pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δολιοφθορα πρωτης ταξηςΕυγε νεε μου!!!!!!!!!!!!!!
Χτυπάμε και φεύγουμε σαν τα κομμαντα στις γυναίκες!!!!!!!!!!!!!
δολιοφθορα πρωτης ταξηςΕυγε νεε μου!!!!!!!!!!!!!!
Χτυπάμε και φεύγουμε σαν τα κομμαντα στις γυναίκες!!!!!!!!!!!!!
Και αυτό που μου αρέσει ποιο πολύ είναι (Γεροντα δώσμου την σοφία σου)δολιοφθορα πρωτης ταξης
σοφα τα λογια σου γεροντα ,γεματα αληθειαΚαι αυτό που μου αρέσει ποιο πολύ είναι (Γεροντα δώσμου την σοφία σου)
ισως οι περισότερες πςριμένουν απο εμας να κάνουμε το πρώτο βήμα, είναι η ηλιθια νοοτροπία των Ελληνιδων οσο και να γουστάρουν καποιον μα μην κάνουν εύκολα το πρωτο βήμα.
Προσωπικά σπάνια μου την πέφτουν αυτές που μου αρέσουν.
Το καλύτερο μου ηταν πριν απο αρκετά χρόνια, που ημουν και νεος, στην Καλιφόρνια.Εκεί οι γκόμενες ηταν άλλο πράγμα, τι καμάκι και πείραγμα γινόταν δεν λέγετε, στον δρόμο , στα μπάρ παντού, και μιλάμε για γκομενάρες!! τους έκανε εντύπωση η μεσογειακή εμφάνιση ,το διαφορετικό.σου ανέβαζε την αυτοπεποίθηση (και οχι μόνο!) αυτο που μου έκανε εντύπωση ηταν ο αυθορμητισμός τους , είτε για πηδημα ειτε για φιλία , είτε για χαβαλέ δεν κολούσαν να έρθουν να σου μιλήσουν, χωρις κόμπλέξ.
Στην καλιφόρνια, με τόσους λατίνους τους έκανε εντύπωση το μεσογειακό?
υποθέτω, δεν το έψαξα λεπτομερως, αλλά οσες ρώτησα μου είπα οτι έχουμε κάτι διαφορετικό...
ουτε πολύ ωραιος είμαι, ουτε και πολύ ψηλος, τι να πω γούστα περίεργα έχουν...
Στην καλιφόρνια, με τόσους λατίνους τους έκανε εντύπωση το μεσογειακό?
ναι , εντάξει, απλά λέω τι παρατήρησα,μου έκανε μεγάλη εντύπωση οτι εδω στην Ελλάδα δεν μου διναν σημασιά οι γκόμενες και εκεί περπατουσαμε στον δρόμο και σταματουσε το γκάμπριο με τις γκόμενες για να μας πειράζει.Στο μπάρ μου βάλαν χέρι στη "ψύχρα", τέλως παντων μην βγαινουμε εκτος θέματος.Στην καλιφόρνια, ΕΙΔΙΚΆ στην καλιφόρνια είναι το μέρος που ΟΠΩΣ και ναναι ο άλλος, αποκλείεται να φανεί. Δε ξέρω αν θα βρεις μέρος στον κόσμο με μεγαλύτερη "διαφορετικότητα" και ποικιλία...
Μπορεί απλά και να γούσταραν τα γκομενάκια ρε τύπε! Έλα μη το στρογγυλεύεις! ;)
μόνο οι χοντρές και οι άσχημες την πέφτουνε στους άντρες.
Στα States ονομάζονται Latinos όσοι προέρχονται από χώρες τις Λατινικής Αμερικής. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι είτε native Americans (δηλ. Ινδιάνοι) είτε προέρχονται από επιμειξία ινδιάνων-λευκών. Τα χαρακτηριστικά όλων αυτών των ανθρώπων δεν έχουν σχέση με τα "μεσογειακά χαρακτηριστικά" (δηλ. τα τυπικά χαρακτηριστικά λευκών ανθρώπων της Νότιας Ευρώπης). Υπάρχει μια μειοψηφία Latinos που έχουν μεσογειακά χαρακτηριστικά και αυτοί είναι απόγονοι των λευκών κατακτητών (χωρίς επιμειξίες με ινδιάνους). Αυτοί είναι μειοψηφία. Όμως αν λάβεις υπ'οψιν σου ότι ο συνολικός αριθμός Latinos στην CA είναι πάνω από 4.5 εκατομμύρια + ότι υπάρχουν και απόγονοι ευρωπαίων μεταναστών από Νότια Ευρώπη εκεί, καταλαβαίνεις γιατί τελικά βλέπεις αρκετούς ανθρώπους με μεσογειακά χαρακτηριστικά.
ναι , εντάξει, απλά λέω τι παρατήρησα,μου έκανε μεγάλη εντύπωση οτι εδω στην Ελλάδα δεν μου διναν σημασιά οι γκόμενες και εκεί περπατουσαμε στον δρόμο και σταματουσε το γκάμπριο με τις γκόμενες για να μας πειράζει.Στο μπάρ μου βάλαν χέρι στη "ψύχρα", τέλως παντων μην βγαινουμε εκτος θέματος.
γενικά το ειπα για να δείξω οτι εκει εαν σε γουστάραν το έδειχναν ενω εδω πρεπει να σε γουστάρει τρελά για να εκδηλωθεί έτσι.