Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ααα μεμο εγω ποτε δε σου επιτεθηκα!  0:)
αληθεια τωρα, τι κακο βρισκεις να βγαινεις καποιες φορες αποκλειστικα με φιλους, να βγαινει και η κοπελα σου με την παρεα της (οχι αναγκαστικα την ιδια μερα ολα αυτα), ε και καποιες αλλες ολοι μαζι?
το θεμα δεν ειναι αν το βρισκω εγω κακο, το προβλημα ειναι οτι εσεις το βλεπετε λογικο! Ρωτα τη γιαγια σου (αμα ζει η γυναικα) ποσες μπουφλες θατρωγε απο τον παππου σου αμα τουλεγε οτι θα παει βολτα με τις φιλες της! Και δεν ειναι ουτε αναχρονιστικο αυτο που λεω ουτε δειγμα αγκυλωσης! Ετσι ητανε τα πραγματα γιαυτο και οι οικογενειες στεριωνανε! Γιαυτο και οι Ρωσσιδες ειναι μακραν καλυτερες απο σας για μονιμες σχεσεις! Ειμαι σιγουρος οτι αμα σου πω οτι η Ρωσσιδα ζηταει την αδεια του αντρα της ακομη και για να παει σουπερ μαρκετ θα νιωσεις οτι ζεις σε λαθος πλανητη.... Αλλα παλι ξεχασα, οι Ρωσσιδες ειναι πουτανες, το λενε οι Ελλεηνιδες, το λενε και οι αγαπουληδες, που να ξερω εγω τωρα....

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Μην τον κραζεται ρε ισος υπαρχει καμια αγνωστη ασθενια που λεγεται<<Συμπαθεια στης Ελληνιδες>> :2funny: :2funny:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
το θεμα δεν ειναι αν το βρισκω εγω κακο, το προβλημα ειναι οτι εσεις το βλεπετε λογικο! Ρωτα τη γιαγια σου (αμα ζει η γυναικα) ποσες μπουφλες θατρωγε απο τον παππου σου αμα τουλεγε οτι θα παει βολτα με τις φιλες της! Και δεν ειναι ουτε αναχρονιστικο αυτο που λεω ουτε δειγμα αγκυλωσης! Ετσι ητανε τα πραγματα γιαυτο και οι οικογενειες στεριωνανε! Γιαυτο και οι Ρωσσιδες ειναι μακραν καλυτερες απο σας για μονιμες σχεσεις! Ειμαι σιγουρος οτι αμα σου πω οτι η Ρωσσιδα ζηταει την αδεια του αντρα της ακομη και για να παει σουπερ μαρκετ θα νιωσεις οτι ζεις σε λαθος πλανητη.... Αλλα παλι ξεχασα, οι Ρωσσιδες ειναι πουτανες, το λενε οι Ελλεηνιδες, το λενε και οι αγαπουληδες, που να ξερω εγω τωρα....
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
καλα ρε μαλακα εμπαινες σε γυναικειο σαιτ να κλαιγεσαι?εισαι αντρας εσυ ρε?

ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι και φαινεσαι που γλυφεις ακομη.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637

Πες τα χρυσοστομε !!!!!

Ενω τα διαζυγια πεφτουν συννεφο στην Ελλαδα με τις ελλεεινιδες .....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ε παντρεψου ρε μαλακα μια ρωσσιδα επιτελους να γαμησουν και οι υπολοιποι αγαμητοι σαν και σενα στο σαιτ.μας τα ζαλισες τα αρχιδια πια.τοσα χρονια τις ελληνιδες βριζεις ε παντρεψου ρωσσιδα μαλακα και ασε μας ησυχους.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
αμα ο αντρας δεν ξερει να γαμει το κερατο θα το φαει.για αυτο και ο μεμος παει με ρωσσιδες.που για αυτες η τις γαμας η δεν τις γαμας το ιδιο ειναι.

To 1o σκέλος σωστό. Αλλά γιατί το λες αυτό για τα καημένα τα Ρωσσιδάκια? :think:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ε παντρεψου ρε μαλακα μια ρωσσιδα επιτελους να γαμησουν και οι υπολοιποι αγαμητοι σαν και σενα στο σαιτ.μας τα ζαλισες τα αρχιδια πια.τοσα χρονια τις ελληνιδες βριζεις ε παντρεψου ρωσσιδα μαλακα και ασε μας ησυχους.
κλαααψε λοιπον!

και αμα δε διαβασεις ολα οσα εχουν γραφτει κατα καιρους εδω σε διαφορα θρεντς εισαι τουλαχιστο καραγκιοζης να εκφερεις και αποψη! τοπιασες πινοκιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom