Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
το να πει "δεν θελω γαμο" δεν παιζει?

Άμα το πράγμα βαίνει καλώς μέχρι τώρα, πως θα της πει ο άλλος "δε γουστάρω γάμο". Η άλλη λογικα θα ρωτήσει: και γιατί μωρό μου αφού τα περνάμε τόσο τέλεια?? λέω τώρα....

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
το να πει "δεν θελω γαμο" δεν παιζει?

ε καλα, μη μας χωρισει και μεινουμε και με το πουλι στο χερι...τα οικονομικα μοθ δε προβλεπουν σταθερες επισκεψεις σε ιδρυματα...

μαλλον θα παιξω το κλασσικο χαρτι "ασε να παρουμε καμια προαγωγη-αυξηση, να εχουμε λεφτα κλπ"

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Κανεις δεμ μιλησε ρε αρχηγε για σκυλακια,αλλα να μην ξεχναμε και πια η θεση του αντρα και ποια της γυναικας

Τύπε, γκόμενα που θα με παρακαλάει να επιτρέψω να πάει μέχρι το περίπτερο, ΟΥΤΕ να μου τον δει.
Να βγαίνει με τη παρέα της.. γιατί όχι; Για να την έχω πάνω απ το κεφάλι μου 24/7;

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Τύπε, γκόμενα που θα με παρακαλάει να επιτρέψω να πάει μέχρι το περίπτερο, ΟΥΤΕ να μου τον δει.
Να βγαίνει με τη παρέα της.. γιατί όχι; Για να την έχω πάνω απ το κεφάλι μου 24/7;
Η σωστοτερη λυση ειναι καπου στο ενδιαμεσο,και εχε τον νου σου γιατη οταν δινεις το δαχτυλο σου τρωνε το χερι..
Και εσυ με της αποψης σου μαλλον δινεις το χερι,και θα σε φανε ολοκληρο..

Ολα αυτα φιλικα.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ο ένας συντροφος και συμπαραστάτης του άλλου?

ελα αηδιες νυχτιατικα!!!

ο ενας δουλεια , καφενειο, γηπεδο, μπυρες...

η αλλη φακιολι, σπιτι, παιδια, πιατα, μαγειρεμα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Κανεις δεμ μιλησε ρε αρχηγε για σκυλακια,αλλα να μην ξεχναμε και πια η θεση του αντρα και ποια της γυναικας
κατσε ρε μητσο καποτε παραπαονιομασταν επειδη βγαιναμε με τις γκομενες και πληρωναμε τα παντα.παραπονιομασταν επειδη η γυναικα δεν δουλευε και εμενε στο σπιτι.ε τωρα αυτο αλλαξε και δουελυουν και μισα μισα πληρωνουμε στις εξοδους.αν θελετε να εχετε ζομπι διπλα σας χωρις γνωμη και αποψη,παρτε ρωσσιδα δεν σας σταματαει κανεις.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
κατσε ρε μητσο καποτε παραπαονιομασταν επειδη βγαιναμε με τις γκομενες και πληρωναμε τα παντα.παραπονιομασταν επειδη η γυναικα δεν δουλευε και εμενε στο σπιτι.
εσυ ποτε ακριβως εζησες την αλλη εποχη αφου εισαι 21?

ρε μυνχαουζεν κοψε τις πιπες επιτελους?

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Η σωστοτερη λυση ειναι καπου στο ενδιαμεσο,και εχε τον νου σου γιατη οταν δινεις το δαχτυλο σου τρωνε το χερι..
Και εσυ με της αποψης σου μαλλον δινεις το χερι,και θα σε φανε ολοκληρο..

Ολα αυτα φιλικα.

Ναι ρε οκ συμφωνούμε στη μέση λύση, απλά τα δουλάκια δεν είναι του γούστου μου..

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
κατσε ρε μητσο καποτε παραπαονιομασταν επειδη βγαιναμε με τις γκομενες και πληρωναμε τα παντα.παραπονιομασταν επειδη η γυναικα δεν δουλευε και εμενε στο σπιτι.ε τωρα αυτο αλλαξε και δουελυουν και μισα μισα πληρωνουμε στις εξοδους.αν θελετε να εχετε ζομπι διπλα σας χωρις γνωμη και αποψη,παρτε ρωσσιδα δεν σας σταματαει κανεις.

το να καθομαστε εμεισ σπιτι, να παιζουμε Pro, και να κοιμομαστε, ενω παραγγελνουμε φαι με τα λεφτα που βγαζει η γυναικα μας , η οποια ειναι πιστη και μας φερνει και αλλες bi φιλες της στο σπιτι για να μας ευχαριστει που καταδεχομαστε να ειμαστε μαζι της,  δεν το εξεταζουμε σαν ενδεχομενο ????

γιατι να ειναι τοσο απιθανο ? ε ?

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ο ένας συντροφος και συμπαραστάτης του άλλου?

Αυτα που διαβαζετε και στο κοσμοπολιταν δηλαδη ε? Και αυτα που βλεπετε στο sex and the city? Ρε δεν αφηνετε τις μαλακιες λεω εγω...οι γυναικες απο την ανατολη δεν βγαινουν εξω με τις φιλες τους, βγαινουν με τον αντρα-γκομενο τους. Το καταλαβατε αυτο? Γι'αυτο δεν χωριζουν σαν και σας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εσυ ποτε ακριβως εζησες την αλλη εποχη αφου εισαι 21?

ρε μυνχαουζεν κοψε τις πιπες επιτελους?
αμα εισαι στοκμαν λογικα ειναι να μην καταλαβαινεις πως το λεω.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
Συμφωνω με τα οσα λες....

η λεξη αμοιβαιος σεβασμος σου λεει κατι ?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Οχι φυλε δουλευω ολη μερα για να μην δουλευει η γυναικα μου και να της παρεχω οτι χρειαζεται..

Ηθεση της ειναι στο σπιτη αν θελει να βγει να την παω ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αντε και 1/2 φορες το μηνα να βγει και μονη της αλλα μεχρι εκει.. και δεν δεχομαι απο καμια γυναικα να πληρωσει το παραμικρο..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αυτα που διαβαζετε και στο κοσμοπολιταν δηλαδη ε? Και αυτα που βλεπετε στο sex and the city? Ρε δεν αφηνετε τις μαλακιες λεω εγω...οι γυναικες απο την ανατολη δεν βγαινουν εξω με τις φιλες τους, βγαινουν με τον αντρα-γκομενο τους. Το καταλαβατε αυτο? Γι'αυτο δεν χωριζουν σαν και σας.
πως φαινεται οτι δεν εχεις παει ανατολικα φιλτατε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom