Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 2.637
καλα μπαινουν αντρες εκει?
ακομη γλυφεις εσυ ?
καλη τυχη ....
καλα μπαινουν αντρες εκει?
ακομη γλυφεις εσυ ?
καλη τυχη ....
καλα ρε μαλακα εμπαινες σε γυναικειο σαιτ να κλαιγεσαι?εισαι αντρας εσυ ρε?ακομη γλυφεις εσυ ?
καλη τυχη ....
το θεμα δεν ειναι αν το βρισκω εγω κακο, το προβλημα ειναι οτι εσεις το βλεπετε λογικο! Ρωτα τη γιαγια σου (αμα ζει η γυναικα) ποσες μπουφλες θατρωγε απο τον παππου σου αμα τουλεγε οτι θα παει βολτα με τις φιλες της! Και δεν ειναι ουτε αναχρονιστικο αυτο που λεω ουτε δειγμα αγκυλωσης! Ετσι ητανε τα πραγματα γιαυτο και οι οικογενειες στεριωνανε! Γιαυτο και οι Ρωσσιδες ειναι μακραν καλυτερες απο σας για μονιμες σχεσεις! Ειμαι σιγουρος οτι αμα σου πω οτι η Ρωσσιδα ζηταει την αδεια του αντρα της ακομη και για να παει σουπερ μαρκετ θα νιωσεις οτι ζεις σε λαθος πλανητη.... Αλλα παλι ξεχασα, οι Ρωσσιδες ειναι πουτανες, το λενε οι Ελλεηνιδες, το λενε και οι αγαπουληδες, που να ξερω εγω τωρα....ααα μεμο εγω ποτε δε σου επιτεθηκα! 0
αληθεια τωρα, τι κακο βρισκεις να βγαινεις καποιες φορες αποκλειστικα με φιλους, να βγαινει και η κοπελα σου με την παρεα της (οχι αναγκαστικα την ιδια μερα ολα αυτα), ε και καποιες αλλες ολοι μαζι?
κανενας δεν φτανει το δικο σου κλαμα στο κοσμοπολιταν!!!!
το θεμα δεν ειναι αν το βρισκω εγω κακο, το προβλημα ειναι οτι εσεις το βλεπετε λογικο! Ρωτα τη γιαγια σου (αμα ζει η γυναικα) ποσες μπουφλες θατρωγε απο τον παππου σου αμα τουλεγε οτι θα παει βολτα με τις φιλες της! Και δεν ειναι ουτε αναχρονιστικο αυτο που λεω ουτε δειγμα αγκυλωσης! Ετσι ητανε τα πραγματα γιαυτο και οι οικογενειες στεριωνανε! Γιαυτο και οι Ρωσσιδες ειναι μακραν καλυτερες απο σας για μονιμες σχεσεις! Ειμαι σιγουρος οτι αμα σου πω οτι η Ρωσσιδα ζηταει την αδεια του αντρα της ακομη και για να παει σουπερ μαρκετ θα νιωσεις οτι ζεις σε λαθος πλανητη.... Αλλα παλι ξεχασα, οι Ρωσσιδες ειναι πουτανες, το λενε οι Ελλεηνιδες, το λενε και οι αγαπουληδες, που να ξερω εγω τωρα....
καλα ρε μαλακα εμπαινες σε γυναικειο σαιτ να κλαιγεσαι?εισαι αντρας εσυ ρε?
Μην τον κραζεται ρε ισος υπαρχει καμια αγνωστη ασθενια που λεγεται<<Συμπαθεια στης Ελληνιδες>>
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!! Εγω δεν ειπα πριν μερικα ποστ οτι υπαρχουν και σωστες Ελληνιδες??αρρωστημενο ειναι να βλεπεις εχθρικα το αλλο φυλο.
το θεμα δεν ειναι αν το βρισκω εγω κακο, το προβλημα ειναι οτι εσεις το βλεπετε λογικο! Ρωτα τη γιαγια σου (αμα ζει η γυναικα) ποσες μπουφλες θατρωγε απο τον παππου σου αμα τουλεγε οτι θα παει βολτα με τις φιλες της! Και δεν ειναι ουτε αναχρονιστικο αυτο που λεω ουτε δειγμα αγκυλωσης! Ετσι ητανε τα πραγματα γιαυτο και οι οικογενειες στεριωνανε! Γιαυτο και οι Ρωσσιδες ειναι μακραν καλυτερες απο σας για μονιμες σχεσεις! Ειμαι σιγουρος οτι αμα σου πω οτι η Ρωσσιδα ζηταει την αδεια του αντρα της ακομη και για να παει σουπερ μαρκετ θα νιωσεις οτι ζεις σε λαθος πλανητη.... Αλλα παλι ξεχασα, οι Ρωσσιδες ειναι πουτανες, το λενε οι Ελλεηνιδες, το λενε και οι αγαπουληδες, που να ξερω εγω τωρα....
ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι και φαινεσαι που γλυφεις ακομη.......
ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πες τα χρυσοστομε !!!!!
Ενω τα διαζυγια πεφτουν συννεφο στην Ελλαδα με τις ελλεεινιδες .....
ε παντρεψου ρε μαλακα μια ρωσσιδα επιτελους να γαμησουν και οι υπολοιποι αγαμητοι σαν και σενα στο σαιτ.μας τα ζαλισες τα αρχιδια πια.τοσα χρονια τις ελληνιδες βριζεις ε παντρεψου ρωσσιδα μαλακα και ασε μας ησυχους.το θεμα δεν ειναι αν το βρισκω εγω κακο, το προβλημα ειναι οτι εσεις το βλεπετε λογικο! Ρωτα τη γιαγια σου (αμα ζει η γυναικα) ποσες μπουφλες θατρωγε απο τον παππου σου αμα τουλεγε οτι θα παει βολτα με τις φιλες της! Και δεν ειναι ουτε αναχρονιστικο αυτο που λεω ουτε δειγμα αγκυλωσης! Ετσι ητανε τα πραγματα γιαυτο και οι οικογενειες στεριωνανε! Γιαυτο και οι Ρωσσιδες ειναι μακραν καλυτερες απο σας για μονιμες σχεσεις! Ειμαι σιγουρος οτι αμα σου πω οτι η Ρωσσιδα ζηταει την αδεια του αντρα της ακομη και για να παει σουπερ μαρκετ θα νιωσεις οτι ζεις σε λαθος πλανητη.... Αλλα παλι ξεχασα, οι Ρωσσιδες ειναι πουτανες, το λενε οι Ελλεηνιδες, το λενε και οι αγαπουληδες, που να ξερω εγω τωρα....
αμα ο αντρας δεν ξερει να γαμει το κερατο θα το φαει.για αυτο και ο μεμος παει με ρωσσιδες.που για αυτες η τις γαμας η δεν τις γαμας το ιδιο ειναι.
εσυ δεν κινδυνεύεις
εδω δεν εχεις κάνει σχεση, θα κανεις και γάμο?
πολυ μακρια το πας...
γιατι εχει κανει και επι πληρωμη?εδω εμπαινε στο κοσμοπολιτανεχεις κανει σεξ χωρίς να πληρώσεις?
να χυνεις απεξωεγω που εχω σχεση, τι να κανω για να αποφυγω το γαμο ????????
να χυνεις απεξω
κλαααψε λοιπον!ε παντρεψου ρε μαλακα μια ρωσσιδα επιτελους να γαμησουν και οι υπολοιποι αγαμητοι σαν και σενα στο σαιτ.μας τα ζαλισες τα αρχιδια πια.τοσα χρονια τις ελληνιδες βριζεις ε παντρεψου ρωσσιδα μαλακα και ασε μας ησυχους.