Νέα

Σχέσεις ανδρών - γυναικών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Συναγωνιστές διαβάστε ένα "ενδιαφέρον" κείμενο που βρήκα τυχαία... :grin:

Αγαπητοί φίλοι μου και αδελφοί μπάκουροι,
Μόλις έκλεισα τα σαράντα - αν και κατά γενική ομολογία, δεν το δείχνω, προφανώς γιατί δεν "μπήκα στα βάσανα", δηλαδή δεν έχω κάνει οικογένεια. Η αλήθεια είναι ότι ζω όπως όταν ήμουν είκοσι πέντε, αν και σαφώς οι ακρότητες έχουν κοπεί, όχι λόγω σωματικής αδυναμίας, όσο λόγω απλής βαρεμάρας, που προκύπτει από την επανάληψη του να κάνεις το ίδιο πράγμα...

Λοιπόν, με λίγα λόγια. Είμαι ένας φυσιολογικότατος και αγαπητός - για τους φίλους και συναδέλφους μου - άντρας. Είμαι εμφανίσιμος, και άνετα αποσπάω χαρακτηρισμούς του τύπου "πολύ συμπαθητικός" και "γλυκούλης", από γυναίκες φίλων μου κυρίως και κάποιες συναδέλφους στο γραφείο. Ασχημάντρα δε με λές. Δεν έχω κανένα φυσικό ελάττωμα, δεν έχω καράφλα, δεν είμαι χοντρός, δεν είμαι κοντός, ούτε καν μέτριος. Είμαι πολύ καλός στον προφορικό λόγο, σε βαθμό που έχω εργαστεί επαγγελματικά σε γραφείο δημοσίων σχέσεων σοβαρής, αν και μικρής, εταιρίας. Επαγγελματικά, μπορεί να μην φυσάμε τα φράγκα, αλλά γενικά έχω περάσει αρκετά άνετες οικονομικές περιόδους (η τωρινή πάντως είναι χάλια) και επίσης, είχα σχετικά "πρεστιζάτες" δουλειές.

Η μόνη σοβαρή παράλειψη της ζωής μου είναι ότι δεν προσπάθησα να αποκτήσω δικό μου σπίτι, δηλαδή να μείνω μόνος μου. Πρώτον γιατί σα νέος δεν σπούδασα εκτός Αθήνας (φοίτησα σε γνωστή ιδιωτική σχολή) και δεύτερον - και πολύ σοβαρότερο - γιατί φρόντιζα τους μεγάλους σε ηλικία γονείς μου, μη θέλοντας να τους αφήσω μόνους τους.

Κάτι που κανένας λάιφ στάιλ semigay δημοσιογραφίσκος δεν θα μπορέσει ποτέ να καταλάβει. Τώρα ο πατέρας μου δεν ζει και συνεχίζω να μοιράζομαι ένα αρκετά μεγάλο ιδιόκτητο σπίτι με τη μητέρα μου - πλέον και για οικονομικούς λόγους δικούς μου. Δεν είμαι μαμόθρεφτο, για να το ξεκαθαρίζουμε.

Από τα δεκατέσσερα ήμουν στους δρόμους - rock, γκρουπάκια, αλητεία, μακριά μαλλιά, rock clubs, ξενύχτια, διακοπές χωρίς φράγκο, όλα αυτά τα χόρτασα και με το παραπάνω, μαζί με όλα τα συνακόλουθα, αν και πάντα μέσα σε αντροπαρέες. Δηλαδή, όποιος από μας, έβγαζε γκόμενα, την έκανε με ελαφρά, εξαφανιζόταν... Ωραία λοιπόν, μέχρι εδώ... Ποιό είναι το θέμα μας; Κύριοι, η αφεντομουτσουνάρα μου και οι γυναίκες ζούμε σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους.

Είμαι σαράντα ετών (το επαναλαμβάνω για να κάνετε την αφαίρεση) και από τα είκοσι πέντε που έφαγα μία πολύ big χυλόπιτα, ζω χωρίς σχέση. Απολύτως καμία σχέση. Όχι ότι δεν προσπάθησα, όχι ότι δεν προσπαθώ. Νομίζω ότι κάνω τα πάντα που περνάνε από το χέρι μου. Είμαι ειλικρινής, ευγενικός και διακριτικός, δε μου λείπει το χιούμορ, προσέχω την εμφάνισή μου, έχω δύο αυτοκίνητα (μονό, ζυγό), δεν ειρωνεύομαι ποτέ και δεν προσβάλλω κανέναν και για κανένα λόγο. Πριν τα είκοσι πέντε υπήρχαν κάποια κορίτσια, αλλά μεγάλη σχέση δεν είχα κάνει. Οπότε και το σεξ ήταν περιστασιακό.

Εντάξει καταλάβαινα ότι ζοριζόμουν να φλερτάρω και να "καμακώνω", αλλά ήμουν νέος και δε με ένοιαζε. Μετά την χυλόπιτα που σας είπα, το "ζόρι" έγινε πλέον "φραγμός". Και πάλι όμως το παλεύω, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα, αν και θέλω να παντρευτώ γιατί ειλικρινά, θέλω να κάνω οικογένεια (ίσα που προλαβαίνω - ωστόσο και ο Καραμανλής στα σαράντα πέντε του, απέκτησε τα δίδυμα). Τώρα το σεξ; Ε, δεν το συζητάμε. Το 1996 γνώρισα μία θεά Ουγγαρέζα, τη Σουζάνα. Ήταν επαγγελματίας. Την επισκεπτόμουν με το αζημίωτο, στο σπίτι της στην Κυψέλη. Από κει κι ύστερα άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου. Δεκάδες Ρωσίδες όλων των δημοκρατιών, Ρουμάνες, Βουλγάρες, Τσέχες (μακράν οι καλύτερες), αλλά και κάποιες Ελληνίδες, όλες καταγράφηκαν στην ατζέντα μου και σαφώς στο πορτοφόλι μου. Πρέπει να ξόδεψα περίπου μια γκαρσονιέρα, μην πω δυάρι, μαζί με τους λογαριασμούς στα στρηπτιζάδικα.
ροσέξτε, δεν είμαι καθόλου υπερήφανος γι΄αυτό το γεγονός. Ούτε καν ευχαριστημένος δεν είμαι, ενώ σπάνια εκφράστηκα ελεύθερα σεξουαλικά, διότι κυκλοφορούν και ασθένειες. Τρεις φορές έχω κάνει εξετάσεις, αν και ποτέ δεν ήμουν ξεσκούφωτος. Η ιδέα βλέπετε...Τώρα πια πάω μόνο σε μασάζ, όπου προσφέρεται απλή χειρωνακτική φροντίδα.

Το μόνο που κατάφερα από όλη αυτή την ιστορία, είναι ότι αφενός, για τον εαυτό μου, επιβεβαίωσα στην πράξη ότι είμαι ένας νορμάλ άντρας, καθόλου αποκρουστικός για τις γυναίκες - διότι αν όντως ήμουν, δεν θα με έσωζε το ότι πλήρωνα - και για τις γυναίκες μπορώ να πω ότι τις γνώρισα πλέον καλά, στο σεξουαλικό πεδίο.
ιατί σε άλλα επίπεδα, μαύρα μεσάνυχτα. Και καταλήγω φίλοι μου. Τι διδάσκει η ιστορία ενός καθημερινού σαραντάρη που ζει χωρίς σχέση; Ότι το κλειδί βρίσκεται στο φλερτ, στο καμάκι, στο πέσιμο, στο πλεύρισμα, πέστε το όπως θέλετε. Εγώ από μικρός εκεί είχα πρόβλημα, εκεί την πάτησα, εκεί κόλλησα, εκεί την πατάω ακόμα. Εννοιείται ότι υπεραπλουστεύσεις του τύπου "τώρα την πέφτουν οι γυναίκες" ή "χάθηκαν οι άντρες", αυτά τα ακούω βερεσέ. Μούφες, μη μασάτε, σας το λέω εκ πείρας.

Εδώ και τριάντα χρόνια (που είμαι σε θέση να καταλαβαίνω ό,τι βλέπω), δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στην Ψωροκώσταινα, μόνο η βιτρίνα. Εντάξει, απλώς τώρα τα νέα κορίτσια βγαίνουν από το σπίτι τους και διασκεδάζουν. Χαρήκαμε, στο θέμα του πεσίματος αυτό δεν βοήθησε ιδιαίτερα, διότι ποιός σας είπε ότι το καλύτερο καμάκι γίνεται στο club; Ή ακόμα περισότερο, ποιός σας είπε ότι είναι καλύτερα να βγαίνουν; Μεγάλη πλάνη, στοχαστείτε αυτό που σας λέω! Το καλύτερο καμάκι γίνεται εκεί που μπορείς να μιλήσεις και στα club δε μιλάς, αλλά γκαρίζεις, χαζοκουνιέσαι και πίνεις. Γι΄αυτό φίλοι μου, σκίζω τα ιμάτιά μου και σας δίνω όρκο τιμής. Όλη η ιστορία είναι στο φλερτ. Δυστυχώς, όλα παίζονται εκεί.

Πρέπει με δύο ατάκες να κάνεις μια γυναίκα να σε θεωρήσει ενδιαφέροντα - δηλαδή τρέχα γύρευε, πιο εύκολο είναι να σε δεχτεί σε ακρόαση ο Πάπας. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις όπου δύο άνθρωποι γνωρίζονται σε ήπιους ρυθμούς, δηλαδή είναι συμφοιτητές, είναι συνάδελφοι, έχουν κοινούς φίλους, μένουν στην ίδια πολυκατοικία ή ψωνίζουν στον ίδιο φούρνο. Έτσι αλλάζει! Αλλά αν τίποτε από τα παραπάνω δεν συμβαίνει στη ζωή σου, τότε τι κάνεις; Τέλος πάντων, πολύ σας κούρασα, αδέλφια μου μπάκουροι.

Πάρτε θάρρος από έναν σαραντάρη που κουβαλάει τη σημαία της μπακουρίασης, αλλά σας εξορκίζω. Ή θα έχεις τύχη και κάποια κοπέλα θα σκοντάψει επάνω σου ή θα πρέπει να εξασκήσεις το καμάκι. Αλλιώς, γίνεσαι κι εσύ ένας μακροχρόνια άνεργος, και χωρίς επίδομα! Αλλά στο θέμα του καμακιού, φοβάμαι ότι θα επανέλθω...
Με συντροφικούς και αλληλέγγυους χαιρετισμούς.
The king mpakouros

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

H ιστορία του πισωγυρίσματος στην πρώην είναι μια άπάτη που πλέον αποκαλύπτεται. Η όλη ιστορία της συνήθειας και της υποτιθέμενης αγάπης κτλ (και ας τη διώξαμε με τα χειρότερα μπινελίκια) είναι μια καλοστημένη ιστορία του εγκεφάλου.Τίποτα δεν ισχύει..Δε μας λείπει η πρώην κουλα. Δε μας λείπει η αγάπη της. Αυτό που μας λείπει ειναι... 

Όταν χώριζουμε και μετα ξαναγυρνάμε στην πρώην με τις δικαιολογίες του στυλ μα εγώ την αγαπάω κτλ δε κάνουμε τίποτα αλλο από το να κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλό μας. Απλά υπακούουμε σε ένα παιχνίδι του εγκεφάλου μας κατα το οποίο ο εγκεφαλος, στο κέντρο της ευχαρίστησης από το σεξ (μετά από κάποιο καιρό με ένα συγκεκριμένο προσωπο) δημιουργεί συναψεις με το κέντρο της μνήμης. Με τον τρόπο αυτο συνδέει ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ το κέντρο της ευχαρίστησης με το κέντρο της μνήμης. Έτσι συνδέει την ικανοποίηση του σεξ με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ερέθισμα-γκόμενα.
Όσο πιο πολύ είμαστε με τη γκόμενα και κανουμε σεξ τόσο πιο ισχυρή η σύνδεση μνήμης-ευχαρίστησης. Συνεπώς όταν μας λείπει το σεξ ταυτόχρονα οι γαμημένες συνδέσεις ,φέρνουν στη μνήμη τη γκόμενα κούλα. Και έτσι τα ξαναβρίσκουμε... Για το λόγο αυτό επειδή δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα και να κόψουμε τις συνάψεις αυτές θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να σκεφτόμαστε ότι δε μας λειπει η κούλα αλλά απλά θέλουμε να πηδήξουμε... Και ακόμα καλύτερα μπορούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε συνάψεις μεταξύ μνήμης-ευχαρίστησης με άλλο ερέθισμα π.χ μαρία.Και αν δε βρίσκουμε μαρία δεν είναι ανάγκη να γυρίζουμε στην κούλα.

Αξίζει ο εγκεφαλός μας στην τελική να αναπτύσσεται και να γνωρίζει νέες συνάψεις..
Διευκρινιστικά και μόνο ο ίδιος μηχανισμός ισχύει και για την ευχαρίστηση από ναρκωτικά,νικοτίνη και αλκοόλ. Στην περίπτωση αυτή ο εγκεφαλός μας συνδεέι την ευχαρίστηση με τη μνήμη . Το ερέθισμα της μνήμης είναι το τσιγάρου,η ένεση ναρκωτικού , η θέα μιας μπύραςκτλ Με λίγα λόγια η όλη αυταπάτη είναι ότι η ευχαρίστηση δεν είναι κάτι ανεξάρτητο αλλά αποκτά και μνήμη και φωλιάζει στο μυαλό μας με κάποια μορφή.π.χ κούλα.
Δεν τη φοβόμαστε όμως πλέον γιατί ξέρουμε ότι δε μας λείπει η κούλα αλλά η ευχαρίστηση. Και όταν μας τη δώσει κάποια άλλη τότε καταλαβαίνουμε ότι η κούλα ήταν μια αυταπάτη. ΚΟΥΛΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣ? ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ....

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Πόσες φορές έχεις ακούσει το χαρακτηρισμό «καλό παιδί» (για καλό σκοπό) και πολύ περισσότερο χωρίς να συνοδεύεται από ένα «αλλά» (που επεξηγεί και γιατί κακόπεσε); Και, τελικά, αν οι άντρες προτιμούν τα καλά κορίτσια, μόνο και μόνο για να μπορούν να τα κερατώνουν με τα κακά, γιατί να μην ισχύει και το αντίθετο;

Υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε περιγράψουν ως «καλό παιδί»; Θα σου πω εγώ. Όχι. Γιατί, αυτομάτως, αυτό σημαίνει πως δεν είσαι ωραίος, γιατί αν ήσουν θα φαινόταν. Δεν είσαι πλούσιος ή επιτυχημένος, γιατί κι αυτό θα φαινόταν, και δεν έχεις ούτε σουξέ στις γυναίκες, γιατί δεν θα μπαίναμε στον κόπο να αναλύσουμε το φαινόμενο. Όπως αυτό που λες για μια κοπέλα όταν θες να αποφύγεις να θίξεις το γεγονός πως δεν βλέπεται και λες ότι έχει καλό εσωτερικό κόσμο ή είναι συμπαθητική κορούδα...

Μοιραία, η καλοσύνη ταυτίζεται με τη μετριότητα. Γιατί αν είσαι άσχημος, λούζερ, αποτυχημένος και μέτριος, τι άλλο σου μένει να είσαι εκτός από καλός; Πώς αλλιώς θα μπορέσεις να επιβιώσεις σύμφωνα με τους νόμους της προσφοράς και της ζήτησης, αν όχι προσφέροντας ένα αντιστάθμισμα καλοσύνης στη γοητεία, που δεν έχεις, στην εξυπνάδα που στερείσαι, στην επιτυχία που δεν φτάνεις;

Και μπορώ να σας εγγυηθώ πως είναι γυναικείο ένστικτο η ροπή προς το κακό κι όχι μόνο από το παράδειγμα της Εύας, που έφτυσε τον παράδεισο για το καταραμένο φίδι, αλλά κι από τους ρόλους των φύλων στους νόμους της επιβίωσης, όπου το κυρίαρχο αρσενικό είναι το πιο άγριο, το πιο δυνατό, το πιο σκληρό. Γιατί, όπως και να το πάρεις, το πρότυπο του αυτοδημιούργητου άντρα, του κατακτητή με θεληματικό πιγούνι, ακόμη και στα Aρλεκιν δεν είναι πολύ συμβατό με αρετές όπως η καλοσύνη, η ευγένεια και η συγκαταβατικότητα.

Ο άντρας από φύσης του είναι κυνηγός, είναι κατακτητής, είναι survivor. Σκοτώνει, πηδάει, κυνηγάει, δεν περνάει τη γριά απέναντι, ούτε περιμένει υπομονετικά στην ουρά να έρθει η σειρά του.

Και πάρτε το κι αλλιώς. Τα κοριτσάκια παίζουν με την Μπάρμπι, τον Κεν, τα παιδιά τους κι όλο τους το σόι, την ώρα που τα αγοράκια λυσσάνε με σπαθιά, με όπλα και ανοίγουν τα γόνατά τους στα χαντάκια παίζοντας ποδόσφαιρο. Δεν παίζουν τους κουμπάρους, παίζουν κλέφτες κι αστυνόμους... (Με κουνιστές εξαιρέσεις of course....)

Μετά φταίει και το προφίλ του καλού παιδιού που δεν σε φτιάχνει καθόλου. Στα τραγούδια πάντα ο καλός αναφέρεται ως κερατάς ή αδικημένος κι αυτή ως η σκρόφα που τον πλήγωσε κι ας «την αγάπησε πολύ, το καλύτερο παιδί». Τάδε έφη «Σύνδρομο Πλούταρχος».
Γιατί πόσα sex symbols καλών παιδιών έχουμε; Sorry, αλλά εγώ, δεν έχω ακούσει καμία γυναίκα να έχει φαντασιώσεις με τον Αρναούτογλου να καθαρίζει και τους πιο δύσκολους λεκέδες.

Αντίθετα, όπως και να το δεις, όλοι οι μεγάλοι ήρωες καρδιοκατακτητές εκμεταλλεύονταν πάντα στο έπακρο τα χαρακτηριστικά του φύλου τους με κορυφαίο τον Τζέιμς Μποντ, που ναι μεν παλικάρι, πατριώτης ασίκης και καραμπουζουκλής, αλλά από την άλλη δεν είχε αφήσει Όκτα-Πούσι όρθιο.

Οπότε, τι θα τους κάνουμε τόσους καλούς; Έχουν νόημα ύπαρξης; Κι αν είναι τόσο άχρηστοι, τότε γιατί υπάρχουν στη φύση; Λογικά θα αναρωτηθεί κάποιος, που κατά πάσα πιθανότητα είναι καλός και θέλει να υπερασπιστεί τη φυλή του.

Μα αν δεν υπήρχαν οι καλοί να επιτελούν το ρόλο του παρηγορητή, του ακροατή και του «λιμανιού», πώς θα έβρισκαν πεδίο οι «κακοί» να σαρώνουν; Με λίγα λόγια, οι «καλοί» υπάρχουν ως εξισορροπητικό στη φύση. Για να παντρεύονται κάποιες...

Υ.Γ. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις δεν είναι συμπτωματική.

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Η ώρα ήτανε περασμένες 4 ξημερώματα και η μέρα πλέον Κυριακή. Μετά από απανωτά ποτά η εξερεύνηση ενός ακόμη bar έμοιαζε συναρπαστική εμπειρία. Το bar βρέθηκε και οι γκόμενες είχαν ξεδιπλώσει τα πανωφόρια, τα ποτά και την κουβέντα πάνω στο περιμετρικό ξύλινο πρεβάζι γύρω από την κολόνα γνωστού κεντρικού bar...
Η πρόκληση υπό την επήρεια του αλκοόλ έδειχνε να είναι κάτι το απόλυτα λογικό και φυσικό. Να την πέσεις στις γκόμενες. Καθίσαμε δίπλα τους και παραγγείλαμε ακόμη λίγο αλκοόλ.
Η πρώτη και κρίσιμη ερώτηση προς το θηλυκό φύλο ήρθε σχεδόν γρήγορα, όσο ηλίθια και αν ακούγεται τώρα: συγνώμη, τι χρώμα είναι η κολόνα?
Οι γκόμενες όχι μόνο τσίμπησαν αλλά σαν να περίμεναν οποιαδήποτε ευκαιρία για κουβέντα και γνωριμία , παρατήρησαν την κολόνα, σκέφτηκαν και απήντησαν στο κρίσιμο ερώτημα. Μετά τα πράγματα εξελίχθηκαν σχεδόν από μόνα τους. Ξέρεις, τι δουλειά κάνεις, από που είσαι, τι γυρεύεις εδώ και τέτοια. Νά σου και ένα κέρασμα σφηνάκια , χορηγία του φίλου μου και η γνωριμία μας θαρρείς πως ήταν προμελετημένη. Κυλούσε άψογα! Εγώ εστίασα την προσοχή μου σε μια κατά τα άλλα καλλίγραμμη μελαχρινή κοπελίτσα, γύρω στα 24. Συστηθήκαμε και μου είπε πως είναι οπτικός ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Μ' εντυπωσίασε ο λόγος της καθώς φαινόταν ώριμη και κατασταλαγμένη. Μάλιστα διατηρεί , είπε, δικό της κατάστημα οπτικών κάπου δυτικά και προσπαθεί να είναι ανεξάρτητη, δυναμική και τέτοιες αρλούμπες – ότι διάβασε δηλαδή στο τελευταίο Cosmopolitan υποθέτω. Κατά τα άλλα ήτανε πάντα χαμογελαστή και πολύ ευγενική.
ʽΕτσι κύλησε αρκετή ώρα και οι κοπελίτσες αποφάσισαν πως πρέπει να φύγουν. Εγώ ζήτησα το τηλέφωνο της μελαχρινής και εκείνη μου το έδωσε. Ναι, έτσι απλά , καθώς τα σημαντικά πράγματα είναι έτσι απλά. Φύγανε, φύγαμε.
Την μεθεπόμενη ημέρα τηλεφωνώ. Το σηκώνει κάποια που λέει πως είναι η αδελφή της και πως το κινητό είναι δικό της και όχι της μελαχρινής και πως ακόμη, μπορώ αν θέλω να ξαναπάρω αλλά καλύτερα να μην το επιχειρήσω γιατί δεν θα την βρω και τέτοιες αρλούμπες – επαναλαμβάνομαι. Με λίγα λόγια η γκόμενα με έστειλε , αφού πρώτα μου έδωσε το τηλέφωνό της και μου χαμογέλασε με τόσο νόημα!
Να λοιπόν αγαπητέ αναγνώστη ή αναγνώστρια γιατί περνάμε κρίση και όλοι παραπονιούνται πως δεν μπορούν να βρουν έναν σωστό ή μία σωστή για να κάνουν σχέση. Γιατί κατά κόρον οι γκόμενες παίζουν. Παίζουν με ύπουλα μέσα. Αυτό που σας ενδιαφέρει δεσποινίδες μου είναι να τονώνετε τον εγωισμό σας. Να σας ζηλεύουν οι φίλες σας για τις επιτυχίες σας. Να το παίζετε δυναμικές και έξυπνες. Να νιώθετε ότι σας θέλουν. Να έχετε την αρρωστημένη χαρά να απορρίπτετε. Αυτές είστε στην πλειοψηφία σας. ʽΕτσι παίζετε το παιχνίδι σας μέχρι τα 30 , εκεί που σας πιάνει το μητρικό σας και μετά τρέχετε και δεν φτάνετε. Κάποιες καταλήγετε στο ράφι, κάποιες σε τρελογιατρό κάποιες άλλες γίνεστε ακόμη περισσότερο στριμμένες και κάποιες άλλες βρίσκεται τον πρώτο καλοθελητή που σας κερατώνει για το υπόλοιπο της ζωής σας και καλά σας κάνει, γιατί πρέπει να πληρώσετε αυτά που χρωστάτε στο αντρικό φύλο.
Ναι ναι, ξέρω, θα με χαρακτηρίσεις μισογύνη.. Ξέρεις τώρα, χέστηκα. Μάθατε μια λέξη και την λέτε σε όποιον σας πετάει στην μούρη τον χαρακτήρα σας. ʽΑλλωστε ξέρεις πολύ καλά πως δεν αναφέρομαι σε όλες τις γυναίκες αλλά σε μια μερίδα, δυστυχώς στην πλειοψηφία, οπότε ψάξε βρες κάτι άλλο να μου πεις. Εγώ σου υπόσχομαι να σε αγνοήσω και να ψάχνω πάντα την ουσία. Δεν θα σε δω στα σκυλάδικα...

Επί τη ευκαιρία τα χαιρετίσματά μου στην μελαχρινή αλλοπαρμένη οπτικό. Συνέχισε έτσι κοπέλα μου αλλά καλού κακού βρες από τώρα ράφι, ψυχολόγο και σπίτι με ψηλές πόρτες, ξέρεις , για τα χρόνια που θα έρθουν.

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Κατ' αρχήν αν έχετε dsl, κανεναν ηθικό ενδοιασμό πάνω σε κατεβάσματα torrents, και φυσικά γνωρίζετε πολύ καλά αγγλικά, go to torrentspy.com, ψαξτε για david deangelo και κατεβάστε οπωσδήποτε το double your dating videos 1-6***
Ο τύπος είναι θυσαυρός για όλα τα μπακούρια, ακουστε που σας λέω... ΘΗΣΑΥΡΟΣ!!!!

Λοιπόν, κάποιοι βασικοί κανόνες, και την κοπανάω... (sorry αλλα βιάζομαι)

1)Όταν θές να την πέσεις σε κάποια και το έχεις πάρει απόφαση οτι θα της μιλήσεις το πιο βασικό κομμάτι απο όλα είναι να μήν προσπαθείς να την εντυπωσιάσεις! Το γράφω ως 1ο βήμα γιατί είναι το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…
Τι εννοώ λοιπόν? Είναι γνωστό πως όταν θες να κάνεις κάτι με μια τύπισσα, προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, να μιλάς όμορφα, να της κάνεις το χατήρι, να της λές όμορφα πράγματα (γενικά να την γλύφεις…) ώστε να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες πιθανότητες να σε κλάσει. Ελα μου όμως που έτσι την πατάνε όλοι, ειδικά με τις πιο όμορφες -που έχουν συνηθίσει σε αυτά, εδώ και κάτι αιώνες…-.
Φέρσου σαν να είσαι δίπλα στον κολλητό σου. Εγώ έτσι σκέφτομαι πάντα… Μην λες όμως τις ίδιες πίπες που λές με αυτόν, ετσι???!

2)Όταν κομπλάρεις πριν πάς να της μιλήσεις, σκέψου πως εσύ ζείς σε κάποιον κόσμο που σου ανήκει. Η ζωή σου είναι κάτι δικό σου, και μόνο δικό σου. Όταν λοιπόν θές να πείς κάτι σε κάποια, ΠΕΣΤΟ! (δεν μιλάω για τσακωμούς η βρισιές, αλλα για φλερτ, ετσι?) Το να της την πέφτεις είναι σαν να την προσκαλείς στον κόσμο που ζείς και που σου ανήκει –φυσικά, φυσικά-, οπότε είσαι ελεύθερος να το παρουσιάσεις όπως εσύ θέλεις…
Αν δεν θέλει, δεν θελει.- (τελεία και παύλα) Δεν θα την πιέσεις…! Ωστόσο δές το σαν κάτι αστείο. Γέλα μαζί της αν σε απορρίψει με αισχρό τρόπο. Κοροϊδεψέ την (μην την βρίζεις όμως, απλά φέρτο έμμεσα πως αυτή είναι που χάνει και όχι εσύ…)
Πραγματικά έχει πλάκα να βλέπεις πώς αντιδρούν σε κάτι τέτοιο…
Είναι σίγουρο πως το άγχος του να μιλάς σε κάποια δεν το έχεις μόνο εσύ. Το έχουν ΟΛΟΙ… Ωστόσο αποκλείεται να εξαφανιστεί διαβάζοντας αυτά εδώ παρά μόνο με την εξάσκηση. Πιάσε όσο πιο πολλές γκόμενες μπορείς (στον δρομο, οπουδήποτε…) και απλά μιλησέ τους. Στην αρχή θα είναι δύσκολο ακόμη και στην σκέψη, αλλα αργότερα θα είναι τόσο διασκεδαστικό που δεν θα θές να σταματάς!
Εξάλλου ποιος είπε ότι όλα τα πράγματα είναι εύκολα? Δεν θα κάτσει ποτέ κάποιος να σου βρίσκει γκόμενες. Μόνος σου θα πρέπει να κοπιάσεις!

3)Μην είσαι σοβαρός με τις γυναίκες. Απόκτησε χαρακτήρα! Πείραζέ τες για το παραμικρό. Βρές μια ανασφάλειά τους και κοροϊδευέ την… ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ όμως, όλα να γίνονται με χιούμορ!
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό για τις γυναίκες, από έναν άντρα που στέκεται στο ύψος του (και όχι σε αυτό που του καθορίζει η γυναίκα), τις πειράζει χωρίς να φοβάται ότι θα φανεί μαλάκας και θα τον παρατήσουν, και γενικά είναι του στυλ «Τι? Δεν σου αρέσω? Ξεπέρασέ το αν θές να είσαι μαζί μου! Αν δεν μπορείς, εσύ χάνεις…»
Προσπαθώ να σου μεταδώσω τον τρόπο συμπεριφοράς με τις γυναίκες. Όχι σοβαρότητα!
Είπαμε πείραζέ τες συνέχεια, φτάσε στα όρια του να είσαι μαλάκας αλλά μην τα ξεπερνάς...

4)Μην πάς με τα νερά τους! Αποφάσιζε εσύ για αυτές… Σε οτιδήποτε, από το πού θα πάτε για καφέ, μέχρι τι θα φάτε στο εστιατόριο… Μην γίνεσαι σαν κάτι αδερφάρες που για οτιδήποτε ζητούν την έγκριση της κοπέλας και εξαρτόνται από αυτήν!
(!)ΠΡΟΣΟΧΗ(!): αυτά που είπα δεν είναι για να γίνεις ο νταβατζής της, σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση… Απλά οι γυναίκες θέλουν τους άντρες, άντρες (ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ που λένε ότι πρέπει να είσαι ευαίσθητος μέχρι αηδίας. Γίνε ευαίσθητος σε άλλα πράγματα ;-) αλλα όχι στο να την αφήνεις να αποφασίζει για σένα σε κάθε πτυχή της ζωής σου)!

*παρασύρθηκα λίγο, πάμε πάλι στον τομέα του flirt…

5)Όταν βγαίνεις ραντεβού, περιποιήσου πολύ. Είναι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Ξυρίσου, πλύσου (x3…), Φόρα όμορφα και casual ρουχα, βάλε ΛΙΓΟ άρωμα… Ξέρεις τώρα… Απλά μην είσαι σαν τον Ταμτάκο!

6)Μίλα άνετα για μη-βαρετά πράγματα με την γυναίκα. Προς θεού απέφυγε τις συζητήσεις περί δουλειάς, σχολείου, χόμπι, οικογενειακού υποβάθρου, εμβόλια του σκύλου κ.λπ.
Μίλα για μόδα, σειρές στην TV, κουτσομπόλεψε τους τύπους που μπαίνουν στο μαγαζί…
Κάνε αναπάντεχα πράγματα!
Το βασικότερο είναι να μην είσαι βαρετός…

7)Άνοιγε τους τις πόρτες, περπάτα από την εξωτερική πλευρά του πεζοδρομίου, τράβα τους την καρέκλα για να καθίσει (όχι για να πέσει…). Γενικά γίνε ιππότης σε ορισμένα βασικά πράγματα… Θυμάμαι πριν από κανα μήνα ήμουν με μια κοπέλα (την οποία «κυνηγούσα» κάτι μέρες) στον δρόμο, και μου έλεγε πόσο θα ήθελε να έβρισκε το λεωφορείο στην στάση για να πάει σπίτι (έμενε καμια 800αριά μέτρα πιο κάτω). Άφου περάσαμε την στάση και πήγαμε καμια 10αριά m πιο κάτω, κάπως έπιασε το μάτι μου από πίσω μας το λεωφορείο. Αυτό που έκανα, είναι να τρέξω στην άκρη του πεζοδρομίου και να το σταματήσω. Μπήκε λοιπόν μέσα, και την επομένη ήταν όλο χάδια και φιλιά. Φυσικά το ότι την έριξα δεν οφειλόταν στο bus αλλά στην γενικότερη στάση μου. Ωστόσο το γεγονός βοήθησε πιστεύω αρκετά…

Λοιπόν, πρέπει να την κάνω τώρα… Αυτό που πρέπει να πώ είναι πως χρησιμοποιώ αρκετά όμοιο τρόπο παρουσίασης με τον deangelo (βλ. torrent) γιατι εμένα με βοήθησε πάρα πολύ… ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

Προς το παρόν,
keep it coming!
teo

ΥΓ. πλησιάστε τες άφοβα, και δειξτε τους ποιοί είμαστε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΓΑΜΩΤΟ!!! δεν φοβόμαστε 2-3 ξεμυαλιασμένες, ψιλομύτες δίμετρες που νομίζουν οτι επειδή είναι τόσο κωλόφαρδες να είναι όμορφες, τους ανήκει και ο κόσμος... Κρατήστε το status σας για τον εαυτό σας και μην τους χαρίζεται τον κόσμο σας μόνο και μόνο λόγω του ότι έχουν έναν μαγνήτη ανάμεσα στα πόδια τους... ;-)

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Είσαι γύρω στα 30 (πάνω / κάτω μία πενταετία). Έχεις σπουδάσει,
απέκτησες

μεταπτυχιακό, μιλάς μία με δύο ξένες γλώσσες. Όταν ήσουν 10 ετών,
ήθελες

να γίνεις πιλότος/αστυνομικός/δάσκαλος. Στα15 σου,
ιατρός/δικηγόρος/αρχιτέκτονας και στα20, brand manager/project
manager/IT specialist. Σήμερα και κοιτώντας το γραφείο όπου
δουλεύεις, συνειδητοποιείς ότι καλύτερα να είχες μείνει στο αρχικό
plan. Πηγαίνεις γυμναστήριο (όποτε μπορέσεις, μία φορά το εξάμηνο),
κάνεις συχνά δίαιτες και διαβάζεις το ζώδιό σου χωρίς να ντρέπεσαι
γι αυτό.

Έχεις διάφορα ενδιαφέροντα, σου αρέσει το έντεχνο, νιώθεις
καλλιεργημένος, διαβάζεις λιγότερο απ όσο θα ήθελες, βλέπεις Fame
Story και πηγαίνεις σινεμά.

Στη ντουλάπα σου έχεις ακόμη μερικά ξεχασμένα τεύχη του Κλικ και στη
βιβλιοθήκη σου υπάρχουν βιβλία του Μαρκές και του Ουμπέρτο Έκο.

Έχεις πληθώρα cds, τα οποία σπανίως ακούς.Αγοράζεις τουλάχιστον δύο
εφημερίδες κάθε Κυριακή (με κριτήριο το dvd) και αρχίζεις την
ανάγνωσή τους από τα ένθετα: πρώτα τα διαφημιστικά, μετά τα
τηλεοπτικά, τα lifestyle και τέλος -αν προλάβεις- ρίχνεις και μια
ματιά στην εφημερίδα.

Ξυπνάς κάθε πρωί με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και πίνεις έναν καφέ.

Ντύνεσαι. Βγάζεις από την πρίζα τον φορτιστή και βάζεις στην τσάντα
σου

Το κινητό. Παίρνεις το αυτοκίνητο, το μετρό, το τρόλεϊ, το λεωφορείο
και πηγαίνεις στη δουλειά (την οποία δυσκολεύθηκες να βρεις, αλλά
τέτοια που είναι, εύχεσαι να μην την είχες βρει), πίνεις έναν καφέ,
τσεκάρεις το e-mail σου, ανοίγεις το in.gr, διαβάζεις το Μετρόραμα και
την AthensVoice, παίρνεις κάνα τηλέφωνο, κουτσομπολεύεις με τους
συναδέλφους, χασμουριέσαι κι αρχίζεις

να μελετάς νούμερα και να γράφεις αναφορές. Κατά τη διάρκεια της
μέρας, πετάγεσαι να πληρώσεις το κινητό, τη ΔΕΗ, την Tellas, τη δόση
για το αυτοκίνητο. Παίρνεις και μία τυρόπιτα. Όταν τη φας, αισθάνεσαι
ενοχές για τις θερμίδες που απέκτησες, για τις κακές διατροφικές σου
συνήθειες, για
τα ευρώ που ξοδεύεις αλόγιστα σε σαχλαμάρες, για τα παιδάκια στο
Τζιμπουτί που δεν έχουν να φάνε.

Σχολάς (γύρω στις 4, στις 5 ή ίσως και στις 7:30). Παίρνεις το
αυτοκίνητο, το μετρό, το τρόλεϊ, το λεωφορείο και γυρίζεις πίσω
πτώμα. Δεν έχεις καμία όρεξη να βγεις, αλλά για να μην σε πουν
αντικοινωνικό κανονίζεις να βρεθείς με την παρέα σου στην άλλη άκρη
της πόλης, σε ένα μπαράκι πολύ κατώτερο από το κουτούκι που βρίσκεται
στη γωνία, ακριβώς δίπλα στο σπίτι σου. Όταν φθάσεις στο μπαράκι κι
αφού ταλαιπωρηθείς να βρεις θέση να παρκάρεις, στριμώχνεσαι σε ένα
τραπεζάκι ασφυκτικά τοποθετημένο ανάμεσα σε άλλα και νιώθεις και
χαρούμενος που βρήκες να κάτσεις. Εκνευρίζεσαι με την κάπνα, τη
μουσική, το γέλιο της κυρίας στο διπλανό τραπέζι, την αγένεια της
σερβιτόρας και βεβαίως τον αδικαιολόγητα υπέρογκο λογαριασμό, που σου
δημιουργεί και πάλι τους γνωστούς συνειρμούς για τα πεταμένα ευρώ και
τα παιδάκια στο Τζιμπουτί.

Είχες όνειρα. Ω ναι! Ήθελες να παντρευτείς, να κάνεις πολλά παιδάκια
και να αγοράσεις ένα μεγάλο σπίτι με θέα τη θάλασσα. Τωρα καλόμαθες
και ανατριχιάζεις στη σκέψη και μόνο. Κοιτάς και την τελευταία
μισθοδοσία σου και συμβιβάζεσαι, στην καλύτερη με πολιτικό γάμο, ένα
παιδί και θέα στον ακάλυπτο. Κορνιζάρεις και κρεμάς στον τοίχο, τα
πτυχία που είχαν υποσχεθεί να σε κάνουν brand manager/project
manager/IT specialist. Συμβιβάζεσαι με την κακογουστιά, την αγένεια,
την αναξιοκρατία, τη μαζικότητα.

Συμβιβάζεσαι με το έτερον ήμισυ, παρά το γεγονός ότι κατά βάθος είσαι

εγωιστής και θα ήθελες να είσαι πάντα από πάνω. Ας όψεται η χαμηλή
αυτοεκτίμηση που σου κληροδότησε το Κλικ, το Νίτρο, το 01, ο
Ζαμπούνης, η Πετρουλάκη, η οικογένεια Φόρεστερ και όλος αυτός ο δήθεν
υπέρλαμπρος κόσμος της χαλαρότητας, της ευδαιμονίας και της ευζωίας.
Ξέρεις ότι δεν είσαι πανέξυπνος, πανέμορφος, επιτυχημένος, political
correct. Συμβιβάζεσαι και με αυτό. Εντέλει, φθάνεις να συμβιβάζεσαι
με τον συμβιβασμό.

Συνειδητοποίησες ότι η γενιά σου έχαψε την παραμύθα που της σερβίρανε
οι λογής-λογής Κωστόπουλοι. Την παραμύθα του χύμα, του εύκολου, του
ωχαδελφισμού, της νέο-μαγκιάς. Κι ύστερα, ώσπου να το
συνειδητοποιήσεις. μεγάλωσες! «Μα δεν μπορεί ΕΓΩ ο επίδοξος brand
manager/project manager/IT specialist να είμαι ακόμη εδώ, στην Κυψέλη,
στο Παγκράτι, στην Πλατεία Βικτωρίας» σκέφτεσαι. «Πότε θα πάω
εκδρομές σε εξωτικούς προορισμούς;

Πότε θα μείνω σε εκείνο το ξενοδοχείο που μοιάζει με καράβι, στο
Ντουμπάι;

Πότε θα αγοράσω τηλεόραση plasma για να την εγκαταστήσω στο playroom
μου;

Πότε θα μετακομίσω σε μεζονέτα στην εξοχή; Πότε θα βρω το χρόνο να
διαβάσω όλα τα βιβλία που θέλω, να ταξινομήσω όλα τα άρθρα που έχω
κρατήσει, να ακούσω όλα τα cds που έχω αντιγράψει και να δω όλα τα
dvds που έχω συγκεντρώσει από τις εφημερίδες; Ποιος θα μου πει πότε να
επαναστατήσω επιτέλους;»

Υπήρξαν γενιές που ανδρώθηκαν μέσα από ένδοξες επαναστάσεις. Όλοι,
έφαγαν τελικά τα μούτρα τους, αλλά τους έμεινε τουλάχιστον η ανάμνηση
ότι αγωνίσθηκαν για κάτι. Λυπάμαι πολύ. Εσείς αγαπητέ μου είστε ο πιο
αδύναμος κρίκος. Η ιστορία σας κλήρωσε κι εσάς μία κάποια επανάσταση.
Την επανάσταση του lifestyle και της τεχνολογίας. Είστε ένας
φρενήρης, ανικανοποίητος καταναλωτής.

Πραγματικά την έχει πατήσει άσχημα από το Lifestyle όποιος ...

1)Κομπλάρει για την περιοχή που μένει.Άλλο πράγμα να είναι το σπίτι σου μεγάλο , λειτουργικό άνετο και άλλο το ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. Αν έχει χώρους, είναι λειτουργικό και σε χαλάει λόγω περιοχής, έχεις μεγάλο πρόβλημα, την έχεις πατήσει άσχημα.Ο συγγραφέας του άρθρου μιλά υποτιμητικά για την Κυψέλη και την Πλατεία Βικτωρίας, παρόλο που δηλώνει ότι έχει χεσμένο το lifestyle. Για μένα ένα σπίτι 200τ.μ. είναι το ίδιο καλό είτε στο Μεταξουργείο, είτε στην Εκάλη. Θεωρώ μαλάκες αυτές που προτιμούν ένα σπίτι 80τ.μ. στο ... Χαλάνδρι από ένα 150τ.μ. στους Αγίους Αναργύρους στα ίδια λεφτά ....
2)Δίνει πολλά λεφτά σε συσκευές κινητών. Αυτές οι μαλακίες γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Είχα βρεθεί πριν λίγο καιρό σε ένα πολυκατάστημα με ηλεκτρονικά στο Βερολίνο, στο Arcadia και παρατήρησα ότι ενώ το μαγαζί είχε άπειρο κόσμο, στο τμήμα των κινητών δεν υπήρχαν .... λευκοί! Μόνο αραπάδες, Άραβες, Τούρκοι μουστακαλήδες και διάφορα άλλα γυφταριά ....
3)Όποιος ακούει "έντεχνο" για του έχουν πει ότι είναι "in" και αυτός το έχαψε. Όποιος βλέπει Φον Τρίαρς , Ιρανικό κινηματογράφο και ... Πακιστανικό επειδή του είπαν διάφορες ξεσκισμένες χασικλοπουστάρες ότι είναι "cult". Όποιος ντρέπεται που του άρεσε το Rocky και το Rambo επειδή οι ίδιες χασικλοπουστάρες του είπαν ότι δεν είναι "in".
4)Όποιος στέκεται όρθιος μισή ώρα και ψάχνει να παρκάρει μία ώρα για να μπεί σε ένα ρημάδι , το οποίο σε καμία πολιτισμένη χώρα δεν θα έπαιρνε άδεια λειτουργίας αφού δεν τηρεί κανέναν κανονισμό ασφαλείας και λειτουργείας νυχτερινών κέντρων και πληρώνει και 15-20 ευρώ είσοδο για να στέκεται όρθιος και στριμωγμένος σαν τους σκλάβους που πήγαιναν με τα δουλεμπορικά από την Αφρική στην Αμέρικα και πιστεύει ότι αυτό είναι ... μαγκιά γιατί στο ίδιο μαγαζί πηγαίνουν η "Μις Πιπα 1997" , η "Μις ξεκωλο-βιζιτού 2003" και η "Μις καλύτερα αποτριχωμένα με laser μουνόχειλα 2005" και άλλα πουταναριά που παίρνουν 1000ευρώ/βίζιτα με "μεγαλο-επιχειρηματία" καθώς και πολλοί διακεκριμένοι τέζα από την κόκα βρωμόπουστες ....
5)Όποιος γουστάρει να πληρώνει 100 ευρώ το ζευγάρι για να φάει σε μεζεδοπωλείο όπου βάζουν 4πατατοκεφτέδες σαν τα αρχίδια του κόκκουρα ανά μερίδα και πληρώνε
ι την μερίδα αυτή 6-7 ευρώ σαν μαλάκας χωρίς να τους ρίξει ούτε ένα γαμοσταυρίδι, αφου παίρνει 10 πιάτα και μετά πρέπει να φάει σουβλάκια επειδή έφυγε νηστικός.Τα ίδια άδεια πιάτα και σε κυριλέ "εστιατόρια". Για τα άδεια πιάτα έχουν βρεί και ονομασία οι πιασοκώληδες μπινέδες που τα πλασσάρουν! Είναι το στυλ ... "Ναπολεών" λέει να σου φέρνουν μια άδεια πιατέλα με ένα σπαράγγι στη μία άκρη , ένα μπρόκολο στην άλλη και σχέδια με σως , χωρίς τίποτε για να φάς μέσα .....
6)Όταν προτιμάς να είσαι υπαλληλάκος με ... βαρύγδουπο όνομα brand manager/project manager/IT specialist αλλά μισθό που φθάνει δεν φθάνει το 1000/μήνα παρά να χωθείς σε πιο "κιτσάτο" επάγγελμα , αλλά ελεύθερο και με χρήμα.

Εδώ που τα λέμε αν κάποιος πήρε στα σοβαρά όσα έγραφε το ΚΛΙΚ ίσως να του άξιζε να πάθει τα χειρότερα! Ο δημιουργός του ΚΛΙΚ ξέρετε πως πλούτισε και φτιάχτηκε ρε μάγκες;

Γαμούσε ένα πουστάκι στα νιάτα του, το οποίο μετά έτυχε να διαχειριστεί τις μεγαλύτερες μίζες και τα μεγαλύτερα δημόσια έργα που έγιναν ποτέ στην Ελλάδα (ο νοών νοήτω!!!). Τι περιμένετε από τέτοια άτομα; Σοφίες;

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
i agree. βέβαια θυμάμαι σε ένα date πως τράβηξα την καρέκλα και η κοπέλα έπεσε.. βέβαια μετά η τύπισσα με σκυλοέβρισε εμπρος σε όλο το μαγαζί αλλά αυτός ήταν ο στόχος.  :grin: την είχε δει πολύ γκόμενα... κρίμα που δεν έσπασε την λεκάνη της.

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Τέλη δεκαετίας 90 έρχεται το φεμινιστικό κίνημα της Βίσσης Βανδογαρμπή με το μήνυμα "Είμαστε γυναίκες, εμείς επιλέγουμε, είμαστε το ανώτερο φύλο, χωρίς εμάς είστε ένα τίποτα, για μας ζείτε, είμαστε ανεβασμένες και οποίος μπορεί ας έρθει να μας την πέσει..." κτλ κτλ.

Τα μέσα μαζικής εξημέρωσης (TV και περιοδικά του τύπου "έτσι πρέπει να ζείτε, έτσι πρέπει να είναι ο γκόμενός σας" κτλ), φουσκώνουν τα θηλυκά μυαλά που πλέον φτάνουν σε "οργασμό" όταν χυλοπιτώνουν υποψήφιο καμάκι που "δεν τηρούσε προδιαγραφές" του τύπου αμάξι, γυμναστήριο, φράγκα, δημόσιες σχέσεις, εμφάνιση τοπ μοτέλ...

Άμεσο αποτέλεσμα ο νεοέλληνας machoποιείται, ρόδα, κουστούμι, γυαλί, γυμναστήριο, πουλ-μουρ*, κλαμπ, μπουζουκια και ας μην φτάνουν τα φράγκα για καφέ την επαύριον...και να από πάνω οι φυλλάδες πως κάνει sex ο σύγχρονος MEN, τα μυστικά της επιτυχίας για να ρίξετε γκόμενα και αλλά πολλά που στην τελική μόνο ψυχολογικά προβλήματα φέρνουν και όχι το... μύδι στο πιάτο.

Μεγάλος αριθμός νέων αρχίζει να κολλάει με αυτή την συμπεριφορά των θυληκων, το ξεσέλωμα του προκαλεί σοκ και δεος, επειτα από Χ αριθμό χυλοπιτών (όπου χ κοντεύει τριψήφιο νούμερο) αρχίζει τα "δε γ*****αι οι καρ**λες", την πέφτει μόνο σε λιγότερο ευπαρουσίαστες γυναίκες (διότι λιγότερο καλή εμφάνιση = λιγότερες πιθανότητες πίτας) και τρώει και τα κραξίματα των κολλητών του στυλ "γεια σου ήρωα". Αποτέλεσμα τις αφήνουν να κουνάνε τα καλή τους επί της μπάρας, το παίζουνε αδιάφοροι, και γ****ναι με τα ματια, ενω τα ξέκωλα χτυπιούνται και κοιτάνε γύρω τους αν τις χαζεύει πολύς κόσμος...

Η ελληνιδαρα μας όμως έχει αρχίσει να φρικάρει με την όλη φάση διότι "ναι μεν μας βλέπουν αλλά δεν μας την πέφτουν" και το χειροκίνητο πάει να γίνει θεσμός... και δώσε να παίζουν με τα μάτια ,να τραβάνε το μίνι μέχρι να γίνει σουτιέν, χωστού στρινγκ, δωστου see through, να τατουάζ, πάρε παπαγαλέ ανταύγειες στο μαλλι, αποτελεσμα... γιοκ!

Αφού πλέον δεν έφτανε το ξεσέλωμα στις μπάρες για να επιβεβαιωθουν, αρχισανε να πετάνε και γυμνές Φώτο τους στο internet, με e-mail από κάτω για να στέλνουν βαθμολογία τα "λιγουρια", και να τους φεύγουν οι ανησυχίες του στυλ "μήπως δεν είμαι όμορφη"

Και αρχίζουν οι δηλώσεις τόσο από τις ανώνυμες όσο και από τις επώνυμες της TV και του κινήματος Βανδογαρμπη:

-Χαλάσανε οι αντρες, και που να βρεις αντρα, ολοι φλωρέψανε, δεν έχουν αρχ....,μαμούχαλοι όλοι τους κτλ κτλ...

Σ.Σ -Μα εκεί που τον φτάσατε τον αμανέ κύριες μου μόνο ένα γερό χέρι ξύλο με βρεγμένη σανιδά είναι ικανό να σας επαναφέρει στη γη, και δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι ίσως δεν φταίει το αντρικό φύλο για την μούχλα που επικρατεί αλλά εσείς, η συμπεριφορά σας, και τα media που σας φουσκώνουν τα μυαλά με φύκια και μεταξωτές κορδέλες.... ( ναι ξέρω τώρα θα με πείτε και μισογύνη, οτι μας συμφέρει...)

Και βγαίνει στις αρχές του 21ου αιώνα (ΝΑΙ! Τώρα και στην Ελλάδα!) το στυλ του Cool νεοέλληνα το λεγόμενο εν ολίγοις ΠΟΥΣΤΡΕ. Και να τα αγοράκια με τα κολλητά μπλουζάκια, το αδερφίστικο μαλλάκι, αποτριχωμένα στήθη, φούστες, κοκαλάκια και τα συναφή. Και γίνεται μόδα και βγαίνει και ο Σ**ης ***βάς, τα ντεμι-boy-group, ο τ****κης με το αδερφιζέ χαμόγελο, και τρελαίνονται τα ξ**ωλα, να σου λένε το νέο είδος άντρα, δεν έχει νταιλικι, ούτε πολύ τσαγανό, τον κάνεις ότι θες, και αισθάνεσαι και ασφάλεια...Σακηηηηηηηηηη... [...] Το κακό είναι ότι ο κλασσικός ο μαλ****ας έλληνας προσαρμόζεται σε ότι μαλ***ια του πασάρουν αρκεί νά ναι στη μόδα... Συμπέρασμα: Για να συγκινηθεί η νεοελληνιδα σήμερα θέλει φράγκα, γυαλισμένη ρόδα, πουλ-μουρ, μποντι μπιλντινγκ, ψιλοπουστρέ συμπεριφορά (όχι αντρικό ντα ι λικι αυτό πάει) και ας τες να λένε τις γνωστές μαλ***ες ότι "στον άντρα προσέχω τα πνευματικά χαρίσματα, το χιούμορ, την τρυφερότητα, θέλω στοργή και προδερμ..." Κοιτάζω και γω προς τα πάνω και λέω: κατέβα να δεις κατάντια... Αλλά αυτός έχει αλλά πράγματα να κάνει... Με τα εγγόνια της Εύας θα ασχολείται τώρα;

Υ.Γ. Μετά λύπης μου λέω ότι έτσι που έγινε η κατάσταση με την νεοελληνιδα σήμερα καλύτερα να ζούσαμε στην εποχή του Νεαντερταλ όπου άμα γούσταρες γκομενα, επαιρνες ένα ρομαντικό... ρόπαλο, καπατανγκ στο κεφάλι, και η δικιά σου ξυπνούσε στο νέο της σπιτικό (καμία φορά και γκαστρωμένη).

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Οι γυναίκες αράχνες είναι εκείνες που έχουν την πιο ψηλή βαθμίδα στον κόσμο του ναρκισισμου . Είναι αυτές που χρησιμοποιούν τα πάντα για να παίρνουν αυτό που θέλουν περισσότερο, τον απόλυτο θαυμασμό. Αν δεν προσέξετε και αν δεν πιστέψετε στα πιο κάτω τότε σίγουρα κάποια μέρα θα σας τύχει και σας μια τέτοια γυναίκα είτε σαν ο άντρας της είτε σαν ο κρυφός εραστής της.
Κρατώντας την υπόσχεση μου για περισσότερε ς πληροφορίες σχετικά με το είδος της γυναίκας –αράχνης η αλλίως επιστημονικ ά μιλώντας γυναίκας-ναρκισίστριας θέλω να σας φανερώσω τα κόλπα της. Χώρισα το κείμενο σε τρείς ενότητες.
Α. Αρχή της Σχέσης
Β. Ενδίαμεσο Διάστημα
Γ. Τελος της σχέσης

Α. Αρχή της Σχέσης

1. Γνωριμία μέσω όχι τόσο καλών φίλων ή αλλιώς μέσω τηλεφώνημάτ ων με απόκρυψη που σας έκανε για ένα διάστημα χωρίς να αποκαλύψει το όνομα της, και ξαφικά θέλει να συναντηθείτ αι και φυσικά σεξ απο το πρώτο ραντεβού πράγμα που για καιρό θα σας λέει ότι ήτανε πολύ γρήγορο για εκείνη γιαυτό και αντιμετωπίζ εται κάποια προβλήματα.
2. Αποφεύγει να αναφέρεται στους πρώην της σε ένα επίπεδο που εσείς θα νομίζεται ότι ακόμη υπάρχει πιθανότητα να τα βρούνε. Πρώτα σημάδια ζήλιας.
3. Σας κάνει όλες τις χάρες και ειδικά τρελλό σεξ σαν την καλύτερη πουτάνα της μεσογείου.
4. Ξαφνικά παρουσιάζον ται προβλήματα με την οικογένεια της και με τα οικονομικά της. Όλοι την πολεμούν και την ζηλέυουν. Προσοχή στην λέξη ΖΗΛΕΥΟΥΝ είναι το πρώτο της λάθος, άλλα σίγουρα δεν θα έχεις πείρα να το προσέξεις.
5. Πολλά τηλεφωνήματ α και πολλές αγάπες, αυτό μπορεί να συμβεί και με μια κανονική γυναίκα, αλλα αυτή το κάνει γιατί μετά θα σας κάνει πολλά τηλέφωνα για να διαπιστώνει την θέση σας στο χάρτη και να μπορεί να κάνει τις βρςμοδουλεί ες της ανενόχλητα.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤ ΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΛΕΜΠΟΥΡΙ.

Β. Ενδιάμεσο Διαστημα

1. Πολλά προβλήματα στην σχέση σας, η ζήλεια σας φτάνει στα όρια της, εκει που ήθελε να σας φέρει έστω και αν δεν είσαστε ο ζηλίαρης τύπος, βασισμένη στα γεγονότα θα αρχίσει να σας κατηγορά στις στενές της φίλες για πολύ ζηλίαρη τύπο, αυτό είναι και το πρώτο χτύπημα της.
2. Βάση της ζήλειας σας και διάφορα που θα ακούται δεξια και αριστερά ξεκινάται να διερευνάται τα γεγονότα, αρκετά έρχουνται στην φόρα αλλά ο έρωτας σας για εκείνη έχει φτάσει στο ανώτατο επίπεδο, γιαυτό και αν δεν την πιάσεται στα πράσα δεν πιστέυται τίποτα, και έτσι άδικη και η έρευνα αφού είναι σχεδόν αδύνατο να την πιάσεται βάση της τρομερής εξυπνάδας που διαθέτει και εσείς έχετε υποτιμήσει λόγω της μόρφωσης της. Σημ. Είναι δύσκολο να βρείται τέτοιο είδος γυναίκας πολύ μορφωμένη αφού πιστέυουν απο την εφηβεία τους ότι το κορμί και η ομορφία τους θα τους τα φέρει όλα.
3. Εδώ σε αυτό το σημείο ξεκινά και η «λογική του παραλόγου» τι σημαίνει αυτό? Λογική του παραλόγου για αυτην την περίπτωση λέει ότι κάνει τόσα πολλά πίσω απο την πλάτη σας που δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους και σίγουρα ο δικός σας που είναι αδύνατον να τα πιστέψετε και εντελώς αδύνατον να τα παραδεχθέι. Αυτό το είδος δεν παραδέχεται ποτέ ότι κάνει κάτι κακό που θα χαλάσει την άποψη που έχει οποιοσδήποτ ε για αυτήν. Βασισμένη στην δική σας γκρίνια ξεκινά και αυτη την δική της σε χειρότερη μορφή αφού είναι εκνευρισμέν η που παρόλη την προσπάθεια της να σας κρατήσει ύσηχο δεν τα καταφέρνει.
4. Συνεχίζει τα τηλεφωνήματ α καθημερινώς ώστε να γνωρίζει τις κινήσεις σας, της αρέσει να γελά μαζί σας και έτσι μερικές φορές σας γνωρίζει και άτομα που την έχουν σαν ερωμένη. Το μυστικό κρύβεται στα λόγια της κάθε φορά που σας λέει ότι θα πάει κάπου για δουλεία ειναι για να μπορεί να δικαιολογήσ ει γιατι θα βρίσκεται στην συγκεκριμέν η περιοχη εκείνη την ώρα. Αν την πήρατε τηλέφωνο την ώρα που είναι στο κρεβάτι με τον άλλο θα σας πει ότι κοιμάται η έχει δουλεία αφου πρώτα έχει ενώσει όλα τα τηλέφωνα της με το κινητό της για να μην μπορείς να καταλάβεις που βρίσκεται. Η γυναίκες αυτές συνήθως έχουν πολλά κινητα και σταθερά που τα δικαιολογού ν βάση της δουλείας τους.
5. Οι διάφοροι εραστές παίζουν και εκείνοι τον ρόλο τους αφού δεν θέλουν να χάσουν το σεξ που τους προσφέρει, σε αυτη την κατηγορία είναι ανθρωποι χωρίς εμφάνιση, γέροι, και παντρεμένοι απο όπου μπορεί σαν καθαρή ναρκισιστρι α να πέρνει την ναρκιστική της ουσία κάτι που έχει ενεργει και σαν κοκαίνη στην περίπτωση αυτή. Δεν είναι καθόλου παράξενο που ο ναρκωμανής και η ναρκισιστρι α έχουν τα ίδια συμπτώματα. Η αυτοεπιβεβα ίωση είναι η ουσία που χρειάζεται και θα κάνει το παν να την αποκτήσει απο κάθε είδος ανθρωπου ειδικά απο εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί στο να ρίξουν τέτοια γκόμενα.
6. Όσο πλησιάζεται στην αλήθεια τόσο θα προσπαθει να σας φάει συναισθηματ ικα και κοινωνικά, και θα αρχίσει να γίνεται πιο έντονη μαζί σας πρωσπαθώντα ς να κάνετε το ασυγχώρητο λάθος. Συνήθως σας ρωτάει να της λέτε τα μυστικά σας και την ασχημη γνώμη σας για άλλους για να την χρησιμοποιήσει εναντίον σας όταν έρθει ο καιρός. Θα προσπαθήσει να σας ξεζουμίσει εντελώς οικονομικά με συνεχείς εξόδους, πράγματα που έχει ανάγκη, το τηλέφωνο της που δεν μπορεί να πληρώσει και δεν μπορει να επικοινωνήσ ει μαζι σας και μικρά δάνεια γιατί οι τράπεζες την τρέχουν, φυσικά αυτή ποτέ δεν πληρώνει και αν το κάνει θα σας το χτυπήσει με τρόπο, γιατί πολλοί με λεφτά θα ήθελαν να την είχαν. Συναισθηματ ικά θα σας χτυπήσει με καρφίτσες το εγωισμό σε μέρη που θεωρεί αυτή αδυναμίες, και θα αρχίσεται να αμφιβάλλετα ι για τις ικανότητες σας σε όλα τα επίπεδα.
7. Ένα απο τα πιο δύσκολα κατωρθώματα της είναι να σας πείσει να μην έρθεται σε επαφή με τον πρώην της αρχικά γιατι θα τον ζηλέυεται, μετά γιατι είναι μαλάκας και αν δεν τα καταφέρει και σαυτο τότε θα σας πει ότι αν κάνετε τέτοια κίνηση θα σας χωρίσει και εσείς της δίνεται την υπόσχεση ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Φυσικά το αστείο είναι ότι αν δει ότι χάνει το παιγνίδι με σας τότε θα επικοινωνήσ ει ξανα με τον πρώην μετανιωμένη λέγωντας του το μεγάλο λάθος που έκανε να τον αφήσει αλλα λόγω της κατάστασης που επικρατεί μπορεί να βρίσκονται μόνο μυστικά ώστε να μην την πούν και πουτάνα. Με αυτό το κόλπο όταν εσείς θα ανοίξετε το στόμα σας ο πρώην θα σας αντικρούει στους άλλους λέγωντας εμμέσως τα όσα του μελετημένα του έχει πει, σε μια προσπάθεια του να την πάρει πίσω, αφου συνήθως τους αφήνει αφου πάρει απο αυτους ολή την ναρκισιστικ ή ουσια που είχαν να της προσφέρουν , με την δικαιολογία ότι η σχέση τους έχει πολλά προβλήματα. Πάντα σας αφήνει με μια γεύση ελπίδας ότι στο μέλλον μπορει να τα βρείται ώστε να σας κρατά αιχμάλωτους.

Γ. Τελος της Σχεσης

1. Αφου έχει καλύψει όλα τα νότα της , αρχίζει τον πόλεμο εναντίον σας, μικρές περιόδους απουσίας κατα την διάρκεια των οποίων θα αρχίσει να σας κατηγορά σε όλες τι φίλες της ώς πολύ ζηλίαρη, νευρικό, και βίαιο. Κάτι το αξιοθαύμαστ ο για αυτή την γυναίκα είναι ότι είναι σε θέση να θυμάται τι είπε και πού ώστε να χρησιμοποιά διαφορετικά επίθετα σε διαφορετικά ατομα απο ότι χρησιμοποιούσε για τους πρώην της. Θα λεέι σε όλους ότι είστε μεγάλο ψεύτης , κακοχαρακτηρίζεται τους πάντες, και το αθώο πρόσωπο σας είναι ψεύτικο, και φυσικά ότι την έχετε απειλήσει ότι αν σας χωρίσει θα της κάνετε ζημιά γιαυτό και όλοι είναι προετοιμασμ ένοι για σας όταν θα κάνετε την κίνηση σας, ταυτοχρόνως είναι με όλους πολύ ευγενική και ας έλεγε τα χειρότερα πίσω απο την πλάτη τους, και τους κάνει όλους να πιστέυουν πόσο καλή κοπέλλα είναι. Σιγα σιγα χάνεται πολλούς απο τους φίλους σας απο κοντά σας, λόγω όλων αυτών που σας έλεγε και την πιστεψατε.
2. Ξαφνικά σας ζητά να χωρίσετε, δεν πάει άλλο η κατάσταση και ας κάνατε τα πάντα να σας αγαπήσει, θέλει να μείνει μόνη της λέει, αυτο το είδος δεν μένει μόνο του, ήδη έχει βρει το καινούριο θύμα, εσείς ότι είχατε να δώσετε το δώσατε, έχετε στερέψει πια, δεν την θαυμάζεται πλέον όσο θέλει εκείνη και δεν ειστε πια το σκυλάκι της. Αν δει ότι το πήρατ
ε άσχημα θα σας προειδοποιή σει να μην πείτε τίποτα γιαυτήν και εσείς θα κάνετε το λάθος πάνω στο εγωισμό σας να πείτε. Το έργο όμως έχει ήδη γραφτεί απο αυτήν και είστε μόνο ένας κομπάρσος. Έχετε χάσει την Μάχη.

Αν η κατάσταση που έχει δημιουργηθε ί μεταξύ της είναι επικίνδυνη για αυτήν τότε θα ψάξει το επόμενο θύμα της σε άλλη πόλη ειδικά αν η περιοχή που μένει είναι μικρή.

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Τι συμβαίνει όταν δίνεσαι ολοκληρωτικά σε μια κοπέλα / γυναίκα (γνωστό, μόνο αυτό έχεις να μας πείς;). Πώς το εκμεταλλεύεται και πού μπορεί να καταλήξει / καταλήξεις (στο γκρεμό φερ ειπείν). Πώς να αποφύγεις τις δυσάρεστες εξελίξεις και πώς να φτάσεις τελικά στο επιθυμητό αποτέλεσμα (είναι το ίδιο...πάντα). Φράσεις και ενέργειες που πρέπει να αποφύγεις για να μην ξεφύγει η κατάσταση απ τα χέρια σου πριν να είναι αργά (και μείνεις εσύ και το χέρι σου σε προσωπικές στιγμές).

Το πρώτο ξάφνιασμα / φτερούγισμα
--------------------------------------------
Την είδα σε ένα cafe και μου έκανε αμέσως εντύπωση. Αιθέρια παρουσία, στυλάκι άνετο και τσαχπίνικο, ήξερε πως τραβάει τα βλέμματα όπου πάει και το αξιοποιούσε. Αμέσως κατάλαβα πως άξιζε παραπάνω απο κάθε άλλη που είχα δει και γνωρίσει αυτο το καλοκαίρι (που το κατάλαβα ο ηλίθιος;). Αγνόησα σχόλια γνωστών κατά τους οποίους την πέφτει σε πολλούς (η αλλιώς είναι χαμηλών ηθών) και ετοιμάστηκα να της την πέσω στα ίσα. Περίμενα όμως την κατάλληλη ευκαιρία (a.k.a ξεμονάχιασμα) η οποία και ήρθε την επόμενη μέρα.

Τα πρώτα ύποπτα σημάδια / ενδείξεις
----------------------------------------------
Σκοτάδι. Οι δυό μας ξαπλωμένοι στην παραλία. Ένα ξερό "μ αρέσεις τρελά" βγήκε απ το στόμα μου μετά από πολλή
προσπάθεια. Σιγή. Καμία απάντηση. Έπρεπε ν αρχίσω να καταλαβαίνω τι συμβαίνει...

Το άδοξο τέλος των ελπίδων
------------------------------------
Κυνήγι. Προσπάθεια. Ιδρώτας. Όλα τα χατήρια να γίνονται ανεξαιρέτως και άνευ προυποθέσεων ("Ναι μωράκι μου, ναι σουτζούκ λουκούμ μου, ό,τι θες..."). Καληνυχτάκιας κλασσικός με άλλα λόγια. Αυτή απλά να παίζει όποτε της κάνει κέφι και όποτε όχι να την πέφτει και σε κανέναν τριγύρω (μην πάει και χαμένο το κορίτσι!). Πίεση για κάτι περεταίρω απο πλευράς μου. Και μετα τι; Το κλασσικό βεβαίως-βεβαίως αγαπητοί μου συμπάκουροι: "Δεν ξέρω, είσαι καλό παιδί, δεν είσαι άσχημος, δεν με χαλάς (άκουσον άκουσον τι ακούμε οι δύσμοιροι), αλλά δεν ξέρω, δεν μπορώ να προχωρήσω. Όχι.". Και φυσικά άναυδος ο μπάκουρος, σηκώνεται και φεύγει με πληγωμένη την αξιοπρέπεια του και με νεοαποκτηθέν κόμπλεξ λόγω της γκόμενας αντί να κάτσει και να της πεί αυτά που πραγματικά έπρεπε ν ακούσει στα μούτρα. "Γιατί μωρη μαλακισμένη; Για να πας να πηδηχτείς με τον κάθε μαλακα που σε φτύνει και δεν νοιάζεται καθόλου για τα αισθήματα σου; Πώς την έχεις δει δηλαδη, μας πουλάς και μας αγοράζεις όλους; Δεν σ αρέσαμε; Ήμασταν αρκετά ρομαντικοί για τα γούστα σου; Δεν το ξέραμε να σου σκάμε κανά δυό μπάτσους που και πού να γουστάρεις / στανιάρεις. Βλαμμένη. Σου κάναμε όλα τα χατήρια και βαρέθηκες ε; Μας συγχωρέις πολύ δεν θα ξαναγίνει! Αι σιχτίρ επιτέλους, ψώλα."

-=Και τώρα οι σκέψεις του μπάκουρου μετά απ την όλη ιστορία=-

1) Είσαι ρομαντικός; ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
2) Της μιλάς όμορφα,της φέρεσαι όμορφα και της κάνεις όλα τα χατήρια; ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
3) Τι; Τι της είπες; Πως είναι το ομορφότερο πλάσμα που χεις δει ποτε; ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΕΙ Ν ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ (-"Άκου τι μου είπε ο άλλος, λες και δεν το ξέρω! Χου-χου-χου..." -"Πω-πω, τι ρεζίλης Θεέ μου" κλπ)
4) Τη κυνηγάς συνέχεια και πας όπου πάει; ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΔΙΚΥΚΛΑ.
5) Της έδωσες να καταλάβει πως είναι σημαντική για σένα; ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ. ΤΩΡΑ ΘΑ Σ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙMAGE ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
6) Σέρνεσαι στα πόδια της; EΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, Σ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ("Αυτός εκεί με γουστάρει. Ναι καλέ, χρόνια τώρα... Ε, είμαι και γω θεά βέβαια...")
7) Σου στέλνει μυνηματάκια του στυλ "Καλούλης είσαι, κάτι θα γίνει μεταξύ μας ;)" και συ της απαντας; ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΣΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΚΑΒΑΤΖΑ ΚΑΙ ΣΥ ΩΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ (ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΛΕΓΑ) ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΨΑΡΩΝΕΙΣ.

-=Η νέα τάξη πραγμάτων για μένα=-

Με μία λέξη αγαπητοί συμπάκουροι: γράψιμο. Σου κάνει παιχνιδάκια; Πέτα της ένα "Καλά μωρέ αν δεν γουστάρεις δεν θα κάτσω να σκάσω, έχει κι άλλες όμορφες κοπέλες τριγύρω, και μερικές πιό όμορφες από σένα...". Θα αλλάξει 7 χρώματα και μόλις γυρίσεις την πλάτη να φύγεις ή θα σε ρωτήσει πότε θα σε ξαναδεί (με άλλο υφάκι τώρα που της έδειξες πως δεν την έχεις ανάγκη, βέβαια!) ή θα σου κάτσει επιτόπου λέγοντας σου πως σου κανε παιχνιδάκια όλο αυτόν το καιρό αλλα σε ήθελε τρελά (ναι βρε μαλακάκο, παιχνιδάκια σου κανε, πώς και δεν το κατάλαβες;).

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Συναγωνιστές διαβάστε ένα "ενδιαφέρον" κείμενο που βρήκα τυχαία...   :grin:

Γεμισαμε γεροντοκορες. Βγαινεις να πιεις ενα ποτο και τις βλεπεις ολες λυσασμενες να ψαχνουν να βρουν κατα πρωτη φαση χαρα στα σκελια τους, και στην συνεχεια γαμπρο να παντρευτουν! Πας στα μπουζουκια και δεν βλεπεις πια αντροπαρεες αλλα γυναικες που ψαχνονται απεγνωσμενα.
Οι γυναικες σημερα δεν εχουν αναγκη τους αντρες. Εχουν το σπιτι τους, το αμαξι τους, την δουλεια τους, δεν ειναι κοινωνικη κατακραυγη πια να βγουνε γυναικες εξω για καφε/ποτο/μπουζουκια και ισως δεν ειναι και κατακραυγη πια να αλλαζουν τους γκομενους καθε εβδομαδα.
Την πεφτουν στεγνα στους αντρες με πρωτο πραγμα στο μιαλο τους το sex, και δευτερο τον γαμο γιατι το μονο που δεν εχετε καταφερει να αντικαταστησετε και ουτε προκειτε ειναι το σπερμα μας για να κανετε παιδια. Οι αντρες ξενερωνουν, πουτανες τις ανεβαζουν... πουτανες τις κατεβαζουν!
Οσο τις βλεπουν να λυσσανε και να ειναι ετοιμες για τα παντα με ενα ποτο αξιας 10ευρω, τοσο ξενερωνουν ακομα περισσοτερο.
Οσο τις βλεπουν λογο ανταγωνισμου να ξεβρακωνονται και πιο ευκολα, ερχετε και λιγη ακομα ξενερα...
Τελικα μπλεκουν, γιατι το sex ειναι γλυκο!
Αν τυχει και σου ερθει καποιος ok, που θα σε προσεχει και θα νοιαζετε για σενα, οπως σιγουρα θα εχει γινει ηδη στην ζωη σου, θα βαρεθεις, θα τον πηδηξεις ψυχολογικα, και θα τον χωρισεις με την δικαιολογια οτι ειναι καλο παιδι και δεν σου κανει κλικ. Ειναι σχεδον δικαιολογημενο σε ηλικιες μικρες. Οχι στην δικια σου!!!
Αντιστοιχα θα κολλησεις με τον επομενο που θα ειναι καμμενος, θα σε τρεξει ανελεητα οχι φυσικα επειδη το θελει, απλα δεν θα θελει να ασχοληθει πια με γυναικες, και θα ερθει καποια στιγμη που θα είσαι πανω απο 30, το σιτεμα θα εχει εμφανιστει, η κυταριτιδα θα κανει παρτυ, ο γυναικολογος σου θα φωναζει οτι πρεπει να γινεις μανα καθωτι οι σημερινες γυναικες στο μεγαλυτερο ποσοστο εχετε και γυναικολογικα προβληματα, και τοτε ολοι οσοι θα σε κοιτανε και θα κοιτας θα ειναι καμμενοι με κανενα ενδιαφερον να ασχοληθουν πια, οχι με σενα αποκλειστικα αλλα γενικα με τις γυναικες!

Αντι ομως τοτε να ριξεις τις απαιτησεις σου, να πατησεις στην γη και να καταλαβεις οτι δεν μπορεις να τα εχεις ολα στην ζωη σου, τοτε εντελως παραλογα ζητας τα παντα!
Και καλος, και κακος, και μαλακακος για να τσιτωνεις λιγακι, και καλος εραστης και πλουσιος και ομορφος και με καλη δουλεια και να ειναι παντα και μονο οταν θελεις εκει, γιατι αλλιως γινεται πιεστικος και σε πνιγει, και να σε πηδαει ΜΟΝΟ και ΟΤΑΝ το θελεις εσυ, γιατι αλλιως ειναι ή σεξομανης ή gay, με αποτελεσμα να εχεις μπει σε ενα φαυλο κυκλο που δεν βγαζει πουθενα.

Αντιθετα οι αντιστοιχοι αντρες εχουν ωριμασει και εχουν καταλαβει οτι δεν μπορεις να τα εχεις ολα.
Και καλο πηδημα, και ερωτα, και εξυπνη και σπιρτοζα και παραλληλα να ειναι και καλο παιδι, και καλη νοικοκυρα, και προικα, και σωστη μανα για τα παιδια σου, και προσγειωμενη, να νιωθεις ασφαλεια και να ξερεις οτι οσο το δυνατον θα ειναι πιστη και θα βρισκετε εκει.
Και επειδη για να ανοιξεις σπιτι χρειαζονται τα τελευταια μετα το "παραλληλα" , και οχι τα πρωτα που ειναι πολυ καλα για την Γκομενα που θα εχεις διπλα σου και οχι την Γυναικα σου, αυτα διαλεγεις και απλα βρισκεις και μια γκομενα για να εχεις και το καλο πηδημα, και τις ζαρτιερες σου, και τα ξεβρακωματα σου.

Αυτα ειναι το 99% απο τα σημερινα ζευγαρια.

Οποια μου πει οτι ψαχνει να βρει το 1%, εχω να της πω οτι ειναι μονο λογια, και το ραφι να κοιταξουμε να το κανουμε γερο να αντεχει!
Ελπιδα για αμοιβαιους ερωτες, υπαρχει μονο σε σχεσεις που εχουν ξεκινησει σε μικρες ηλικιες που τοτε εισαι πιο αθωωος και ακαφτος ακομα.
Οταν εχουν περασει 10 τουλαχιστον σχεσεις απο την ζωη σου, που δεν αξιζαν, δεν ασχολεισε αλλο...

Ειναι θεμα επιβιωσης! ή αυτες ή εγω! :)

Λυση?

Υπάρχει!
Προσγειωθητε!
Κόψτε το Fame Story! Μαθετε ποιες ειστε , τι αξιζετε και τι μπορειτε να εχετε σε αυτη την ζωη, και μαθετε να συμβιβαζεστε!
Ολες οι σχεσεις σε αυτη την ζωη, είτε ερωτικές είτε φιλικές είτε επαγγελματικες ειναι ενας συμβιβασμός.
Μην νομιζετε οτι η καθε μια που κυκλοφορει στον δρομο, με το παντελονι τον 200ευρω και την διαστημικη τεχνολογια που σου φτιαχνει τον τελειο κωλο, σε κανει Σκλεναρικοβα σε εκδοση Δουλα στην Κουζινα, Κυρια στο Σαλονι και Πουτανα στο κρεββατι και πυργο στο Λονδινο!
Μια γυναικα νορμαλ εισαι, που συνηθως δεν εχεις στον ηλιο μοιρα και ψαχνεις τα παντα απο αυτον που εχεις διπλα σου.
Λυπαμε... δεν γινεται. Ατυχησες!
Εξαλλου ειστε περισσοτερες, και αν βγαλεις και τους gay, θα μεινετε ΠΟΛΛΕΣ στο ραφι.

Χειραφετηση, φεμινισμος.
Βαλατε τα χερακια και βγαλατε τα ματακια σας.
Οι αντρες αν εξαιρεσεις οτι εχουν γινει λιγο πιο φλωροι δεν εχουν αλλαξει πολυ.
Οι γυναικες αλλαξατε!
Και αλλαξατε προς το χειροτερο και για τους δυο μας.

Φιλακια!

Επισκέπτης
(Αναφέρομαι στο post του τύπου με την 24άρα οπτικό):

Χεχε, καλό το post του τυπά που το έγραψε... αλλά διακρίνω μια πικρία... κι αναρωτιέμαι γιατί???
Ρε παιδιά, δεν υπάρχει λόγος για πικρίες πάνω σε τέτοια θέματα. Ουσιαστικά το πρόβλημα το έχουν ΕΚΕΙΝΕΣ. Η ξαφνική κι απότομη αλλαγή του ρόλου της γυναίκας, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά μέσω της χειραφέτησης, τις έχει τρελάνει σχεδόν ολοκληρωτικά.

Προσέξτε:

Εγώ εστίασα την προσοχή μου σε μια κατά τα άλλα καλλίγραμμη μελαχρινή κοπελίτσα, γύρω στα 24. Συστηθήκαμε και μου είπε πως είναι οπτικός ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Μ' εντυπωσίασε ο λόγος της καθώς φαινόταν ώριμη και κατασταλαγμένη. Μάλιστα διατηρεί , είπε, δικό της κατάστημα οπτικών κάπου δυτικά και προσπαθεί να είναι ανεξάρτητη, δυναμική και τέτοιες αρλούμπες

Λοιπόν, είναι δυνατόν στα 24 της να έχει πετύχει όοοοοοολα αυτά που έχει βάλει σκοπό? Το πιθανότερο είναι ότι τον φλόμωσε στο ψέμα εξαρχής, ΑΚΡΙΒΩΣ για τους λόγους που γράφει παρακάτω (τόνωση του εγώ της, να το παίξει δυναμική κι έξυπνη, κτλ, κτλ). Το αποτέλεσμα παραμένει ωστόσο το ίδιο: Το πρόβλημα το έχει ΕΚΕΙΝΗ κι όχι ο τύπος που έγραψε το post. Το να ζει ένας άνθρωπος (γυναίκα ή άντρας) μέσα στην κοροϊδία και το ψέμα είναι για μένα κατάντια. Αυτό που λέγαμε "όποιος κοροϊδεύει τον άλλον, κοροϊδεύει τον εαυτό του" όταν είμασταν πιτσιρίκια και τσακωνόμασταν είναι πέρα για πέρα αληθινό τελικά!!! Επειδή έχω πατήσει τα 33 κι έχω δουλέψει σε 2-3 πολύ μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, θα σας πω το εξής: Ξέρετε πόσες "απελευθερωμένες", "ανεξάρτητες", "business-women" (τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία), με το ταγιεράκι τους, το άκομψο κοκκάλινο γυαλί και το αυστηρό ύφος του στυλ "είμαι-η-διευθύντρια-και-είσαι-πολύ-κατώτερος" έχω δει να καταρέουν κυριολεκτικά  μπροστά στα μάτια μου, τόσο ψυχολογικά όσο και επαγγελματικά? Πάααααααρα πολλές για να μην πω ΟΛΕΣ!

Έχω καταλήξει λοιπόν στο συμπέρασμα ότι ο άντρας έχει τον ρόλο του κι η γυναίκα έχει τον ρόλο της. Ο άντρας πρέπει να φορτώνεται τα "βάρη" της οικογένειας υποστηρίζοντάς την τόσο σε επίπεδα ασφάλειας όσο και οικονομικώς κι ο ρόλος της γυναίκας είναι να μεγαλώνει τα παιδιά και να φροντίζει τον άντρα της. Τελεία!!!

Όσο ανατολίτικο ή φαλλοκρατικό ακούγεται αυτό, είμαι θερμός υποστηρικτής της παραπάνω άποψης. Τα προβλήματα ξεκινάνε από την ΓΥΝΑΙΚΑ και μεταφέρονται στον άνδρα. Κι επειδή λοιπόν τη σήμερον ημέρα η γυναίκα έχει αλλάξει κατά πάρα πολύ (ενώ, ταυτόχρονα, ο άντρας έχει παραμείνει ο ίδιος), υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα. Οι μεν γυναίκες λένε ότι δεν υπάρχουν άντρες πια, οι δε άντρες τις χαρακτηρίζουν κομπλεξικές, ψιλομύτες και με τεράστιες απαιτήσεις.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο άντρας δεν άλλαξε στην πορεία. Άλλαξε η γυναίκα δραματικά και σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ειδικά εδώ στην Ελλάδα μιας και ακόμα μόλις πριν από 40-50 χρόνια η Ελληνική οικογένεια ήταν καθαρά πατριαρχική. Γι' αυτό κι οι ξένες, ιδιαίτερα από τις ανεπτυγμένες χώρες, μπορεί να είναι χειραφετημένες αλλά δεν είναι τρελαμένες... πια! Γιατί κι εκείνες το περάσανε το λούκι αυτό, σπάσανε τα μούτρα τους και ήρθαν στα ίσια τους. Αυτό ίσως γίνει κάποτε και στην Ελλάδα, αλλά μετά από πάρα πολλά χρόνια. Γιατί? Εξαιτίας της φύσης της Ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας.

Αμφιβάλλετε ότι το ίδιο θα συμβεί και στο Ιράκ με τους Ταλιμπάν μετά από 100-200 χρόνια? Κάπως έτσι θα γίνει κι εκεί!!! Απλά εκεί βρίσκονται ακόμα στην εποχή που ήταν η Ελλάδα πριν 200 χρόνια και βάλε!!!

Το ρεζουμέ είναι ότι οι γυναίκες έχουν το πρόβλημα και απλά δεν πρέπει οι άντρες να αφήνουν αυτό το πρόβλημα να επηρρεάζει και τους ίδιους. Όσο μπορούν τουλάχιστον!

Τέσπα, μάλλον σας έσπασα τ' αρχίδια με τις κοινωνικές μου σκέψεις!!! Πιστεύω όμως ότι έτσι έχουν τα πράγματα, χωρίς να προσπαθώ να σας πείσω ότι ΕΤΣΙ είναι τα πράγματα. Ο καθένας μπορεί να κάνει τις δικές του κοινωνικές σκέψεις!

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...η ουσία είναι ότι ΔΥΣΤΗΧΩΣ οι ανθρώπινες σχέσεις (γενικότερα) πάνε κατά Διαόλου... :jerking: :headbang:

Επισκέπτης
χωρις να διαβασω τα παραπανω κειμενα που ειμαι σιγουρος οτι αληθειες λενε,εχω να πω οτι η ουσια κατα τη γνωμη μου ειναι πως πλεον κανεις δεν ενδιαφερεται να κανει πραγματικα σχεση.φιλικη η ερωτικη.αν το σκεφτειτε λιγο θα δειτε οτι εχω δικιο αφου κανεις δεν σκεφτεται πως σχεση δε σημαινει μονο πηδημα η μονο καφες και ποτα αλλα κι εμπιστοσυνη,αλληλουποστηριξη και μακροχρονια ανταλλαγη βοηθειας...κατι που ο εγωιστης ελληνας η η εγωιστρια ελληνιδα ποτε δε θα καταλαβει....

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
καλημερα ! :rockon:
αυτά τα άρθρα τα θυμάστε ???  :idiot: :idiot: :idiot:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Καταπληκτικό θρεντ κε Μπαταρία.

:-*

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Να λοιπόν αγαπητέ αναγνώστη ή αναγνώστρια γιατί περνάμε κρίση και όλοι παραπονιούνται πως δεν μπορούν να βρουν έναν σωστό ή μία σωστή για να κάνουν σχέση. Γιατί κατά κόρον οι γκόμενες παίζουν. Παίζουν με ύπουλα μέσα. Αυτό που σας ενδιαφέρει δεσποινίδες μου είναι να τονώνετε τον εγωισμό σας. Να σας ζηλεύουν οι φίλες σας για τις επιτυχίες σας. Να το παίζετε δυναμικές και έξυπνες. Να νιώθετε ότι σας θέλουν. Να έχετε την αρρωστημένη χαρά να απορρίπτετε. Αυτές είστε στην πλειοψηφία σας. ʽΕτσι παίζετε το παιχνίδι σας μέχρι τα 30 , εκεί που σας πιάνει το μητρικό σας και μετά τρέχετε και δεν φτάνετε. Κάποιες καταλήγετε στο ράφι, κάποιες σε τρελογιατρό κάποιες άλλες γίνεστε ακόμη περισσότερο στριμμένες και κάποιες άλλες βρίσκεται τον πρώτο καλοθελητή που σας κερατώνει για το υπόλοιπο της ζωής σας και καλά σας κάνει, γιατί πρέπει να πληρώσετε αυτά που χρωστάτε στο αντρικό φύλο.
ακριβώς

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
To χειροτερο δεν ειναι αυτο.........Το χειροτερο απ ολα ειναι ,  πωs δεν γινεται καμμια προσπαθεια για βελτιωση του φαινομενου και πωs οι οποιεσδηποτε αναφορεs πανω σ αυτο και οι οποιεσδηποτε παραινεσειs ενθεν και ενθεν ακολουθουν πιστα την πορεια μεσα στο αυτι και βγαινουν απο την αλλη  πλευρα συμφωνα με το δογμα Μπενακηs-Bγενακηs.....Κανειs και καμμια δεν ειναι διατεθειμενη να ριξουν νερο στο κρασι τουs , προσφερονταs το ποτο ανοθευτο......
Αντε και καλα κρασια!!!!

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Πολύ καλό το θεμα και πιστεύω ότι απασχολεί πολύ κόσμο μπράβο ρε duracel, στη θέση σου πάνω κάτω είναι και άλλοι πολλοί και εγώ μαζί αν και πιο μικρός σε ηλικία, θα επανέλθω αργοτερα με σχολιασμό γιατί δε προλαβαίνω τώρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom