Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 2.637
και ποσες βρηκες?
Οσους βρηκες κι εσυ ....
και ποσες βρηκες?
οχι ρε ολες ειναι κακες,μπαζα,ξενερωτες,ανοργασμικιες.με κυταριτιδα.
Οσους βρηκες κι εσυ ....
Δεν ειναι ολες ρε φυλε αλλα οπως λεει και ενας γνωστος μου,οι γκομενες ειναι σαν της τουαλετες..οχι ρε ολες ειναι κακες,μπαζα,ξενερωτες,ανοργασμικιες.με κυταριτιδα.
γιαυτο εσυ πας Σλοβακια για να γαμησεις ε?οχι ρε ολες ειναι κακες,μπαζα,ξενερωτες,ανοργασμικιες.με κυταριτιδα.
εγω δεν ειπα ποτε οτι δεν ειχα ΚΑΜΙΑ σχεση στη ζωη μου.
εσυ?
Για Ρουμανες μιλαμεΞεχασες το Σκατοψυχες ......
εαν εισαι τοσο καμενος πια για να παρεις ενα αυτοκινητο για να βγαλεις γκομενα τι να σου πω παρτο.
ναι πολυ καιρο αγαμητος.γαμησε τα
Δεν ειναι ολες ρε φυλε αλλα οπως λεει και ενας γνωστος μου,οι γκομενες ειναι σαν της τουαλετες..
Οι καλες πιασμενες,και οι ελευθερες χεσμενες
Οσους βρηκες κι εσυ ....
δειξε μου ενα ποστ που λεει οτι παω εκει για να γαμησω.για την δουλεια μου παω και ετυχε να κανω 2 σχεσεις.γιαυτο εσυ πας Σλοβακια για να γαμησεις ε?
εσυ με τη μυτη πρεπει να γραφεις, με τοσα ψεματα πουχεις πει θαγει γινει σαν το χερι σου πια!
Για Ρουμανες μιλαμε
Και πρεπει να πω ?
Ξεκολα ρε τυπε και εγω εχω πανω πο 6 χρονια να κανω σχεση με μη επαγγελματια.. τι να λεει αυτο??δειξε μου ενα ποστ που λεει οτι παω εκει για να γαμησω.για την δουλεια μου παω και ετυχε να κανω 2 σχεσεις.
δεν ειναι ολη μου η ζωη πουτανες οπως εσυ.
εγω παντως εχω συναντησει στη ζωη μου, πολλα αξιολογα ατομα.
ρε βλημα, σταματα να χρησιμοποιεις τα Ελλεηνιδιστικα κλισε!δειξε μου ενα ποστ που λεει οτι παω εκει για να γαμησω.για την δουλεια μου παω και ετυχε να κανω 2 σχεσεις.
δεν ειναι ολη μου η ζωη πουτανες οπως εσυ.
καλα μπαινουν αντρες εκει?μπορεις απλα να επαναλάβεις όσα ελεγες στο κοσμοπολιταν.
η ντρεπεσαι να κλαφτεις κι εδω?
μπορεις απλα να επαναλάβεις όσα ελεγες στο κοσμοπολιταν.
η ντρεπεσαι να κλαφτεις κι εδω?
τι κλισε και μαλακιες μου λες ρε κομπλεξμαν.δειξε μου ενα ποστ.ρε βλημα, σταματα να χρησιμοποιεις τα Ελλεηνιδιστικα κλισε!
δε γαμας με το γλυψιμο λεμε! παρτο χαμπαρι!