Οτι ειμαστε μαλακες που δεν κανουμε σχεσεις με ελληνιδες? Ειστε σοβαροι? Γιατι δεν δεχεστε οτι οι κοπελες απο την ανατολη εχουν αλλη φιλοσοφια και αντιληψεις απο τις ευρωπαιες?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι ρε παπαρα, εσενα απο το νυχτερινο πηρανε στην πολυεθνικη ναουμε, εδω τυποι με 10 μαστερ και φιανουνε καφεδες και σενα σε πηρανε απο τα 18 να μη σε χασουνε!

Αντε τραβα να γλυψεις την κλωνα τωρα
ειδες αμα δεν γαμας ρωσσιδες αλλα την κορη του διευθηντη τι καριερα κανεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
οποιος ξαναβριση υην γα...σε δεν θα μου τα ζαλιζουν ο δασκαλος παρακολουθη θα ζητησω μπλοκο!!!!!

Επισκέπτης
το θεμα δεν ειναι αν το βρισκω εγω κακο, το προβλημα ειναι οτι εσεις το βλεπετε λογικο! Ρωτα τη γιαγια σου (αμα ζει η γυναικα) ποσες μπουφλες θατρωγε απο τον παππου σου αμα τουλεγε οτι θα παει βολτα με τις φιλες της! Και δεν ειναι ουτε αναχρονιστικο αυτο που λεω ουτε δειγμα αγκυλωσης! Ετσι ητανε τα πραγματα γιαυτο και οι οικογενειες στεριωνανε! Γιαυτο και οι Ρωσσιδες ειναι μακραν καλυτερες απο σας για μονιμες σχεσεις! Ειμαι σιγουρος οτι αμα σου πω οτι η Ρωσσιδα ζηταει την αδεια του αντρα της ακομη και για να παει σουπερ μαρκετ θα νιωσεις οτι ζεις σε λαθος πλανητη.... Αλλα παλι ξεχασα, οι Ρωσσιδες ειναι πουτανες, το λενε οι Ελλεηνιδες, το λενε και οι αγαπουληδες, που να ξερω εγω τωρα....

οκ οκ αμα θελεις να συζητησεις, μη μου γραφεις πραματα που δεν εχω πει ποτε!!
δε ζει κανεις τους..
το θεμα ειναι ΓΙΑΤΙ να ρωτησω τον οποιοδηποτε για να κανω κατι?
τις μπουφλες γτ τις ανεφερες? με το ζορι θα κανω κατι? επειδη υπαρχει κινδυνος να με ξυλοφορτωσεις?
εχω στη ζωη μου κι αλλους ανθρωπους που αγαπω, οχι μονο τον φιλο μου.

εντιτ: πω πω!! 95 νεα μηνυματα  :S :S αργησα λιγο!!!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ακριβως μπερδευουν το μαθητευομενος,βοηθος,λογιστης,με αρχιλογιστης.αγραμματοι ζηλιαρηδες τυπε,τι να πεις.

βοηθος, μαθητευομενος παιζει... τα αλλα δυσκολο... εδω με ΑΕΙ και εχουμε Γ ταξης με το ζορι...

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ρε απαλευτοι και απαλευτες, το νημα αυτο ηταν για ολους εμας που σχετιζομαστε με ξενες, για να ανταλλασουμε πληροφοριες. Και μαζευτηκατε εδω για να μας πειτε τι? Οτι ειμαστε μαλακες που δεν κανουμε σχεσεις με ελληνιδες? Ειστε σοβαροι? Γιατι δεν δεχεστε οτι οι κοπελες απο την ανατολη εχουν αλλη φιλοσοφια και αντιληψεις απο τις ευρωπαιες?

Το δεχόμαστε ρε μαλάκα.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ναι ρε παπαρα, εσενα απο το νυχτερινο πηρανε στην πολυεθνικη ναουμε, εδω τυποι με 10 μαστερ και φιανουνε καφεδες και σενα σε πηρανε απο τα 18 να μη σε χασουνε!

Αντε τραβα να γλυψεις την κλωνα τωρα

αυτο ξαναπεστο... γαμω τα μαστερ μου και εφτυσα αιμα να βρω δουλεια με 850 ευρω...
γαμω την κριση μου!

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Τι σκατα κολλάει το κωλο σαιτ??